Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi akşamlar canlar

Yeni haftaya hazırmıyızzzz

Kilolar verilmek için can atıyor

Takımın sonucuna tabiki üzüldüm ama beni üzen asıl tartıda gördüğümüz kötü sonuçlar
Aslında buda bi kısır döngü
Bizler verimsiz bi hafta geçirip emeklerimizi çöpe atarsak buda takım sonuçlarına yansıyor
Burda da ortak amaç için bulunuyoruz
Hedefimiz kilo belasından kurtulmak ve bunu kendimiz için istiyoruz
Yoksa çocuk parkı gibi sen beni kıskandın ben seni kıskandım demek için değil
Ayrıca bu dertten muzdarip olan Kişiler kilo verenleri kıskanmaz aksine onun adına mutlu olur imrenir takdir eder
En azından biz öyle düşünüyoruz
Başkalarının ne düşündüğüde umrumuzda değil
Burası adı üstünde yarışma olduğu içinde takımlar arası tatlı bi rekabet olması çok normal. Yoksa gider günlük açar orda toplanırdık
Bazen takımlarda inişler çıkışlar olabilir
Öncesinde bizde her hafta her hafta 1 likler yaşadık. Son zamanlarda kötü sonuçlar almış olabiliriz
Bunda kimsenin cebine giren çıkan olmuyor
Sadece hedefe ulaşmak için oyalanmış oluyoruz yani kendimiz kaybediyoruz
Bunun tek sorumlusuda yine kendimiziz
Yoksa başkalarını suçlamak, kıskanmak gibi komik şeyler olamaz
Yani takımın 1.olması bu sanal ortamda sadece sonuçtur

Akşamda kendi eksikliklerimizin analizini yaptık herkes en başta kendisi için dersini çıkarıp hedefe ulaşmak için çabasını gösterecektir

Bunuda birbirini düşünüp değer veren arkadaşlar olarak her türlü desteği vereceğiz

Eminim herkesin duygularına tercüman oldum
Daha fazla konuşmayla vakit harcamıyalım biz işimize bakalım
O yüzden kimsenin bu mesajı alıntılayıp cevap vermesine gerek yok

Not: Habinar seni seviyoruz yaseminim

Şubat ayı kilo hedefleri

MuallimeA >>>> 74.7 /71.5 (-3.2)
askrhpozitif >>>> 79.8 /75 (-4.8)
60kiloyum >>>> 84.7 /82 (-2.7)
sahgull >>>> 67.5 /
Nanekekik >>>> 71.8 /68.3(-3.5)
Habinar >>>> 77.6 / 73.6 (-4)
ezo26 >>>> 56 /53(-3)
Burcugncy >>>> 69,5 /66(-3.5)
kurtlu_elma>>>> 88,7 /84.5(-4.2)
ayyulduz >>>> 65.6 /62 (-3.6)

afiyet olsun canım. suda bence 4 lt ye çıkma. böbreklerini yorarsın. ayrıca vücudundaki tuzu da fazlasıyla götürüyor. elektrolit dengen bozulur. gerçi hergün böyle değil. o da var tabi.
Bunu bilmiyordum
Öğlenki sigara böreği için telafi yapıyım dedim
Doktor şöyle demişti
Eğer diyeti bozacak bişey yersen üzerine 1 litre suyu mutlaka içmelisin
Bende su artı ekstra spor yaptım
3 litreyi geçmeyim ben en iyisi

evet bize 2,5 lt bile yetiyor. 3 ü geçme ama. zaten çay kahve falan da içiyoruz ekstradan.

Valla canım tarhana çorbası yaptım sarma vardı dondurucu da onu çıkardım birde karnabahar yemeği yapayım diyorum
biz menemene talim
ohh gez dilek salin zayif zayif ben bu kilo ile fast-food yemeyim diye disari cikmayacagim neredeyse ama koca cok gezinti evin kapisini gorunce opesim geliyor
Kaptan Sizin ki kabullenilmiş mağlubiyet
tabiki ikram ederiz protein patlaması yaşıyacaz cuma günü
hahaaaa cuma goruruz tatlim bizde size karpuz keseriz yesilvadide
Sabah 12.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytib
1 dilim salam
Domates salatalik

Aksam 18.00
1 kase yayla corba
1 tane biber dolmasi (kiyma bulgur pirinc)
2 yk yogurt

2 litre su
Spor yok
burcum noldu senin sporlarina off gunumu bugun yayla corbasi yerine baska corva olsa iyi olurmus dolma ile birlikte karbon olmus hep
hosgeldin gulus
Yarın evime dönüyorum şükürr
darisi bana sabah kahvaltiya cayyoluna gitcem kuzey uyumaz insallah yolda

olmamış evet canim dondurma mideni usutmus olabilir belki o yuzsen yiyemdin ee soyle bakalim spor bakanim dondurmanin cezasi kac dk
menu altina @askrhpozitifi ve Habinar i ekleyin biri sporu biri menu takibini yapiyor

bezelye ve ekmek yanyana olmasa iyi birde bezelye diyette yok normalde patatesten farki yok cunku yuksek gi si canim spor guzel suyu 2.5yapsan olur menu altina @askrhpozitifi ve Habinar i ekleyin biri sporu biri menu takibini yapiyor

Midem sıkıntılı canım yiyemedim
gecmis olsun canim
evet sigara boregini yakmissin ama gormeyelim bi daha cisss
menu altina @askrhpozitifi ve Habinar i ekleyin biri sporu biri menu takibini yapiyor

ben de bugün dışarı çıktım. fermentasyon için gerekli malzeme aldım.hardal tohumu, ardıç tohumu. ama tabi asıl sebzeleri hazırlamam gerek. bakalım probiyotik maceram nasıl olacak. inşallah faydası olur.

kızlar menüme 1 küçük kivi ve 1 dilim elma ekledim. bağırsaklar fena yine. faydası olsun diye. Habinar daha da bişi yemem dükkan kapandı. az sonra evdeki malzemelerimi karıştırıp kış çayı yapıcam. içinde zerdeçal, zencefil, kabuk tarçın, kuşburnu, hibisküs, limon, karanfil falan olacak. tadı güzel oluyor.

9.takım birkez daha anladım ki siz başkasın.. biz 1.liğimizin tadında çıkarmayı sonuncu olunca hatamızıda kendimizde bulmayı biliriz. sonuncu olunca başka takımları kıskanmak helede yeni yeni toparlanan bi takımı çok komik gerçekten..

ufak şeyleri büyütmek arkasından başka şeyler çıkarmak işleriyse en alasını yaparım.. bel altı vurulacaksa vurarız sorun yok.. buda burda kalsın lazım olur

not Habinar seni seviyorum bacım iyki bizimlesin

hele sana Mefkurem ölürüm sen çok başkasın çok farklısın..

menumu yazayım
kahvaltı 12, biraz peynir, menemen, 1 dilim ekmek, yeşillik 4zeutin

3 gibi bir bardak kadar mısır süt aldım yanıma onu içtim

6 gibi kalan menemen 1 tabak

yersem brokoli yiycem şimdi
2,5lt su 4bardak 2bardak yeşil çay
Spor yok

Şubat ayı kilo hedefleri

MuallimeA >>>> 74.7 /71.5 (-3.2)
askrhpozitif >>>> 79.8 /75 (-4.8)
60kiloyum >>>> 84.7 /82 (-2.7)
sahgull >>>> 67.5 /64(-3,5)
Nanekekik >>>> 71.8 /68.3(-3.5)
Habinar >>>> 77.6 / 73.6 (-4)
ezo26 >>>> 56 /53(-3)
Burcugncy >>>> 69,5 /66(-3.5)
kurtlu_elma>>>> 88,7 /84.5(-4.2)
ayyulduz >>>> 65.6 /62 (-3.6)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…