- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.201
ben dizi takip edemiyorum uzun zamandır dirilişi izlemek istiyorum yarım yamalak izleyince keyif vermiyorSaol canım 2.5 yaparım suyumu yatana kadar
Bide filtre kahve içerim bugün içerde var izlerken
Şuan korumadayım ama gidiyor yine azar azar.Spor yapmadan da aynı kilodayım.Sınavdan sonra düşmek istiyorum biraz daha.Şuan stresliyim baya.Yol stresi kalacak yer stresi sınav stresi.Eşim izin alabilecek mi stresi.Vücut direncini kırmışsın ondan gidiyor detoks felan yapma ne güzel işte
Ceza sporlarını bırakma canım
Korumaya geçtinmi daha vermek istiyormusun
karnabahar benimde tercihim canım istiyor ne zamandır yoğurtlu kıymalı yemeğini evde var yarın yaparım belkşAçken yemeğini yapmıştım onu giyebildim sadece.Güzeldi.Sonra nedense agzıma sürmedim.Karnınahara bayılırım ama
stres yemeni tetiklemesin aman dikkat et, herşey olacağına varır rahat ol boşverŞuan korumadayım ama gidiyor yine azar azar.Spor yapmadan da aynı kilodayım.Sınavdan sonra düşmek istiyorum biraz daha.Şuan stresliyim baya.Yol stresi kalacak yer stresi sınav stresi.Eşim izin alabilecek mi stresi.
Brokoliyi buharda haşla 5 dk yeterliAfiyet olsun Can'ım oldum olası brokoliye kanım ısınmadıDüşününce bile bir hoş oldum
Benim en sağlıklı yediğim şey o zaten hiç sevmezdim.Burnuma burnuma kokuyor artık.Eşim de yemezdi o da alıştı.Kendin kilo verdin bana kilo aldırdın diyor.Kocanın göbeklisi makbuldür dedin dedin al sana göbek diyorkarnabahar benimde tercihim canım istiyor ne zamandır yoğurtlu kıymalı yemeğini evde var yarın yaparım belkş
Dünde hurma vardı sendemenumm
11.00 kahvaltı ya vaktim yoktu, sütlü chia tohumu ve biraz fıstıklı karışım yedim
2de kahvaltı yaptım, haşlanmış yumurta çeyrek simit, biraz peynir, 5 zeytin
5gibi kahve 3hurma
6,30 haşlanmış tavuk göğsü, biraz brokoli, turp
3lt su, 2bardak yeşil çay 45dakika tempolu yürüyüşHabinar askrhpozitif
Ben bunu hiç denemedim.Yarın yapıyım yoğurtlu soslu şeylere bayılırım.Brokoliyi buharda haşla 5 dk yeterli
Üzerine sarmısaklı yoğurt
Salça gezdir
Al sana brokoli mantısı yeme yanında yat bayılırım
Afiyet olsun canımFitt_anne
Karnabaharı buharda haşla
Kıymalı domatesli biberli sos yap karıştır fırına sür 5-10 dk özleşsin sonra üzerine kaşar peynir kızart ve
Al sana yalancı fırında makarna
Bayılırım
Ne sınavına hazırlanıyorsun canım soracak bi türlü fırsat olmadıŞuan korumadayım ama gidiyor yine azar azar.Spor yapmadan da aynı kilodayım.Sınavdan sonra düşmek istiyorum biraz daha.Şuan stresliyim baya.Yol stresi kalacak yer stresi sınav stresi.Eşim izin alabilecek mi stresi.
İzle Can'ım bende Ertuğrul Gazi boyundanımm :)))ben dizi takip edemiyorum uzun zamandır dirilişi izlemek istiyorum yarım yamalak izleyince keyif vermiyor
Muhasebeciyim Ben.Çok sömürüyorlar çalışanları ben de sömürülmemek adına smmm odasına kaydoldum.Ankarada sınavlarına giriyorum.Mali müşavirlik içinNe sınavına hazırlanıyorsun canım soracak bi türlü fırsat olmadı
Bende haşlanmış brokoli hiç yiyemezdim limonla tuzla iyice öldürür yerdim bu çok güzel olduBen bunu hiç denemedim.Yarın yapıyım yoğurtlu soslu şeylere bayılırım.
Benim Mersinli arkadaşım limonlayıp turşu gibi yapıyordu haşladıysan sonra.Kıtır kıvırdı biraz.Çok hoşuma gitmişti.Bende haşlanmış brokoli hiç yiyemezdim limonla tuzla iyice öldürür yerdim bu çok güzel oldu
Ama buharda haşla su çekmesin yoksa sulu mantı olur
Allah kolaylık versin canım iyi yapmışsın gerçekten muhasebeciler emeklerinin karşılığını alamıyorMuhasebeciyim Ben.Çok sömürüyorlar çalışanları ben de sömürülmemek adına smmm odasına kaydoldum.Ankarada sınavlarına giriyorum.Mali müşavirlik için
3 sene vakit var zaten iyi bir yer bulması gerekiyor.Tecrübe de gerekiyor biraZ.Bizim yaşadığımız yer muhasebe açısından kolay iş bulunabilecek bir yer.10 Hakkı'mız var zaten 3 yılda.Allah kolaylık versin canım iyi yapmışsın gerçekten muhasebeciler emeklerinin karşılığını alamıyor
Bende iktisat mezunuyum bi ara istedim ama çocuklarla çok zor çalışmak sonra yüksek lisansımı yapayım dedim ALES günü Doğuma gittim
Şimdi ilahiyat okumak istiyorum hayırlısı bakalım
7. Takımda ahu kankamda geçen sene verdi mali müşavir oldu sonunda
Ama hala iş bulamadı garibim
:) eşimde fanatiği garibim benimle dizi hakkında konuşmak istiyor fransız kalıyorum nasıl israr ediyor çok güzel izle diye:)İzle Can'ım bende Ertuğrul Gazi boyundanımm :)))
Evet memleketim orası benim .Memleketime her gittiğimde dualarımı ediyorum mezarı başında onların.İzleyen çokmuş:) eşimde fanatiği garibim benimle dizi hakkında konuşmak istiyor fransız kalıyorum nasıl israr ediyor çok güzel izle diye:)
Allahım inşallah ya inşallah bal damlıyor sözlerindenAa bunu bilmiyodumm çok mutlu oldum şuan çekinmeden yiyebilceğimiz bi meyve daha tabii malesef sınırlı olacak buda
Canımm üzülme inşallah başarıcaksın burdaa.. Daha aşağılara bile inicez inşallah hepberaber
Hoşbuldumm canımm tanıştığıma memnun oldum :)
Bu sabah erkek arkadaşımı doktora götürdüm o yüzden yazamadım erkenden 7.00 gibi ölçüldüm -300 (69,3) ama dün regl oldum etkisi var mıdır bilmiyorum ama o kadar açımm ki günlerdirrrdaha az bekliyordumm
Canımm seninde dediğin gibi gelen hastaları göndermek zorunda kalıyoruz bizde antibiyotik+ ağrı kesici verip...Ama apse oluştuysa drene edilip rahatlayabilirsin belki
Bu yüzden yinede bi diş hekimi muayenesine git canım bence imkanın varsa dişin kemik içinde yeterli yeri yoksa çekimi gerekebilir antibiyotik tedavisinden sonra...yada üstündeki kapşonun alınması gerekbilir....
Hangi antibiyotiği kullanıyosun?
Canımm çook üzüldüm inan takma onları 4-5 ay sonra fıstık gibi bir Melek görüceklekler karşılarında..Hatta içerdeyi izliyo musun bilmiyorum ama ordaki melek kadar incecik olucaksınn hiç üzülmeişte o zaman Melek sana inanamıyoruz harikasın dicekler herkes inşallahhh
Diyemedim tutuldum kaldım tutulmasam da diyebilir miydim bilmiyorum ve sebebini bilmeden kimse eleştrilmez bu konularda haklısın yacanim fobi ama curukse yine tekrar edecek git bence
nasil birsey bizede anlat :)
hahaaayyy yesilvadi bizim karpuz keseceğiz
akrabaya sende gormeyeli baya patavatsizlasmissin derdim o himbil diyene direk sac bas dalardim pis patavassiz dusuncesizler hayir belki sebepleri var belki ilac belki hastalik sanki biliyorlsr
greyfurt ananas yesil elma bunlar digerlerine gore daha yag yakici canım daha fazladir kalkar kalkmaz tattildigin icindir
seni durtuyum ama kendim yapmayacagin cunku yarin sabah diyetisyen var
Zoruma gitti abla ifade etme tarzı da kötü oldu ama haklılar tabi azcık da dillerini törpüleselerİnsanın çok zoruna gidiyor de mi yazında pek diyaloğum olmayan babam sırf kilo konusunda eleştşrmek için bişeyler demişti yutkunamadm bile o an.sonra tabi herkesn içinde dediği için mi nedir çok zoruma gitti ağladm diiğer odada. Takımda ben izindeydm o sıra 75ten 83e çıkmış koyvermiştm babamn laflarndan sonra tekrar geldm takıma. o akrabanın dediği lafı olumlu yönde kullan canım. işin kötü tarafı haklılar
Duymamayı düşünüyorum söylenenleri abla hep böyle diyorum ama bir daha denk gelirse duymucamSadece kilo konusunda değil herzaman her konuda patavatsızlar olabiliyor cnm
Yeri gelince onlara cevabını yapıştırırsın
Ama kiloyu kendin için vereceksin
Zaten biraz vermeye başla dahada hevesleneceksin
Sen o zaman gör çevreden nasıl olumlu tepkiler alacaksın
pilav makarna Sadece akşam değil hiç bi öğünde olmıcak güzellik
Daha menülerin pek düzene girmedi cnm yinede eksi olmuşun ne güzel
Yasim perşembe spora gideceksen çarşamba spor yapma cnm
Bide perşembe lapa yapabilirsen çok iyi olur tabi Sen bilirsin
Senin 95 lik halini unutmuş heralde
Ayy Bide kim olursa olsun kişinin kilosu niye başkalarını ilgilendirirki hiç anlamıyorum
Kilo benim vücut benim sizene arkadaş
Baya ağır üşütmüşün tatlım çok geçmiş olsun inş.kısa sürede herşey yoluna girer
Arada bazı nedenlerden kopuşların olduğu için listeye giremedin
Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap
Ama zayıflamayı bırakma
Hastalıkları atlatıp gelmek istersen yinede buranın kapısı herkese açık cnm
Yaaa bunu bilmiyordum Ankara'da ahuda çocuklardan bi fırsat bulamadı 3 çocukda onda inşallah çabuk bulur3 sene vakit var zaten iyi bir yer bulması gerekiyor.Tecrübe de gerekiyor biraZ.Bizim yaşadığımız yer muhasebe açısından kolay iş bulunabilecek bir yer.10 Hakkı'mız var zaten 3 yılda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?