Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

60kiloyum ya bacısı bu gazla bi iki hafta daha kilo veripmi izne çıksan kitap beklesin yazı:) 69 bi göreydin en azından bi düşün derim

[/QUOTE]

Bende kaptan niye menü yazmıyor diyecektim :)
canim yeni firsatim oldu yogunluktan
şu doğum gününü yemeden atlatmışsın ya tamam olmuşsun sen yaza kalmaz fit zarif en güzelinden bi kaptanımız olacak demektir
canim istemedi o kadar ugrasinca bide cay doldur kuzey cocuklar derken evde kalan pogaca borek çikolata toplari pasta var
Gunaydin kizlar ilk bildirim benden
Gecen hafta 69.5
Bu hafta 68.5
Fark -1 kilo
Yuzde 1.44

Listeye ramak kala kizlarrr
bayy burcucum cok guzel masallah iradene

dogrudur canim oiz verdigine niye inanmiyon

Kızlar Günaydın

Cuma 84.8
Bugun 83.5
Fark 1.3

Bu arada beslenmeme dikkat etmek kaydıyla azcık kafa dinlemek istiyorum. Bu konuda kitap okuyorum. Ona yogunlasacagim. Toparlanip geleyim.
izne mi ayrilmak istiyorsun
Merhaba arkadaşlar bende grubunuza katilmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor bilgi verebilir misiniz bana
hosgeldin canim ilk sayfada kurallar var kendinden bahsedermisin kac kgsun hedef ne isim vs

Son düzenleme:
Kızlar Günaydın

Cuma 84.8
Bugun 83.5
Fark 1.3

Bu arada beslenmeme dikkat etmek kaydıyla azcık kafa dinlemek istiyorum. Bu konuda kitap okuyorum. Ona yogunlasacagim. Toparlanip geleyim.
Canım güzel vermişsin
Zaten yediklerinle Örnek oluyorsun
Ara vermene gerek Yok
Bugün sabah uyandığımda diyetten vazgeçmiştim
Çok yorucu bir süreç hepimiz için
Takım listesine baktım 5 kişi kaldık
Bu hafta eğer birbirimize destek olmasaydık çökmüştük resmen
Tartı gene oynamayacak biliyorum diye hiç tartılmak bile istemedim ama tartıya çıkınca çok şükür emeklerimin karşılığını almışım dedim
Zaten diyet konusunda Az çok biliyoruz bi şeyleri destek oluyoruz birbirimize
Sende kendine bi süre ver
Ona odaklan eğer bu süreçte veremezsen o zaman düşünürsün

sende tarti fobisi var cuma gunleri depressiflesip tartida guzel eksi goruyorsun totem gibu

***9.TAKIM 504. Etap***
MuallimeA (74,7/74.4/0.3/%0.40)
askrhpozitif(79.8/
60kiloyum(84.7/83.5/1.2/%1.42)
sahgull(67.4/ )izine ayrılmak istiyor
Nanekekik(71.8/71.2/0.6/%0.84)
Habinar(77.6/76.6/1/%1.29)

9. Takım ortalama %

Adım sultan hep şişman bir kadın oldum 4 yıllık evliyim bir yıl önce plansız bir şekilde hamile olduğumu öğrendim dünya başıma yıkıldı çünkü 108 kiloydum ilk kez bugüne kadar başlayıp bıraktığım diyetler için pişman oldum.iyi bir kadın doğum doktoru ve kendi çabam ile +4 kilo ile gebeligimi bitirdim. Şu an şükürler olsun 4 .5 aylık sağlıklı bir bebeğim var güncel kilom 88 motivasyon düşüklüğü yaşıyorum o yüzden aranızda olmak istedim. Boyum 1.60 hedef kilom 54 bu sefer başarabilirim inşallah hep birlikte

canim yeni firsatim oldu yogunluktan

canim istemedi o kadar ugrasinca bide cay doldur kuzey cocuklar derken evde kalan pogaca borek çikolata toplari pasta var
bayy burcucum cok guzel masallah iradene

dogrudur canim oiz verdigine niye inanmiyon

izne mi ayrilmak istiyorsun
hosgeldin canim ilk sayfada kurallar var kendinden bahsedermisin kac kgsun hedef ne isim vs[/QUOTE]
bu gün bi tadarsın artık çikolata toplarından

diyetten vazgeçilir mi yq duymıyım 65 olana kadsr diyetten vazgeçmek kendinden, hayallerinden, kendine ve etrafına isteyince ben neleri başarırım demekten vazgeçmektir. tuttuğunı koparan bi yasemin var benim o gözlerde gördüğüm kesinlikle inanmam pes edeceğini oyüzden

Pazartesi 78 kiloyu görünce dilek çok üzülmüştüm
5 günde 1400 gitti ama
Eşimin Kucana atladım
Artık beni taşıyacaksın az kaldı diye
Adam ahhhhh belim diye kıvrandı :)

Hoşgeldin canım
Gerçekten istiyormusun öncelikle ona karar ver
Hayatının merkezinde kilo vermek olmalı
Bu bir süreç başka hiçbirşey düşünmemelisin
Çünkü yoğunluk içerisinde bi yandan kıyıdan köşesinden az yiyim diyet yapıyım demekle olmaz
Arkadaş ortamında bile spor ve diyetten konuşur oldum o derece 1 ocakta 82 ile başladım 76 ları gördüm şükür hedefim 65 mayıs ayının sonunda mezun olacam Allah'ın izniyle hedef kilo ve hedef zaman verdim kendime
Yoksa süre uzadıkça sıkılıyorsun stres kaçamaklar hepsi peşpeşe geliyor ara veriyim derken hooooıp en başa
Kendine bir güzellik yap hayatının kısa bir dönemini sadece kendin için yaşa
Daha önce yediğin herşeyin tadını biliyorsun önüne gelince hayır demeyi bil iradeni konuştur
Günlük mesaj yazmalısın buradan kopma burası terapi yeri her şeyini yazabilirsin
Kararın kesinmi eminmisin yapabilecekmisin şimdi düşün bakalım

Canim hosgeldin ben burcu 25 yasimdayim 1 yildir takimdayim istikrari yeni sagladim ins. Hemen verirsin kilolarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…