Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dünde hurma vardı sende
Bugün yediğin hurmalar yarın seni tırmalar demek istedim neden bilmiyorum
:)) aman cuma tırmalamasında:)
kahveyi şekersiz içince yanında tatlı bişeyler istiyorum hurmayıda ara öğün niyetine yiyorum işte

Yaaa bunu bilmiyordum Ankara'da ahuda çocuklardan bi fırsat bulamadı 3 çocukda onda inşallah çabuk bulur
Ben de çocuk yok mesai sorunu yok eşim denizci.Genelde denizci eşleri alıyorlar staj için burda.Önceki çalıştığım yerde 3 bayandık 3ümüz de çocuksuzduk ve hepimizin eşi denizciydi.Askerdi :)İnşallah atlatıcam bende.

Bunlar seni gaza getirsin bence
Biri bana bu şekilde konuşunca
Bende kendi üstüme gidiyorum
İyi oldu sana millete fırsat veriyorsun hak ettin bunları diye kızıyorum ve gaza geliyorum canım acıyor ama bu hale gelene kadar aklım nerdeydi diyorum
Öz eleştiri yapmalısın kibarca söylese belki umurunda olmazdı böyle daha çok hırslan bence

evet yinede olsun seneye o akraba yine gelcek kapak olur belki yutar söylediklerini ek bir şey yapmama gerek kalmaz

Demekki düzenli beslendiğin için meton hızlanmış
Senin durumunda dengelediysen sorun olmaz

(11:40)
½ haşlanmış yumurta
yoğurtlu kereviz (5 yk yoğurt,½ limonun suyu, kerevizin yeşil sapı)
80 gr çiğ havuç

(15:00)
100 gr nar
180 gr cennet hurması

(16:00)
1 maden suyu

(17:00)
1 kupa kiraz saplı form çayı
2 acve hurması

(18:00)
1 maden suyu
(19:30)
yoğurtlu kereviz (4 yk yoğurt,½ limonun suyu, kerevizin sapı)
1 tane derisiz fırında kalçalı but

su : 1,5 lt
SPOR:

Şuan yapıyorum spor bitince gelirim kızlar

prenses hadsizlik yaptıkları onlara canım ister kilo alırım canım isteyince de veririm imajı çizmelesin yaza kadar fıstık olacaksın
sen yeterki kopma burdan
Ben 3kere kilo aldım verdim, geçenlerde eltim bu sefer alma bari dedi
dedim sıkıntı değil alırsam gene veririm evelallah bende o irade var çok şükür diyerek havamı attım lafımı soktum kendisi yıllardır 3kilo bile veremiyorda:))

Kolay gelsin canım inşallah verirsin sınavlarını

anam başladınmı bende on dakika uzanıp başlıyım dedim neyse yavaş yavaş hazırlanayım bari

sabah 10 civarı : 2 dilim tam buğday ekmeği
az kaşarlı 1 yumurta kırdım
4 zeytin
salatalık biber
1 tatlı kaşığı bal

öğle 2ye doğru : fırında pişmiş tavuk göğsü
yoğurt 2 kaşık

ara 4.40 : ceviz 3 tane

akşam 19.00: tarhana çorbası 1 kase
1 dilim ekmek

ara yapabilir miyim bilmiyorum çok acıkırsam 1 bardak süt

su 1 buçuk lt. spor 2 mil leslie 12 dk bacak egzeersizi

Habinar Mefkurem @nanekekik Fitt_anne
ve etiketleyemediğim herkes yorum yapabilir

gururum okşandı valla böyle okudukça
elti fena galiba iyi yapmışsın vardır bir bildiğin :))

akşama tarhana zaten ekmek yerine canım birde ekmek yemişsin. Yoğurt yada salata yiyebilirdin
Süte gelince diyetisyenler veriyor ama bence belli bir saatten sonra bişey yenilip icilmemeli su ve bitki çayı dışında

akşama tarhana zaten ekmek yerine canım birde ekmek yemişsin. Yoğurt yada salata yiyebilirdin
Süte gelince diyetisyenler veriyor ama bence belli bir saatten sonra bişey yenilip icilmemeli su ve bitki çayı dışında
burda demişlerdi banada çorbanın yanına ekmek alma diye ama korktum acıkırım sandım yeyiverdim

Diğerleri güzel ama akşam çorba salata yoğurt olmalıydı cnm
Tarhanada karbon olduğu için ekmekle yenmese daha iyi
Suyu birazdaha içmeye çalış
Senin kilona göre en az 2.5 lt olması lazım

Menü sorumlusu habinar
Spor sorumlusu askrhpozitif
Başkasını etiket yapmana gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…