- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.181
Profildeki yazında pek güzel olmuş :))Kızlar iyi akşamlarrrrrrrr :)))) Sabah ölçüldüm her sabah olduğu gibi.
Geçen cuma 56
Ptesi. 55,8
Ya Haftasonu regl yaklaşıyor diye sanırım biraz tatlı yedim ardından koca şişe suyu diktim spor da yoktu yine de gitmiş.Full ders çalıştım çünkü.Stresten her yerim kabardı sivilce çıktı.Akşam geçmişe bakıcam.
süpersin tatlımKızlar iyi akşamlarrrrrrrr :)))) Sabah ölçüldüm her sabah olduğu gibi.
Geçen cuma 56
Ptesi. 55,8
Ya Haftasonu regl yaklaşıyor diye sanırım biraz tatlı yedim ardından koca şişe suyu diktim spor da yoktu yine de gitmiş.Full ders çalıştım çünkü.Stresten her yerim kabardı sivilce çıktı.Akşam geçmişe bakıcam.
çok geçmiş olsun İnşallah en kısa zamanda işleri yoluna sokup kaldığın yerden kilo vermeye devam edersin..slm kızlar nasılsınız ben hala toparlanamadım geçen hafta gecelerim acilde geçti çocuklar da hasta olduğu için uyutunca gidebilim doktora normal bile yürürken nefes alamıyorum başım dönüyor ciğerlerimi fena üşütmüşüm zatürre gibi duruyor öyle dedi doktorlar perşembe günü tekrar göğüs hastalıklarına görüneceğim
ben yokken beni ananlar olmuş sağolsunlar gruba katılalı elimden geleni yaptığıma inanıyorum ben şu iki kelimeyi çok kullanırım hayaller ve hayatlar bazen şartlar insanı çok zorlar bir de halden anlamayanlar da buna tuz biber ekince kayış kopuyor.
artık sağlık sorunları evimin kalabalık curcunalı olması yemeğimi bile yerken benimle uğraşan iki afacan, üstüne üstlük şubede yalnız ben varmışım gibi bütün zor işlerin üzerime yıkılması sizleri ihmal etmeme sebep oldu ama yinede buraya başladım başlayalı 52 bedenden 46 bedene kadar indim ilk geldiğimde 103 kiloydum şu an 96 kiloyum ve inmeye devam edeceğim listeye yazılamadığım için size pek faydası olmadı kilo vermemin.Kilo vermeye devam edeceğim sağlık sorunlarımı atlatır atlatmaz ama sizlerle değil çünkü sizin motivasyonunuzu düşürmek istemiyorum çünkü heran bir sorunla karşılaşabiliyorum iletişimimize yansıyacak kadar rahatsız edici olabiliyor bu durum. kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Bir de yorumlar konusunda acımasız olacağınızı ve ceza sistemi gelecekmiş iyileşmem 3 aydan fazla sürebilirmiş o yüzden size uyum sağlayamayacağımı düşünüyorum bu nedenle gruptan ayrılıyorum.
AmaMefkurem sana ayrı teşekkür ediyorum her zaman nazik ve sabırlıydın umarım biran önce tükenmişlik sendromundan kurtulursun.
ezo26 pozitif ve etrafındakilere enerji dağıtan birisin umarım hep böyle kalırsın.
Mefkurem
@nanekekik
@sahgull
@burcugncy
@60kiloyum
askrhpozitif
@MuallimeA
Fitt_anne
@kurtlu_elma
@MELEKK
@kkelebeketkisi
Habinar
ezo26
@masal hepinize başarılar.
Hangi yazı abla unutmuşum.Elimden geleni yapıyorum.Deli gibi hesap rakam göre göre beynim sulandı.Taa Ankaraya gidip gelmesi beni bitiriyor.Profildeki yazında pek güzel olmuş :))
Bu kadar sterese sokma cnm kendini
Sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi
İnşallah Can'ım inşallah.Geçen sınav 60 üzerinden 58,6 ile kaldım malesef bu sefer inşallah geçicemsüpersin tatlım
Stres yapma Allah'ın izniyle güzel geçecek sınav emeğin karşılığını mutlaka alacaksın
Benim yeni dikkatimi çekti :))Hangi yazı abla unutmuşum.Elimden geleni yapıyorum.Deli gibi hesap rakam göre göre beynim sulandı.Taa Ankaraya gidip gelmesi beni bitiriyor.İnşallah Hakkı'ndan gelirim Allah'ın izniyle.
Onu yazalı oldu baya abla ohooooo :)
Benim yeni dikkatimi çekti :))
Hangi detoksAbla bu detoks Nasıl yapılıyor ya hiç anlamıyorum.Bir bile açıklayabilir mi.Regl olmam gerekiyor yarın.Şiş gibi hissediyorum Azcık kendimi. Bundan mı acaba
Afiyet olsun Can'ım oldum olası brokoliye kanım ısınmadıan itibariyle haşlanmış tavuk brokoli yiyorum hissediyorum yarın eksi çıkocam
Ne biliyim işe yarar belki daha faydası olacak gibi geldi.Abla bişey dicem aramızda kalsın dün spagetti yedim bir tabak ama kilo gidiyor gıdın gıdım da olsa anlamadım Nasıl iş bu.Dikkatli beslenirken böyle gitmiyorduHangi detoks
Tatlım eksidesin yaa ne detoksu yapacan gerek yok
sağol canım. kız güzel aslında açken gidiyor en azından işte:)Afiyet olsun Can'ım oldum olası brokoliye kanım ısınmadıDüşününce bile bir hoş oldum
yatana kadar su biraz daha iç menu on numara beş yıldızMenüm
Sabah 9:30
Biraz peynir 3 zeytin 1 dl tahıllı ekmek çay
Öğlen 14:30
1 kase yoğurt 2 salatalık dereotu maydonoz nane pul biberli cacık bitki çayı
Akşam
1 tavuk göğsü ızgara 1 kase yoğurt salata bitki çayı
Su 2 litre spor yok
Vücut direncini kırmışsın ondan gidiyor detoks felan yapma ne güzel işteNe biliyim işe yarar belki daha faydası olacak gibi geldi.Abla bişey dicem aramızda kalsın dün spagetti yedim bir tabak ama kilo gidiyor gıdın gıdım da olsa anlamadım Nasıl iş bu.Dikkatli beslenirken böyle gitmiyordu
Açken yemeğini yapmıştım onu giyebildim sadece.Güzeldi.Sonra nedense agzıma sürmedim.Karnınahara bayılırım amasağol canım. kız güzel aslında açken gidiyor en azından işte:)
Saol canım 2.5 yaparım suyumu yatana kadaryatana kadar su biraz daha iç menu on numara beş yıldız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?