- 30 Kasım 2014
- 29.972
- 132.226
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.801
Bunu bilmiyordumafiyet olsun canım. suda bence 4 lt ye çıkma. böbreklerini yorarsın. ayrıca vücudundaki tuzu da fazlasıyla götürüyor. elektrolit dengen bozulur. gerçi hergün böyle değil. o da var tabi.
evet bize 2,5 lt bile yetiyor. 3 ü geçme ama. zaten çay kahve falan da içiyoruz ekstradan.Bunu bilmiyordum
Öğlenki sigara böreği için telafi yapıyım dedim
Doktor şöyle demişti
Eğer diyeti bozacak bişey yersen üzerine 1 litre suyu mutlaka içmelisin
Bende su artı ekstra spor yaptım
3 litreyi geçmeyim ben en iyisi
Tamam canım saolasınevet bize 2,5 lt bile yetiyor. 3 ü geçme ama. zaten çay kahve falan da içiyoruz ekstradan.
spor yapmışsındır ponimKızlar mahvoldmkızımı koştursun diye avmye götürdük bizi çok yordu ya
biz menemene talimValla canım tarhana çorbası yaptım sarma vardı dondurucu da onu çıkardım birde karnabahar yemeği yapayım diyorum
ohh gez dilek salin zayif zayif ben bu kilo ile fast-food yemeyim diye disari cikmayacagim neredeyse ama koca cok gezinti evin kapisini gorunce opesim geliyorselam kızlar geldim ama tutmayın beni gidicem :) avm gittik sinema yapalım dedik eve yeni girdim yemek yapıcam, dışarda yemek yemedik çocuklar mısırın en büyük boyunu yiyince tok evin aç kedileri yemek istemediler, bana iyi oldu gerçi durduk yere bugün boşa giderdi şimdi yemeğimi yapıyım açım önce sabah kalan menemeni tırtıklıuım
hahaaaa cuma goruruz tatlim bizde size karpuz keseriz yesilvadideKaptan Sizin ki kabullenilmiş mağlubiyet
tabiki ikram ederiz protein patlaması yaşıyacaz cuma günü
burcum noldu senin sporlarina off gunumu bugun yayla corbasi yerine baska corva olsa iyi olurmus dolma ile birlikte karbon olmus hepSabah 12.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 zeytib
1 dilim salam
Domates salatalik
Aksam 18.00
1 kase yayla corba
1 tane biber dolmasi (kiyma bulgur pirinc)
2 yk yogurt
2 litre su
Spor yok
hosgeldin gulusSelammm
darisi bana sabah kahvaltiya cayyoluna gitcem kuzey uyumaz insallah yoldaYarın evime dönüyorum şükürr
olmamış evet canim dondurma mideni usutmus olabilir belki o yuzsen yiyemdin ee soyle bakalim spor bakanim dondurmanin cezasi kac dk(11:15)
1 haşlanmış yumurta
biraz köy peyniri
2 yeşil zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
3 ince dilim sucuk
2 cb bergamutlu siyah çay
(14:30)
2 top dondurma ( madodan)
(18:40)
1 caybardagi çiğ badem ve çiğ findik
su :1000 ml
Sporu birazdan yapicam inşallah yapınca yazarım menüden hiç memnun değilim
bezelye ve ekmek yanyana olmasa iyi birde bezelye diyette yok normalde patatesten farki yok cunku yuksek gi si canim spor guzel suyu 2.5yapsan olur menu altina @askrhpozitifi vesabah 09.15
peynirli yumurta (1 tavuk yumurtası, 2 bıldırcın yumurtası)
2 zeytin
domates, kırmızı biber, az salatalık
1 dilim siyez ekmeği
öğlen 13.30
mezgit şiş
közde 2 chery domates ve biber, biraz roka
1 dilim ek.
akşam 18.45
2 yk köfteli bezelye
3 yk etli kurutulmuş fasulye
1 dilim tbe
1/2 kase ev yoğurdu
1,5 lt su
1 saat yürüyüş
gecmis olsun canimMidem sıkıntılı canım yiyemedim
evet sigara boregini yakmissin ama gormeyelim bi daha cisssMenüm
Sabah 9
1 su bardağı süt 3k yulaf kepeği 3 ceviz keten tohumu
Öğlen13
Peynir zeytin domates salatalık 1 tane sigara böreği
Akşam 19
7 köfte
1 kase salata
3 kaşık yoğurt
Su 4 litre
Spor 1 saat aerobik
30 dk kardio toplam 90 dk
Telafi yaptım sigara böreği için kaptan
Yatmadan bitki çayı filtresi kahve
askrhpozitif
Orti ne güzel işte yorgunluktan bi yerlerim ağrıyınca ben mutlu oluyorum spor yapmışsın bi neviKızlar mahvoldmkızımı koştursun diye avmye götürdük bizi çok yordu ya
Spor yapsam daha iyiydil
spor yapmışsındır ponim
Spor yapsam daha iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?