Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

güzellikler zayıflayın abi sporda spor diyetse diyet ama ne olur zayıflayın ve zayıflıyınca anlayacaksınız ki kilo alarak ne kadar çok şeyi es geçmişim. ve zayıflayıncada kadının fıtratında olan beğenilme duygusunu iliklerinize kadar hissediceksiniz..

Dün gece eşime sordum bana dürüst ol benim kilolu halimle zayıf halimin senin için bir farkı varmı. Ben seni yüz kiloda olsan çok severim dedi yüreğini beni sevişini insanlığını milyon sebeb vardır senin sevmem için kilon bunu eksiltmez, ama nefsanimi dersin erkekliktenmi dersin kilolu ve şu halinin çok farkı var dedi, kilo halimde iken onun farkında olduğu şeylerin farkında değilmişim aslında onu anladım kilolu iken sırf kırmamak için söylemediği ams zayıf olmamı ne kadar çok istediğini anladım ve en sonunda sen bu işi öğrendin artık kilo almazsın dedi çok mutlu oldum

Valla hanımlar yapmayın etmeyin kendinize evliliğinize bu kötülüğü sırf pis boğazımızdan kilo aldık karşılığında ne kadar çok şeyi feda ettik inanın değmez
beğenip aldığınız yakışan bir kıyafet içinde aldığınız haz hiç bir yiyecekte yok. eşinizin beğeniyle bakışları yada çocuğunuzun yanında zayıf genç bir anne olarak görünmenin keyfi. biz zamanında cahildik çocuktuk farkında değildik aldık bu kiloları, ama şimdi zayıflama ile ilgili bukadar şey bilirken kilolu olmanın sıkıntısı yaşamışken bir an önce zayıflayıp ruhunuzun istediği bedene kavuşmamız lazım artık tökezlemiyelim artık iki ileri bir geri olmasın artık biran önce hedefe odaklanıp bütün enerjimizi ons harcayalım

canim pogaca olmamis farkindasin ev pogacasida olsa ikisi baya yuksek kalorili bos karbonhidrat aksam balik gayet g olarak fazla 600g baligin yaninda ekmek tuketmemelisin balik buyukse bir orta biy kucukse 15_20tane olacak sekilde sinirlaniyor diyette yaninda salata tuket roka tuket bol bol ilk gunun gunahi olmaz diyelim ayrica evdemi kaliyorsun yurttami sanirim evde saatler duzensiz cunku
North River kaptan
Burcu Gülşah elif dün bildirimde bulunmamış
Ya da göremedim sanırım
Bide Liste dışı olanlarıda takip edecemmi
burcu ile gulsah yazdi diye hatirliyorum canim tellioglu seferiglu kim varsa onlarda onlari takip et tatlim

gel opem seni

Kulağımıza küpe değil persing yapın bunları
Benim eşim direk söylüyor kilolu olmamı hiç istemiyor gerçekten

ne güzel yazmışsın canım bende merak ediyorum esim hedefe ulastigimda neler diyecek bazen beni kızdırıyor sıkılır bırakırsın falan diyor ama asla bırakmak yok hedefe ulaşacağım Allah'ın izniyle

Sabah 12.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytib
1 dilim salam
Domates salatalik

Aksam 18.00
1 kase yayla corba
1 tane biber dolmasi (kiyma bulgur pirinc)
2 yk yogurt

2 litre su
Spor yok
Spor hariç güzel menü

Dondurma değilde kuruyemişlere takıldm canım bnm çok olmuş

Menü güzel

Börek ney kız öyle suyu da abartma canm böbrekler için fazlası zarar
Spor süper

Emziren biri olmandan dolayı menü az geldi bana

Menüm

Kahvaltı 11:00
Menemen, 2 dlm kızarmış ekmek peynir zeytin
Ev yapımı salça 1 tk

Ara
Çay, 1 avuç çekirdek

Akşam 16:30
Yarım ev yapımı pide
Salata
Ayran

1,5 lit su
Ara öğün az mı canm sende

Canm poğaça ev yapımı da olsa çok kalorili kilo verirken hamur işlerinden uzak durmalısın

1 adet sigara böreği 20 kaloriymiş
Ben telafi olarak 30 dk 300 kalori yakmıştım fazlasıyla telafi ettim

Toplamda 1 çay bardağı canım ayrı ayrı degil

Benimki de söylüyor artık bnde 7 farkı sordm saydı hoşuma gitti ama erkekler nefsi olarak gerçekten güzel fizikli eş istiyolar. bunun yanında kendimizi beğenmekte çok güzel bşeymiş

Benimki de söylüyor artık bnde 7 farkı sordm saydı hoşuma gitti ama erkekler nefsi olarak gerçekten güzel fizikli eş istiyolar. bunun yanında kendimizi beğenmekte çok güzel bşeymiş
bacım mm zayıflayınca hayat bize güzel varmı ötesi

Kızartma olanı 90 kaloriymiş 1 adet
1 porsiyon 4 tane sigara böreği 360 kaloriymiş
Sen deyince baktım
Fırında olanı 20 kalori farka bakarmısın yaaa
lezzette çokmu fark var bence yok aklını kullanıp az kalorili ama lezzetli yiyecekler yapılabilinir.. ne demişler işi bilicrn işe gitmiycen:) ne alakaysa bu sözde şimdi:))

ulaşacaksın canım bi gün gelecek helal olsun karıma kafasına koydu ve yaptı cümlesini duyacaksın

kilolu olmanı istememesi incitmesin seni hiç bir erkek istemiyor eminim.. kadın daha zarif daha güzel yaratmış yaradan kadına güzellik bakım yakışıyor erkek obez olmadımı okadar dikkat çekmiyor zaten çirkinler:) ama biz güzelliğimizi yağlarls kapatıyoruz ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…