Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar mahvoldm kızımı koştursun diye avmye götürdük bizi çok yordu ya
iskence istemissiniz siz kasinmissiniz

afiyet olsunda misir olmamis dileğim korumadasin ama o misirlar cok kalitesiz kuspe olarak kullaniliyor aslind

Valla canim esimin menusu bugun o nedenle yedim. Spor misafirim olmasa yapacaktim cnm ama ilerleyen saatlerde yaparim belki

Hay ağzına sağlık cnm valla sabahtan beri yutkunuyorum yani amaç nedir anlayamdım
Çok farklı yerlere çekildi
İlla bizdemi hakaret edelim
Kimse yorum yapmadı bile, başka işimiz yok onlarımı konusucaz sinir kat sayım yuksek aynı seviyeye düşmek istemiyorum

iskence istemissiniz siz kasinmissiniz

afiyet olsunda misir olmamis dileğim korumadasin ama o misirlar cok kalitesiz kuspe olarak kullaniliyor aslind
kaptanım haklısın bebeler koca boy alınca israf olmasın diye yedim helede okadar para verince bi mısıra :)

valla canım internetten baktım 1 top 55 kalori diyor 2 top yedim 110 kalori 2 km yürüyünce 120 kalori ymis yada leslie 3 patlatabilirim

Valla canim esimin menusu bugun o nedenle yedim. Spor misafirim olmasa yapacaktim cnm ama ilerleyen saatlerde yaparim belki
esim mi yapti canim yemekleri ben mi yanlis anladim
kaptanım haklısın bebeler koca boy alınca israf olmasın diye yedim helede okadar para verince bi mısıra :)
israf off bugun bi video izledim valla oyle zamanlarda kilomdan iki kati utaniyorum dusun birileri ekmek bulamazken biz cok bulup sistik kilo resmen nefis pisligi gibi geliyor bana artik

Menüm

Kahvaltı 11:00
Menemen, 2 dlm kızarmış ekmek peynir zeytin
Ev yapımı salça 1 tk

Ara
Çay, 1 avuç çekirdek

Akşam 16:30
Yarım ev yapımı pide
Salata
Ayran

1,5 lit su
pide arada olabilir dedi diyetisyen bi ogun yerine ama cekirdek kavrulmus aycekirdegi ise calori kadar cezani sec gulsahim askrhpozitif

valla canım internetten baktım 1 top 55 kalori diyor 2 top yedim 110 kalori 2 km yürüyünce 120 kalori ymis yada leslie 3 patlatabilirim
anlastik

Kahvaltı

12.30: 2 ev yapımı poğaça
14.00: 1 dilim ekmek
14.00: 2 az yağlı sarısı patlamamış yumurta

Öğlen
17.30: 1 orta boy elma

Akşam
21.00: 600 gr civarlarında balık( ne kadar olduğunu bilemedim)
21.00: 2 dilim ekmek

1litre su (az oldu farkındayım susuzluk hisseyorum zaten ama yatana kadar 1 litreye yakın içsem yine iyi olabilir )

Hemen yapiyorum tatlim

Canım ya çok tatlısın bende sizi çok seviyorum
Şimdi daha iyi anladım iyiki sizinle yoluma devam ediyorum

afiyet olsun da akşam meyvelerine dur desekmi acaba
Diyetisyenler uygun görüyor dediniz ama bu hafta değişiklik yapsak vücut biraz şaşırsa ne dersiniz

Çekicem bebeğim evime bi döneyim

Kaptan afiyet olsun

Menüm

Ev yapımı salça 1 tk

Ara
Çay, 1 avuç çekirdek

Yarım ev yapımı pide
Salata
Ayran

1,5 lit su
Pideyi herkes vurgulamıştır sanırım cezaya giriyor sanırım ne kadar yedin canım miktarı yazarmışım

3 dilim ekmek 2 poaça cezanı belirle diyecemde ilk günden ne yapsak bilemedim

Geçmiş olsun canım
Sağol tatlım
Canısı 1 sigara böreğinin kalorisi kadar yaptığından telafi kaç dk ya tekabül ediyor dakikasını sileyim notlarimdan
Abla sen birtanesin ben pek böyle uzun uzun yazmayı beceremem senin. Bu yazılarına bayılıyorum düşündüğüm herşeyi bir çırpıda soyluyorsun
Kızlar mahvoldm kızımı koştursun diye avmye götürdük bizi çok yordu ya
Dün bizde onu yaşadık canm ilk defa AVM gezdi bizim cadı birde kıyafetlere bakıyor beni çağırıyor bana gösteriyor

Aaa hiç oldumu rakibem ben yaptım sporumu
süpersin kaptanım

Menüm

Ev yapımı salça 1 tk

Ara
Çay, 1 avuç çekirdek

Yarım ev yapımı pide
Salata
Ayran

1,5 lit su
Çekirdek olmamış kalorisi değerinde spor bekliyorum Gülşahcim
canım öncelikle hoşgeldin ben Merve sabahki poğaça ve akşamki ekmekler olmamış ve üstelik akşam yemeği saati çok gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…