- 31 Ocak 2017
- 117
- 202
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.561
Tartiya 2 gün kala ne mantısı kız cuma günü tartiyi çok merak ediyorum bu hafta değişik bir beslenmen vardıMenüm
09.00
1 havuç
10 fındık
5 çiğ badem
Neskafe
11.00
10 badem
14.00
Salata
1 d peynir
18.00
4 yk yoğurtlu poşette sebze
2 yk yoğurtlu mantı
Su.1.5
Spor 30 dk 2 ml leslie
Canm bunu kendine yapma. sen gidersen bişey olmaz bize ama kendine kötülük edersn burada kilo vermeye başlamıştın çünkü. hepimizin gündelik yaşamda problemleri sorumlulukları var ama diyeti kilo vermeyi bırakmıyoruz sende bırakma. bende sen gibi 8li kilolardaydım yıllarca. 10 sene kaldım şimdi pişmanım keşke zayıf olarak geçirseymişim diyorum yıllarımıBir süre düzenli olarak diyet yapamıycam sanıyorum. Okul dersler bazı kişisel sebepler. Takımı çok seviyorum. Sayenizde ful motive oldum okuyup öğrendiğim güzel şeyler oldu. Diyete ara verceğim içinde takımın oluşumuna aykırı bir durum bu. Tek hatam yanlış zamanda diyete başlamak oldu. Her ne kadar başlayalı uzun zaman olmadıysa da eski yeme düzenime dönmiycem kararlıyım. Çok çok çok teşekkür ederim verdiğiniz destekler ve motivasyon içininşallah hedeflediğiniz kilolara sağlıklı şekilde kavuşursunuz :)
Elim ayağm boşaldı neredeyse bi enerjiszlk grip var eşim hazırladı sofrayı iki kaşık yedim ısrarıyla ben okul zamanı kahvaltı olayını bi türlü oturtamıyorum yaTartiya 2 gün kala ne mantısı kız cuma günü tartiyi çok merak ediyorum bu hafta değişik bir beslenmen vardı
Evet abla çok haklısın. En azından üstüne eklemem belki çünkü sağlıklı yaşamın tadını az da olsa tattım. Diyete döndüğümde de bu kilodan devam edebilirim sanıyorum. Okul başlayınca gayet iyi devam ettirenler oluyor ama ben kastıkça da kendimi yıpratıyorum.Canm bunu kendine yapma. sen gidersen bişey olmaz bize ama kendine kötülük edersn burada kilo vermeye başlamıştın çünkü. hepimizin gündelik yaşamda problemleri sorumlulukları var ama diyeti kilo vermeyi bırakmıyoruz sende bırakma. bende sen gibi 8li kilolardaydım yıllarca. 10 sene kaldım şimdi pişmanım keşke zayıf olarak geçirseymişim diyorum yıllarımı
Bı ara saklama kabında götürüyorsun yine öyle yap bence menülerin yine az ve düzensiz oldu canım sabahtan akşama kadar bişey yemiyorsun aksamida gecistiriyorsunElim ayağm boşaldı neredeyse bi enerjiszlk grip var eşim hazırladı sofrayı iki kaşık yedim ısrarıyla ben okul zamanı kahvaltı olayını bi türlü oturtamıyorum ya
Çok teşekkür ederim :) ama diyete devam ettiğimde dönmek daha doğru geliyor banaKız melek nereye gitmek falan yok düzenini er yada geç kurarsin dert etme ama takimdanda bir yere kaybolma ne zaman kendini toplarsin o zamanda listeye girersin listede olmayan ama bizle olan arkadaşlarımızda var_melekk_
nasıl istersen tatlımÇok teşekkür ederim :) ama diyete devam ettiğimde dönmek daha doğru geliyor bana
Bişey yememişsin zati dilekuğrayamadım öğleden sonra kuran sohbetine gittim akşamda annemler vardı
menum
Sabah 1dilim ekmek
Biraz peynir
domates
4 zeytin
haşlanmış yumurta
5gibi kahve 3hurma
7 de bir tabak yoğurtlu kerwviz, salata
Kahve içerim
3 bardak bitki çayı 2,5lt su spor yokHabinar askrhpozitif
bugün öyle oldu yemeğe vakit ayırmadım ve şuan açımBişey yememişsin zati dilek
canım biz seni çok sevdik gönül isterki gitme ama şartların şu sıra uygun değilse diyet yapmaya ve daha kafada bitirmediysen bu kilo işini ne desek boş canım.. kendini hazır hissettiğin zaman gene bekleriz biz burdayız bacımEvet abla çok haklısın. En azından üstüne eklemem belki çünkü sağlıklı yaşamın tadını az da olsa tattım. Diyete döndüğümde de bu kilodan devam edebilirim sanıyorum. Okul başlayınca gayet iyi devam ettirenler oluyor ama ben kastıkça da kendimi yıpratıyorum.
Bir süre düzenli olarak diyet yapamıycam sanıyorum. Okul dersler bazı kişisel sebepler. Takımı çok seviyorum. Sayenizde ful motive oldum okuyup öğrendiğim güzel şeyler oldu. Diyete ara verceğim içinde takımın oluşumuna aykırı bir durum bu. Tek hatam yanlış zamanda diyete başlamak oldu. Her ne kadar başlayalı uzun zaman olmadıysa da eski yeme düzenime dönmiycem kararlıyım. Çok çok çok teşekkür ederim verdiğiniz destekler ve motivasyon içininşallah hedeflediğiniz kilolara sağlıklı şekilde kavuşursunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?