Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iki gunde cok arti cikmissin canim ekmegi yiyeceksen eger corba yok bir keoce corba bi dlm ekmek ediyor buna gore dengele tabiki corba her zaman tercihimizdir cunku yogunlugu mideyi kaplamasi yonunden
Sporumu felan bol yapayım ama ödemlerim için çare aramam gerek. elmalı, limonlu, tarçınlı bir çay vardı akşama onu yapayım ödem içindi o çay belki cuma toparlarım
iki lt suya 1/2limon 1/2portakal yada yesul elma cubuk tarcin bi tane varsa iki uc tane karabiber
Dün hiç kacamagim yoktu cumartesi günü ise 2 top dondurmam vardı sadece reglim bugün bitti buna rağmen anlamadım

Cuma: 78,8
Pazartesi : 80,2
+400 gram
vücut baya yemedigu birseyi depoluyor canim ondandir halledersin

Halledilecek canım başka yolu yok cuma günü güzel bir eksi göreceğim işte o kadar

Kizlar 20 ocakta 63.1 kiloyla tatile gitmisim ve iki hafta da malesef +3.5 la geri donuyorum.guncel kilom 66.6 malesef
bence yinede aşırı değil hem çoğu ödemdir dikkat edersen en geç haftaya gider cnm

bence yoğun spordan olabilir

Ayy bende bugün rüyalardan uyuyayamadım

cuma:71.8
ptesi:71.5
fark:-300
gayet güzel fıstık

gunu hafif tutmaliyim aksam yine yemek var normal kahvalti waasali oglende salata et aksama ac kalabilirim
Kız sizin yemekletde hiç normal bişeyler olmuyormu

Ben -100 deyim 7.30 da tartldm daha fazla bekliyordum
hiçde kötü değil canısı

Karbona fazla yüklenmişin cnm
Bide kurufasülyede şişkinlik yapar
Pilav makarnayı zaten unutuyoruz

Dün hiç kacamagim yoktu cumartesi günü ise 2 top dondurmam vardı sadece reglim bugün bitti buna rağmen anlamadım

Cuma: 78,8
Pazartesi : 80,2
+400 gram
ya kiloyu ya farkı yanlış yazmışın

Çok azmı yedin cnm

Kızlar hergün Çok az yemek hata oluyor bence
Menülerinizi 1 gün normal 1 gün az tutarsanız daha Çok verim alırsınız
Bide akşam yemek saatlaride hep aynı olursa vücut alışıyor
Mesela günlük 18.30 -19.00 gibi bitirilse
Haftada 2-3gün 16- 16.30 gibi kapatılsa daha çok etki ediyor

Abla kiloyu yanlış yazmışım 79.8

Melek 23 memnun oldum tekrardan

Hepinize hayırlı günler diliyorum
Kurstan Yeni geldim
Kilo bildirimi
Cuma 77.7
Pazartesi 78
+300
İlk defa böyle bişey oldu
Hayırdır bana noluyoz anlamadım dün çok yoruldum ayaklarım şişmiş sabah yere basamıyordum belki ondan cumaya güzel olacak herşey

Sporumu felan bol yapayım ama ödemlerim için çare aramam gerek. elmalı, limonlu, tarçınlı bir çay vardı akşama onu yapayım ödem içindi o çay belki cuma toparlarım
Umutsuzluk yok canım hafta sonu diyete ara vermişsin diyelim
bugün toparla başla tekrar bol su iç meto hızlandıran çay tarifleri var onlara bak netten hadi bakalım

bakma gormek arasindaki fark biz direk +400e kitlenduk
abla corba icerim salata yerim sebze yoktur ya kuru pilav yada et pilav vardir kesin et varsa etten yerim birazda
odemdir canim
Selam canım takım
Tartıldım kilom sabit, 2.kere çıktım -100 gösterdi ama ilk tartıldığım doğru tabi
cumaya kısmet :) 84le yılmadan yola devam
kiz guncel 84 yola 83le gel cumaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…