- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #188.881
Ne sene sonu kızzz mayıs 22 de 65 kiloyum ben hedefim bu sene sonuna bırakmam bensen sene sonuna zayıflıyor sun ben dekorumayı başarmış olucam dışarda buluşup kızlara boy boy resim atıcsz zaferimizi kutluyacaz spordaşım
kız havada karada verirsin.. ponim yarın senin ikinci başlangıcın olsun maçın ilk yarısında verdiğin kiloyla, nefsine yağlarına karşı bir sıfır öndesin maçın ikinci yarısı yarın itibariyle başlasın hedef 12kiloyu verip bu maçı almak. sanki ilk başlıyormuş gibi hırsın heyecanın azmin olsun sanki hiç verdiğin kiloları vermemiş sadece 12kilo fazlalığın varmış gibi bunu verecek sabrın olsun. sabırla geri adım atmadan mümkünse ağzına zerre kaçamak koymadan ilerle bu yolda ve bitir bu maçı zaferleAynen ya yaza kadar versm keşke kalan 12 kiloyu kardeşmin düğünü var ödül olarak güzel bi elbise almak istiyorum
ne zaman 65 kilosun kutlama yapıyoruz ozamanNe sene sonu kızzz mayıs 22 de 65 kiloyum ben hedefim bu sene sonuna bırakmam ben
bizim gelinde hırslı ama bakalım altını alabilecek azim olacakmı. bu ayda bitsin asıl o zaman nasıl farkedilecek verdiğingör senHa bide salonda yarışma var
Gelsin yarışmalar gitsin kilolar
Bugün salonda dedimki 1 ay gibi bi sürede 4-5 kilo verdim herkesin gözü faltaşı gibi açıldı nasıl yani diye
Şok oldular millet 2-3 kilo anca veriyormuş
Bu yarışmayı ben kazanacam :))) şu anda nabız yokluyorum öyle aşırı kilolu olup hem spor hem diyet yapanı da görmedim aşağı yukarı kilolar benim
Gibi
istersen 1kasik yogurla soda karistor ic kür olurMidem anca düzeldi kızlar ve açlık hafiften başladı biraz
ponim benimki bildigin dana oldu sigara bağımlısı gibi gelip gidip iki firt aliyoSpor hariç güzel menü
Dondurma değilde kuruyemişlere takıldm canım bnm çok olmuş
Menü güzel
Börek ney kız öyle suyu da abartma canm böbrekler için fazlası zarar
Spor süper
Emziren biri olmandan dolayı menü az geldi bana
Ara öğün az mı canm sende
Canm poğaça ev yapımı da olsa çok kalorili kilo verirken hamur işlerinden uzak durmalısın
anam ben bu yedi farki cok merak ettim acil zayiflamaliyim 13kg verdim ama daha var 13Benimki de söylüyor artık bnde 7 farkı sordm saydı hoşuma gitti ama erkekler nefsi olarak gerçekten güzel fizikli eş istiyolar. bunun yanında kendimizi beğenmekte çok güzel bşeymiş
kilolu olmanı istememesi incitmesin seni hiç bir erkek istemiyor eminim.. kadın daha zarif daha güzel yaratmış yaradan kadına güzellik bakım yakışıyor erkek obez olmadımı okadar dikkat çekmiyor zaten çirkinler:) ama biz güzelliğimizi yağlarls kapatıyoruz ne yazıkki
oo ponim sporda var maşallah maşallahBen menümü yazmamışım
11.00
1 d peynir
1 orta boy haşlanmış patates
4 zeytin
Yarım portakal
14.00
5 fındık
18.00
Kıymalı yumurt
1 d ekmek
Su.2.
Spor. 15 dk egzersiz
45 dk koşuşturma
ugramadi canim annesine gidecekti ponide 1saat spor var tatlim gormedin miBende bekliyorum artı koymak için zaten bi @kurtlu_elma kaldı Tuğba bugün hiç uğramadı demi
waowww odul olarak browni demedin ya pldun sen ponimAynen ya yaza kadar versm keşke kalan 12 kiloyu kardeşmin düğünü var ödül olarak güzel bi elbise almak istiyorum
Ben yatıyorum yarın eksik kalan işlerimiz var tadilat ihtiyaçlar gibi ikeaya gidecem bütün gün n koşturmaca beni bekliyor
Güzel bi gündü
Yastığa başımı vicdanım rahat huzurlu hedefime 1 adım daha yakın hissederek koyuyorum
Şu su olayı bozdu beni ama wc de yatsammı acaba
Hayırlı huzurlu geceler
Enerji dolu bir sabaha uyanmamız dileğiyle
hahaa bide bana sor ust raflarin dili olsada konussainsanoğlu hep olmayı ister :) bende pek severim minyon bayanları minicik eller ayaklar ne şirinler dimi:)
bak yine bensiz plan yapiyosen sene sonuna zayıflıyor sun ben dekorumayı başarmış olucam dışarda buluşup kızlara boy boy resim atıcsz zaferimizi kutluyacaz spordaşım
Süpersn canm sağolkız havada karada verirsin.. ponim yarın senin ikinci başlangıcın olsun maçın ilk yarısında verdiğin kiloyla, nefsine yağlarına karşı bir sıfır öndesin maçın ikinci yarısı yarın itibariyle başlasın hedef 12kiloyu verip bu maçı almak. sanki ilk başlıyormuş gibi hırsın heyecanın azmin olsun sanki hiç verdiğin kiloları vermemiş sadece 12kilo fazlalığın varmış gibi bunu verecek sabrın olsun. sabırla geri adım atmadan mümkünse ağzına zerre kaçamak koymadan ilerle bu yolda ve bitir bu maçı zaferle
istersen 1kasik yogurla soda karistor ic kür olur
ponim benimki bildigin dana oldu sigara bağımlısı gibi gelip gidip iki firt aliyo
anam ben bu yedi farki cok merak ettim acil zayiflamaliyim 13kg verdim ama daha var 13
oo ponim sporda var maşallah maşallah
ugramadi canim annesine gidecekti ponide 1saat spor var tatlim gormedin mi
waowww odul olarak browni demedin ya pldun sen ponim
hahaa bide bana sor ust raflarin dili olsada konussaesime derim sunu indir sendede akil yok bi 5cm uzununu hulsaydin diye oda bodur tavuk her zaman pilictir der
bak yine bensiz plan yapiyo
Browniyle anılıyorum artıkistersen 1kasik yogurla soda karistor ic kür olur
ponim benimki bildigin dana oldu sigara bağımlısı gibi gelip gidip iki firt aliyo
anam ben bu yedi farki cok merak ettim acil zayiflamaliyim 13kg verdim ama daha var 13
oo ponim sporda var maşallah maşallah
ugramadi canim annesine gidecekti ponide 1saat spor var tatlim gormedin mi
waowww odul olarak browni demedin ya pldun sen ponim
hahaa bide bana sor ust raflarin dili olsada konussaesime derim sunu indir sendede akil yok bi 5cm uzununu hulsaydin diye oda bodur tavuk her zaman pilictir der
bak yine bensiz plan yapiyo
Yurtta kalıyorum canım ama şuan ana ocağındayım yarın öğlen yola çıkacağımcanim pogaca olmamis farkindasin ev pogacasida olsa ikisi baya yuksek kalorili bos karbonhidrat aksam balik gayet g olarak fazla 600g baligin yaninda ekmek tuketmemelisin balik buyukse bir orta biy kucukse 15_20tane olacak sekilde sinirlaniyor diyette yaninda salata tuket roka tuket bol bol ilk gunun gunahi olmaz diyelim ayrica evdemi kaliyorsun yurttami sanirim evde saatler duzensiz cunku
burcu ile gulsah yazdi diye hatirliyorum canim tellioglu seferiglu kim varsa onlarda onlari takip et tatlim
Canım tanıştığıma memnun oldumm :)Sağol tatlım
Canısı 1 sigara böreğinin kalorisi kadar yaptığından telafi kaç dk ya tekabül ediyor dakikasını sileyim notlarimdan
Abla sen birtanesin ben pek böyle uzun uzun yazmayı beceremem senin. Bu yazılarına bayılıyorum düşündüğüm herşeyi bir çırpıda soyluyorsun
Dün bizde onu yaşadık canm ilk defa AVM gezdi bizim cadı birde kıyafetlere bakıyor beni çağırıyor bana gösteriyor
Aaa hiç oldumu rakibem ben yaptım sporumu
süpersin kaptanım
Çekirdek olmamış kalorisi değerinde spor bekliyorum Gülşahcim
canım öncelikle hoşgeldin ben Merve sabahki poğaça ve akşamki ekmekler olmamış ve üstelik akşam yemeği saati çok gec
Sağol canım yorumun için herkes karbonhidrat demişşş :/ sanırım bi önlem almam gerekiyor.. Ben memnundum oysaki bu menüdennnPide disinda guzel menu nm afiyet olsun
Corbayi esim yapti cnm dolmayi ben yaptim uzun zamandir iatiodu bugune kismet oldu
Canim menun cok karbonhidrat icerio ve bence kotu bir menu
Gayet guzel cnm
ooo annene soyle saglikli seyler koysun sana kesin hazirlamistir borek sarma onlari yurttaki zayiflara yedir kilo alsinlarYurtta kalıyorum canım ama şuan ana ocağındayım yarın öğlen yola çıkacağım
ekmegi tamamen birak demiyoruz canim merve sunu diyor sabah iki pogaca yendiysen gun boyu ekmek karbonhidrat hakkin dolmusturCanım tanıştığıma memnun oldumm :)
Yaa ekmeksiz karnım nasıl doyar kiii
Selam hoşgeldin. ben pek hatırlayamadm canm nickin dışında.kendini tekrardan tanıtır mısın 2 kilo vermende çok iyi tebrklerrrSelam herkese ben geldim (birkucukdiyet). Telefonu sıfırlayınca şifrem gitti üyeliğime giriş yapamadım mailime de erişemedim. Mune Ablaya durumu bildirdim sağolsunlar bu hesaptan devam etmeme izin verdiler. Takımı öyle alışmışım ki. Üstelik 2 kilo da verdim (86-84) ama malesef cuma yarışmasında size destek olamadım kilo bildirimi yapamayarak. Affedin umarım keyifler yerindedir iyisinizdir
Selam hoşgeldin. ben pek hatırlayamadm canm nickin dışında.kendini tekrardan tanıtır mısın 2 kilo vermende çok iyi tebrklerrr
Aynen Melek ben 16 aydır bağımlısıyım takımın.bu bağımlılık kilo da verdiriyorMelek ben 23 yaşındayım 86 kilo ile başladım ama şimdi 84üm :) bu haftaiçi katılmıştım gruba yeniyim ama bağımlılık yapıyor birkaç günde bile :) Üyeliğime giremesemde takip ettim sizi ziyaretçi olarak.
Poni abla öyle valla. Görmemişin 2 kgsi düşmüş kırk yere duyurmuş diceksiniz belki amaAynen Melek ben 16 aydır bağımlısıyım takımın.bu bağımlılık kilo da verdiriyor
Hmm tamam canım benim karbonhidrat olayını anladımm...Dikkat edicemm :)ooo annene soyle saglikli seyler koysun sana kesin hazirlamistir borek sarma onlari yurttaki zayiflara yedir kilo alsinlar
ekmegi tamamen birak demiyoruz canim merve sunu diyor sabah iki pogaca yendiysen gun boyu ekmek karbonhidrat hakkin dolmustur
Kız melek sen görünmeyince takımı bıraktın sanmıştım :))Poni abla öyle valla. Görmemişin 2 kgsi düşmüş kırk yere duyurmuş diceksiniz belki amatakımdaki motive gücünün etkisi bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?