Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bişey yememişsin ama canım çorba ne kadar tok tutar bilmiyorum yoğurt salata Yok hergün yoğurdu mutlaka yemelisin

Afiyet olsun canım

Semacım menün çok yetersiz ve sadece karbon olmuş
1 öğünde yediklerine ayrı ayrı saat yazmana gerek yok
Sabah yumurta peynir bol yeşillik olsun
Diğer öğünlerde de 1 ana yemek salata yoğurt eksik olmasın

benim alerji coştu yine. ilaca spreye talim
Geçmiş olsun canım ne ye alerjin var
Bende de var bu bela
Kanda alerji oranı çok yüksek en ufak bişeyde bi yerden patlıyor ilacı hiç kullanmak istemiyorum kilo aldırıyor uyku yapıyor
1 haftadır başladı bende de Allah şifa versin çok zor
Biliyorum
Ürtiker mantar egzama liken planus Kurdeşen hepsi oluyor bende

Canim cok duzensiz bi menu

Gecmis olsun cnm.menu guzel

karbonhidrat çok olmuş canım. 3/4 simit yerine en azından yarım simitle 1 dilim peynir falan yeseydin. maydanoz falan daha iyi olurdu.
geçmiş olsun. cumartesi de benim başağrım tutmuştu. çok zor oluyor. menün gayet güzel gülşahcım.

Geçmiş olsun canım neye karşı alerjin var

Geçmiş olsun cnm daha baharda gelmedi ama seninki başka bi alerji heralde
sağolun kızlar. 3-4 yıl önce test olmuştum. o zaman ev tozu akarı, polen ve zeytin ağacı yaprağına alerjin var demişti. ama benim daha çok toza karşı ve de üst solunum yolu enfeksiyonuyla beraber gelişiyor. saman nezlesi gibi. damağım, burnum ve gözlerim kaşınıyor. o yüzden de dil sürekli damakta, eller gözlerde. tabi burun da kaşınınca ardı ardına kesilmeyen hapşuruklar. zor oluyor. alerji ilacım var bir de burun spreyim. onlarla hafifliyor.

sabah 08.45
1,5 dilim peynir
4 zeytin
1 lor poğaçası (lor,yumurta,ceviz ve maydanoz) (büyüklüğü 1,5 ceviz kadar)
domates biber
1/2 dilim yulaf kepeği ekmeği

öğlen 12.30
3 yk taze barbun
2 yk kurutulmuş sebze
pişmiş acıbiber turşusu
1/2 kase yoğurt

ara 15.30
1 kuruincir
1 kurukayısı
100 mlt süt

akşam 19.15
2/3 den biraz fazla kabak pizza
biraz turşu

3 lt su
öğlen 30 dk tempolu yürüyüş
akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş
akşam leslie 3 mil
spor toplamda 95 dk Habinar askrhpozitif

akşam turşu olmasamiydi sanki spora bayıldım canım. Harikasın

selam hanimlar,
06.02 menüm
sabah
tavada 1 peynirli yumurta
2 bardak sekersiz cay
2 dilim tb ekmegi
yarim mini salatalik
2 ceri domates
1 tutam maydonoz
1 biber
1 yesil zeytin
8 findik

ara
yok

aksam
1 tabak haslanmis, firinda sebze(karnabahar, brokoli, havuc, patates(cok az))
yarim kase yogurt
bol salata

su: 2,5 lt yatana kadar 3 olur gibi + 1 lt ödem attiran karisim
spor: 50dk yürüyüs

Habinar askrhpozitif

Canim aporun cok guzelde kabak pizzada kasar var yag orani yuksek oluo biliosun

Ben begendim cnm

Turşu sadece gözüme çarpan ama sporun ve suyun güzel bence götürür

Afiyet olsun canım

Akşamki havuç ve patatesi dikkatimi çekti canım havucu çiğ tüketmek en güzeli pişince şekeri ortaya çıkıyor patates ise diyette pek onerilmiyor glisemik indeksi yuzundrn

hanimlar ben menülerinize yorum yapmiyorum cünkü pek anlamiyorum zaten , hepiniz benden daha tecrübelisiniz simdilik sizleri izleyerek ögrenmeye ve uygulamaya calisiyorum:) ama yinede yap yorum deniliyorsa yapmaya calisirim :)

hanimlar ben menülerinize yorum yapmiyorum cünkü pek anlamiyorum zaten , hepiniz benden daha tecrübelisiniz simdilik sizleri izleyerek ögrenmeye ve uygulamaya calisiyorum:) ama yinede yap yorum deniliyorsa yapmaya calisirim :)
Tabiki yap cnm
Herkesin baktığı pencere farklı

Akşamki havuç ve patatesi dikkatimi çekti canım havucu çiğ tüketmek en güzeli pişince şekeri ortaya çıkıyor patates ise diyette pek onerilmiyor glisemik indeksi yuzundrn
evet biliyorum patatesi ama fazla degildi bir orta boydan daha kücüktü patates toplamda:) havucu bilmiyordum artik sadece cig tüketmeye dikkat ederim :) tesekkürler bilgilendirme icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…