Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menumm
11.00 kahvaltı ya vaktim yoktu, sütlü chia tohumu ve biraz fıstıklı karışım yedim

2de kahvaltı yaptım, haşlanmış yumurta çeyrek simit, biraz peynir, 5 zeytin

5gibi kahve 3hurma

6,30 haşlanmış tavuk göğsü, biraz brokoli, turp

3lt su, 2bardak yeşil çay 45dakika tempolu yürüyüş Habinar askrhpozitif

Vücut direncini kırmışsın ondan gidiyor detoks felan yapma ne güzel işte
Ceza sporlarını bırakma canım
Korumaya geçtinmi daha vermek istiyormusun
Şuan korumadayım ama gidiyor yine azar azar.Spor yapmadan da aynı kilodayım.Sınavdan sonra düşmek istiyorum biraz daha.Şuan stresliyim baya.Yol stresi kalacak yer stresi sınav stresi.Eşim izin alabilecek mi stresi.

Açken yemeğini yapmıştım onu giyebildim sadece.Güzeldi.Sonra nedense agzıma sürmedim.Karnınahara bayılırım ama
karnabahar benimde tercihim canım istiyor ne zamandır yoğurtlu kıymalı yemeğini evde var yarın yaparım belkş

Şuan korumadayım ama gidiyor yine azar azar.Spor yapmadan da aynı kilodayım.Sınavdan sonra düşmek istiyorum biraz daha.Şuan stresliyim baya.Yol stresi kalacak yer stresi sınav stresi.Eşim izin alabilecek mi stresi.
stres yemeni tetiklemesin aman dikkat et, herşey olacağına varır rahat ol boşver

Afiyet olsun Can'ım oldum olası brokoliye kanım ısınmadı Düşününce bile bir hoş oldum
Brokoliyi buharda haşla 5 dk yeterli
Üzerine sarmısaklı yoğurt
Salça gezdir
Al sana brokoli mantısı yeme yanında yat bayılırım
Afiyet olsun canım Fitt_anne
Karnabaharı buharda haşla
Kıymalı domatesli biberli sos yap karıştır fırına sür 5-10 dk özleşsin sonra üzerine kaşar peynir kızart ve
Al sana yalancı fırında makarna
Bayılırım

karnabahar benimde tercihim canım istiyor ne zamandır yoğurtlu kıymalı yemeğini evde var yarın yaparım belkş
Benim en sağlıklı yediğim şey o zaten hiç sevmezdim.Burnuma burnuma kokuyor artık.Eşim de yemezdi o da alıştı.Kendin kilo verdin bana kilo aldırdın diyor.Kocanın göbeklisi makbuldür dedin dedin al sana göbek diyor

Dünde hurma vardı sende
Bugün yediğin hurmalar yarın seni tırmalar demek istedim neden bilmiyorum

Ben bunu hiç denemedim.Yarın yapıyım yoğurtlu soslu şeylere bayılırım.

Ne sınavına hazırlanıyorsun canım soracak bi türlü fırsat olmadı

Ben bunu hiç denemedim.Yarın yapıyım yoğurtlu soslu şeylere bayılırım.
Bende haşlanmış brokoli hiç yiyemezdim limonla tuzla iyice öldürür yerdim bu çok güzel oldu
Ama buharda haşla su çekmesin yoksa sulu mantı olur

Muhasebeciyim Ben.Çok sömürüyorlar çalışanları ben de sömürülmemek adına smmm odasına kaydoldum.Ankarada sınavlarına giriyorum.Mali müşavirlik için
Allah kolaylık versin canım iyi yapmışsın gerçekten muhasebeciler emeklerinin karşılığını alamıyor
Bende iktisat mezunuyum bi ara istedim ama çocuklarla çok zor çalışmak sonra yüksek lisansımı yapayım dedim ALES günü Doğuma gittim
Şimdi ilahiyat okumak istiyorum hayırlısı bakalım
7. Takımda ahu kankamda geçen sene verdi mali müşavir oldu sonunda
Ama hala iş bulamadı garibim

3 sene vakit var zaten iyi bir yer bulması gerekiyor.Tecrübe de gerekiyor biraZ.Bizim yaşadığımız yer muhasebe açısından kolay iş bulunabilecek bir yer.10 Hakkı'mız var zaten 3 yılda.

Allahım inşallah ya inşallah bal damlıyor sözlerinden

Diyemedim tutuldum kaldım tutulmasam da diyebilir miydim bilmiyorum ve sebebini bilmeden kimse eleştrilmez bu konularda haklısın ya

Zoruma gitti abla ifade etme tarzı da kötü oldu ama haklılar tabi azcık da dillerini törpüleseler

Duymamayı düşünüyorum söylenenleri abla hep böyle diyorum ama bir daha denk gelirse duymucam dediğin gibi kendim için kilo veriyorum onlara ne. zararı da yararı da bana her şeyin.

3 sene vakit var zaten iyi bir yer bulması gerekiyor.Tecrübe de gerekiyor biraZ.Bizim yaşadığımız yer muhasebe açısından kolay iş bulunabilecek bir yer.10 Hakkı'mız var zaten 3 yılda.
Yaaa bunu bilmiyordum Ankara'da ahuda çocuklardan bi fırsat bulamadı 3 çocukda onda inşallah çabuk bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…