Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Elif im dr lar her zaman en kötüsü söyler hiç merak etme stres yapma Yaradan yazmissa hersey güzel olur. Çok erken gittin dr a. 1 hafta daha bekle bence
Düşük riskline karşı folik asit versin diye Progestan versin diye gittim.Verdi.Kullanıyorum şimdi.Cuma tekrar kan testine bakılcak

Düşük riskline karşı folik asit versin diye Progestan versin diye gittim.Verdi.Kullanıyorum şimdi.Cuma tekrar kan testine bakılcak
hiç kafana takma normal hayatına devam et canım güzel düşün güzel olsun.

Elif senin kv nasıl oldu cnm
daha iyi mefkusum tabiki tek başına kalkıp oturamiyor gezimiyor tuvalete gidemiyor dikişler çok fazla haftaya dikişler alınacak inşallah daha iyi olucak.

Durum bu şuan

Allah acil şifa versin inşallah
Sanada güç kuvvet versin Rabbim

Allah yardımcısı olsun şifa versin cnm gerçekten çok zor

Pirinç lapasına başladım
Doymak bilmeyen midem şu an patlayacak durumda acayip tok tutuyormuş
İnşallah işe yarar

Sağol canım. son aylarda attırmak gerekir sanırım

EZO canim kese 2000li degerlerde gorulur brnce katlar ikiye drlar bunu acik acik demez boyle pinpiriklendirirler ben cok raastirdigim cin drum bikmisti ultrasonu bile ogrendin dogurda kurtulum dedi kalp atimi 6000lerde gorulur 6haftada yaklasik olarak ilk hareket cocuga bagli degissede 10.haftada kipit kipirdir senin hissetmense 16.haftalari bulur cinsiyet 13_16arasi kesinlesir
ve sana abla tavsiyesi keseyi goremedik kalp atimini goremedik vajinal usg derlerse baktirma bi hafta bi kacgun bekleyelim de benim ilkinde zirt pirt vajinal baktilar ve sonunda kanamam oldu bircok kiside teyit ettim bu durumu

☆GÜNÜN KONUSU☆
●Kilo verme sürecinde içilen içecekler.

●Suyun dışında neler içiyosunuz arkadaşlar. Özellikle faydasını gördüklerinizi yazar mısınız

Bugün iyi bir doktora gittim bastırmadan vajinal baktı.Ölçüm yaptı inşallah bişey olmaz.Benim degerim az gbi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…