Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şükür olmadı öyle birşey.Bu Gittigim doktor marmariste iyi bir doktor.Umarım yapmaz bu hafta.
Bahar doğru söylüyor canım vaginal usg tehlikeli
Sen kalbini ferah tut tevekkül et Allah'a bırak rabbim göğsüne genişlik versin işini kolaylaştırsın inşallah

(12:15)
1 dilim kızarmış tereyağlı ballı tambugday ekmeği(1 tk tereyağı,1 çk petek balı )
½ sepet peyniri
1,5 çiğ kırmızı biber
az zeytinyağlı kereviz

(14:00)
1 maden suyu

(16:30)
½ tavuk dürüm
150 ml ayran

(18:30)
1 yk süt mısır

(19:30)
½ kupa filtre kahve
1 minik elmalı kurabiye

(20:00)
1 maden suyu

(21:00)
1 dilim portakal

su :2lt
spor :30+30 dakikadan 60 yuruyus daha eklermiyim bilmiyorum yapmak istiyorum ama bakalım

Bugünün menüsü bu hafta da ilk ve son kötü menü kızlar inşallah

kız merve berabere kalmışız ya:)
fulya sildi süpürdü bugün maşallah daim olsun inşallah

Fulya canım tebrikler
Haftaya alacam elinden 1. Ciliği ama olsundu genede güzeldi

Liste hazırlanmamış beni izinli yazabilirsin bi de böyle deneyeyim. kimsenin hakkı zayi olmasın

Sende yazmışsın zaten canım genede çok güzel şeyler yemişsin afiyet olsun

inanın şuan elime kahveyi alıp saatlerce takımda sizinle muhabbet etmek isterdim lakin ne mümkün kaynım vardı o gitti spordan sonra duş alamadım duş almam lazım eşiminde gelme saati geldi öptüm sizi fırsat bulursam uğrarım

North River kaptanım Seferoğlu Tellioğlu birinciliğini nasıl hesapliyoruz ve açıklıyoruz onuda aradan cikartayim ben
bunu diyip öyle kaçıcam aferin Kız sana ne güzel ikili oldunuz baharla emeğinize sağlık kuzum ben çok severim görev adamlarını teşekkür ediyorum North River kaptanımla sana takımı sırtlandığınız için

Liste hazırlanmamış beni izinli yazabilirsin bi de böyle deneyeyim. kimsenin hakkı zayi olmasın
Poni canım baharın sitemi yeşil vadi yeşil vadi dedin ama bunun için hiç uğraşmadın benim düşüncem de bu aynı gruptaydık senin menüleri okuduktan sonra kendi kendime hatta dedimki alla alla niye böyle yapıyor bi yarışma içindeyiz diye düşündüm
Menüleri gün gün takip ettim belki çok yoruldun belki hastaydın belki bilmiyorum işte
Bi açıklama yapmadın
Biz burada iyi kötü eleştiriler yapıyoruz alınma gücenme Yok demiştik Senin için söylüyor bahar
çok az yedin hatta öğünlerde yemek değil atıştırma yaparak geçiştirdin motive olmuştun oysa geçen toplantıda ne oldu da böyle oldu kendine bi sormalısın kelimelerimi seçerek dikkatlice yazdım lütfen alınma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…