Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla 1 aydır diyemiyorum bu lafı kızacaksınız diye
Çok istiyorum
Zaten bize rakip takım diyorlar DI
biz çöktük tabi o ayrı bişey ezildim resmen
Anlıyabiliyorum cnm
Inan son haftalarda birazda senin için takıma gelmeye zorladım kendimi
Ama sonuçlar için fazla bişey yapamadım

latte sekerlimi sen cayida sekerlimi iciyordun merve baskasimi yanlis mi hatırladım 16:00ya kadar plmamis ama 16:00dan sonrasi guzel aksam pro olmus senin sporlarini ozledik

kiz sen hani gitmistin git yat bakiyim makarnayi duyunca gelmis
ne yatması canm dün gece 4 te uyudum kızımn düzen gitti bnm işim vardı hallettm geldm süt içiyo şimdi.uyumak istiyormm

latte sekerlimi sen cayida sekerlimi iciyordun merve baskasimi yanlis mi hatırladım 16:00ya kadar plmamis ama 16:00dan sonrasi guzel aksam pro olmus senin sporlarini ozledik

kiz sen hani gitmistin git yat bakiyim makarnayi duyunca gelmis
şekerli çay kahveyi çıkarttım canım hayatımdan şekersiz icemeyeceksem hiç içmiyorum yarından itibaren kendi duzenime donucem inşallah canım yarın kardeşim ve eşi gidiyor bı annemler kalacak onlarda beni etkilemezler

Kız sen lattemi içtin
O da kremalı değilmi

Anlıyabiliyorum cnm
Inan son haftalarda birazda senin için takıma gelmeye zorladım kendimi
Ama sonuçlar için fazla bişey yapamadım
Canım ya Allah razı olsun
Duygulandım resmen karşılıksız bişeyler yapan insanlara karşı çok hassasım gerçekten
Gönül bağı oldu artık aramızda iyiki varsın ablacım

Süt ve kahveden di ablam krema yok dedi ama inşallah öyledir bugün bütün gün disardayim sokak süpürgesi gibi
Seni yarın elekt.süpürgeliğine terfi ettiriyom :)))
Canım ya Allah razı olsun
Duygulandım resmen karşılıksız bişeyler yapan insanlara karşı çok hassasım gerçekten
Gönül bağı oldu artık aramızda iyiki varsın ablacım
bazen kelimeler kifayetsiz kalır

Teşekkür ederim Merve,hosbuldum:) bende Tuğba. Allah bağışlasın:)

Yaseminin intikamını alalım :))
yasemin kimdi benim devreler yandı
kimin ne dedigi onemli degil herkes sonuncu plabilir herkes birinci onemli olan istikrarli bir sekilde ilk ucte devam etmek buda bize ve yaglarimiza dusuyor
iyi geceler kızlar kalanları kocayı uyutunca okuyacam o varken tel uğraşmama bozuluyor. Anasının nazını çek bebelerin nazını çek adamın nazını çek ne dolmaz çilem varmış:)

Günaydın millet

Mutlu haftasonları

Bu platformda herkes birbiriyle anlaşacak diye bi kural yok. Bazen frekanslar tutmayabiliyor
Bu o kişilerin kötü olduğu anlamınada gelmez

Bazende yazı dilinde şaka yollu yazdığımız şeylerde farklı algılanabiliyor
Burda 11 takım var ve tatlı bi rekabet içindeyiz
Yoksa hepimizin amacı ortak
Bazen biri 1. Olur sonra başkası
Kimsenin kazandığı yada kaybettiği bişey yok. Tek kaybettiğimiz kilolarımız

aynen tsk kaybimiz kilolarimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…