Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Beni unutun yok sakın görünmeyen üyeyim
Biraz artıyım
birazsa sıkıntı yoktur abla ne zaman donuyin
22:30uygun mu yine herkes icin ama soylede yapabiliriz herkes tek tek elestirsin cvplar gelir zaten
bi kere devlete gitmistim bu kilomdan 2kg eksiktim bana niye geldin senin bolgesel genetik dedi kendisi rahat 100kg vardi
çok gecmis olsun canim allah sifa sanada dirayet versin pesoese geldi

birazsa sıkıntı yoktur abla ne zaman donuyi
Bizim okulda bi hoca vardı
Yazılıları ne zaman okuyacaksınız deyince
Çıkmaz ayın çarşambası derdi hep
Benimkide o hesap :))

bi kere devlete gitmistim bu kilomdan 2kg eksiktim bana niye geldin senin bolgesel genetik dedi kendisi rahat 100kg vardi
Ee kadın haklıymış kendi şişko olunca seni zayıf görmüş :))

ay canım benim Rabbim şifa versin geldimi üst üste geliyor

ne yürüdüm ya bugün Spora yürüyerek gittim aerobik vardı terlemeyen yerim kalmadı ordanda alışverişe ne kadar keyifli bu bana olurmu demeden bedenine bakıp almak makyaj malzemesidw aldım eksikler vardı evde yapmayı seviyorum ödül olsun korumayı başarabiliyorum şimdilik diye aldım bişeyler

bize bi gün ver misal Mart 1 bence gayet iyi yeter okadar sana listeden ayrı kalmak ablam

inşallah misafirim gelmezse katılırım

Canım ya kaldıramadı mı ameliyatı acaba
Benim kayın valide de iki bacağı kaldıramaz demişti doktor o yüzden tek bacağına yaptırdıydı
Allah acil şifalar versin tez zamanda feraha kavuştursun sizleri

Yok kaptan geçen haftaki gibi motive olalım bireysel yarış ya da başka fikri olan varsa onları konuşalım motive oluyoruz hep beraber her cuma akşamı toplantı olsun
Geçen hafta çok olumluydu bence

##değerlendirme##

askrhpozitif her zamanki gibi durumu cidfiye aldi sporu menuleri yerindeydi odulunu de aldi

B burcugncy akşamları aktif oluyor gun icinde de olabilse daha cok enerjisini alacagimiz biri cunku inda bu isik var

@MuallimeA aslinda toplantidan sonra poniden 4gun boyunca gunun konusunu bekledim en azindan bu konuda sozunu tutmasini isterdim menuleri yetersiz ve sporsuzdu yani toplantidaki kararli poni bu haftada yerini diyet yaomak istemeyen nasol olsa hamile kalinca alirim diyen poniye birakti

@saghull bu hafta izin almak istedi hic itiraz etmedim cunku uc haftadir yogunlugundan katilimi azalmisti toparlayip donmesini umuyorum

Habinar gayet guzeldi son gunlerde detoxunuda yaptı bide umutsuz olmasa

North River katilimi cok azdi sporsuzda bir haftaydı olmadi ama misafirlere uymadi

kkelebeketkisi ve K kurtlu_elma henuz menuler tam oturmadi buda yeniliginizden kaynaklsniyor zamanla oturacak inanıyorum ama daha fazlz katilim gerekli

Güzel tespitler cnm eline sağlık
Fulyayı unutmuşun

Günün konuları yazıldı ama genelde geç vakit yazılınca okadar dikkat çekmedi

Bence hergün ayrı bi kişi görevli olursa daha verimli olur gibi geliyor
Çünkü 1 kişinin arka arkaya 4 güne konu bulması zor olabilir

Takım içi derecelendirmede yapılırsa güzel olur

Umutsuz değilim kaptan
Verdiğim sözü tutmak istiyorum yapmazsam diye korkuyorum
Geçen hafta cuma toplantıda attık tuttuk sözler verildi eğer bu sonucu almasaydım bana göre yetersiz ama idare eder gibi işte neyse mahcup olmaktan korkuyorum
Bide planlarıma göre kilo verme oranım doğru gidiyor hedefe zamanında ulaşamazsam diye korkuyorum

60kiloyum bu hafta en verimli haftalarindan biriydi daha az yedin doger haftalara gore ve sporda diger haftalara gore daha fazlaydi demek ki isteyince cokta gyzel veriyorsun canim

korkma canim stresde kortizon uretip odem yapiyor allahin izni ile basaracagiz

sana bu carsamba yeter
masallah canim

Anacım takımdan çıkacam diye ne çektim:))
Düşün yakamdan artık
abla carsambaya kadar ye 15subatta don
benim anneannede tek tek oldu
hemen yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…