- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.141
Çekilmesi gerekiyor acabakızlar 20 lik dişim apse yapmış çok canım yanıo
yorgunlukta ödem yapabilir cnmHepinize hayırlı günler diliyorum
Kurstan Yeni geldim
Kilo bildirimi
Cuma 77.7
Pazartesi 78
+300
İlk defa böyle bişey oldu
Hayırdır bana noluyoz anlamadım dün çok yoruldum ayaklarım şişmiş sabah yere basamıyordum belki ondan cumaya güzel olacak herşey
cumaya kesin eksi olur fıstıkSelam canım takım
Tartıldım kilom sabit, 2.kere çıktım -100 gösterdi ama ilk tartıldığım doğru tabi
cumaya kısmet :) 84le yılmadan yola devam
Dilerim olsun abla hepimiz için diliyorumyorgunlukta ödem yapabilir cnm
cumaya kesin eksi olur fıstık
oy hemen cektir o 20likler basa bela zaten curumeye mahkum doguyolar bizim dis okuyan nerede o daha iyi bilie @kkelebeketkisi
geçmiş olsun cnm önce antibiyotik verir dr apseliyse bende çektim ondan
çektir kurtul
Çekilmesi gerekiyor acaba
Bu hafta dereceye girmemizz lazımBu haftaki performans uygulaması :
9. TAKIM
503. Etap => -0.252% => 1. NOTA
Gecmis olsun canimkızlar 20 lik dişim apse yapmış çok canım yanıo
Ay yok ablam çok gönül 78 olmak istiyor ondan az yemedim aslında ama cumartesi 2 top dondurma vardı bakalım cuma günü güzel sonuç olacak inşallahAyyy iyi bari
Korkuttun beni :))
geçmiş olsun canım daha benim 20 likler çıkmadı ara ara yokluyor ama ciknadilarkızlar 20 lik dişim apse yapmış çok canım yanıo
Yapack bişy yok canm olmş artık yerleşmeden kurtlman lazm. ne yapmayı düşünüyosn artılar içinGünaydın hanımlar 88.7 den 90.1 e çıkmışım +1,4 ,cumaya süper bi dönüş yapmalıyım
sadece sabahlari yerim artık ekmek, pilav çok olmuştu evet@nanekekik
Ben gidip hatalarıma yanayım bari...
Evet canım bugün katılabildim geri , hoşgeldin bu arada :)_melekk_ sende hoşgeldin sema @kkelebeketkisi , ben Tuğba 28 yaşındayım, yeni mezun oldum, yurtdışında yaşıyorum :)
80 mi gördün canmDün hiç kacamagim yoktu cumartesi günü ise 2 top dondurmam vardı sadece reglim bugün bitti buna rağmen anlamadım
Cuma: 78,8
Pazartesi : 80,2
+400 gram
Yaseminm hemen önlemini al aman yeşil vadiyi kaptrmayalmHepinize hayırlı günler diliyorum
Kurstan Yeni geldim
Kilo bildirimi
Cuma 77.7
Pazartesi 78
+300
İlk defa böyle bişey oldu
Hayırdır bana noluyoz anlamadım dün çok yoruldum ayaklarım şişmiş sabah yere basamıyordum belki ondan cumaya güzel olacak herşey
Cumaya güzel bi eksi gelir inşaallah. benm tartıda kafayı yemişti düzeldi şükürSelam canım takım
Tartıldım kilom sabit, 2.kere çıktım -100 gösterdi ama ilk tartıldığım doğru tabi
cumaya kısmet :) 84le yılmadan yola devam
Geçm olsunn canımkızlar 20 lik dişim apse yapmış çok canım yanıo
gurubun en küçük çıtırı sensin galibaMelek 23 memnun oldum tekrardan
sildirecekler bu hafta bizim kızlar Allahın izniyle ablamBu haftaki performans uygulaması :
9. TAKIM
çok geçmiş olsun canım, benimde biri kaldı ve dörtte üçü çıktı bi parça içerde kaldı ara ara ağrı yapıyor ama işte bende tırsıyorum dişci den gidemiyorum gittiği yere kadar gitsin bakalımTEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR SENEDE 1 KERE NÖLE OLUYO 3 TANESİ ÇIKTI BU KALDI ANTİBİYOTİK KENDİM BAŞLADIM DİŞÇİYE GİTSEM ZATEN ODA AYNISINI BAŞLICAK AMA ÇEKTİREMEM DİŞÇİ FOBİM VAR
gurubun en küçük çıtırı sensin galiba
bu hafta fazlasıyla silinecek inşallah ablamBu haftaki performans uygulaması :
9. TAKIM
Hiç böyle olmazdı psikolojik olarakta etkilemeye başladı beni kilom gözlerim doluyor insanların yorumları mesela geçen şehir dışından akrabamız geldi sen ne oldun böyle iyice şiştin tarzında bir şey dedi o kadar insanın içindeydim gittim tuvalette gözüme soğuk su tuttum ağlamayayım diye. rencide ettiğinemi yanayım böyle akrabam olduğunamı
öyle boş boğazlar malesef var canım okulda çok sorun yasardim bende malesef insanlar çok acimasizBide baya oldu okulun kapısından çıkıyordum arkamdan biri yürü hımbıl dedi ben yine salya sümük. böyle oluyor bazen moralimi yüksek tutsamda ben
aksamlari ekmek yemeyecegim artik , pilav makarna yok... benim ödem cayi kaynatiliyordu,tadida güzel oluyor, tarifide buna yakin yapip icecegim onuda. böylede deneyebilirim :)iki gunde cok arti cikmissin canim ekmegi yiyeceksen eger corba yok bir keoce corba bi dlm ekmek ediyor buna gore dengele tabiki corba her zaman tercihimizdir cunku yogunlugu mideyi kaplamasi yonunden
iki lt suya 1/2limon 1/2portakal yada yesul elma cubuk tarcin bi tane varsa iki uc tane karabiber
vücut baya yemedigu birseyi depoluyor canim ondandir halledersin
Öyle mlesef maruz kalmak üzüyor üç kuruşluk insanların laflarınabu hafta fazlasıyla silinecek inşallah ablam
öyle boş boğazlar malesef var canım okulda çok sorun yasardim bende malesef insanlar çok acimasiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?