Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabah 08.40
dukan tost
domates biber

öğlen 12.30
soğanlı biberli tavuk sote
1/2 kase yoğurt

akşam 19.15
1/3 ızgara levrek
3 yk türlü
1 yeşilsoğan ve 2 yk cipes salatası

ara 20.00
1 küçük portakal

2 lt su
öğlen 25 ve akşamüzeri 20 dk yürüyüş Habinar askrhpozitif

Gunun konusu icinde
Genelde yesilcay iciyorum ve bol su ozel bi detoks suyu yapmiyorum niyetleniyorum ama ypamiyorum.

Gayet iyi canim

8

Cok begendim canim

afiyet olsun canım. öğlenki lavaşı yemeseymişin daha iyi olurmuş, bi de akşamki dolmalar

ben su dışında en çok yeşilçay ve oolong çayı, sonra da beyaz çay, filtre kahve ve şekersiz Türk kahvesi içiyorum.
kahveler tokluk hissi veriyor. aynı şekilde bu çaylarla da tokluk hissediyorum. ayrıca bu çaylar metabolizmamı hızlandırıyor ve ödemimi söktürüyor. rahatlıyorum.

afiyet olsun canım. öğlenki lavaşı yemeseymişin daha iyi olurmuş, bi de akşamki dolmalar

Canim nefis iste ya ama burada olmasam tam lavasi bitirir yanina 1 tane daha isterdim dolmalarifa annem cok guzel yapar ve her zaman tapmaz dayanamadim ama tabi hepsi bahame degil cezama hazirim

Cipes salatası nedir canım bence başarılı bi menü afiyet olsun

Menüm
Sabah 10
Maydanozlu keten tohumlu pul biberli Peynir
3 zeytin
1 dl ekmek
Öğlen 14:30 gaza geldim lapa yapmaya başladım
Lapa yoğurt salata
Akşam 18:30
Lapa yoğurt salata
Filtre kahve
Bitki çayı
2 litre su
Spor yok
ben sırf lapa yapmıştım baya güzel gitmişti yarın saf protein yapayım. Diyorum lapayi bugünden sonra kaldiramam sanirim

Gayet güzel olmuş canım.
afiyet olsun canım lahanalar pirinclimiydi

sporda olsa tam olurmus

Canım saatleride yazarsan daha iyi olur kahvaltı gözüme kalabalık gorundu
cipes salatası nedir fulyam

Günün konusu

En başta su geliyor ,sonrasında soda. Tüketiyorum bitki çayları ve kahveyi her zaman icemiyorum içecek kısmını hala oturtamadim hepsini bir yetiştiremiyorum tabi güne geç baslamaminda etkisi var

uğrayamadım öğleden sonra kuran sohbetine gittim akşamda annemler vardı
menum
Sabah 1dilim ekmek
Biraz peynir
domates
4 zeytin
haşlanmış yumurta

5gibi kahve 3hurma

7 de bir tabak yoğurtlu kerwviz, salata

Kahve içerim

3 bardak bitki çayı 2,5lt su spor yok Habinar askrhpozitif

Yari yariya canim pirinc ve kiyma

Afiyet olsun cnm gayet guzel

İyi akşamlar canım takımım
Midem düzelmeye başladı ama hala iştahsızım. Bugün de yiyebildiğim beyaz ekmek peynir zeytin. Çubuk kraker yiyorum arada. O yüzden oluşturabildiğim bir menüm yok. Spor yapmıyorum.

gecmis olsun melek , tez zamanda iyilesirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…