Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yorgunlukta ödem yapabilir cnm

Selam canım takım
Tartıldım kilom sabit, 2.kere çıktım -100 gösterdi ama ilk tartıldığım doğru tabi
cumaya kısmet :) 84le yılmadan yola devam
cumaya kesin eksi olur fıstık

oy hemen cektir o 20likler basa bela zaten curumeye mahkum doguyolar bizim dis okuyan nerede o daha iyi bilie @kkelebeketkisi

geçmiş olsun cnm önce antibiyotik verir dr apseliyse bende çektim ondan
çektir kurtul

Çekilmesi gerekiyor acaba

TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR SENEDE 1 KERE NÖLE OLUYO 3 TANESİ ÇIKTI BU KALDI ANTİBİYOTİK KENDİM BAŞLADIM DİŞÇİYE GİTSEM ZATEN ODA AYNISINI BAŞLICAK AMA ÇEKTİREMEM DİŞÇİ FOBİM VAR

Yapack bişy yok canm olmş artık yerleşmeden kurtlman lazm. ne yapmayı düşünüyosn artılar için

Dün hiç kacamagim yoktu cumartesi günü ise 2 top dondurmam vardı sadece reglim bugün bitti buna rağmen anlamadım

Cuma: 78,8
Pazartesi : 80,2
+400 gram
80 mi gördün canm

Yaseminm hemen önlemini al aman yeşil vadiyi kaptrmayalm

Selam canım takım
Tartıldım kilom sabit, 2.kere çıktım -100 gösterdi ama ilk tartıldığım doğru tabi
cumaya kısmet :) 84le yılmadan yola devam
Cumaya güzel bi eksi gelir inşaallah. benm tartıda kafayı yemişti düzeldi şükür

kızlar 20 lik dişim apse yapmış çok canım yanıo
Geçm olsunn canım

TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR SENEDE 1 KERE NÖLE OLUYO 3 TANESİ ÇIKTI BU KALDI ANTİBİYOTİK KENDİM BAŞLADIM DİŞÇİYE GİTSEM ZATEN ODA AYNISINI BAŞLICAK AMA ÇEKTİREMEM DİŞÇİ FOBİM VAR
çok geçmiş olsun canım, benimde biri kaldı ve dörtte üçü çıktı bi parça içerde kaldı ara ara ağrı yapıyor ama işte bende tırsıyorum dişci den gidemiyorum gittiği yere kadar gitsin bakalım

Hiç böyle olmazdı psikolojik olarakta etkilemeye başladı beni kilom gözlerim doluyor insanların yorumları mesela geçen şehir dışından akrabamız geldi sen ne oldun böyle iyice şiştin tarzında bir şey dedi o kadar insanın içindeydim gittim tuvalette gözüme soğuk su tuttum ağlamayayım diye. rencide ettiğine mi yanayım böyle akrabam olduğuna mı

Son düzenleme:
Bu haftaki performans uygulaması :

9. TAKIM
503. Etap => -0.252% => 1. NOTA
bu hafta fazlasıyla silinecek inşallah ablam

Bide baya oldu okulun kapısından çıkıyordum arkamdan biri yürü hımbıl dedi ben yine salya sümük. böyle oluyor bazen moralimi yüksek tutsamda ben
öyle boş boğazlar malesef var canım okulda çok sorun yasardim bende malesef insanlar çok acimasiz

aksamlari ekmek yemeyecegim artik , pilav makarna yok... benim ödem cayi kaynatiliyordu,tadida güzel oluyor, tarifide buna yakin yapip icecegim onuda. böylede deneyebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…