- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.501
Niye bugün yaptınki cnm yarın yapsaydınPirinç lapasına başladım
Doymak bilmeyen midem şu an patlayacak durumda acayip tok tutuyormuş
İnşallah işe yarar
İnşallah.Devamı gelir.Dua ediyorum hep.Bazen yavaş ilerliyo canm bu olumsuz bişey demek değil iyi düşün iyi olsun
Ayy ben çok cahilmişim@EZO canim kese 2000li degerlerde gorulur brnce katlar ikiye drlar bunu acik acik demez boyle pinpiriklendirirler ben cok raastirdigim cin drum bikmisti ultrasonu bile ogrendin dogurda kurtulum dedi kalp atimi 6000lerde gorulur 6haftada yaklasik olarak ilk hareket cocuga bagli degissede 10.haftada kipit kipirdir senin hissetmense 16.haftalari bulur cinsiyet 13_16arasi kesinlesir
ve sana abla tavsiyesi keseyi goremedik kalp atimini goremedik vajinal usg derlerse baktirma bi hafta bi kacgun bekleyelim de benim ilkinde zirt pirt vajinal baktilar ve sonunda kanamam oldu bircok kiside teyit ettim bu durumu
Yarında yapacam ablaNiye bugün yaptınki cnm yarın yapsaydın
Güzel salata ile karıştırdım birazını da yoğurtla yedim baharatlar tatlandırdı dereotu nane pul biber ile iyi oldu bende sıvı tuz diye bişey var doktor önermişti onunla tatlandırdım tabi tuzsuz oluyo idare etti işteTadı nasıl? bence işkence aracı olarak kullanılabilir lapa
Amin canim.Allah acil şifa versin inşallah
Sanada güç kuvvet versin Rabbim
Amin canim sağolasın.Allah yardımcısı olsun şifa versin cnm gerçekten çok zor
inşallah canım.Bekliyorum yatıyorum şuan ben de inş görürüm haftaya
Sağol ponim. Burdaki Eltim beni yiycek gibi bakıyor demedigini bırakmadı ama iyiki ailem böyle yetistirmis beni. Zor ama olsun cenneti kazanmaya çalışmak kolay değilGeçmiş olsun canım senin gibi merhametli biriyle karşılaşmış kvden
internet sayesinde mefkusum bunlarAyy ben çok cahilmişim
Ne, değer biliyorum Ne kese :))
Sanki hiç 3 çocuğu ben doğurmadım
Heralde hep istemeden beklemeden olduğu için
Abla şimdiki nesil uzman jinekolog mübarekAyy ben çok cahilmişim
Abla şimdiki nesil uzman jinekolog mübarek
Doktorumla tıp terimleriyle konuşuyordum bana gülüyordu her hafta neler oluyor takip ediyorsun gebelik takvimi programları neler neler az kaldı kendimiz doğuracaz kordonu kesecez
Aslında ilk gün fazla gidiyor 2.gün okadar değilYarında yapacam abla
Tabi o zaman internet yoktuAbla şimdiki nesil uzman jinekolog mübarek
Doktorumla tıp terimleriyle konuşuyordum bana gülüyordu her hafta neler oluyor takip ediyorsun gebelik takvimi programları neler neler az kaldı kendimiz doğuracaz kordonu kesecez
biz baya bi ugrasip olmadigi icin en olmadik zamanda oldu regl olmustum iki ucgun once esimede demistim ic sesimse hamilesin diyodu test yapinca sok oldum bi bebek resmine ben geldim babalar gunun kutlu olsun yazdim haziranda ogrenmistik babalar gunu gecesi inanmadi dalga geciyorum sandi
bu hafta bizim olacak
demek ki 68.5 u gordun burcu
3 güne kadar yapıyorlarmış ablaAslında ilk gün fazla gidiyor 2.gün okadar değil
Ama sen farklı yapmışın bilemiyorum
Aynı ben karnımı şişirmekle meşgulüm sürekli☆GÜNÜN KONUSU☆
●Kilo verme sürecinde içilen içecekler.
●Suyun dışında neler içiyosunuz arkadaşlar. Özellikle faydasını gördüklerinizi yazar mısınız
Ben suya bazen çubuktarçın zencefil limon koyup içiyorum (yazın salatalık nane vs.)
Değişik bitki çayları
Öğünlerde kimi zaman ayran
Soda vazgeçilmezim ama benimki bağımlılık derecesinde
Aslında fazlasında iyi değil
Azaltmaya çalışıyorum
Ve tabiki kahve çay
Şu içecek bana faydası oldu diyemem öyle bi etki farketmedim
Sadece bişeyler yememek için hep bişeyler içmek durumundayım
Alkali suyun faydasını çok gördüm 1 kaşık İngiliz karbonatı 1 litre suya☆GÜNÜN KONUSU☆●Kilo verme sürecinde içilen içecekler.
●Suyun dışında neler içiyosunuz arkadaşlar. Özellikle faydasını gördüklerinizi yazar mısınız
abla en guzeli o zamandı bildikce stres artiyor bildikce b... sariyor tabiri caizseAyy ben çok cahilmişim
kahve ozellikle spor öncesi cok etkili☆GÜNÜN KONUSU☆
●Kilo verme sürecinde içilen içecekler.
Ben suya bazen çubuktarçın zencefil limon koyup içiyorum (yazın salatalık nane vs.)
Değişik bitki çayları
Öğünlerde kimi zaman ayran
Soda vazgeçilmezim ama benimki bağımlılık derecesinde
Aslında fazlasında iyi değil
Azaltmaya çalışıyorum
Ve tabiki kahve çay
Şu içecek bana faydası oldu diyemem öyle bi etki farketmedim
Sadece bişeyler yememek için hep bişeyler içmek durumundayım
Neden cnmBen takımımı değiştirmek istiyorum. sizin takıma katilabilir miyim?
izinliydim dönüş yapıcam takımımı degistirmek istedimNeden cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?