- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.681
Bende kaptan niye menü yazmıyor diyecektim :)firsat bulmusken uc gunluk menumu yazayim
sali
1yumurta
2parmak peynir
1dlm ekmek
yesillik
ara
bitki cayi
ogle
tonbalikli salata
1kepce corba
ara.
,1bardak sut
aksam
yok
çarşamba
sabah
1porsiyon sucuklu yumurta (3dilim sucuk vardi)
2kk peynir
yesillik
5zeytin
1tk bal
(diyetisyen sonrasi kahvalti odulu)
aksam
1catal pasta
3tavuk kanat
salata
perşembe
sabah(10:00)
1.5dlm ekmek
1yumurta
2parmak peynir
ara(12:00)
türk kahvesi sekersiz
5findik
aksam(16:00)
3tavuk but
salata
1kepce mercimek
1yk sehriye salatasi
su:2lt
geçmiş olsun canım haftasonu iyce dinlen yanında olaydım yapardım bi tarhana bol karabiberli bişey ciğin kalmazdıYa canım başım çok ağrıyo halsizlik var grip olucm galiba
küçülmesini istemediğim yerler yüzünden 60 zor belki spor toparlarsa çok iyi olucakZaten kilo verdikçe vücudu manken formuna sokma çılgınlığı başlıyor canım
Olayı çözünce devamı geliyor olursun 60 da olursun sen çok azimlisin maşallah
şu doğum gününü yemeden atlatmışsın ya tamam olmuşsun sen yaza kalmaz fit zarif en güzelinden bi kaptanımız olacak demektirfirsat bulmusken uc gunluk menumu yazayim
sali
1yumurta
2parmak peynir
1dlm ekmek
yesillik
ara
bitki cayi
ogle
tonbalikli salata
1kepce corba
ara.
,1bardak sut
aksam
yok
çarşamba
sabah
1porsiyon sucuklu yumurta (3dilim sucuk vardi)
2kk peynir
yesillik
5zeytin
1tk bal
(diyetisyen sonrasi kahvalti odulu)
aksam
1catal pasta
3tavuk kanat
salata
perşembe
sabah(10:00)
1.5dlm ekmek
1yumurta
2parmak peynir
ara(12:00)
türk kahvesi sekersiz
5findik
aksam(16:00)
3tavuk but
salata
1kepce mercimek
1yk sehriye salatasi
su:2lt
☆Günün Konusu☆
- Kadınlar olarak kilo verme sürecinde genel olarak en çok zorlandığımız adet döneminde uyguladığınız yöntemler var mı? tatlı krizlerini nasıl atlatıyorsunuz kızlar?
Kızlar Günaydın
Cuma 84.8
Bugun 83.5
Fark 1.3
Bu arada beslenmeme dikkat etmek kaydıyla azcık kafa dinlemek istiyorum. Bu konuda kitap okuyorum. Ona yogunlasacagim. Toparlanip geleyim.
Süpersin tebrikler canımGunaydin kizlar ilk bildirim benden
Gecen hafta 69.5
Bu hafta 68.5
Fark -1 kilo
Yuzde 1.44
Listeye ramak kala kizlarrr
Tebrikler süpersinKızlar Günaydın
Cuma 84.8
Bugun 83.5
Fark 1.3
Bu arada beslenmeme dikkat etmek kaydıyla azcık kafa dinlemek istiyorum. Bu konuda kitap okuyorum. Ona yogunlasacagim. Toparlanip geleyim.
Canım arkadaşım saolasınküçülmesini istemediğim yerler yüzünden 60 zor belki spor toparlarsa çok iyi olucak
bende yasemini az çok tanıdıysım 65 görecek ve daha fazlasını isteyecek ahanda yazdım buraya:)
canımsınCanım arkadaşım saolasın
Senin yolundayım
İnşallah
 helal benim bacıma 1kg yağı def etmiş vucuddanGünaydın cumanız mübarek olsun kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 77.7
Bu hafta 76.7
Fark 1000
arkadaşım tebrik ederim harikasınGunaydin kizlar ilk bildirim benden
Gecen hafta 69.5
Bu hafta 68.5
Fark -1 kilo
Yuzde 1.44
Listeye ramak kala kizlarrr
canım hoşgeldin 1sayfada kurallar yazılı onları okuyup kabul edersen bol paylaşımda bulunur hem kendini hem arkadaşlarının motivesine katkı sağlarsan, kaptanımızda onay verirse beraber yol almaktan keyif alırızMerhaba arkadaşlar bende grubunuza katilmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor bilgi verebilir misiniz bana
 fulyam koskocaman tebrikler teşekkür ediyorum elinden gelenin en iyisini yaptın bu hafta karşılığınıda aldıkKızlar Günaydın
Cuma 84.8
Bugun 83.5
Fark 1.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?