- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.601
ablam yarın iyi sonuçlar gelecek güveniyorum kızlsraGünaydınlarrrr
Dann Dannnn
Dann dannnnnnn
Yine perşembe gelmişşşş
Son vuruşların yapılıp yarının garantiye alınacağı günnn
Hadi bakalım kızlar size güveniyorum
geçen hafta ayırdı Ama çok duramaz muhteşem bir dönüşle gelir motive kaynağımızAaa az kisi varmis gurupta zuhal abla izne mi ayrildi?
bırakamam ki sizikuzu biz buralardayız fırsat buldukça uğra ama
liste olan hanımlarımozda bunu başaracaz azim irade hırs var kaptanımlistemizin kiso sayısı onemli degil bu 5kisi duzenli katilim saglar guzel kilolar verirse her hafta birinciyiz herkesin yuzdesi 1olsa hic dusmez ortalamamiz bize cok is dusuyor
yok canim tskilma,degere vajinalde gerek yok acelemiz yok ki sonucta daha kucuk gorunmemesi gayet normalBugün iyi bir doktora gittim bastırmadan vajinal baktı.Ölçüm yaptı inşallah bişey olmaz.Benim degerim az gbi geldi bana
inşallah canim guzel dileklerin icin sagolyoğunluğun arka arkaya geldi bu hafta bu koşturma verilen kilo olarak geri döner yarın inşallahyakışıklının doğum günün kutlu olsun Rabbim huzuru sağlığı eksik etmesin hayatı boyunca
hadi insallah guzel sonuclar alacagizGünaydınlarrrr
Dann Dannnn
Dann dannnnnnn
Yine perşembe gelmişşşş
Son vuruşların yapılıp yarının garantiye alınacağı günnn
Hadi bakalım kızlar size güveniyorum
insallah canimevet cnm bi sakinlemem lazım stres oldum toparlıycam diye
kilo vermiş olarak dönücem inşallah tekrar
Sağol cnm iyiyimablam yarın iyi sonuçlar gelecek güveniyorum kızlsrasen nasılsın ne yiyip ne içiyorsun :)
Aaa az kisi varmis gurupta zuhal abla izne mi ayrildi?
haydi hanimlar spor yapilacaksa aksama kalmasin hatta bugun of gunu olsun
zaten eminim ki yemeye dikkat edilecek
ara ara evde takılmakta güzel oluyor mefkuşumSağol cnm iyiyim
Evdeyim pek biyere çıkmıyom
bana şişlik yapmıyor kaptanım ama ne ne olmaz şimdi yapıcamhaydi hanimlar spor yapilacaksa aksama kalmasin hatta bugun of gunu olsun
zaten eminim ki yemeye dikkat edilecek
yoğunluklarımı var acep bende hazır evdeyken güneşte varken temizlik yapıyım dedim hem de spor niyetineAy kizlar hic kimse gelmemis ruhu mi cekilio takimin yarin cuma gelin buraya
Okuldan geldim yemek yapiyorum arada giriyorum girdigimde de bdv takiliyorum geneldeAy kizlar hic kimse gelmemis ruhu mi cekilio takimin yarin cuma gelin buraya
Okuldan geldim yemek yapiyorum arada giriyorum girdigimde de bdv takiliyorum genelde
(10:30)
1 lokma ekmeksiz köfte
(11:30)
1 haşlanmış yumurta
biraz sepet peyniri
1 kupa acaili form çayı
(15:00)
200 gr greyfurt
(17:15)
domates soslu kıymalı yumurta (2 yumurta, 5 yk domates sosu,100 Gr kadarda yağsız kıyma
1 maden suyu
su:1950 ml
spor henüz yok yapamayacağım da sanırım sabahtan beri temizlikti dolap icleriydi canım çıktı dahada bitmedi
Habinar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?