- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.861
canım kaptanımmmmgel opem seni
Bende bekliyorum artı koymak için zaten bi K kurtlu_elma kaldı Tuğba bugün hiç uğramadı demiBen menümü yazmamışım
11.00
1 d peynir
1 orta boy haşlanmış patates
4 zeytin
Yarım portakal
14.00
5 fındık
18.00
Kıymalı yumurt
1 d ekmek
Su.2.
Spor. 15 dk egzersiz
45 dk koşuşturma
Aynen yağ olunva baya fark ediyo. benim diyetisyen eğer sebze yemeğine yağ koyarsan 4 kaşık yiyebilirsin koymazsan 1 tabak diyoKızartma olanı 90 kaloriymiş 1 adet
1 porsiyon 4 tane sigara böreği 360 kaloriymiş
Sen deyince baktım
Fırında olanı 20 kalori farka bakarmısın yaaa
Canlı şahidim dilek görecek beni nasıl ince kibar bi hanım olacam dilekcim aynı senin gibi inşallahkilolu olmanı istememesi incitmesin seni hiç bir erkek istemiyor eminim.. kadın daha zarif daha güzel yaratmış yaradan kadına güzellik bakım yakışıyor erkek obez olmadımı okadar dikkat çekmiyor zaten çirkinler:) ama biz güzelliğimizi yağlarls kapatıyoruz ne yazıkki
Aynen ya yaza kadar versm keşke kalan 12 kiloyu kardeşmin düğünü var ödül olarak güzel bi elbise almak istiyorumbacım mm zayıflayınca hayat bize güzel varmı ötesi
Çirkinler mikilolu olmanı istememesi incitmesin seni hiç bir erkek istemiyor eminim.. kadın daha zarif daha güzel yaratmış yaradan kadına güzellik bakım yakışıyor erkek obez olmadımı okadar dikkat çekmiyor zaten çirkinler:) ama biz güzelliğimizi yağlarls kapatıyoruz ne yazıkki
Canm senin boy avantajında var ne güzelCanlı şahidim dilek görecek beni nasıl ince kibar bi hanım olacam dilekcim aynı senin gibi inşallah
Menün güzel bu arada ama spor yok seferoğulları coştu bugün bir gün gerideyiz haberin olsun ponicimBen menümü yazmamışım
11.00
1 d peynir
4 zeytin
Yarım portakal
14.00
5 fındık
18.00
Kıymalı yumurt
1 d ekmek
Su.2.
Spor. 15 dk egzersiz
45 dk koşuşturma
Ben kısa boylu çıtı pıtı kadınları daha güzel buluyorum canım daha çekici hoş geliyor gözüme bende sana soracaktım boyun kaç yazmamışsın diyeCanm senin boy avantajında var ne güzel
170 demek istwrdm ama maalesf 164Ben kısa boylu çıtı pıtı kadınları daha güzel buluyorum canım daha çekici hoş geliyor gözüme bende sana soracaktım boyun kaç yazmamışsın diye
merviş yarın sabah platese gidicem ama olmamıSağol tatlım
Canısı 1 sigara böreğinin kalorisi kadar yaptığından telafi kaç dk ya tekabül ediyor dakikasını sileyim notlarimdan
Abla sen birtanesin ben pek böyle uzun uzun yazmayı beceremem senin. Bu yazılarına bayılıyorum düşündüğüm herşeyi bir çırpıda soyluyorsun
Dün bizde onu yaşadık canm ilk defa AVM gezdi bizim cadı birde kıyafetlere bakıyor beni çağırıyor bana gösteriyor
Aaa hiç oldumu rakibem ben yaptım sporumu
süpersin kaptanım
Çekirdek olmamış kalorisi değerinde spor bekliyorum Gülşahcim
canım öncelikle hoşgeldin ben Merve sabahki poğaça ve akşamki ekmekler olmamış ve üstelik akşam yemeği saati çok gec
Menüm
Kahvaltı 11:00
Menemen, 2 dlm kızarmış ekmek peynir zeytin
Ev yapımı salça 1 tk
Ara
Çay, 1 avuç çekirdek
Akşam 16:30
Yarım ev yapımı pide
Salata
Ayran
1,5 lit su
esim mi yapti canim yemekleri ben mi yanlis anladim
israf off bugun bi video izledim valla oyle zamanlarda kilomdan iki kati utaniyorum dusun birileri ekmek bulamazken biz cok bulup sistik kilo resmen nefis pisligi gibi geliyor bana artik
pide arada olabilir dedi diyetisyen bi ogun yerine ama cekirdek kavrulmus aycekirdegi ise calori kadar cezani sec gulsahim @askrhpozitif
anlastik
Kahvaltı
12.30: 2 ev yapımı poğaça
14.00: 1 dilim ekmek
14.00: 2 az yağlı sarısı patlamamış yumurta
Öğlen
17.30: 1 orta boy elma
Akşam
21.00: 600 gr civarlarında balık( ne kadar olduğunu bilemedim)
21.00: 2 dilim ekmek
1litre su (az oldu farkındayım susuzluk hisseyorum zaten ama yatana kadar 1 litreye yakın içsem yine iyi olabilir )
Ben menümü yazmamışım
11.00
1 d peynir
4 zeytin
Yarım portakal
14.00
5 fındık
18.00
Kıymalı yumurt
1 d ekmek
Su.2.
Spor. 15 dk egzersiz
45 dk koşuşturma
insanoğlu hep olmayı ister :) bende pek severim minyon bayanları minicik eller ayaklar ne şirinler dimi:)Ben kısa boylu çıtı pıtı kadınları daha güzel buluyorum canım daha çekici hoş geliyor gözüme bende sana soracaktım boyun kaç yazmamışsın diye
Sende uzunsun ya ondan tersini seviyon :)insanoğlu hep olmayı ister :) bende pek severim minyon bayanları minicik eller ayaklar ne şirinler dimi:)
sen sene sonuna zayıflıyor sun ben dekorumayı başarmış olucam dışarda buluşup kızlara boy boy resim atıcsz zaferimizi kutluyacaz spordaşımCanlı şahidim dilek görecek beni nasıl ince kibar bi hanım olacam dilekcim aynı senin gibi inşallah
aynen ayak 39 40 bile oluyor bu ne kazma gibi :))Sende uzunsun ya ondan tersini seviyon :)
iyi geceler canım dinlen iyce bu hafta bütün enerjimizi zayıflamaya harcayacaz çünküMisafirim yeni gitti kizlar evi filan toplayip bi dud alip yatarim herhalde yarin gorusuruz kendinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?