- 30 Kasım 2014
- 30.019
- 132.390
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.641
hem lezzetli hem de çok doyurucu oluyor canım. ben de çok seviyorum.senin menulerdeki otlara hastayim zatenb
Canım alış verişi spor olarak saymiyoruz canım tempolu olmuyor çünkübu günkü menüm
sabah 9.00
1 lor peynirli tb tost
1 sekersiz kusburnu cayi
1 ceri domates
yarim mini salatalik
ara 12.30
2 bardak sekersiz cay
1 ceviz
10 findik
aksam 18.00
1 kepce tarhana corbasi
100 gr yogurt
bol salata
1 yemek kasigindan az lor peyniri
su: 2,5 lt
spor: 1,5 saat tempolu yürüyüs + 2,5 saat alisveris
Habinar askrhpozitif
bende egeliyim ama hiç Duymadım kendimden şüphe etmeye başladım
kızlar cibes egede yetişen bir ot. lahana ve karnabaharın kesilerek toplanmasından sonra toprağın içinde kalan köklerde büyür. haşlanıyor ve üzerine tuz, sarımsak, limon ve zeytinyağıyla karıştırılıyor. et yemekleri ve makarnanın yanında güzel gidiyor.
herkesten yüzde 1 gelse olur bu iş canım benim yüzde 1 için 800 gram vermem lazım bakalım tartı ne diyecekbanada yapniyor saniyordum doyetosyene gidince anladim yapiyomus
bdv zayiflatmiyo ic karartıyor
cok guzel menüler
pilav dışında guzel
ben bu hadta yogunluktan aktid olamadim ana cogunluk boyle bizim toplantida gürledik costuk insallah tarti yaniltmsz
Gayet güzel canımsabah 08.30
peynir
5 zeytin
domates biber
2 dilim tbe
öğlen 12.10
5 köfte
salata
1 dilim tbe
ara 1 mandalina
akşam 19.00
2 kepçe tavuklu çorba
pırasa
1,5 lt su
akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüş
denizliyi bilmiyom ama izmirde pazarlarda bu otlardan çokça var canım.bende egeliyim ama hiç Duymadım kendimden şüphe etmeye başladım
Menüm
08.00
Yeşilçay
6 zeytin
4 dal roka
4 yk yoğurt
1 dilim çavdarlı ekmek (peynir yada yumurta yoktu o yüzden karnım doysun diye yemek istedim )
12.00
2 but tavuk haşlama
1 kepçe pilav
1 küçük ayran
18.00
Bir şinitzel
Marul
1 dilim çavdarlı ekmek
1 küçük ayran
21.00
Ihlamur çayı
22.30
1/2 greyfurt
2,5 litre su
Birazdan leslie yapıcam 30 dk yapmayı düşünüyorum şu saatten sonra işe yarar mı bilmiyorum ama
bu günkü menüm
sabah 9.00
1 lor peynirli tb tost
1 sekersiz kusburnu cayi
1 ceri domates
yarim mini salatalik
ara 12.30
2 bardak sekersiz cay
1 ceviz
10 findik
aksam 18.00
1 kepce tarhana corbasi
100 gr yogurt
bol salata
1 yemek kasigindan az lor peyniri
su: 2,5 lt
spor: 1,5 saat tempolu yürüyüs + 2,5 saat alisveris
Habinar askrhpozitif
sabah 08.30
peynir
5 zeytin
domates biber
2 dilim tbe
öğlen 12.10
5 köfte
salata
1 dilim tbe
ara 1 mandalina
akşam 19.00
2 kepçe tavuklu çorba
pırasa
1,5 lt su
akşamüzeri 20 dk tempolu yürüyüşHabinar askrhpozitif
ozaman sadece 1.5 saat tempolu yürüyüs:)Canım alış verişi spor olarak saymiyoruz canım tempolu olmuyor çünkü
valla aslında ekmekler olmamalıydı ama regl öncesi moduna girdim o yüzden böyle oldu. bir de tabi spor frenliyordu beni. neyse.Gayet güzel canım
Gurme gibisin maşaallah
kızlar cibes egede yetişen bir ot. lahana ve karnabaharın kesilerek toplanmasından sonra toprağın içinde kalan köklerde büyür. haşlanıyor ve üzerine tuz, sarımsak, limon ve zeytinyağıyla karıştırılıyor. et yemekleri ve makarnanın yanında güzel gidiyor.
Bu nasıl iradedir kız, maşaallah. markette satılıyo mubugün sınav üstüne sınav.. kızımın benimle keyif aldığı en önemli şey kurabiye yapmaktır köpekli kaplumbağalı çeşit çeşit kurabiye yaptık çayla ne güzel gider şimdi :) ama pes etmek yok 62 o tartıya gelecek 13 yıl sonraüzerimdeki 38 beden pantolonun aynanın önünden her gecişimdeki gördüğüm görüntü o kurabiyelerden dahs büyük keyif verdiğini hissettikçe elimi kolumu bağlasalarda yemem
canım zayoflayıp güzel tepkiler alınca özelliklede eşimden zevk almaya başladım zayıflamak tan cıslara hayır demekten bu gaz bana uzun süre gider gibi geliyorBu nasıl iradedir kız, maşaallah. markette satılıyo mu
hayırdır kuzu neyin varSelam kızlarr
Menüm
08.00
1 havuç
10 fındık
11.00
10 çiğ badem
Neskafe
14.30
Kıymalı yumurta
1 d peynir
20.00
1 kase yoğurt
Su 1.5
Spor yok maalesef hastaym kızlar halsizm başımı kaldırasım bile yok
Eyvah eyvahiki gündür spora çok ağırlık veremedim. mafişim. yerimden kalkacak halim yok. bugün öğlende arkadaşla dışarı çıktık dolaştık. öyle geçti. hava almış olduk. haftasonu yine leslie 3 mil düşünüyorum.
bu arada sanırım regl öncesi döneme girdim.
Ya canım başım çok ağrıyo halsizlik var grip olucm galibahayırdır kuzu neyin var
Ayyyy ne güzel yabugün sınav üstüne sınav.. kızımın benimle keyif aldığı en önemli şey kurabiye yapmaktır köpekli kaplumbağalı çeşit çeşit kurabiye yaptık çayla ne güzel gider şimdi :) ama pes etmek yok 62 o tartıya gelecek 13 yıl sonraüzerimdeki 38 beden pantolonun aynanın önünden her gecişimdeki gördüğüm görüntü o kurabiyelerden dahs büyük keyif verdiğini hissettikçe elimi kolumu bağlasalarda yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?