- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.801
Söz tutmayla ne ilgisi var sözümü tutmamış mı oldum ben?ki öneriyi sunan bendim nasıl olduysa unuttum bunu da belirttim,yazmadığımı görünce beklemek yerine sorsaydın keşke##değerlendirme##
askrhpozitif her zamanki gibi durumu cidfiye aldi sporu menuleri yerindeydi odulunu de aldi
@burcugncy akşamları aktif oluyor gun icinde de olabilse daha cok enerjisini alacagimiz biri cunku inda bu isik var
Poni Bon aslinda toplantidan sonra poniden 4gun boyunca gunun konusunu bekledim en azindan bu konuda sozunu tutmasini isterdim menuleri yetersiz ve sporsuzdu yani toplantidaki kararli poni bu haftada yerini diyet yaomak istemeyen nasol olsa hamile kalinca alirim diyen poniye birakti
@saghull bu hafta izin almak istedi hic itiraz etmedim cunku uc haftadir yogunlugundan katilimi azalmisti toparlayip donmesini umuyorum
Habinar gayet guzeldi son gunlerde detoxunuda yaptı bide umutsuz olmasa
North River katilimi cok azdi sporsuzda bir haftaydı olmadi ama misafirlere uymadi
kkelebeketkisi ve @kurtlu_elma henuz menuler tam oturmadi buda yeniliginizden kaynaklsniyor zamanla oturacak inanıyorum ama daha fazlz katilim gerekli
Kızlar ne olur şu negatiflikten bi vazgeçin yaaUmutsuz değilim kaptan
Verdiğim sözü tutmak istiyorum yapmazsam diye korkuyorum
Geçen hafta cuma toplantıda attık tuttuk sözler verildi eğer bu sonucu almasaydım bana göre yetersiz ama idare eder gibi işte neyse mahcup olmaktan korkuyorum
Bide planlarıma göre kilo verme oranım doğru gidiyor hedefe zamanında ulaşamazsam diye korkuyorum
55 canımm
Canımm hoşgeldin 1 haftadır burdayım bende adım Sema... İnan böyle bi grupta güzel güzell verirsin kilolarını hiç şüphen olmasın...diyette olduğuma daha alışamadım ben aslında, ama sağlıklı yaşamm desek daha doğru... İnşallahh zamanla alışkanlık haline getirebiliriz canımm hoşgeldin tekrarHosbuldum canim saol O kadar çok başlayıp bıraktım ki yıllardır ama artık benden önce gelen biri var artık anneyim ben kendim için degil oğlum için...
Allahım acil şifalar versinn canımm...Kizlar kayinvalidem dün evde kalp krizi geçirdi stent taktilar 2 tane şuan yoğun bakımda p.tesi taburcu inşallah.
Hayatımız alt üst oldu Rabbim tüm hastalara şifa versin. Kalp krizine tanıklık etmek benim evimde olmasi beni çok yıpratti inanılmaz kötü durumdayım.
Ne güzel yazmışsınnn cannımm yaa kıyafetler konusunda özellikle... İnşallah en kısa sürede özelliklede 9. Takım olarak istediğimiz görünümlere ulaşırız...ne yürüdüm ya bugün Spora yürüyerek gittim aerobik vardı terlemeyen yerim kalmadı ordanda alışverişe ne kadar keyifli bu bana olurmu demeden bedenine bakıp almakmakyaj malzemesidw aldım eksikler vardı evde yapmayı seviyorum ödül olsun korumayı başarabiliyorum şimdilik diye aldım bişeyler
Aslında seninde çok güzel enerjin var tatlım ama fazla gelemiyosunNe güzel yazmışsınnn cannımm yaa kıyafetler konusunda özellikle... İnşallah en kısa sürede özelliklede 9. Takım olarak istediğimiz görünümlere ulaşırız
canım çok geçmiş olsun. Allah korumuş. moralini yüksek tut.Kizlar kayinvalidem dün evde kalp krizi geçirdi stent taktilar 2 tane şuan yoğun bakımda p.tesi taburcu inşallah.
Hayatımız alt üst oldu Rabbim tüm hastalara şifa versin. Kalp krizine tanıklık etmek benim evimde olmasi beni çok yıpratti inanılmaz kötü durumdayım.
Aynen öyle vallaElim işte gözüm oynaşta diyon yani :)))
Benim elimde gözümde burda
Cnm çok geçmiş olsunKizlar kayinvalidem dün evde kalp krizi geçirdi stent taktilar 2 tane şuan yoğun bakımda p.tesi taburcu inşallah.
Şişşşşttt atar yoook :))Söz tutmayla ne ilgisi var sözümü tutmamış mı oldum ben?ki öneriyi sunan bendim nasıl olduysa unuttum bunu da belirttim,yazmadığımı görünce beklemek yerine sorsaydın keşke
Ellerine sağlık tatlımEvet gelelim haftalık spor sonuçlarımızabu hafta kupayı kim almış bende merak içindeyim
0-15 dk > 5 puan
16-30 dk > 10 puan
31-45 dk > 15 puan
46-60 dk > 20 puan
61-75 dk > 25 puan
76 -90 dk > 30 puan
91+ dk > 35 puan
504.ETAP SPOR TAKİBİ
askrhpozitif /30/30 /60 /45/ 90/ 60 /0 / 105 puan
nanekekik/ 45 /60 / 0 /0 / 0 /0 /0 / 35 puan
muallimeA/0 /45 / 0/0 / 60 / 30 dk/0 / 45 puan
ayyulduz/ 45 / 0/ 85/ 45 / 85 / 0 dk/45 /105 puan
habinar/0 / 90/ 0/ 0/ 60/ 0 /45 / 65 puan
60kiloyum /60/ 60 / 75/ 95 /60 /45 /20/ 145 puan
sahgull/ 0/ 0/0 / 30 / 0 /0 / 0 / 10 puan
burcugncy /35 / 0/ 30/ 65/ 30/ 30/30/ 80 puan
kurtlu elma /0/0/0/ 50 /40 /30 /90 / 75 puan
masal/0/0/0/0/0 /60 /60/ 40 puan
@60kiloyum fulyacim tebrik ederim kupa bu hafta senin
@sahgull canımcim sporda haftanın sonuncusunun
Canımm okulda olmadığım vakitlerde hep gelmeye çalışıyorum ama herkese daha bişeyler yazamıyorumm...Aslında seninde çok güzel enerjin var tatlım ama fazla gelemiyosun
ilgisi ortada sen sundun ama yerine getirmedin unutmak derken daha once kkmevsimde unuttu onuda uyardı zuhal abla söz ve sorumluluk baskasinin degil senindi uslubumuzu bozmayalimSöz tutmayla ne ilgisi var sözümü tutmamış mı oldum ben?ki öneriyi sunan bendim nasıl olduysa unuttum bunu da belirttim,yazmadığımı görünce beklemek yerine sorsaydın keşke
Öyle güzel yazmışınki cnmCanımm okulda olmadığım vakitlerde hep gelmeye çalışıyorum ama herkese daha bişeyler yazamıyorumm...
Sabah ders öğleden sonra stajlar oluyo ama derste bile bazen giriyorum yeni mesaj var mı diye...çook şükür bağımlısı oldu buranın...bir şey yemek istesem kızlar beni ipe dizer diyorum yiyemiyorum sanki ağzımda kadınlar klübü adlı bi kapı var herkesi almıyolar içeri
Tüm mesajları okumaya çalışıyorum..sabah uyandığımda gazete okur gibi gece konuşulanları okuyorum genelde yeşil çay içerken çok güzel bi duygu bu
Ne biliyim burda olmak çok mutlu ediyo beni kimse kilosundan memnun olup diğerini ezmeye çalışmıyor yada mezun olmuş arkadaşlarımız var bizi teşvik ediyorlar kilo vermeye... Herkes bildiğini paylaşıyorr... Nerdeyse sağlıklı yaşama dair her gün yeni bir bilgi öğreniyorum..
En çokda beni stresden tüm sıkıntılardan uzaklaştırıp kendime bakabilmeyi kendimi tanıyabilmeyi öğrettiği için, kendime vakit ayırabildiğim için çok sevdim burayı...
Çoook uzun oldu kusura bakmayın lütfenn
Ama 9. Takım candırrr...
9. Takım dendiğinde açlık oyunlarındaki mıntıkalara benzetiyorum o geliveriyor aklımaanedense buda mutlu ediyorr beniiii...
Öyle işte
Neyse uzatmayalım kızlarilgisi ortada sen sundun ama yerine getirmedin unutmak derken daha once kkmevsimde unuttu onuda uyardı zuhal abla söz ve sorumluluk baskasinin degil senindi uslubumuzu bozmayalim
Evet abla haklısınKızlar ne olur şu negatiflikten bi vazgeçin yaa
Umutsuzluk yoooook
Tek yapılması gereken kaçamaksız düzenli menüler spor su
Böyle insanın kendine güvenide gelir inancıda artar
Bi hafta olmasa diğer haftaya mutlaka gider
Eksiler saklandıkları yerden çıkar :))
Ama kaçamak yapıp veremiyom dersek buda saçma zaten
Hedefine ulaşmak isteyen kaçamağı unutacak
Korumada değiliz sonuçta
Ayrıca Bahar 'en azindan bu konuda sozunu tutmasini isterdim' nedir ben sözünü hiç tutmayan bi insan mıyım? Zuhal abla Kamileyi uyardı evet sende beni yazmadığım ilk gün uyarsaydın keşke niye bekledinilgisi ortada sen sundun ama yerine getirmedin unutmak derken daha once kkmevsimde unuttu onuda uyardı zuhal abla söz ve sorumluluk baskasinin degil senindi uslubumuzu bozmayalim
Evet gelelim haftalık spor sonuçlarımızabu hafta kupayı kim almış bende merak içindeyim
0-15 dk > 5 puan
16-30 dk > 10 puan
31-45 dk > 15 puan
46-60 dk > 20 puan
61-75 dk > 25 puan
76 -90 dk > 30 puan
91+ dk > 35 puan
504.ETAP SPOR TAKİBİ
askrhpozitif /30/30 /60 /45/ 90/ 60 /0 / 105 puan
nanekekik/ 45 /60 / 0 /0 / 0 /0 /0 / 35 puan
muallimeA/0 /45 / 0/0 / 60 / 30 dk/0 / 45 puan
ayyulduz/ 45 / 0/ 85/ 45 / 85 / 0 dk/45 /105 puan
habinar/0 / 90/ 0/ 0/ 60/ 0 /45 / 65 puan
60kiloyum /60/ 60 / 75/ 95 /60 /45 /20/ 145 puan
sahgull/ 0/ 0/0 / 30 / 0 /0 / 0 / 10 puan
burcugncy /35 / 0/ 30/ 65/ 30/ 30/30/ 80 puan
kurtlu elma /0/0/0/ 50 /40 /30 /90 / 75 puan
masal/0/0/0/0/0 /60 /60/ 40 puan
@60kiloyum fulyacim tebrik ederim kupa bu hafta senin

@sahgull canımcim sporda haftanın sonuncusunun
bende merak ettim canım kim mangal yapacak vadide kim bakacak bakalımYeşil vadi kimin? :)
canım benim bütün iş sende bitiyor bak bende duraklamalar yaşadım ama hala ilerlemeye bir şekilde devam ediyorumBenim niye olmuyo ya 74 ten kurtulamıyorm dön dolaşş 74
hoşgeldin canım tanışmadık sanırım seninle ben Merve 26 yaşındayım evli ve çocukluyumHosbuldum burcucum teşekkür ederim inşallah hep birlikte kurtuluruz kilolarimizdan
Haftaya da kesinlikle yuzdemiz 1 olmalı kişi sayımız azaldı yuzdeyi yükseltmek daha kolay sanki istikrarimizi devam ettirmeliyizKızlar bu haftaki sonuçlar lütfen kimseyi rehavete düşürmesin
Zaten poniyle baharın böyle bi hakkı yok :)))
Barajı geçemediler
Fulya bu hafta vermiş olmak seni rahatlatmasın cnm önceki haftalarda olduğu gibi
Eğer istikrarı yakalarsan başarı gelir
Yoksa haftaya artı çıkarsan bu haftaki güzel sonuç çöpe gider
Merve yasemin sizinde aynı disiplinle devam edeceğinizden eminim
Bugün ve hafta sonu menüleri cumanın habercisidir
Artı olmayınki onları temizlemekle uğraşmayın
Yoksa bu kaçamaklar cuma gelip sizi tırmalar
Eğer bu başarılı sonucu devam ettirirsek başarılı takım oluruz
Bi hafta tepede sonraki hafta dipte olarak değil
Zuhal ablamin varlığı pembis yazıları yetiyorSenin değerlindermelerin bir diyetisyen gibi geliyor abla canımsın
Akşama toplantı istiyorum bu haftanın değerlendirmesini yapalım saati belirleyelim
birbirimize söz verelim
Herkes birbirini değerlendirsin alınmaca gücenmece olmadan kibar bir dilleNorth River kaptan saati belirlersen hepimiz burda olalım
Oyy canım benim çok geçmiş olsun inşallah sende bir an önce ferah erersin tatlmKizlar kayinvalidem dün evde kalp krizi geçirdi stent taktilar 2 tane şuan yoğun bakımda p.tesi taburcu inşallah.
Abla yaaa uzatma arayı valla sensiz olmuyor tadı çıkmıyor 1 mart bencede güzelBizim okulda bi hoca vardı
Yazılıları ne zaman okuyacaksınız deyince
Çıkmaz ayın çarşambası derdi hep
Benimkide o hesap :))
Ee kadın haklıymış kendi şişko olunca seni zayıf görmüş :))
Ohhh süpersin tatlımne yürüdüm ya bugün Spora yürüyerek gittim aerobik vardı terlemeyen yerim kalmadı ordanda alışverişe ne kadar keyifli bu bana olurmu demeden bedenine bakıp almakmakyaj malzemesidw aldım eksikler vardı evde yapmayı seviyorum ödül olsun korumayı başarabiliyorum şimdilik diye aldım bişeyler
Çok güzel olmuş değerlendirmeler kaptanım##değerlendirme##
askrhpozitif her zamanki gibi durumu cidfiye aldi sporu menuleri yerindeydi odulunu de aldi
@burcugncy akşamları aktif oluyor gun icinde de olabilse daha cok enerjisini alacagimiz biri cunku inda bu isik var
Poni Bon aslinda toplantidan sonra poniden 4gun boyunca gunun konusunu bekledim en azindan bu konuda sozunu tutmasini isterdim menuleri yetersiz ve sporsuzdu yani toplantidaki kararli poni bu haftada yerini diyet yaomak istemeyen nasol olsa hamile kalinca alirim diyen poniye birakti
@saghull bu hafta izin almak istedi hic itiraz etmedim cunku uc haftadir yogunlugundan katilimi azalmisti toparlayip donmesini umuyorum
North River katilimi cok azdi sporsuzda bir haftaydı olmadi ama misafirlere uymadi
kkelebeketkisi ve @kurtlu_elma henuz menuler tam oturmadi buda yeniliginizden kaynaklsniyor zamanla oturacak inanıyorum ama daha fazlz katilim gerekli
Oyle bir seçenek yok ablam kurtuluşun yok ya geri ya meroC şıkkı
canım bazen ne kadar planlasanda olmuyor sen elinden geleni yap gerisi Allah a kalmışUmutsuz değilim kaptan
Geçen hafta cuma toplantıda attık tuttuk sözler verildi eğer bu sonucu almasaydım bana göre yetersiz ama idare eder gibi işte neyse mahcup olmaktan korkuyorum
Bide planlarıma göre kilo verme oranım doğru gidiyor hedefe zamanında ulaşamazsam diye korkuyorum
Hemen düzenlerim ablam yeterki sen isteEllerine sağlık tatlım
Keşke puanlara göre derecelendirseydin herkesi daha iyi görmüş olurduk
60kiloyum kız fulya senin içinde gizli ebru şallı varmışda haberimiz yokmuş :))tebrikler cnm harikasın
ne güzel özetlemiş sin canım durumumuzuCanımm okulda olmadığım vakitlerde hep gelmeye çalışıyorum ama herkese daha bişeyler yazamıyorumm...
Sabah ders öğleden sonra stajlar oluyo ama derste bile bazen giriyorum yeni mesaj var mı diye...çook şükür bağımlısı oldum buranın...bir şey yemek istesem kızlar beni ipe dizer diyorum yiyemiyorum sanki ağzımda kadınlar klübü adlı bi kapı var herkesi almıyolar içeri
Tüm mesajları okumaya çalışıyorum..sabah uyandığımda gazete okur gibi gece konuşulanları okuyorum genelde yeşil çay içerken çok güzel bi duygu bu
Ne biliyim burda olmak çok mutlu ediyo beni kimse kilosundan memnun olup (yanlış anlamayın lütfen burayı güncel hayatımızdaki kişiliklere dem vurmak istedim) diğerini ezmeye çalışmıyor yada mezun olmuş arkadaşlarımız var bizi teşvik ediyorlar kilo vermeye... Herkes bildiğini paylaşıyorr... Nerdeyse sağlıklı yaşama dair her gün yeni bir bilgi öğreniyorum..
En çokda beni stresden tüm sıkıntılardan uzaklaştırıp kendime bakabilmeyi kendimi tanıyabilmeyi öğrettiği için, kendime vakit ayırabildiğim için çok sevdim burayı...
Ama 9. Takım candırrr...
9. Takım dendiğinde açlık oyunlarındaki mıntıkalara benzetiyorum bu arada o geliveriyor aklımaanedense buda mutlu ediyorr beniiii...
Öyle işte
bende merak ettim canım kim mangal yapacak vadide kim bakacak bakalımYeşil vadi kimin? :)
canım benim bütün iş sende bitiyor bak bende duraklamalar yaşadım ama hala ilerlemeye bir şekilde devam ediyorumBenim niye olmuyo ya 74 ten kurtulamıyorm dön dolaşş 74
hoşgeldin canım tanışmadık sanırım seninle ben Merve 26 yaşındayım evli ve çocukluyumHosbuldum burcucum teşekkür ederim inşallah hep birlikte kurtuluruz kilolarimizdan
Haftaya da kesinlikle yuzdemiz 1 olmalı kişi sayımız azaldı yuzdeyi yükseltmek daha kolay sanki istikrarimizi devam ettirmeliyizKızlar bu haftaki sonuçlar lütfen kimseyi rehavete düşürmesin
Zaten poniyle baharın böyle bi hakkı yok :)))
Barajı geçemediler
Fulya bu hafta vermiş olmak seni rahatlatmasın cnm önceki haftalarda olduğu gibi
Eğer istikrarı yakalarsan başarı gelir
Yoksa haftaya artı çıkarsan bu haftaki güzel sonuç çöpe gider
Merve yasemin sizinde aynı disiplinle devam edeceğinizden eminim
Bugün ve hafta sonu menüleri cumanın habercisidir
Artı olmayınki onları temizlemekle uğraşmayın
Yoksa bu kaçamaklar cuma gelip sizi tırmalar
Eğer bu başarılı sonucu devam ettirirsek başarılı takım oluruz
Bi hafta tepede sonraki hafta dipte olarak değil
Zuhal ablamin varlığı pembis yazıları yetiyorSenin değerlindermelerin bir diyetisyen gibi geliyor abla canımsın
Akşama toplantı istiyorum bu haftanın değerlendirmesini yapalım saati belirleyelim
birbirimize söz verelim
Herkes birbirini değerlendirsin alınmaca gücenmece olmadan kibar bir dilleNorth River kaptan saati belirlersen hepimiz burda olalım
Oyy canım benim çok geçmiş olsun inşallah sende bir an önce ferah erersin tatlmKizlar kayinvalidem dün evde kalp krizi geçirdi stent taktilar 2 tane şuan yoğun bakımda p.tesi taburcu inşallah.
Abla yaaa uzatma arayı valla sensiz olmuyor tadı çıkmıyor 1 mart bencede güzelBizim okulda bi hoca vardı
Yazılıları ne zaman okuyacaksınız deyince
Çıkmaz ayın çarşambası derdi hep
Benimkide o hesap :))
Ee kadın haklıymış kendi şişko olunca seni zayıf görmüş :))
Ohhh süpersin tatlımne yürüdüm ya bugün Spora yürüyerek gittim aerobik vardı terlemeyen yerim kalmadı ordanda alışverişe ne kadar keyifli bu bana olurmu demeden bedenine bakıp almakmakyaj malzemesidw aldım eksikler vardı evde yapmayı seviyorum ödül olsun korumayı başarabiliyorum şimdilik diye aldım bişeyler
Çok güzel olmuş değerlendirmeler kaptanım##değerlendirme##
Oyle bir seçenek yok ablam kurtuluşun yok ya geri ya meroC şıkkı
canım bazen ne kadar planlasanda olmuyor sen elinden geleni yap gerisi Allah a kalmışUmutsuz değilim kaptan
Hemen düzenlerim ablam yeterki sen isteEllerine sağlık tatlım
Keşke puanlara göre derecelendirseydin herkesi daha iyi görmüş olurduk
60kiloyum kız fulya senin içinde gizli ebru şallı varmışda haberimiz yokmuş :))tebrikler cnm harikasın
ne güzel özetlemiş sin canım durumumuzuCanımm okulda olmadığım vakitlerde hep gelmeye çalışıyorum ama herkese daha bişeyler yazamıyorumm...
Sabah ders öğleden sonra stajlar oluyo ama derste bile bazen giriyorum yeni mesaj var mı diye...çook şükür bağımlısı oldum buranın...bir şey yemek istesem kızlar beni ipe dizer diyorum yiyemiyorum sanki ağzımda kadınlar klübü adlı bi kapı var herkesi almıyolar içeri
Ne biliyim burda olmak çok mutlu ediyo beni kimse kilosundan memnun olup (yanlış anlamayın lütfen burayı güncel hayatımızdaki kişiliklere dem vurmak istedim) diğerini ezmeye çalışmıyor yada mezun olmuş arkadaşlarımız var bizi teşvik ediyorlar kilo vermeye... Herkes bildiğini paylaşıyorr... Nerdeyse sağlıklı yaşama dair her gün yeni bir bilgi öğreniyorum..
Ama 9. Takım candırrr...
9. Takım dendiğinde açlık oyunlarındaki mıntıkalara benzetiyorum bu arada o geliveriyor aklımaanedense buda mutlu ediyorr beniiii...
Öyle işte
Öyle güzel yazmışınki cnm
Benzetmelere de bayıldım :))sende daha ne cevherler vardır
Burda hepimizin sorunu ortak olduğu için birbirimizi daha iyi anlıyabiliyoruz
Bide çok fazla kilolu olmayı yaşayanlar, arkadaşları aynı şeyi yaşamasın diye çabalıyor
Sonuçta insanız motivasyonumuz düşüyor arada
Burda düşene el vererek bi şekilde geçinip gidiyoz :))
Işte paylaşım burda rol oynuyor
Paylaşım yaptıkça okadar fazla tanıyoruz birbirimizi gönül bağımız oluyor
Sadece kilo değil herkonuda yazabilirsin
Herzaman dediğim gibi biz burda hayatı paylaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?