- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.821
iskence istemissiniz siz kasinmissinizKızlar mahvoldmkızımı koştursun diye avmye götürdük bizi çok yordu ya
afiyet olsunda misir olmamis dileğim korumadasin ama o misirlar cok kalitesiz kuspe olarak kullaniliyor aslindmenumu yazayım
kahvaltı 12, biraz peynir, menemen, 1 dilim ekmek, yeşillik 4zeutin
3 gibi bir bardak kadar mısır süt aldım yanıma onu içtim
6 gibi kalan menemen 1 tabak
yersem brokoli yiycem şimdi
2,5lt su 4bardak 2bardak yeşil çay
Spor yok
biz menemene talim
ohh gez dilek salin zayif zayif ben bu kilo ile fast-food yemeyim diye disari cikmayacagim neredeyse ama koca cok gezinti evin kapisini gorunce opesim geliyor
hahaaaa cuma goruruz tatlim bizde size karpuz keseriz yesilvadide
burcum noldu senin sporlarina off gunumu bugun yayla corbasi yerine baska corva olsa iyi olurmus dolma ile birlikte karbon olmus hep
hosgeldin gulus
darisi bana sabah kahvaltiya cayyoluna gitcem kuzey uyumaz insallah yolda
olmamış evet canim dondurma mideni usutmus olabilir belki o yuzsen yiyemdin ee soyle bakalim spor bakanim dondurmanin cezasi kac dk
menu altina @askrhpozitifi veHabinar i ekleyin biri sporu biri menu takibini yapiyor
bezelye ve ekmek yanyana olmasa iyi birde bezelye diyette yok normalde patatesten farki yok cunku yuksek gi si canim spor guzel suyu 2.5yapsan olur menu altina @askrhpozitifi veHabinar i ekleyin biri sporu biri menu takibini yapiyor
gecmis olsun canim
evet sigara boregini yakmissin ama gormeyelim bi daha cisss
menu altina @askrhpozitifi veHabinar i ekleyin biri sporu biri menu takibini yapiyor
9.takım birkez daha anladım ki siz başkasın.. biz 1.liğimizin tadında çıkarmayı sonuncu olunca hatamızıda kendimizde bulmayı biliriz. sonuncu olunca başka takımları kıskanmak helede yeni yeni toparlanan bi takımı çok komik gerçekten..
ufak şeyleri büyütmek arkasından başka şeyler çıkarmak işleriyse en alasını yaparım.. bel altı vurulacaksa vurarız sorun yok.. buda burda kalsın lazım olur
notHabinar seni seviyorum bacım iyki bizimlesin
hele sana @mefkurem ölürüm sen çok başkasın çok farklısın..
kaptanım haklısın bebeler koca boy alınca israf olmasın diye yedim helede okadar para verince bi mısıra :)iskence istemissiniz siz kasinmissiniz
afiyet olsunda misir olmamis dileğim korumadasin ama o misirlar cok kalitesiz kuspe olarak kullaniliyor aslind
valla canım internetten baktım 1 top 55 kalori diyor 2 top yedim 110 kalori 2 km yürüyünce 120 kalori ymis yada leslie 3 patlatabilirimbiz menemene talim
ohh gez dilek salin zayif zayif ben bu kilo ile fast-food yemeyim diye disari cikmayacagim neredeyse ama koca cok gezinti evin kapisini gorunce opesim geliyor
hahaaaa cuma goruruz tatlim bizde size karpuz keseriz yesilvadide
burcum noldu senin sporlarina off gunumu bugun yayla corbasi yerine baska corva olsa iyi olurmus dolma ile birlikte karbon olmus hep
hosgeldin gulus
darisi bana sabah kahvaltiya cayyoluna gitcem kuzey uyumaz insallah yolda
olmamış evet canim dondurma mideni usutmus olabilir belki o yuzsen yiyemdin ee soyle bakalim spor bakanim dondurmanin cezasi kac dk
bezelye ve ekmek yanyana olmasa iyi birde bezelye diyette yok normalde patatesten farki yok cunku yuksek gi si canim spor guzel suyu 2.5yapsan olur menu altina @askrhpozitifi veHabinar i ekleyin biri sporu biri menu takibini yapiyor
gecmis olsun canim
evet sigara boregini yakmissin ama gormeyelim bi daha cisss
esim mi yapti canim yemekleri ben mi yanlis anladimValla canim esimin menusu bugun o nedenle yedim. Spor misafirim olmasa yapacaktim cnm ama ilerleyen saatlerde yaparim belki
israf off bugun bi video izledim valla oyle zamanlarda kilomdan iki kati utaniyorum dusun birileri ekmek bulamazken biz cok bulup sistik kilo resmen nefis pisligi gibi geliyor bana artikkaptanım haklısın bebeler koca boy alınca israf olmasın diye yedim helede okadar para verince bi mısıra :)
pide arada olabilir dedi diyetisyen bi ogun yerine ama cekirdek kavrulmus aycekirdegi ise calori kadar cezani sec gulsahimMenüm
Kahvaltı 11:00
Menemen, 2 dlm kızarmış ekmek peynir zeytin
Ev yapımı salça 1 tk
Ara
Çay, 1 avuç çekirdek
Akşam 16:30
Yarım ev yapımı pide
Salata
Ayran
1,5 lit su
anlastikvalla canım internetten baktım 1 top 55 kalori diyor 2 top yedim 110 kalori 2 km yürüyünce 120 kalori ymis yada leslie 3 patlatabilirim
Hemen yapiyorum tatlimesim mi yapti canim yemekleri ben mi yanlis anladim
israf off bugun bi video izledim valla oyle zamanlarda kilomdan iki kati utaniyorum dusun birileri ekmek bulamazken biz cok bulup sistik kilo resmen nefis pisligi gibi geliyor bana artik
pide arada olabilir dedi diyetisyen bi ogun yerine ama cekirdek kavrulmus aycekirdegi ise calori kadar cezani sec gulsahimaskrhpozitif
anlastik
Canım ya çok tatlısın bende sizi çok seviyorum9.takım birkez daha anladım ki siz başkasın.. biz 1.liğimizin tadında çıkarmayı sonuncu olunca hatamızıda kendimizde bulmayı biliriz. sonuncu olunca başka takımları kıskanmak helede yeni yeni toparlanan bi takımı çok komik gerçekten..
ufak şeyleri büyütmek arkasından başka şeyler çıkarmak işleriyse en alasını yaparım.. bel altı vurulacaksa vurarız sorun yok.. buda burda kalsın lazım olur
afiyet olsun da akşam meyvelerine dur desekmi acabakızlar menüme 1 küçük kivi ve 1 dilim elma ekledim. bağırsaklar fena yine. faydası olsun diye.Habinar daha da bişi yemem dükkan kapandı. az sonra evdeki malzemelerimi karıştırıp kış çayı yapıcam. içinde zerdeçal, zencefil, kabuk tarçın, kuşburnu, hibisküs, limon, karanfil falan olacak. tadı güzel oluyor.
Çekicem bebeğim evime bi döneyimesim mi yapti canim yemekleri ben mi yanlis anladim
israf off bugun bi video izledim valla oyle zamanlarda kilomdan iki kati utaniyorum dusun birileri ekmek bulamazken biz cok bulup sistik kilo resmen nefis pisligi gibi geliyor bana artik
pide arada olabilir dedi diyetisyen bi ogun yerine ama cekirdek kavrulmus aycekirdegi ise calori kadar cezani sec gulsahimaskrhpozitif
anlastik
Kaptan afiyet olsunmenü
sabah(10:30)
2dlm tam tahil
1yumurta
2parmak peynir
roka
yeşilçay
ogle(13:30)
80g tonbaligi yagi suzulmus salata ile
ara(16:00)
2yk yogurt
1/2muz
aksam(18:00)
3yk menemen
1kk peynir
1dlm tam bugday
cay
su:2lt yatana kadar 3olur spor:45dk leslie yapacagim +15dk bolgesel
askrhpozitif Habinar
Pideyi herkes vurgulamıştır sanırım cezaya giriyor sanırım ne kadar yedin canım miktarı yazarmışımMenüm
Ev yapımı salça 1 tk
Ara
Çay, 1 avuç çekirdek
Yarım ev yapımı pide
Salata
Ayran
1,5 lit su
3 dilim ekmek 2 poaça cezanı belirle diyecemde ilk günden ne yapsak bilemedimKahvaltı
12.30: 2 ev yapımı poğaça
14.00: 1 dilim ekmek
14.00: 2 az yağlı sarısı patlamamış yumurta
Öğlen
17.30: 1 orta boy elma
Akşam
21.00: 600 gr civarlarında balık( ne kadar olduğunu bilemedim)
21.00: 2 dilim ekmek
1litre su (az oldu farkındayım susuzluk hisseyorum zaten ama yatana kadar 1 litreye yakın içsem yine iyi olabilir )
burcunun dünkü menüsü var tatlimNorth River kaptan
Burcu Gülşah elif dün bildirimde bulunmamış
Ya da göremedim sanırım
Bide Liste dışı olanlarıda takip edecemmi
Sağol tatlımGeçmiş olsun canım
Canısı 1 sigara böreğinin kalorisi kadar yaptığından telafi kaç dk ya tekabül ediyor dakikasını sileyim notlarimdanMenüm
Sabah 9
1 su bardağı süt 3k yulaf kepeği 3 ceviz keten tohumu
Öğlen13
Peynir zeytin domates salatalık 1 tane sigara böreği
Akşam 19
7 köfte
1 kase salata
3 kaşık yoğurt
Su 4 litre
Spor 1 saat aerobik
30 dk kardio toplam 90 dk
Telafi yaptım sigara böreği için kaptan
Yatmadan bitki çayı filtresi kahve
askrhpozitif
Abla sen birtanesin ben pek böyle uzun uzun yazmayı beceremem senin. Bu yazılarına bayılıyorum düşündüğüm herşeyi bir çırpıda soyluyorsunIyi akşamlar canlar
Yeni haftaya hazırmıyızzzz
Kilolar verilmek için can atıyor
Takımın sonucuna tabiki üzüldüm ama beni üzen asıl tartıda gördüğümüz kötü sonuçlar
Aslında buda bi kısır döngü
Bizler verimsiz bi hafta geçirip emeklerimizi çöpe atarsak buda takım sonuçlarına yansıyor
Burda da ortak amaç için bulunuyoruz
Hedefimiz kilo belasından kurtulmak ve bunu kendimiz için istiyoruz
Yoksa çocuk parkı gibi sen beni kıskandın ben seni kıskandım demek için değil
Ayrıca bu dertten muzdarip olan Kişiler kilo verenleri kıskanmaz aksine onun adına mutlu olur imrenir takdir eder
En azından biz öyle düşünüyoruz
Başkalarının ne düşündüğüde umrumuzda değil
Burası adı üstünde yarışma olduğu içinde takımlar arası tatlı bi rekabet olması çok normal. Yoksa gider günlük açar orda toplanırdık
Bazen takımlarda inişler çıkışlar olabilir
Öncesinde bizde her hafta her hafta 1 likler yaşadık. Son zamanlarda kötü sonuçlar almış olabiliriz
Bunda kimsenin cebine giren çıkan olmuyor
Sadece hedefe ulaşmak için oyalanmış oluyoruz yani kendimiz kaybediyoruz
Bunun tek sorumlusuda yine kendimiziz
Yoksa başkalarını suçlamak, kıskanmak gibi komik şeyler olamaz
Yani takımın 1.olması bu sanal ortamda sadece sonuçtur
Akşamda kendi eksikliklerimizin analizini yaptık herkes en başta kendisi için dersini çıkarıp hedefe ulaşmak için çabasını gösterecektir
Bunuda birbirini düşünüp değer veren arkadaşlar olarak her türlü desteği vereceğiz
Eminim herkesin duygularına tercüman oldum
Daha fazla konuşmayla vakit harcamıyalım biz işimize bakalım
O yüzden kimsenin bu mesajı alıntılayıp cevap vermesine gerek yok
Not:Habinar seni seviyoruz yaseminim
Dün bizde onu yaşadık canm ilk defa AVM gezdi bizim cadı birde kıyafetlere bakıyor beni çağırıyor bana gösteriyorKızlar mahvoldmkızımı koştursun diye avmye götürdük bizi çok yordu ya
9.takım birkez daha anladım ki siz başkasın.. biz 1.liğimizin tadında çıkarmayı sonuncu olunca hatamızıda kendimizde bulmayı biliriz. sonuncu olunca başka takımları kıskanmak helede yeni yeni toparlanan bi takımı çok komik gerçekten..
Aaa hiç oldumu rakibem ben yaptım sporumumenumu yazayım
kahvaltı 12, biraz peynir, menemen, 1 dilim ekmek, yeşillik 4zeutin
3 gibi bir bardak kadar mısır süt aldım yanıma onu içtim
6 gibi kalan menemen 1 tabak
yersem brokoli yiycem şimdi
2,5lt su 4bardak 2bardak yeşil çay
Spor yok
süpersin kaptanımmenü
sabah(10:30)
2dlm tam tahil
1yumurta
2parmak peynir
roka
yeşilçay
ogle(13:30)
80g tonbaligi yagi suzulmus salata ile
ara(16:00)
2yk yogurt
1/2muz
aksam(18:00)
3yk menemen
1kk peynir
1dlm tam bugday
cay
su:2lt yatana kadar 3olur spor:45dk leslie yapacagim +15dk bolgesel
askrhpozitif Habinar
Çekirdek olmamış kalorisi değerinde spor bekliyorum GülşahcimMenüm
Ev yapımı salça 1 tk
Ara
Çay, 1 avuç çekirdek
Yarım ev yapımı pide
Salata
Ayran
1,5 lit su
canım öncelikle hoşgeldin ben Merve sabahki poğaça ve akşamki ekmekler olmamış ve üstelik akşam yemeği saati çok gecKahvaltı
12.30: 2 ev yapımı poğaça
14.00: 1 dilim ekmek
14.00: 2 az yağlı sarısı patlamamış yumurta
Öğlen
17.30: 1 orta boy elma
Akşam
21.00: 600 gr civarlarında balık( ne kadar olduğunu bilemedim)
21.00: 2 dilim ekmek
1litre su (az oldu farkındayım susuzluk hisseyorum zaten ama yatana kadar 1 litreye yakın içsem yine iyi olabilir )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?