- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.581
hakkında hayırlısı olsun. Canm yarın bildirm yapacaksın ama dimigünaydın kızlarr
iş yoğunluğundan gelemedim evde de sızıp kalıyorum akşam
ama dikkat ediyorum diyetime
kaptanımlada konustuk biraz izne ayrılcam
5 kişi mi kalıyoruzz hiç bu kadar az olmamıştıkk***9.TAKIM 503. Etap***
MuallimeA (74,7/
askrhpozitif(79.8/
60kiloyum(84.7/
sahgull(67.4/ )izine ayrılmak istiyor
Nanekekik(71.8/
Habinar(77.6/
9. Takım ortalama %
Bu burda bir köşede dursun bugün son gün kızlar yarın 1. Ligi almamız lazım
bugün çok daha dikkat etmeliyiz sence ne der tartı sana yarınGünaydın kızlarrr tartıya son 1 gün heyecan sardı beni :)
sorma listemizde kimse kalma ama yeni gelenler izinden dönenler olur ilerleyen zamanlarda kalabalıklaşırız biz gene5 kişi mi kalıyoruzz hiç bu kadar az olmamıştıkk
ben seviyorum bu sendromu heycandan korkudan ağzına cısın c sını atamıyorsun :)Günaydın herkese perşembe sendromuna hoşgeldiniz
Canımm inşallah 2 olurr :) dayanamadım ölçtümde bugün inşallah hata değildir eken ölçülmekbugün çok daha dikkat etmeliyiz sence ne der tartı sana yarın
tabiki cnmhakkında hayırlısı olsun. Canm yarın bildirm yapacaksın ama dimi
bı ara yer. Kalmıyor listede diyorduk şimdi 5 kisiyiz5 kişi mi kalıyoruzz hiç bu kadar az olmamıştıkk
şayet ikiyi yaklaştıysan aman kaybetme o bugün çook dikkat et canımCanımm inşallah 2 olurr :) dayanamadım ölçtümde bugün inşallah hata değildir eken ölçülmek
kuzu biz buralardayız fırsat buldukça uğra amatabiki cnm
diyete devam sadece paylaşım yapamıyorum bi süre kafamı toplayım
yoğunluğun arka arkaya geldi bu hafta bu koşturma verilen kilo olarak geri döner yarın inşallahkizlar hic gecmis yapamadin dun onikide gitti misafirler oglumda oynuycam diye uyumadi onu uyuturken bende uyumusum simdi onu uyuturken yaziyorum sabah teyzem aradi kv bizde diyevoturmaya gelcekmis evi supurdum dunden kalanlae var fazlasiyla yeter hazirlik yapmiycam
kusura bakmayij fırsat buldukca ugrayacagim
Ne zaman hazır hissedersen bekliyoruz canımBir süre düzenli olarak diyet yapamıycam sanıyorum. Okul dersler bazı kişisel sebepler. Takımı çok seviyorum. Sayenizde ful motive oldum okuyup öğrendiğim güzel şeyler oldu. Diyete ara verceğim içinde takımın oluşumuna aykırı bir durum bu. Tek hatam yanlış zamanda diyete başlamak oldu. Her ne kadar başlayalı uzun zaman olmadıysa da eski yeme düzenime dönmiycem kararlıyım. Çok çok çok teşekkür ederim verdiğiniz destekler ve motivasyon içininşallah hedeflediğiniz kilolara sağlıklı şekilde kavuşursunuz :)
Aaa az kisi varmis gurupta zuhal abla izne mi ayrildi?***9.TAKIM 503. Etap***
MuallimeA (74,7/
askrhpozitif(79.8/
60kiloyum(84.7/
sahgull(67.4/ )izine ayrılmak istiyor
Nanekekik(71.8/
Habinar(77.6/
9. Takım ortalama %
Bu burda bir köşede dursun bugün son gün kızlar yarın 1. Ligi almamız lazım
Aynennvallaben seviyorum bu sendromu heycandan korkudan ağzına cısın c sını atamıyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?