Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim calistigim icin yogunum ama girmeye calisirim

ellerine emegine saglik canim
bizde senin enerjini aliyoruz canim daha cok gel daha cpk artsin enerjimiz fistik

Evet gelelim haftalık spor sonuçlarımıza bu hafta kupayı kim almış bende merak içindeyim

0-15 dk > 5 puan
16-30 dk > 10 puan
31-45 dk > 15 puan
46-60 dk > 20 puan
61-75 dk > 25 puan
76 -90 dk > 30 puan
91+ dk > 35 puan

504.ETAP SPOR TAKİBİ

60kiloyum /60/ 60 / 75/ 95 /60 /45 /20/ 145 puan
askrhpozitif /30/30 /60 /45/ 90/ 60 /0 / 105 puan.
ayyulduz/ 45 / 0/ 85/ 45 / 85 / 0 dk/45 /105 puan
burcugncy /35 / 0/ 30/ 65/ 30/ 30/30/ 80 puan
kurtlu elma /0/0/0/ 50 /40 /30 /90 / 75 puan
habinar/0 / 90/ 0/ 0/ 60/ 0 /45 / 65 puan
muallimeA/0 /45 / 0/0 / 60 / 30 dk/0 / 45 puan
masal/0/0/0/0/0 /60 /60/ 40 puan

nanekekik/ 45 /60 / 0 /0 / 0 /0 /0 / 35 puan
sahgull/ 0/ 0/0 / 30 / 0 /0 / 0 / 10 puan

@60kiloyum fulyacim tebrik ederim kupa bu hafta senin

@sahgull canımcim sporda haftanın sonuncusunun

Ayrıca Bahar 'en azindan bu konuda sozunu tutmasini isterdim' nedir ben sözünü hiç tutmayan bi insan mıyım? Zuhal abla Kamileyi uyardı evet sende beni yazmadığım ilk gün uyarsaydın keşke niye bekledin
ne kadar yogun bir hafta gecirdigimi herkes biliyor carsamba gunu hatirladin ve yazdin uzatmiycam poni menulerin ortada diyetisyen listenle alakasi yok neden takildim diyorsun bu kiloda cevabi menulerinde cok az yedin insanlik hali miden almadi aslinda neden mi sitem ediyorum cuma gun toplanti fikrini susan civil civil poniyi hafta boyu gormedigim icin bi nevi ic sesin say

Yasemin o kadını bende takip ediyorum ay azmine hayranım onun ben Tadını biliyorum diyor ve yemiyor değişim videoları falan süper

ezo26 kuzum naptın uğramadın merak ettim seni nasıl gidiyor
Eşim evde ben de doktor kan verme uğraşıp duruyorum.Ve uyku hali var .Dün kan verdim bekledim acilde akşam 1 saat .Özele gidin makine bozuk dediler özele gittim muayene olmuştum 1 gün önce.Test için 100 lira istediler yaptırmam bu ne böyle dedim.Kaydımı almışlardı.Eve geldim aradılar siz muayene dahilindeymişsinizz ücretsiz size gelin yaptırın Dedi uykulu uykulu gittim.Kan verdim kolum delik oldu iyice.Sonucu söylediler Mail'le .193,7 çıkmış eşime söylemiş.Bugün de doktora gittim sonucun süper kimyasal gebeliği atlattın Dedi.Pazartesi keseye bakıcak yoksa tekrar hcg

Yasemin o kadını bende takip ediyorum ay azmine hayranım onun ben Tadını biliyorum diyor ve yemiyor değişim videoları falan süper
valla süper o deri elbiseyi aldıgı günü hatırlıyorum şimdi nasıl bol gelmiş
Adı ne kızlar bizde takip edelimm motive oluruzz
40kilonasılgider canım fb ve ınsgramda
canım ne olur tekrar söylüyorum bak zor buldun vajınal usg isterse yaptırma bi hafta daha bekle inan senin ve bebegin için konuşuyorum drlar birşey olmaz diyor oysa cinselligi yasaklarken vusg çekiyorlar
bak degerin salı günü 93 du persembe günü 193,7 ikiye katlamış gayet saglıklı gidiyor kimyasal gebelik olsaydı zaten belirtisi kanama olurdu

Şükür olmadı öyle birşey.Bu Gittigim doktor marmariste iyi bir doktor.Umarım yapmaz bu hafta.

Burada herkes birbirinin iyiliğini istiyo biliyorum ama beni sözünde durmayan biri gibi belrtince zorumaa gitti açıkcası!
bir sürü bahane bulup adapte olamıyorum artık. 300 gram verdim bu hafta hiç vermemişte almış gibi mutsuzum. bende her hafta 1 kilo 1 kilo vermek isterim tabi ki ama olmuyor haftaya güzel başlayıp gerisi gelmiyo bu durumdan rahatsız oluyosun kaptn olarak bende rahatszm bu halimde n

TAKIM İÇİ DERECELENDİRME

haftanın birincisi

@60kiloyum

haftanın ikincisi

Habinar

haftanın üçüncüsü

askrhpozitif

haftanın dördüncüsü
@sahgull
haftanın beşincisi
@nanekekik
haftanın sonuncusu
@MuallimeA

TAKIM İÇİ FREE LİSTE DERECELENDİRME
haftanın birincisi

@burcugncy

haftanın ikincisi

kkelebeketkisi

haftanın üçüncüsü

@ayulduzz

haftanın dördüncüsü
@masal3487
haftanın beşincisi
@kurtlu_elma

Ayyyy haftanın enlerine girmek te varmış çok mutlu oldum

içinden gelmiyorsa izne ayrıl o halde poni çünkü diyet yapmak istemeyen birini zorladıkça tam tersi oluyor kendimden biliyorum sürekli bana kilomla ilgili konuştuklarında eleştirdiklerinde daha çok daha çok yemek isterdim ben daha kötülügun için demiyorum bahanesiz bir hafta ye sonraki hafta telafi edip sil baştan listeye dön çünkü bu şekilde olmuyor inan herşeyi yapıp olmadı desen hiç ses etmem
benim kaptan olmamı filan bir kenara bırakalım (ha evvet yeni bir gemiyi alıp yürütmekle su alan bir gemiyi yürütmek aynı degil ) burda en çok bu durumdan rahatsız olanlar her hafta kilo verenlerdir onların emeklerini enerjilerini söndürüyoruz ben kendi verdiğimden memnün değilim sporsuzdum ama diyetisyende 3kg yag gidince giremediğim kotlara girince daha da hırslandım senden de bu hırsı istiyorum

Sporda alamadık kupayı burda bari almışım

fulyam tebrik ederim tacı kapmışsın
bizim listedede burcum bitince kocaman alkış arkadaşım ben 3.olmuşum buda başarı ne diyek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…