- 30 Kasım 2014
- 30.019
- 132.390
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.661
afiyet olsun. geçmiş olsun canım.Selam kızlarr
Menüm
08.00
1 havuç
10 fındık
11.00
10 çiğ badem
Neskafe
14.30
Kıymalı yumurta
1 d peynir
20.00
1 kase yoğurt
Su 1.5
Spor yok maalesef hastaym kızlar halsizm başımı kaldırasım bile yok
Gurme gibisin maşaallahzengin bi yemek kültürün var
valla tatlı krizlerinde normalde yerim acımam☆Günün Konusu☆
- Kadınlar olarak kilo verme sürecinde genel olarak en çok zorlandığımız adet döneminde uyguladığınız yöntemler var mı? tatlı krizlerini nasıl atlatıyorsunuz kızlar?
Geçmiş olsun canım 2 gündür böylesin bişeyde yemiyorsun ilaç kullan bariYa canım başım çok ağrıyo halsizlik var grip olucm galiba
Bende adet öncesi kriz oluyor bitter çikolata tabiki en masumu☆Günün Konusu☆
- Kadınlar olarak kilo verme sürecinde genel olarak en çok zorlandığımız adet döneminde uyguladığınız yöntemler var mı? tatlı krizlerini nasıl atlatıyorsunuz kızlar?
buralarda mumkun degilhem lezzetli hem de çok doyurucu oluyor canım. ben de çok seviyorum.
ben hesaplamadim ama eksideyim zatenCanım alış verişi spor olarak saymiyoruz canım tempolu olmuyor çünkü
bende egeliyim ama hiç Duymadım kendimden şüphe etmeye başladım
herkesten yüzde 1 gelse olur bu iş canım benim yüzde 1 için 800 gram vermem lazım bakalım tartı ne diyecek
iki gündür spora çok ağırlık veremedim. mafişim. yerimden kalkacak halim yok. bugün öğlende arkadaşla dışarı çıktık dolaştık. öyle geçti. hava almış olduk. haftasonu yine leslie 3 mil düşünüyorum.
bu arada sanırım regl öncesi döneme girdim.
yok canim bu hafta arti cikma luksumuzvalla aslında ekmekler olmamalıydı ama regl öncesi moduna girdim o yüzden böyle oldu. bir de tabi spor frenliyordu beni. neyse.
ponim gecmis olsun cok degisik menulerdi bu hafta listenede uymadin ınşallah iyi eksi gelirSelam kızlarr
Menüm
08.00
1 havuç
10 fındık
11.00
10 çiğ badem
Neskafe
14.30
Kıymalı yumurta
1 d peynir
20.00
1 kase yoğurt
Su 1.5
Spor yok maalesef hastaym kızlar halsizm başımı kaldırasım bile yok
aslina bu bebce sartlama illaki cikolata degil regl zamani istahi her samanki gibi su ve spor kesiyor odem evet olabilir ama onunda onlemini bitkilerle cozuyoruz☆Günün Konusu☆
hurma ,kuru kayısı gibi şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum benim adet döneminde değilde öncesinde oluyor birde yogurtlarimin içine keçi boynuzu unu falan koyuyorum☆Günün Konusu☆
65 olsam kafi canım yaaaburalarda mumkun degil
ben hesaplamadim ama eksideyim zaten
yok canim bu hafta arti cikma luksumuz
ponim gecmis olsun cok degisik menulerdi bu hafta listenede uymadin ınşallah iyi eksi gelir
aslina bu bebce sartlama illaki cikolata degil regl zamani istahi her samanki gibi su ve spor kesiyor odem evet olabilir ama onunda onlemini bitkilerle cozuyoruz
Habinar hayal et ve gayaline yuru 57cok mu zor degil ablam 7ayda 104 den 78e indi ve son iki aydir duraksamada sen 5sy de
Canm ilaç mideme dokunuyorGeçmiş olsun canım 2 gündür böylesin bişeyde yemiyorsun ilaç kullan bari
Miktar olarak ne kadar yiyosn mesela bnde btter yiyorm günde 1.2 kare yerdim bi araBende adet öncesi kriz oluyor bitter çikolata tabiki en masumu
bende yaparım haftasonu leslie inşallahiki gündür spora çok ağırlık veremedim. mafişim. yerimden kalkacak halim yok. bugün öğlende arkadaşla dışarı çıktık dolaştık. öyle geçti. hava almış olduk. haftasonu yine leslie 3 mil düşünüyorum.
bu arada sanırım regl öncesi döneme girdim.
vee en güzeli koca fincan kahve eşliğinde heledeBende adet öncesi kriz oluyor bitter çikolata tabiki en masumu
65 olunca bak gör dahada zayıflamak isteyeceksin. Bende yıllardır görmediğim 65yeter bana diyordum şimdi tartıda görünce canım sıkılıyor beni önümüzdeki en yakın zamanda 63leri görmek mutlu edicek65 olsam kafi canım yaaa
Yılmadan mücadele edeceğim
diyet sürecinde hafif tatlılarls özellikle Chi lı pudingle geçiştirmiştim.. yok diyette değilsem tıkanır casıns yiyorum☆Günün Konusu☆
65 oluncada giyersin boyun uzun, ben 38 40 beden aldım yeni aldıklarımı ama geniş giymeyi sevince üst 42 beden olan eski kıyafetlerimi de giyiyorumAyyyy ne güzel ya
38 beden 1o yıl önce giyiyordum 57 kiloydum o zamanlarrrrr
hadi insallah yarin herkes eksi ile gelecek helede gecen hafta artilar sabitler***9.TAKIM 503. Etap***
MuallimeA (74,7/
askrhpozitif(79.8/
60kiloyum(84.7/
sahgull(67.4/ )izine ayrılmak istiyor
Nanekekik(71.8/
Habinar(77.6/
9. Takım ortalama %
Aynen 1 2 kare sadeceMiktar olarak ne kadar yiyosn mesela bnde btter yiyorm günde 1.2 kare yerdim bi ara
Zaten kilo verdikçe vücudu manken formuna sokma çılgınlığı başlıyor canım65 olunca bak gör dahada zayıflamak isteyeceksin. Bende yıllardır görmediğim 65yeter bana diyordum şimdi tartıda görünce canım sıkılıyor beni önümüzdeki en yakın zamanda 63leri görmek mutlu edicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?