- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.721
Gunaydin kizlar ilk bildirim benden
Gecen hafta 69.5
Bu hafta 68.5
Fark -1 kilo
Yuzde 1.44
Listeye ramak kala kizlarrr
Günaydınnn herkesee
İlk başladığımda Zonguldaktaki tartıyla:69,9
(burdaki tartıda 69,3 -+ gösteriyordu tatile çıkarken)
Şuanki kilom:67,6
Tartı çook fark etmiş midir yaaa ama tatile gitmeden de 69 küsür gösterirdi 67lilere inmek hayaldi benim içinnnn...Bu hafta daha dikkatli olucam ve leslieye başlıcam inşallah bu şekilde devam ederrr
Kızlar Günaydın
Cuma 84.8
Bugun 83.5
Fark 1.3
Bu arada beslenmeme dikkat etmek kaydıyla azcık kafa dinlemek istiyorum. Bu konuda kitap okuyorum. Ona yogunlasacagim. Toparlanip geleyim.
Günaydın cumanız mübarek olsun kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 77.7
Bu hafta 76.7
Fark 1000
poni dışında herkesin eksiler 1 ve üzeri olmuş kızlar tebrik ederim ponim bu hafta beslenme seklin değişik ve yetersizdi birde spor yoktu pek bence ondan kaynaklı oldu haftaya eminim daha güzel bir eksi gelir74.4
-300 gr az oldu kızlar kusura bakmayın
Çok güzel burcum haftaya güzel bi eksiyle listedesin inşGunaydin kizlar ilk bildirim benden
Gecen hafta 69.5
Bu hafta 68.5
Fark -1 kilo
Yuzde 1.44
Listeye ramak kala kizlarrr
sonuç olarak 67 leri görmüşün ya cnm sen ona bakGünaydınnn herkesee
İlk başladığımda Zonguldaktaki tartıyla:69,9
(burdaki tartıda 69,3 -+ gösteriyordu tatile çıkarken)
Şuanki kilom:67,6
Tartı çook fark etmiş midir yaaa ama tatile gitmeden de 69 küsür gösterirdi 67lilere inmek hayaldi benim içinnnn...Bu hafta daha dikkatli olucam ve leslieye başlıcam inşallah bu şekilde devam ederrr
vayyy harikasın tatlım süperrrrKızlar Günaydın
Cuma 84.8
Bugun 83.5
Fark 1.3
Bu arada beslenmeme dikkat etmek kaydıyla azcık kafa dinlemek istiyorum. Bu konuda kitap okuyorum. Ona yogunlasacagim. Toparlanip geleyim.
çok güzel yasimmm çok sevindimGünaydın cumanız mübarek olsun kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 77.7
Bu hafta 76.7
Fark 1000
bence menülerini düzenleyip sporu artık ihmal etmemen lazım cnm74.4
-300 gr az oldu kızlar kusura bakmayın
Hoşgeldin cnmAdım sultan hep şişman bir kadın oldum 4 yıllık evliyim bir yıl önce plansız bir şekilde hamile olduğumu öğrendim dünya başıma yıkıldı çünkü 108 kiloydum ilk kez bugüne kadar başlayıp bıraktığım diyetler için pişman oldum.iyi bir kadın doğum doktoru ve kendi çabam ile +4 kilo ile gebeligimi bitirdim. Şu an şükürler olsun 4 .5 aylık sağlıklı bir bebeğim var güncel kilom 88 motivasyon düşüklüğü yaşıyorum o yüzden aranızda olmak istedim. Boyum 1.60 hedef kilom 54 bu sefer başarabilirim inşallah hep birlikte
mezun çıtırımız maşallah azmine ve sonucunakilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 65.6
bu hafta 64.8
giden 800 mezun olduğum kiloyu göremeye kaldı 800gr
canımm yaaaHiç sorma sabah euzü çekip dua okuyup bacaklarım titreye titreye çıktım tartıya
sendende güzel gitmiş tatlım Tebrikler-700 gr kızlar
Kötü değil Ama başlangıçta olduğun için daha iyi olabilirdi cnmGünaydın hanımlar :)
Geçen hafta: 88.7
Bugün: 88.1
Fark: -600gr
Şükür en azından artı çıkmadım
Oyyy Oyyy bugün ne güzel -1 leri yapıştırmışınız :))
Doğum günlerini güzel atlattın cnm ama spor eksik olunca böyle oldu heralde***9.TAKIM 504. Etap***
MuallimeA (74,7/74.4/0.3/%0.40)
askrhpozitif(79.8/
60kiloyum(84.7/83.5/1.2/%1.42)
sahgull(67.4/ )izine ayrılmak istiyor
Nanekekik(71.8/71.2/0.6/%0.84)
Habinar(77.6/76.6/1/%1.29)
9. Takım ortalama %
Valla abla süper oldu ya seviyorum ben bu takımi isteyince çok güzel cevaplar veriyoruzOyyy Oyyy bugün ne güzel -1 leri yapıştırmışınız :))
masallah canim hamilelikte +4her yigidin harci degil ve sonrasida cok guzel gitmis bol paylasimla motiven tekrar gelirAdım sultan hep şişman bir kadın oldum 4 yıllık evliyim bir yıl önce plansız bir şekilde hamile olduğumu öğrendim dünya başıma yıkıldı çünkü 108 kiloydum ilk kez bugüne kadar başlayıp bıraktığım diyetler için pişman oldum.iyi bir kadın doğum doktoru ve kendi çabam ile +4 kilo ile gebeligimi bitirdim. Şu an şükürler olsun 4 .5 aylık sağlıklı bir bebeğim var güncel kilom 88 motivasyon düşüklüğü yaşıyorum o yüzden aranızda olmak istedim. Boyum 1.60 hedef kilom 54 bu sefer başarabilirim inşallah hep birlikte
Pazartesi 78 kiloyu görünce dilek çok üzülmüştüm
5 günde 1400 gitti ama
Eşimin Kucana atladım
Artık beni taşıyacaksın az kaldı diye
Adam ahhhhh belim diye kıvrandı :)
supersin canim
evet abla sifir sporDoğum günlerini güzel atlattın cnm ama spor eksik olunca böyle oldu heralde
Yinede tabiki çok güzel
masallah bize :)***9.TAKIM 504. Etap***
MuallimeA (74,7/74.4/0.3/%0.40)
askrhpozitif(79.8/78,8/1/%1,25)
60kiloyum(84.7/83.5/1.2/%1.42)
sahgull(67.4/66,7/0,7/%1,04 )izine ayrılmak istiyor
Nanekekik(71.8/71.2/0.6/%0.84)
Habinar(77.6/76.6/1/%1.29)
9. Takım ortalama %1,040
fulya cok guzel verdin bu hafta regldede dikkat ve sporla guzel gider ben yaparim bu isi diyorsan izin filan yok otur oturdugun yerrdeKızlar bilemiyorum ki birkaç hafta izne mi ciksam yoksa çıkmasam mi? Herhalde regl öncesi bunaldim. Açıkça yazmamisim şimdi farkettim.
İyi madem bu hafta da durayım. Moralime bakayım. Bir an bunaldım da ondan öyle yazdım. İzne çıkmıyorum bu hafta
Bu hafta nasıl bi düzen uyguladıysan aynı şekilde devam et cnmKızlar bilemiyorum ki birkaç hafta izne mi ciksam yoksa çıkmasam mi? Herhalde regl öncesi bunaldim. Açıkça yazmamisim şimdi farkettim.
İyi madem bu hafta da durayım. Moralime bakayım. Bir an bunaldım da ondan öyle yazdım. İzne çıkmıyorum bu hafta
Maalesef çok az katılabiliyorum, bi kursa başladım, kendimi geliştirmek adına ondan dolayı pek ugrayamiyorum. Ama az yememe az da olsa spor yapmama rağmen bencede azGünaydınnn canlar
Çok güzel burcum haftaya güzel bi eksiyle listedesin inş
sonuç olarak 67 leri görmüşün ya cnm sen ona bak
Tebrikler
vayyy harikasın tatlım süperrrr
çok güzel yasimmm çok sevindim
Ama lapayı başka türlü yapmış olsaydın daha fazla giderdi
bence menülerini düzenleyip sporu artık ihmal etmemen lazım cnm
Hoşgeldin cnm
Doğumdan buyana baya vermişin
Burda düzenli paylaşımda bulunursan kısa sürede hedefe ulaşırsın
mezun çıtırımız maşallah azmine ve sonucuna
canımm yaaa
sendende güzel gitmiş tatlım Tebrikler
Kötü değil Ama başlangıçta olduğun için daha iyi olabilirdi cnm
Sanki paylaşımın biraz az gibi geliyor bana
Kursun hergünmü ve bütün günmü cnmMaalesef çok az katılabiliyorum, bi kursa başladım, kendimi geliştirmek adına ondan dolayı pek ugrayamiyorum. Ama az yememe az da olsa spor yapmama rağmen bencede azben gruba yazmayı unuttum galiba tiroit rahatsızlığım var hap kullanıyorum , fazla değil ama yinede az çalışan bir tiroitim var
Çok da kötü sayılmaz cnmKizlar ben -500 um malesef istedigim gibi olmadi gecen hafta 66.6 bu hafta 66.1
Çok tatlısınız yaPazartesi 78 kiloyu görünce dilek çok üzülmüştüm
5 günde 1400 gitti ama
Eşimin Kucana atladım
Artık beni taşıyacaksın az kaldı diye
Adam ahhhhh belim diye kıvrandı :)
Canım tebrikler çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?