- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.481
Düşük riskline karşı folik asit versin diye Progestan versin diye gittim.Verdi.Kullanıyorum şimdi.Cuma tekrar kan testine bakılcakElif im dr lar her zaman en kötüsü söyler hiç merak etme stres yapma Yaradan yazmissa hersey güzel olur. Çok erken gittin dr a. 1 hafta daha bekle bence
Elif senin kv nasıl oldu cnmElif im dr lar her zaman en kötüsü söyler hiç merak etme stres yapma Yaradan yazmissa hersey güzel olur. Çok erken gittin dr a. 1 hafta daha bekle bence
kuzum en önemlisi kan değerinin 2 ye Katlamasi tatlım ben yanlış hatırlamıyorsam 6 haftada gördüm keseyi kalp atışını da ya 9 da yada 11 haftada duydumDüşük riskline karşı folik asit versin diye Progestan versin diye gittim.Verdi.Kullanıyorum şimdi.Cuma tekrar kan testine bakılcak
hiç kafana takma normal hayatına devam et canım güzel düşün güzel olsun.Düşük riskline karşı folik asit versin diye Progestan versin diye gittim.Verdi.Kullanıyorum şimdi.Cuma tekrar kan testine bakılcak
daha iyi mefkusum tabiki tek başına kalkıp oturamiyor gezimiyor tuvalete gidemiyor dikişler çok fazla haftaya dikişler alınacak inşallah daha iyi olucak.Elif senin kv nasıl oldu cnm
Aynen 6 hafta 7 haftada daha net oluyor hersey.kuzum en önemlisi kan değerinin 2 ye Katlamasi tatlım ben yanlış hatırlamıyorsam 6 haftada gördüm keseyi kalp atışını da ya 9 da yada 11 haftada duydum
Allah acil şifa versin inşallahhiç kafana takma normal hayatına devam et canım güzel düşün güzel olsun.
daha iyi mefkusum tabiki tek başına kalkıp oturamiyor gezimiyor tuvalete gidemiyor dikişler çok fazla haftaya dikişler alınacak inşallah daha iyi olucak.
Eki Görüntüle 1950407
Durum bu şuan
Allah yardımcısı olsun şifa versin cnm gerçekten çok zorhiç kafana takma normal hayatına devam et canım güzel düşün güzel olsun.
daha iyi mefkusum tabiki tek başına kalkıp oturamiyor gezimiyor tuvalete gidemiyor dikişler çok fazla haftaya dikişler alınacak inşallah daha iyi olucak.
Eki Görüntüle 1950407
Durum bu şuan
Bekliyorum yatıyorum şuan ben de inş görürüm haftayaAynen 6 hafta 7 haftada daha net oluyor hersey.ezo26
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 1950467 günün ikinci suyu sarı su
ezo26 Poni Bon
kalkinca 4_5tuzlu cubuk bulantilarin oldugu dönemde basucubda bulunsun
kahvalti
1yumurta
mevsim yeşilliği
2kk peynir
2dlm tam bugday ekmegi
1bardak sut yada yogurt ayran yada peynir 1kk daha
ara
1bardak sut turevi
meyve bi tane yada bitter 3kare
öğle
balik 300g yada et 200g yada 4baget
4yk bulgur pilavi (hamilelikte cok onemli folik asit deposu)
salata
ara
yogurt yada sut turevi yada salep yada boza 1bardak (salep ve boza varsa meyve yok)
aksam
8yk sebze yemegi
salata.
yogurt
3yk makarna yada bulgur yada 1kase corba
ara
sut turevi meyve
yasaklar: maydonoz gibi odem ve adet sokturucu otlar / bitki caylari ozellikle ada cayi icilmemeli / odem ve adet sokucu otlar /
folik asit ve kan hapını yemekten bi saat sonra alirsaniz bulanti yapmaz / etlere ciplak elle dokunmayin
Bazen yavaş ilerliyo canm bu olumsuz bişey demek değil iyi düşün iyi olsunAllahım size bagışlasın darısı bana :) Umutluyum bakalım.
Geçmiş olsun canım senin gibi merhametli biriyle karşılaşmış kvdenYine gelicem inşallah öpüldünüz bugün diyete yeniden başladım hayirlisiyla :)
Tadı nasıl? bence işkence aracı olarak kullanılabilir lapaPirinç lapasına başladım
Doymak bilmeyen midem şu an patlayacak durumda acayip tok tutuyormuş
İnşallah işe yarar
Bugün iyi bir doktora gittim bastırmadan vajinal baktı.Ölçüm yaptı inşallah bişey olmaz.Benim degerim az gbi geldi banaEZO canim kese 2000li degerlerde gorulur brnce katlar ikiye drlar bunu acik acik demez boyle pinpiriklendirirler ben cok raastirdigim cin drum bikmisti ultrasonu bile ogrendin dogurda kurtulum dedi kalp atimi 6000lerde gorulur 6haftada yaklasik olarak ilk hareket cocuga bagli degissede 10.haftada kipit kipirdir senin hissetmense 16.haftalari bulur cinsiyet 13_16arasi kesinlesir
ve sana abla tavsiyesi keseyi goremedik kalp atimini goremedik vajinal usg derlerse baktirma bi hafta bi kacgun bekleyelim de benim ilkinde zirt pirt vajinal baktilar ve sonunda kanamam oldu bircok kiside teyit ettim bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?