Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ha bide salonda yarışma var
Gelsin yarışmalar gitsin kilolar
Bugün salonda dedimki 1 ay gibi bi sürede 4-5 kilo verdim herkesin gözü faltaşı gibi açıldı nasıl yani diye
Şok oldular millet 2-3 kilo anca veriyormuş
Bu yarışmayı ben kazanacam :))) şu anda nabız yokluyorum öyle aşırı kilolu olup hem spor hem diyet yapanı da görmedim aşağı yukarı kilolar benim
Gibi

Aynen ya yaza kadar versm keşke kalan 12 kiloyu kardeşmin düğünü var ödül olarak güzel bi elbise almak istiyorum
kız havada karada verirsin.. ponim yarın senin ikinci başlangıcın olsun maçın ilk yarısında verdiğin kiloyla, nefsine yağlarına karşı bir sıfır öndesin maçın ikinci yarısı yarın itibariyle başlasın hedef 12kiloyu verip bu maçı almak. sanki ilk başlıyormuş gibi hırsın heyecanın azmin olsun sanki hiç verdiğin kiloları vermemiş sadece 12kilo fazlalığın varmış gibi bunu verecek sabrın olsun. sabırla geri adım atmadan mümkünse ağzına zerre kaçamak koymadan ilerle bu yolda ve bitir bu maçı zaferle

bizim gelinde hırslı ama bakalım altını alabilecek azim olacakmı. bu ayda bitsin asıl o zaman nasıl farkedilecek verdiğingör sen

Midem anca düzeldi kızlar ve açlık hafiften başladı biraz
istersen 1kasik yogurla soda karistor ic kür olur

ponim benimki bildigin dana oldu sigara bağımlısı gibi gelip gidip iki firt aliyo
Benimki de söylüyor artık bnde 7 farkı sordm saydı hoşuma gitti ama erkekler nefsi olarak gerçekten güzel fizikli eş istiyolar. bunun yanında kendimizi beğenmekte çok güzel bşeymiş
anam ben bu yedi farki cok merak ettim acil zayiflamaliyim 13kg verdim ama daha var 13

Ben menümü yazmamışım
11.00
1 d peynir
1 orta boy haşlanmış patates
4 zeytin
Yarım portakal

14.00
5 fındık

18.00
Kıymalı yumurt
1 d ekmek

Su.2.
Spor. 15 dk egzersiz
45 dk koşuşturma
oo ponim sporda var maşallah maşallah
Bende bekliyorum artı koymak için zaten bi @kurtlu_elma kaldı Tuğba bugün hiç uğramadı demi
ugramadi canim annesine gidecekti ponide 1saat spor var tatlim gormedin mi
Aynen ya yaza kadar versm keşke kalan 12 kiloyu kardeşmin düğünü var ödül olarak güzel bi elbise almak istiyorum
waowww odul olarak browni demedin ya pldun sen ponim

insanoğlu hep olmayı ister :) bende pek severim minyon bayanları minicik eller ayaklar ne şirinler dimi:)
hahaa bide bana sor ust raflarin dili olsada konussa esime derim sunu indir sendede akil yok bi 5cm uzununu hulsaydin diye oda bodur tavuk her zaman pilictir der
sen sene sonuna zayıflıyor sun ben dekorumayı başarmış olucam dışarda buluşup kızlara boy boy resim atıcsz zaferimizi kutluyacaz spordaşım
bak yine bensiz plan yapiyo

herkese iyi geceler guzel bir pazara uyanalim gunumuz aydinlik olsun
yarin sabah kahvaltiya gideceğim hemde cok tehlikeli ama sizin icin yemeyecegim kizlar ekmeksiz sebse protein takilacagim
kv geldi malum cayyolunda onu alip eve dinecegiz opuldunuz

Süpersn canm sağol 12 kilo fazlalık çok değil gibi görünüyor ama verirsem toplamda 33 kilo gitmiş olacak vayy be ne çok yük etmişim o kadar kiloyu

Browniyle anılıyorum artık ama yazın 38 beden olmakla anılıcimm

Yurtta kalıyorum canım ama şuan ana ocağındayım yarın öğlen yola çıkacağım

Canım tanıştığıma memnun oldumm :)

Yaa ekmeksiz karnım nasıl doyar kiii

Pide disinda guzel menu nm afiyet olsun

Corbayi esim yapti cnm dolmayi ben yaptim uzun zamandir iatiodu bugune kismet oldu

Canim menun cok karbonhidrat icerio ve bence kotu bir menu

Gayet guzel cnm
Sağol canım yorumun için herkes karbonhidrat demişşş :/ sanırım bi önlem almam gerekiyor.. Ben memnundum oysaki bu menüdennn
Neyse bugünlük böyle olsunn teşekkür ederim yinede :)

Yurtta kalıyorum canım ama şuan ana ocağındayım yarın öğlen yola çıkacağım
ooo annene soyle saglikli seyler koysun sana kesin hazirlamistir borek sarma onlari yurttaki zayiflara yedir kilo alsinlar
Canım tanıştığıma memnun oldumm :)

Yaa ekmeksiz karnım nasıl doyar kiii
ekmegi tamamen birak demiyoruz canim merve sunu diyor sabah iki pogaca yendiysen gun boyu ekmek karbonhidrat hakkin dolmustur

Selam herkese ben geldim (birkucukdiyet). Telefonu sıfırlayınca şifrem gitti üyeliğime giriş yapamadım mailime de erişemedim. Mune Ablaya durumu bildirdim sağolsunlar bu hesaptan devam etmeme izin verdiler. Takımı öyle alışmışım ki. Üstelik 2 kilo da verdim (86-84) ama malesef cuma yarışmasında size destek olamadım kilo bildirimi yapamayarak. Affedin umarım keyifler yerindedir iyisinizdir

Selam hoşgeldin. ben pek hatırlayamadm canm nickin dışında.kendini tekrardan tanıtır mısın 2 kilo vermende çok iyi tebrklerrr

Selam hoşgeldin. ben pek hatırlayamadm canm nickin dışında.kendini tekrardan tanıtır mısın 2 kilo vermende çok iyi tebrklerrr

Melek ben 23 yaşındayım 86 kilo ile başladım ama şimdi 84üm :) bu haftaiçi katılmıştım gruba yeniyim ama bağımlılık yapıyor birkaç günde bile :) Üyeliğime giremesemde takip ettim sizi ziyaretçi olarak.

Aynen Melek ben 16 aydır bağımlısıyım takımın.bu bağımlılık kilo da verdiriyor

ooo annene soyle saglikli seyler koysun sana kesin hazirlamistir borek sarma onlari yurttaki zayiflara yedir kilo alsinlar
ekmegi tamamen birak demiyoruz canim merve sunu diyor sabah iki pogaca yendiysen gun boyu ekmek karbonhidrat hakkin dolmustur
Hmm tamam canım benim karbonhidrat olayını anladımm...Dikkat edicemm :)

Annem meyve yeşillik koyma peşinde canım kilo alıyorum diye hamur işlerinden kaçıyor..
Bu arada çörekotu öğüttük şu manuel kahve çekme makinası varya onda...Onu götürücem..Balla karıştırıp yemeyi düşünüyorum bi ay boyunca bir çay kaşığı.. Hormonları dengeye sokuyormuş daha bir çok faydası var ancak çok dikkatli kullanımı gerekirmiş... Bir araştırın bilmeyen arkadaşlarım çok faydalı

Poni abla öyle valla. Görmemişin 2 kgsi düşmüş kırk yere duyurmuş diceksiniz belki ama takımdaki motive gücünün etkisi bu bence
Kız melek sen görünmeyince takımı bıraktın sanmıştım :))
Iyiki geldin
Hem süper bi başlangıç yapmışın
Paylaşımın ve kilo vermen düzenli olursa 3.cuma listedesin bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…