- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.721
Anlıyabiliyorum cnmAbla 1 aydır diyemiyorum bu lafı kızacaksınız diye
Çok istiyorum
Zaten bize rakip takım diyorlar DI
biz çöktük tabi o ayrı bişey ezildim resmen
latte sekerlimi sen cayida sekerlimi iciyordun merve baskasimi yanlis mi hatırladım 16:00ya kadar plmamis ama 16:00dan sonrasi guzel aksam pro olmus senin sporlarini ozledik
kiz sen hani gitmistin git yat bakiyim makarnayi duyunca gelmis
şekerli çay kahveyi çıkarttım canım hayatımdan şekersiz icemeyeceksem hiç içmiyorum yarından itibaren kendi duzenime donucem inşallah canım yarın kardeşim ve eşi gidiyor bı annemler kalacak onlarda beni etkilemezlerlatte sekerlimi sen cayida sekerlimi iciyordun merve baskasimi yanlis mi hatırladım 16:00ya kadar plmamis ama 16:00dan sonrasi guzel aksam pro olmus senin sporlarini ozledik
kiz sen hani gitmistin git yat bakiyim makarnayi duyunca gelmis
Kız sen lattemi içtinşekerli çay kahveyi çıkarttım canım hayatımdan şekersiz icemeyeceksem hiç içmiyorum yarından itibaren kendi duzenime donucem inşallah canım yarın kardeşim ve eşi gidiyor bı annemler kalacak onlarda beni etkilemezler
Süt ve kahveden di ablam krema yok dedi ama inşallah öyledir bugün bütün gün disardayim sokak süpürgesi gibiKız sen lattemi içtin
O da kremalı değilmi
Canım ya Allah razı olsunAnlıyabiliyorum cnm
Inan son haftalarda birazda senin için takıma gelmeye zorladım kendimi
Ama sonuçlar için fazla bişey yapamadım
Seni yarın elekt.süpürgeliğine terfi ettiriyom :)))Süt ve kahveden di ablam krema yok dedi ama inşallah öyledir bugün bütün gün disardayim sokak süpürgesi gibi
bazen kelimeler kifayetsiz kalırCanım ya Allah razı olsun
Duygulandım resmen karşılıksız bişeyler yapan insanlara karşı çok hassasım gerçekten
Gönül bağı oldu artık aramızda iyiki varsın ablacım
Teşekkür ederim Merve,hosbuldum:) bende Tuğba. Allah bağışlasın:)Bu arada her an şarj bitebilir bu akşam takımımız için oldukça verimli bir toplantıydi bence uygulamalarında yaparsam biz tam anlamıyla olmusuz demektir K kurtlu_elma canım hoşgeldin bir türlü tabisamadik ben Merve 26 yasnda evli ve bir çocuklu diplomalı ev hanımıyim
yasemin kimdi benim devreler yandıYaseminin intikamını alalım :))
kimin ne dedigi onemli degil herkes sonuncu plabilir herkes birinci onemli olan istikrarli bir sekilde ilk ucte devam etmek buda bize ve yaglarimiza dusuyorOnlar hayallerle yaşamaya devam etsin biz 1. Liği alınca tekrar hayal kurmaya devam etsinler
Peki ya
Bizim hakkımızda neler konuşuldu bugün kimbilir
9. Takım bitmiş
9. Takım çökmüş
9. Takımda herkes boşvermiş
9. Takım sonuncu olmuş gördünüzmü ayyyy çok güldüm
Gibi bi sürü çoğaltın işte
iyi geceler kızlar kalanları kocayı uyutunca okuyacam o varken tel uğraşmama bozuluyor. Anasının nazını çek bebelerin nazını çek adamın nazını çek ne dolmaz çilem varmış:)
İyi olur abla az da evde dururumSeni yarın elekt.süpürgeliğine terfi ettiriyom :)))
bazen kelimeler kifayetsiz kalır
Günaydın canım biz daha yeni ötürü azgünaydın herkese guzel bir gun olsun kahvalti yeni bitti oglum mizmiz yedigi için
günaydın ponicimGünaydın herkese
diyetisyen max on dedi ama bi sekilde onbucugu buluyoruzİyi olur abla az da evde dururum
Günaydın canım biz daha yeni ötürü az
günaydın ponicim
aynen tsk kaybimiz kilolarimiz olsunGünaydın millet
Mutlu haftasonları
Bu platformda herkes birbiriyle anlaşacak diye bi kural yok. Bazen frekanslar tutmayabiliyor
Bu o kişilerin kötü olduğu anlamınada gelmez
Bazende yazı dilinde şaka yollu yazdığımız şeylerde farklı algılanabiliyor
Burda 11 takım var ve tatlı bi rekabet içindeyiz
Yoksa hepimizin amacı ortak
Bazen biri 1. Olur sonra başkası
Kimsenin kazandığı yada kaybettiği bişey yok. Tek kaybettiğimiz kilolarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?