Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen tartıldın mı abla

Hosbuldum canim saol O kadar çok başlayıp bıraktım ki yıllardır ama artık benden önce gelen biri var artık anneyim ben kendim için degil oğlum için...

Teşekkür ediyorum inşallah en kisa surede hep birlikte

Kızlar bu haftaki sonuçlar lütfen kimseyi rehavete düşürmesin
Zaten poniyle baharın böyle bi hakkı yok :)))
Barajı geçemediler

Fulya bu hafta vermiş olmak seni rahatlatmasın cnm önceki haftalarda olduğu gibi
Eğer istikrarı yakalarsan başarı gelir
Yoksa haftaya artı çıkarsan bu haftaki güzel sonuç çöpe gider

Merve yasemin sizinde aynı disiplinle devam edeceğinizden eminim

Bugün ve hafta sonu menüleri cumanın habercisidir
Artı olmayınki onları temizlemekle uğraşmayın
Yoksa bu kaçamaklar cuma gelip sizi tırmalar

Eğer bu başarılı sonucu devam ettirirsek başarılı takım oluruz
Bi hafta tepede sonraki hafta dipte olarak değil

Tamam abla saolasın

Senin değerlindermelerin bir diyetisyen gibi geliyor abla canımsın
Akşama toplantı istiyorum bu haftanın değerlendirmesini yapalım saati belirleyelim
birbirimize söz verelim
Herkes birbirini değerlendirsin alınmaca gücenmece olmadan kibar bir dille @nanekekik kaptan saati belirlersen hepimiz burda olalım

Hosbuldum canim saol O kadar çok başlayıp bıraktım ki yıllardır ama artık benden önce gelen biri var artık anneyim ben kendim için degil oğlum için...
Ozaman canım al eline defteri kalemi hesabını yap hedef kilonu ve hedef süreni belirle profiline yaz bizimde takip etmemiz kolay olsun
Bu arada ismim yasemin

Hani diyetisyene gidersin bi bakarsın kendine faydası yok tombik. Benimkide o hesap :))

Bahar heralde gezmeye gidecekti akşama gelirmi bilmiyorum

Benide bi arkadaş oturmaya çağırdı ama gidermiyim bilmiyorum hiç cnm istemiyor aslında iyice asosyal oldum
Ne biyere gideyim Ne kimse gelsin modundayım şu aralar

Bence habinarla yada merveyle yap sen
abla evde otura otura iyice a sosyal oluyo insan evde oturmayı hiç sevmem düzenide sağlayamıyorum sonra sonra evdeyim nasılsa diyerek bişey yetiştiremiyorum
Git arkadaşına iki lafın belini kırarsın kafan dağılır

Aynen cnm evde olunca iş yapıyom desem doğru dürüst o da yok
Cnm hiç bişey istemiyor

Bizim oturma akşam olacak
Duruma göre bakayım

Kizlar kayinvalidem dün evde kalp krizi geçirdi stent taktilar 2 tane şuan yoğun bakımda p.tesi taburcu inşallah.

Hayatımız alt üst oldu Rabbim tüm hastalara şifa versin. Kalp krizine tanıklık etmek benim evimde olmasi beni çok yıpratti inanılmaz kötü durumdayım.

Ayyy şok oldum çok geçmiş olsun cnm
Neyseki düzelmişki taburcu edecekler

Hrrşey bizler için ama bunun bilincinde değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…