- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.761
Pko nedir canımMrb. takıma hoşgeldin ben Poni 27 yaşında,bir çocuk annesi, öğretmenim. 16 aydır takımdayım 95 kiloyla başladım şimdi 74 kiloyum. bende pkoluyum tüm olumsuz etkileri de var.kilo vermek malum tedavisi.pek bi fazlalığın yok düzenli katılımla kısa sürede kurtulabilirsn kilolarından canm
Kaptanım Süpersinbiz itekleriz merak etme:) sende profiline baslangic guncel ve hedefi yaz tatlim her cumada guncelliyoruz
menuleri aksam toplu olarak yaziyoruz ama gun içinde de parca psrca yazio fikir alabiliesin motiveni artirir gun sonu hepsini toplarsin yediklerimizi saatiyle porsiyonlariyla içtiğimiz suyu yaptigimiz sporu hepsini aaksam ozetliyoruz bugun gorur alisirsin zaten
takim arkadsslarimiza da yorum yapiyoruz ben yeniyim bilmem deme her insanin bildigi kendine gore birsey vardir
polisik over canim kisaca kist duzensiz regl ve bebek icin biraz zorluk ama cozulmeyecek birsey degil pkonunda dostu kilo dusmsni diyet ve sporPko nedir canım
Allah şifa versinpolisik over canim kisaca kist duzensiz regl ve bebek icin biraz zorluk ama cozulmeyecek birsey degil pkonunda dostu kilo dusmsni diyet ve spor
Sağol canım.teşekkür ederim
kiz yenerseniz bizede ismarlayin ama hayal tabi :,DSağol canım.teşekkür ederim
Mangalı da pek severim tey tey
ne pisircen merve bugun boyu evdeydim ama hicbirsey yapmadim yaAkşam yemeğini yapayım koşu bandı beni bekler
Valla canım tarhana çorbası yaptım sarma vardı dondurucu da onu çıkardım birde karnabahar yemeği yapayım diyorumne pisircen merve bugun boyu evdeydim ama hicbirsey yapmadim ya
Hoşgeldin canım bende spora gidicemde üşeniyorum şimdilik daha yapmadım bişey bugün çok düzensiz oldu şuan hiç aç değilim midemde taş var sanki kahvaltıdan bu yanaselam kızlar geldim ama tutmayın beni gidicem :) avm gittik sinema yapalım dedik eve yeni girdim yemek yapıcam, dışarda yemek yemedik çocuklar mısırın en büyük boyunu yiyince tok evin aç kedileri yemek istemediler, bana iyi oldu gerçi durduk yere bugün boşa giderdi şimdi yemeğimi yapıyım açım önce sabah kalan menemeni tırtıklıuım
Kaptan Sizin ki kabullenilmiş mağlubiyetkiz yenerseniz bizede ismarlayin ama hayal tabi :,D
rakibem yaparda ben yapmazmıyım akşam onda olsa çıkarım üstüneAkşam yemeğini yapayım koşu bandı beni bekler
Üşen canım otur kalkma yerinden işimize geliyorHoşgeldin canım bende spora gidicemde üşeniyorum şimdilik daha yapmadım bişey bugün çok düzensiz oldu şuan hiç aç değilim midemde taş var sanki kahvaltıdan bu yana
dokundumu bişey acaba, sen genede at ağzına bişeyler süt yoğurt gibiHoşgeldin canım bende spora gidicemde üşeniyorum şimdilik daha yapmadım bişey bugün çok düzensiz oldu şuan hiç aç değilim midemde taş var sanki kahvaltıdan bu yana
kız tatlı cadı rakibem spor ve seferoğullarının üşenmesi yan yana bile Nekadar komik duruyor, biz seferoğulları spor yapmak için doğmuşuz:)Üşen canım otur kalkma yerinden işimize geliyor
cikicam bakalım bir saat yapsam yeter sonrasına bakarızrakibem yaparda ben yapmazmıyım akşam onda olsa çıkarım üstüne
Bir taktik olabilir tatlım kim bilirÜşen canım otur kalkma yerinden işimize geliyor
hiç bilmiyorum canımdokundumu bişey acaba, sen genede at ağzına bişeyler süt yoğurt gibi
kız tatlı cadı rakibem spor ve seferoğullarının üşenmesi yan yana bile Nekadar komik duruyor, biz seferoğulları spor yapmak için doğmuşuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?