- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.701
canim yeni firsatim oldu yogunluktanBende kaptan niye menü yazmıyor diyecektim :)
canim istemedi o kadar ugrasinca bide cay doldur kuzey cocuklar derken evde kalan pogaca borek çikolata toplari pasta varşu doğum gününü yemeden atlatmışsın ya tamam olmuşsun sen yaza kalmaz fit zarif en güzelinden bi kaptanımız olacak demektir
bayy burcucum cok guzel masallah iradeneGunaydin kizlar ilk bildirim benden
Gecen hafta 69.5
Bu hafta 68.5
Fark -1 kilo
Yuzde 1.44
Listeye ramak kala kizlarrr
dogrudur canim oiz verdigine niye inanmiyonGünaydınnn herkesee
İlk başladığımda Zonguldaktaki tartıyla:69,9
(burdaki tartıda 69,3 -+ gösteriyordu tatile çıkarken)
Şuanki kilom:67,6
Tartı çook fark etmiş midir yaaa ama tatile gitmeden de 69 küsür gösterirdi 67lilere inmek hayaldi benim içinnnn...Bu hafta daha dikkatli olucam ve leslieye başlıcam inşallah bu şekilde devam ederrr
izne mi ayrilmak istiyorsunKızlar Günaydın
Cuma 84.8
Bugun 83.5
Fark 1.3
Bu arada beslenmeme dikkat etmek kaydıyla azcık kafa dinlemek istiyorum. Bu konuda kitap okuyorum. Ona yogunlasacagim. Toparlanip geleyim.
hosgeldin canim ilk sayfada kurallar var kendinden bahsedermisin kac kgsun hedef ne isim vsMerhaba arkadaşlar bende grubunuza katilmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor bilgi verebilir misiniz bana
maşallah diyelim tutuGünaydın cumanız mübarek olsun kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 77.7
Bu hafta 76.7
Fark 1000
günaydınGünaydın herkese
Canım güzel vermişsinKızlar Günaydın
Cuma 84.8
Bugun 83.5
Fark 1.3
Bu arada beslenmeme dikkat etmek kaydıyla azcık kafa dinlemek istiyorum. Bu konuda kitap okuyorum. Ona yogunlasacagim. Toparlanip geleyim.
sende tarti fobisi var cuma gunleri depressiflesip tartida guzel eksi goruyorsun totem gibuCanım güzel vermişsin
Zaten yediklerinle Örnek oluyorsun
Ara vermene gerek Yok
Bugün sabah uyandığımda diyetten vazgeçmiştim
Çok yorucu bir süreç hepimiz için
Takım listesine baktım 5 kişi kaldık
Bu hafta eğer birbirimize destek olmasaydık çökmüştük resmen
Tartı gene oynamayacak biliyorum diye hiç tartılmak bile istemedim ama tartıya çıkınca çok şükür emeklerimin karşılığını almışım dedim
Zaten diyet konusunda Az çok biliyoruz bi şeyleri destek oluyoruz birbirimize
Sende kendine bi süre ver
Ona odaklan eğer bu süreçte veremezsen o zaman düşünürsün
eksi olsun yeterki bebişim74.4
-300 gr az oldu kızlar kusura bakmayın
diyetten vazgeçilir mi yq duymıyım 65 olana kadsrCanım güzel vermişsin
Zaten yediklerinle Örnek oluyorsun
Ara vermene gerek Yok
Bugün sabah uyandığımda diyetten vazgeçmiştim
Çok yorucu bir süreç hepimiz için
Takım listesine baktım 5 kişi kaldık
Bu hafta eğer birbirimize destek olmasaydık çökmüştük resmen
Tartı gene oynamayacak biliyorum diye hiç tartılmak bile istemedim ama tartıya çıkınca çok şükür emeklerimin karşılığını almışım dedim
Zaten diyet konusunda Az çok biliyoruz bi şeyleri destek oluyoruz birbirimize
Sende kendine bi süre ver
Ona odaklan eğer bu süreçte veremezsen o zaman düşünürsün
Tebrikler canım güzel gitmiş zumba işe yaradı :)kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 65.6
bu hafta 64.8
giden 800 mezun olduğum kiloyu göremeye kaldı 800gr
Hiç sorma sabah euzü çekip dua okuyup bacaklarım titreye titreye çıktım tartıyasende tarti fobisi var cuma gunleri depressiflesip tartida guzel eksi goruyorsun totem gibu
Pazartesi 78 kiloyu görünce dilek çok üzülmüştümdiyetten vazgeçilir mi yq duymıyım 65 olana kadsrdiyetten vazgeçmek kendinden, hayallerinden, kendine ve etrafına isteyince ben neleri başarırım demekten vazgeçmektir. tuttuğunı koparan bi yasemin var benim o gözlerde gördüğüm kesinlikle inanmam pes edeceğini oyüzden
Hoşgeldin canımAdım sultan hep şişman bir kadın oldum 4 yıllık evliyim bir yıl önce plansız bir şekilde hamile olduğumu öğrendim dünya başıma yıkıldı çünkü 108 kiloydum ilk kez bugüne kadar başlayıp bıraktığım diyetler için pişman oldum.iyi bir kadın doğum doktoru ve kendi çabam ile +4 kilo ile gebeligimi bitirdim. Şu an şükürler olsun 4 .5 aylık sağlıklı bir bebeğim var güncel kilom 88 motivasyon düşüklüğü yaşıyorum o yüzden aranızda olmak istedim. Boyum 1.60 hedef kilom 54 bu sefer başarabilirim inşallah hep birlikte
Adım sultan hep şişman bir kadın oldum 4 yıllık evliyim bir yıl önce plansız bir şekilde hamile olduğumu öğrendim dünya başıma yıkıldı çünkü 108 kiloydum ilk kez bugüne kadar başlayıp bıraktığım diyetler için pişman oldum.iyi bir kadın doğum doktoru ve kendi çabam ile +4 kilo ile gebeligimi bitirdim. Şu an şükürler olsun 4 .5 aylık sağlıklı bir bebeğim var güncel kilom 88 motivasyon düşüklüğü yaşıyorum o yüzden aranızda olmak istedim. Boyum 1.60 hedef kilom 54 bu sefer başarabilirim inşallah hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?