Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende kaptan niye menü yazmıyor diyecektim :)

Zaten kilo verdikçe vücudu manken formuna sokma çılgınlığı başlıyor canım
Olayı çözünce devamı geliyor olursun 60 da olursun sen çok azimlisin maşallah
küçülmesini istemediğim yerler yüzünden 60 zor belki spor toparlarsa çok iyi olucak

bende yasemini az çok tanıdıysım 65 görecek ve daha fazlasını isteyecek ahanda yazdım buraya:)

şu doğum gününü yemeden atlatmışsın ya tamam olmuşsun sen yaza kalmaz fit zarif en güzelinden bi kaptanımız olacak demektir

Günaydınnn herkesee
İlk başladığımda Zonguldaktaki tartıyla:69,9
(burdaki tartıda 69,3 -+ gösteriyordu tatile çıkarken)
Şuanki kilom:67,6
Tartı çook fark etmiş midir yaaa ama tatile gitmeden de 69 küsür gösterirdi 67lilere inmek hayaldi benim içinnnn...Bu hafta daha dikkatli olucam ve leslieye başlıcam inşallah bu şekilde devam ederrr

Bu arada günün konusu içinn televizyonda bir programdan öğrenmiştim.

Özellikle çikolata krizleri için bir buzdolabı poşedine bir yemek kaşığı kakao atıyoruz sonra önceden yuvarlak yuvarlak dilimlediğimiz muz parçalarını atıyoruz...sonra poşedin ağzını eliminde büzüştürüp kapatıp hızlıca sallıyoruz... Ve çikolata kaplı muzlarımız hazır...

Yerken kakaonun nefes borumuza kaçmaması için dikkatli olsak yeter onun dışında tadı güzeldi kriz anlarında denenebilirrr

küçülmesini istemediğim yerler yüzünden 60 zor belki spor toparlarsa çok iyi olucak

bende yasemini az çok tanıdıysım 65 görecek ve daha fazlasını isteyecek ahanda yazdım buraya:)
Canım arkadaşım saolasın
Senin yolundayım
İnşallah

Merhaba arkadaşlar bende grubunuza katilmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor bilgi verebilir misiniz bana
canım hoşgeldin 1sayfada kurallar yazılı onları okuyup kabul edersen bol paylaşımda bulunur hem kendini hem arkadaşlarının motivesine katkı sağlarsan, kaptanımızda onay verirse beraber yol almaktan keyif alırız

Kızlar Günaydın

Cuma 84.8
Bugun 83.5
Fark 1.3

Bu arada beslenmeme dikkat etmek kaydıyla azcık kafa dinlemek istiyorum. Bu konuda kitap okuyorum. Ona yogunlasacagim. Toparlanip geleyim.
 fulyam koskocaman tebrikler teşekkür ediyorum elinden gelenin en iyisini yaptın bu hafta karşılığınıda aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…