- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.221
:)) aman cuma tırmalamasında:)Dünde hurma vardı sende
Bugün yediğin hurmalar yarın seni tırmalar demek istedim neden bilmiyorum
Ben de çocuk yok mesai sorunu yok eşim denizci.Genelde denizci eşleri alıyorlar staj için burda.Önceki çalıştığım yerde 3 bayandık 3ümüz de çocuksuzduk ve hepimizin eşi denizciydi.Askerdi :)İnşallah atlatıcam bende.Yaaa bunu bilmiyordum Ankara'da ahuda çocuklardan bi fırsat bulamadı 3 çocukda onda inşallah çabuk bulur
Bunlar seni gaza getirsin benceAllahım inşallah ya inşallah bal damlıyor sözlerinden
Diyemedim tutuldum kaldım tutulmasam da diyebilir miydim bilmiyorum ve sebebini bilmeden kimse eleştrilmez bu konularda haklısın ya
Zoruma gitti abla ifade etme tarzı da kötü oldu ama haklılar tabi azcık da dillerini törpüleseler
Duymamayı düşünüyorum söylenenleri abla hep böyle diyorum ama bir daha denk gelirse duymucamdediğin gibi kendim için kilo veriyorum onlara ne. zararı da yararı da bana her şeyin.
evet yinede olsun seneye o akraba yine gelcek kapak olur belki yutar söylediklerini ek bir şey yapmama gerek kalmazBunlar seni gaza getirsin bence
Biri bana bu şekilde konuşunca
Bende kendi üstüme gidiyorum
İyi oldu sana millete fırsat veriyorsun hak ettin bunları diye kızıyorum ve gaza geliyorum canım acıyor ama bu hale gelene kadar aklım nerdeydi diyorum
Öz eleştiri yapmalısın kibarca söylese belki umurunda olmazdı böyle daha çok hırslan bence
Demekki düzenli beslendiğin için meton hızlanmışNe biliyim işe yarar belki daha faydası olacak gibi geldi.Abla bişey dicem aramızda kalsın dün spagetti yedim bir tabak ama kilo gidiyor gıdın gıdım da olsa anlamadım Nasıl iş bu.Dikkatli beslenirken böyle gitmiyordu
Yarın gidecem de sevgi yürüyüşü 14 şubatta değilmiHabinar yasemin sevgi yürüyüşüne gidicek misin yarın yaşam merkezine
Hah işte aynen böyle kapak yapmaya çalışevet yinede olsun seneye o akraba yine gelcek kapak olur belki yutar söylediklerini ek bir şey yapmama gerek kalmaz
prenses hadsizlik yaptıkları onlara canım ister kilo alırım canım isteyince de veririm imajı çizmelesin yaza kadar fıstık olacaksınAllahım inşallah ya inşallah bal damlıyor sözlerinden
Diyemedim tutuldum kaldım tutulmasam da diyebilir miydim bilmiyorum ve sebebini bilmeden kimse eleştrilmez bu konularda haklısın ya
Zoruma gitti abla ifade etme tarzı da kötü oldu ama haklılar tabi azcık da dillerini törpüleseler
Duymamayı düşünüyorum söylenenleri abla hep böyle diyorum ama bir daha denk gelirse duymucamdediğin gibi kendim için kilo veriyorum onlara ne. zararı da yararı da bana her şeyin.
Kolay gelsin canım inşallah verirsin sınavlarınıBen de çocuk yok mesai sorunu yok eşim denizci.Genelde denizci eşleri alıyorlar staj için burda.Önceki çalıştığım yerde 3 bayandık 3ümüz de çocuksuzduk ve hepimizin eşi denizciydi.Askerdi :)İnşallah atlatıcam bende.
anam başladınmı bende on dakika uzanıp başlıyım dedim neyse yavaş yavaş hazırlanayım bari(11:40)
½ haşlanmış yumurta
yoğurtlu kereviz (5 yk yoğurt,½ limonun suyu, kerevizin yeşil sapı)
80 gr çiğ havuç
(15:00)
100 gr nar
180 gr cennet hurması
(16:00)
1 maden suyu
(17:00)
1 kupa kiraz saplı form çayı
2 acve hurması
(18:00)
1 maden suyu
(19:30)
yoğurtlu kereviz (4 yk yoğurt,½ limonun suyu, kerevizin sapı)
1 tane derisiz fırında kalçalı but
su : 1,5 lt
SPOR:
Şuan yapıyorum spor bitince gelirim kızlar
Kız zaten 45 dk yapmadın mı etme eylemeanam başladınmı bende on dakika uzanıp başlıyım dedim neyse yavaş yavaş hazırlanayım bari
prenses hadsizlik yaptıkları onlara canım ister kilo alırım canım isteyince de veririm imajı çizmelesin yaza kadar fıstık olacaksın
sen yeterki kopma burdan
Ben 3kere kilo aldım verdim, geçenlerde eltim bu sefer alma bari dedi
dedim sıkıntı değil alırsam gene veririm evelallah bende o irade var çok şükür diyerek havamı attım lafımı soktum kendisi yıllardır 3kilo bile veremiyorda:))
akşama tarhana zaten ekmek yerine canım birde ekmek yemişsin. Yoğurt yada salata yiyebilirdinsabah 10 civarı : 2 dilim tam buğday ekmeği
az kaşarlı 1 yumurta kırdım
4 zeytin
salatalık biber
1 tatlı kaşığı bal
öğle 2ye doğru : fırında pişmiş tavuk göğsü
yoğurt 2 kaşık
ara 4.40 : ceviz 3 tane
akşam 19.00: tarhana çorbası 1 kase
1 dilim ekmek
ara yapabilir miyim bilmiyorum çok acıkırsam 1 bardak süt
su 1 buçuk lt. spor 2 mil leslie 12 dk bacak egzeersizi
Habinar Mefkurem @nanekekik
ve etiketleyemediğim herkes yorum yapabilir
burda demişlerdi banada çorbanın yanına ekmek alma diye ama korktum acıkırım sandım yeyiverdimakşama tarhana zaten ekmek yerine canım birde ekmek yemişsin. Yoğurt yada salata yiyebilirdin
Süte gelince diyetisyenler veriyor ama bence belli bir saatten sonra bişey yenilip icilmemeli su ve bitki çayı dışında
Diğerleri güzel ama akşam çorba salata yoğurt olmalıydı cnmsabah 10 civarı : 2 dilim tam buğday ekmeği
az kaşarlı 1 yumurta kırdım
4 zeytin
salatalık biber
1 tatlı kaşığı bal
öğle 2ye doğru : fırında pişmiş tavuk göğsü
yoğurt 2 kaşık
ara 4.40 : ceviz 3 tane
akşam 19.00: tarhana çorbası 1 kase
1 dilim ekmek
ara yapabilir miyim bilmiyorum çok acıkırsam 1 bardak süt
su 1 buçuk lt. spor 2 mil leslie 12 dk bacak egzeersizi
Habinar Mefkurem @nanekekik Fitt_anne
ve etiketleyemediğim herkes yorum yapabilir
1 kepçe çorba = 1 dilim ekmeğe eş değer tatlımburda demişlerdi banada çorbanın yanına ekmek alma diye ama korktum acıkırım sandım yeyiverdim
Her öğününde bolca salata, yoğurt olsun cnmburda demişlerdi banada çorbanın yanına ekmek alma diye ama korktum acıkırım sandım yeyiverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?