Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ama sen bu hafta çok iyi gidiyosn tellioğullarına gelsene

Menüm
10.00
1 d ekmek
1 tk reçel

11.30
1 portakal

14.30
6 fındık
6 kuru üzüm

17.30
1 tabak z yağlı prinçsiz pırasa
1 d ekmek

Su.1.5
Spor yok

Bugün biraz daha ev işi yaptm bitmedi daha ama püff.bu arada sütü köyden getirip mayalıyorum tatil girince araya yoğurt kalmadı evde o yüzden menülermde yok

Ah öyle düşünen az.. insanlar eleştirme konusında çok acımasız

vavvvv irade konuşmuş bu menu saygıyla eğiliyorum kanka

inşallah sakızım da içimden bi ses bu vereceğim 4 kilo iyi zorlayacak gibi geliyor

Sporda olsa tadından yenmez canım
dunde simit vardı sanki canım tadını özledim simitin ağzım sulandı

burcu çok iyi olmuş süper bir menü
Mervem evde olunca 1dilim ekmek yerine çeyrek simit yiyim dedim. iyi yapmışmıyım:)

Kızlar eksiklikleri söylemiş zaten canım ben eminim ki söylenenleri kulak arkası etmeyip on numara menulerinde olacağına
sende o ışık var güzelim çünkü

canım spor eşittir verilen kilo sıkılaşan vücud daha zinde sağlıklı bir beden, iştah kesmesi mutluluk vermeside ayrı bi olay böyle bi nimetten herkes faydalanmalı brnce
Bende diyorum neden akşamları fazla acıkmıyorum meğer spordanmış bunu da öğrenmem enfes oldu

haketmiştir kesin:))
az bile yaptım dedi haketmiş
Kızlar eksiklikleri söylemiş zaten canım ben eminim ki söylenenleri kulak arkası etmeyip on numara menulerinde olacağına
sende o ışık var güzelim çünkü
kararlıyım bu güzel yorumlarınla daha çok gaza geliyorum abla iyi ki varsın iyi ki varsınız

butun alintilarim uctu halada okumam gereken 44msj var bu gece bitmez borek iclerini hazirlayip yatacagim yarin sararim çarşamba oglumun dogum gunu var yarin sabah once asiya sonra diyetisyene gececegim esimde kahvalti ismarlarsin artok dedi sanirim ikiyi bulur gelmem

yoğun iki gün olacak senin için desene
helede doğum gününü sıfır kaçamakls anlatırsan helal olsun derim
diyetisyen den haberlerinide bekliyoruz bakalım kılo vermişmisin

Süpersin şekerimmmmm :)))) Çok koştun mu bugün

Can'ım afiyet olsun.Biz tanışmadık sanırım ben Elif.Menünde akşam yemeğindeki ekmek fazla olmuş.Yoğurt vs. Salata takviye edebilirdin.Spor da iyi.Ceviz fazla biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…