- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.741
Kabul etme kimseyi :))sukur bugun evimdeyim hicbiryere gitmiycem kimsede gelmeyecek galiba supriz olmazsa
evet abla ozledim valla bu huzuruKabul etme kimseyi :))
Sakin, az kalorili bol sporlu bi gün olacak desene
oo sabah sabah sen tellioglumuydun kizGünaydın sporumu yaptım geldim süperim ben
Ooo haftaya pek hızlı başladınGünaydın sporumu yaptım geldim süperim ben
hosgeldin canim ben cagirmistim seni ben bahar 31yasindayim suan emzordigim icin ev hanimiyimMerhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim...Eğer kabul ederseniz deneme sürecinden sonra sizlerle takım yarışına katılmayı isterim
Boy:165
Kilo:69,6
Hedef:55 kilo olmak, sağlıklı olmak, güzel görünmek.
Kırıkkale den katılıyorumÜniversite öğrensiyim.
Bu arada polikistik over lıyım.Bu hafta içinde endokrin tahlillerimi yaptırmak istiyorum...Ve kalıtımsal şeker hastalığı adayıyım.Onunda testini yaptıracam inşallah...
Benim hikayem böyle hanımlarr
Hoşgeldin cnm adın neydiMerhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim...Eğer kabul ederseniz deneme sürecinden sonra sizlerle takım yarışına katılmayı isterim
Bu arada polikistik over lıyım.Bu hafta içinde endokrin tahlillerimi yaptırmak istiyorum...Ve kalıtımsal şeker hastalığı adayıyım.Onunda testini yaptıracam inşallah...
Kabulkurallar toplanti ozeti
* haftalık 35 msj kuralı uygulanacak herkesin msjlarını tek tek sayacak zaman olmasada az gelenler zaten göze batıyor onları sayarım affetmem 2 sarı kart diskalifiye sebebi (öncesinde bi mazeret yoksa )
* herkes menülerini harfiyen yazacak 2 ısırıkta olsa 1 lokmada olsa takim arkadaslarinin menulerine ayrim yapmaksiniz yorum yapacak
*cuma ödülü gün boyu sürmeyecek tek ögün ödül olacak aksi halde kaçamak sayılacak cezaya dahil edilecek
*üç hafta üst üste kilo veremeyen mecburi olarak izne ayrılacak 2 ayı doldurmamışsa yada izin hakkı bitmişsse diskalifiye edilecek
* herkes haftada en minimum 135dk spor yapacak 2 günde bir 45 dk eder ortalama
*mumkunse aylik hedefler laf olsunda kalmayacak tutturulacak kisi iki ay ust uste kilosunun %2,,sinin altinda kilo verirse diskalifiye edilecek
eklemek istedikleriniz olmaz dediklerinizi bildiriniz kabul etmeyen var mi
bugun aksama kadar suresi var aksi halde kabul edilmis sayilacaktir
Kabulkurallar toplanti ozeti
* haftalık 35 msj kuralı uygulanacak herkesin msjlarını tek tek sayacak zaman olmasada az gelenler zaten göze batıyor onları sayarım affetmem 2 sarı kart diskalifiye sebebi (öncesinde bi mazeret yoksa )
* herkes menülerini harfiyen yazacak 2 ısırıkta olsa 1 lokmada olsa takim arkadaslarinin menulerine ayrim yapmaksiniz yorum yapacak
*cuma ödülü gün boyu sürmeyecek tek ögün ödül olacak aksi halde kaçamak sayılacak cezaya dahil edilecek
*üç hafta üst üste kilo veremeyen mecburi olarak izne ayrılacak 2 ayı doldurmamışsa yada izin hakkı bitmişsse diskalifiye edilecek
* herkes haftada en minimum 135dk spor yapacak 2 günde bir 45 dk eder ortalama
*mumkunse aylik hedefler laf olsunda kalmayacak tutturulacak kisi iki ay ust uste kilosunun %2,,sinin altinda kilo verirse diskalifiye edilecek
eklemek istedikleriniz olmaz dediklerinizi bildiriniz kabul etmeyen var mi
bugun aksama kadar suresi var aksi halde kabul edilmis sayilacaktir
Mrb. takıma hoşgeldin ben Poni 27 yaşında,bir çocuk annesi, öğretmenim. 16 aydır takımdayım 95 kiloyla başladım şimdi 74 kiloyum. bende pkoluyum tüm olumsuz etkileri de var.kilo vermek malum tedavisi.pek bi fazlalığın yok düzenli katılımla kısa sürede kurtulabilirsn kilolarından canmMerhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim...Eğer kabul ederseniz deneme sürecinden sonra sizlerle takım yarışına katılmayı isterim
biz itekleriz merak etme:) sende profiline baslangic guncel ve hedefi yaz tatlim her cumada guncelliyoruzHoşbuldummmm kızlarr
Benim adım Sema...4. Sınıf diş hekimliği okuyorum. Aşırı stresli günler yaşıyorum buda beni yemeklere daha çok itiyor sanırım.1,5 yıl sonra inşallah okulum bitince evliliğe dair adımlar atmak istiyorum.
2 yıl önce 61 kilo civarlarındaydım ama zamanla aşırı dengesiz beslenmekten ve aburcuburlarla 70 kiloya kadar ulaştımmm...Ve aynadaki görüntümü beğenmek istiyorum o yediklerim beni çirkin yapmaktan başka bişey yapmıyor sadece yerken anlık mutluluklar yaşıyorum o kadar...
Kızlar birilerine karşı sorumluluk duygusuyla o aburcuburlarıda artık terk etmek istiyorummm yani beni itelicek bişeylere ihtiyacım varr sanırımm....
Böyle kızlarr
Profillerinize yazan kilo verme rakamlarınız o kadar güzel ki inanılmaz cezbedici...İnşAllah hepimizi istediğimiz güzel görünüşlere, sağlıklara ulaşırız
Benim sormak istediğim bir şey var birde kızlar...Yediklerinizi anlık mı paylaşıyorsunuz yoksa gün sonunda tamamını gibi mi nasıl oluyor?
Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim...Eğer kabul ederseniz deneme sürecinden sonra sizlerle takım yarışına katılmayı isterim
biz itekleriz merak etme:) sende profiline baslangic guncel ve hedefi yaz tatlim her cumada guncelliyoruz
menuleri aksam toplu olarak yaziyoruz ama gun içinde de parca psrca yazio fikir alabiliesin motiveni artirir gun sonu hepsini toplarsin yediklerimizi saatiyle porsiyonlariyla içtiğimiz suyu yaptigimiz sporu hepsini aaksam ozetliyoruz bugun gorur alisirsin zaten
takim arkadsslarimiza da yorum yapiyoruz ben yeniyim bilmem deme her insanin bildigi kendine gore birsey vardir
Hoşgeldin canım kolaylıklar diliyorumMerhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim...Eğer kabul ederseniz deneme sürecinden sonra sizlerle takım yarışına katılmayı isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?