Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ananası sanırım yağ yakıcı özelliği nedeniyle yiyosun dimi bende istiyorum ama hep almayı unutuyorum
Aa bunu bilmiyodumm çok mutlu oldum şuan çekinmeden yiyebilceğimiz bi meyve daha tabii malesef sınırlı olacak buda
Kizlar 20 ocakta 63.1 kiloyla tatile gitmisim ve iki hafta da malesef +3.5 la geri donuyorum.guncel kilom 66.6 malesef
Canımm üzülme inşallah başarıcaksın burdaa.. Daha aşağılara bile inicez inşallah hepberaber

Hoşbuldumm canımm tanıştığıma memnun oldum :)

nanakek : -300
sahgull:sbt
burcugncy:-400
60kiloyum:_600
askrhpozitif:+400
MuallimeA:-100
ayulduzz:+200
kurtlu_elma:+1.4
melekk:
kkelebeketkisi:
habinar:
ezo26:
masal:+3.5
Bu sabah erkek arkadaşımı doktora götürdüm o yüzden yazamadım erkenden 7.00 gibi ölçüldüm -300 (69,3) ama dün regl oldum etkisi var mıdır bilmiyorum ama o kadar açımm ki günlerdirrr daha az bekliyordumm

kızlar 20 lik dişim apse yapmış çok canım yanıo
Canımm seninde dediğin gibi gelen hastaları göndermek zorunda kalıyoruz bizde antibiyotik+ ağrı kesici verip...Ama apse oluştuysa drene edilip rahatlayabilirsin belki
Bu yüzden yinede bi diş hekimi muayenesine git canım bence imkanın varsa dişin kemik içinde yeterli yeri yoksa çekimi gerekebilir antibiyotik tedavisinden sonra...yada üstündeki kapşonun alınması gerekbilir....

Hangi antibiyotiği kullanıyosun?

Canımm çook üzüldüm inan takma onları 4-5 ay sonra fıstık gibi bir Melek görüceklekler karşılarında..Hatta içerdeyi izliyo musun bilmiyorum ama ordaki melek kadar incecik olucaksınn hiç üzülme işte o zaman Melek sana inanamıyoruz harikasın dicekler herkes inşallahhh

TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR SENEDE 1 KERE NÖLE OLUYO 3 TANESİ ÇIKTI BU KALDI ANTİBİYOTİK KENDİM BAŞLADIM DİŞÇİYE GİTSEM ZATEN ODA AYNISINI BAŞLICAK AMA ÇEKTİREMEM DİŞÇİ FOBİM VAR
canim fobi ama curukse yine tekrar edecek git bence
Kizlar okuldan geldim evim les gibi ya beni yorucu bir temizlik bekliyor

Bu arada facede gordugum bir haftalik detoks programini uygulamaya karar verdim yarin basliycam.Yarindan itibaren spora da baslarim insallah.
nasil birsey bizede anlat :)
hahaaayyy yesilvadi bizim karpuz keseceğiz

Bide baya oldu okulun kapısından çıkıyordum arkamdan biri yürü hımbıl dedi ben yine salya sümük. böyle oluyor bazen moralimi yüksek tutsam da ben
akrabaya sende gormeyeli baya patavatsizlasmissin derdim o himbil diyene direk sac bas dalardim pis patavassiz dusuncesizler hayir belki sebepleri var belki ilac belki hastalik sanki biliyorlsr
greyfurt ananas yesil elma bunlar digerlerine gore daha yag yakici canım daha fazladir kalkar kalkmaz tattildigin icindir

ara öğünümü yaptım toparlanayım eve gitme zamanı bugun çok yoruldum ama akşam beni dürtünde spor yapayım mutlaka
seni durtuyum ama kendim yapmayacagin cunku yarin sabah diyetisyen var

İnsanın çok zoruna gidiyor de mi yazında pek diyaloğum olmayan babam sırf kilo konusunda eleştşrmek için bişeyler demişti yutkunamadm bile o an.sonra tabi herkesn içinde dediği için mi nedir çok zoruma gitti ağladm diiğer odada. Takımda ben izindeydm o sıra 75ten 83e çıkmış koyvermiştm babamn laflarndan sonra tekrar geldm takıma. o akrabanın dediği lafı olumlu yönde kullan canım. işin kötü tarafı haklılar

kizlar az sonra hazirlanip cikacagim ara ogun yaotik oglumla ara ogunu seviyorum sayemde hurma findik gunkurusu ceviz manyagi oldu cocuk meyvenin yanindada mutlaka sut istiyor

babanla ayri buyumustun demi ponim onca sene sanki yaninda herseyle ilgilenmis gibi birde kilona mi laf etti

slm kızlar nasılsınız ben hala toparlanamadım geçen hafta gecelerim acilde geçti çocuklar da hasta olduğu için uyutunca gidebilim doktora normal bile yürürken nefes alamıyorum başım dönüyor ciğerlerimi fena üşütmüşüm zatürre gibi duruyor öyle dedi doktorlar perşembe günü tekrar göğüs hastalıklarına görüneceğim
ben yokken beni ananlar olmuş sağolsunlar gruba katılalı elimden geleni yaptığıma inanıyorum ben şu iki kelimeyi çok kullanırım hayaller ve hayatlar bazen şartlar insanı çok zorlar bir de halden anlamayanlar da buna tuz biber ekince kayış kopuyor.
artık sağlık sorunları evimin kalabalık curcunalı olması yemeğimi bile yerken benimle uğraşan iki afacan, üstüne üstlük şubede yalnız ben varmışım gibi bütün zor işlerin üzerime yıkılması sizleri ihmal etmeme sebep oldu ama yinede buraya başladım başlayalı 52 bedenden 46 bedene kadar indim ilk geldiğimde 103 kiloydum şu an 96 kiloyum ve inmeye devam edeceğim listeye yazılamadığım için size pek faydası olmadı kilo vermemin.Kilo vermeye devam edeceğim sağlık sorunlarımı atlatır atlatmaz ama sizlerle değil çünkü sizin motivasyonunuzu düşürmek istemiyorum çünkü heran bir sorunla karşılaşabiliyorum iletişimimize yansıyacak kadar rahatsız edici olabiliyor bu durum. kusura bakmayın hakkınızı helal edin.

Bir de yorumlar konusunda acımasız olacağınızı ve ceza sistemi gelecekmiş iyileşmem 3 aydan fazla sürebilirmiş o yüzden size uyum sağlayamayacağımı düşünüyorum bu nedenle gruptan ayrılıyorum.

Ama Mefkurem sana ayrı teşekkür ediyorum her zaman nazik ve sabırlıydın umarım biran önce tükenmişlik sendromundan kurtulursun.
ezo26 pozitif ve etrafındakilere enerji dağıtan birisin umarım hep böyle kalırsın.

Mefkurem
North River
sahgull
B burcugncy
60kiloyum
askrhpozitif
Poni Bon
@ayulduzz
K kurtlu_elma
M MELEKK
kkelebeketkisi
Habinar
ezo26
M masal hepinize başarılar.

Canim 7 gunluk bir program,iki cesit su hazirliyorum gun icinde tuketmek icin.Biri yag yakmak icin digeri meto hizlandirici su,yarin sanirim pancar var menude tum gun pancar arti sularim diger gun baska bir yiyecek bu sekilde 7 gun devam.Bakalim guzel bir sonuc alirim insallah.

yiden16 Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.Allah sana da kolaylık versin,hem de çok geçmiş olsun.Herkesin sıkıntıları ayrı ayrı,kimse kimseyi bilemez.Senin de üst üste gelmiş herşey ama bunlar sana engel olmasın.Pes etme ve devam et.Hem kendin için hem çocukların için hem de eşin için...Birkaç haftada düştün bu kiloya daha da yaparsın ve herşeye inancın daha çoğalır,daha güvenin gelir kendine.

Bide baya oldu okulun kapısından çıkıyordum arkamdan biri yürü hımbıl dedi ben yine salya sümük. böyle oluyor bazen moralimi yüksek tutsam da ben
Sadece kilo konusunda değil herzaman her konuda patavatsızlar olabiliyor cnm
Yeri gelince onlara cevabını yapıştırırsın
Ama kiloyu kendin için vereceksin
Zaten biraz vermeye başla dahada hevesleneceksin
Sen o zaman gör çevreden nasıl olumlu tepkiler alacaksın

aksamlari ekmek,pilav, makarna tarzi seyler yok... ödem cayi yapacagim , sporada yüklenirsem cumaya eksi olurum diye düsünüyorum.
pilav makarna Sadece akşam değil hiç bi öğünde olmıcak güzellik

Daha menülerin pek düzene girmedi cnm yinede eksi olmuşun ne güzel

Eki Görüntüle 1949440 Önlem çayı 3 günde bitecek Poni Bon meto hızlandırıp ödem atıyormuş
Yasim perşembe spora gideceksen çarşamba spor yapma cnm
Bide perşembe lapa yapabilirsen çok iyi olur tabi Sen bilirsin

Senin 95 lik halini unutmuş heralde

Ayy Bide kim olursa olsun kişinin kilosu niye başkalarını ilgilendirirki hiç anlamıyorum
Kilo benim vücut benim sizene arkadaş

Baya ağır üşütmüşün tatlım çok geçmiş olsun inş.kısa sürede herşey yoluna girer

Arada bazı nedenlerden kopuşların olduğu için listeye giremedin
Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap
Ama zayıflamayı bırakma
Hastalıkları atlatıp gelmek istersen yinede buranın kapısı herkese açık cnm

aksamlari ekmek,pilav, makarna tarzi seyler yok... ödem cayi yapacagim , sporada yüklenirsem cumaya eksi olurum diye düsünüyorum.
İnşaallah canım

Eki Görüntüle 1949440 Önlem çayı 3 günde bitecek Poni Bon meto hızlandırıp ödem atıyormuş
İşe yarar inşaallah canım

Çok geçmiş olsun

içeriği nedir cnm
1 adet kabuk tarçın
3 adet karanfil
5 adet çekirdek kakule
1 tatlı kaşığı bal 5 bardak su karıştırarak kaynatıp her öğünde içiyorsun
Tamam abla çarşamba evde Leslie Perşembe gitmeyecem lapayı da Perşembe yaparım inşallah

İnşaallah canım

İşe yarar inşaallah canım

Çok geçmiş olsun
İnşallah canım faydasını görürsem size de söylerim

tarcinsiz olmuyor mu bu ödem çayları ya ben bir türlü sevemedim tarçını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…