- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.841
Bahar doğru söylüyor canım vaginal usg tehlikeliŞükür olmadı öyle birşey.Bu Gittigim doktor marmariste iyi bir doktor.Umarım yapmaz bu hafta.
kız merve berabere kalmışız ya:)Evet gelelim haftalık spor sonuçlarımızabu hafta kupayı kim almış bende merak içindeyim
0-15 dk > 5 puan
16-30 dk > 10 puan
31-45 dk > 15 puan
46-60 dk > 20 puan
61-75 dk > 25 puan
76 -90 dk > 30 puan
91+ dk > 35 puan
504.ETAP SPOR TAKİBİ
60kiloyum /60/ 60 / 75/ 95 /60 /45 /20/ 145 puan
askrhpozitif /30/30 /60 /45/ 90/ 60 /0 / 105 puan.
ayyulduz/ 45 / 0/ 85/ 45 / 85 / 0 dk/45 /105 puan
burcugncy /35 / 0/ 30/ 65/ 30/ 30/30/ 80 puan
kurtlu elma /0/0/0/ 50 /40 /30 /90 / 75 puan
habinar/0 / 90/ 0/ 0/ 60/ 0 /45 / 65 puan
muallimeA/0 /45 / 0/0 / 60 / 30 dk/0 / 45 puan
masal/0/0/0/0/0 /60 /60/ 40 puan
nanekekik/ 45 /60 / 0 /0 / 0 /0 /0 / 35 puan
sahgull/ 0/ 0/0 / 30 / 0 /0 / 0 / 10 puan
@60kiloyum fulyacim tebrik ederim kupa bu hafta senin
@sahgull canımcim sporda haftanın sonuncusunun
Yok cicim ikimizde 105 puanla kaldıkkız merve bizim yarış ne oldu yenmişimdir seni herhalde :)
Fulya canım tebriklerTAKIM İÇİ DERECELENDİRME
haftanın birincisi
@60kiloyum
haftanın ikincisi
Habinar
haftanın üçüncüsü
askrhpozitif
haftanın dördüncüsü
@sahgull
haftanın beşincisi
@nanekekik
haftanın sonuncusu
@MuallimeA
TAKIM İÇİ FREE LİSTE DERECELENDİRME
haftanın birincisi
@burcugncy
haftanın ikincisi
@kkelebeketkisi
haftanın üçüncüsü
@ayulduzz
haftanın dördüncüsü
@masal3487
haftanın beşincisi
@kurtlu_elma
fulya bu hafta maşallahi var her anlamda canımkız merve berabere kalmışız ya:)
fulya sildi süpürdü bugün maşallah daim olsun inşallah
Liste hazırlanmamış beni izinli yazabilirsin bi de böyle deneyeyim. kimsenin hakkı zayi olmasıniçinden gelmiyorsa izne ayrıl o halde poni çünkü diyet yapmak istemeyen birini zorladıkça tam tersi oluyor kendimden biliyorum sürekli bana kilomla ilgili konuştuklarında eleştirdiklerinde daha çok daha çok yemek isterdim ben daha kötülügun için demiyorum bahanesiz bir hafta ye sonraki hafta telafi edip sil baştan listeye dön çünkü bu şekilde olmuyor inan herşeyi yapıp olmadı desen hiç ses etmem
benim kaptan olmamı filan bir kenara bırakalım (ha evvet yeni bir gemiyi alıp yürütmekle su alan bir gemiyi yürütmek aynı degil ) burda en çok bu durumdan rahatsız olanlar her hafta kilo verenlerdir onların emeklerini enerjilerini söndürüyoruz ben kendi verdiğimden memnün değilim sporsuzdum ama diyetisyende 3kg yag gidince giremediğim kotlara girince daha da hırslandım senden de bu hırsı istiyorum
Sende yazmışsın zaten canım genede çok güzel şeyler yemişsin afiyet olsun(12:15)
1 dilim kızarmış tereyağlı ballı tambugday ekmeği(1 tk tereyağı,1 çk petek balı )
½ sepet peyniri
1,5 çiğ kırmızı biber
az zeytinyağlı kereviz
(14:00)
1 maden suyu
(16:30)
½ tavuk dürüm
150 ml ayran
(18:30)
1 yk süt mısır
(19:30)
½ kupa filtre kahve
1 minik elmalı kurabiye
(20:00)
1 maden suyu
(21:00)
1 dilim portakal
su :2lt
spor :30+30 dakikadan 60 yuruyus daha eklermiyim bilmiyorum yapmak istiyorum ama bakalım
Bugünün menüsü bu hafta da ilk ve son kötü menü kızlar inşallah
gruptaki kişilerin yüzdelerini toplayıp kişi sayısına bölecegizNorth River kaptanım Seferoğlu Tellioğlu birinciliğini nasıl hesapliyoruz ve açıklıyoruz onuda aradan cikartayim ben
bunu diyip öyle kaçıcam aferin Kız sana ne güzel ikili oldunuz baharlaNorth River kaptanım Seferoğlu Tellioğlu birinciliğini nasıl hesapliyoruz ve açıklıyoruz onuda aradan cikartayim ben
Tamamdır halledeyimgruptaki kişilerin yüzdelerini toplayıp kişi sayısına bölecegiz
burcum haftaya kesin listedesin bu hafta seni eklersem ikk uce giremezdik kusura bakma
Adı ne kızlar bizde takip edelimm motive oluruzz
Poni canım baharın sitemi yeşil vadi yeşil vadi dedin ama bunun için hiç uğraşmadın benim düşüncem de bu aynı gruptaydık senin menüleri okuduktan sonra kendi kendime hatta dedimki alla alla niye böyle yapıyor bi yarışma içindeyiz diye düşündümListe hazırlanmamış beni izinli yazabilirsin bi de böyle deneyeyim. kimsenin hakkı zayi olmasın
yine mi geldi kızinanın şuan elime kahveyi alıp saatlerce takımda sizinle muhabbet etmek isterdim lakin ne mümkün kaynım vardı o gitti spordan sonra duş alamadım duş almam lazım eşiminde gelme saati geldiöptüm sizi fırsat bulursam uğrarım
Tamamdır halledeyim
Tamam canim sknti yok
tesekkürler canım
Bayiliyorum eceye
Kayınvalide yanında ya ailenin büyüğü ile yaşıyor o yüzden misafiri eksik olmaz dileğin hal hatır sormalar ziyaretleryine mi geldi kız
benim kv gitti bugun buyuk eltime kuzum yolda uyudu bizim ikinci gezme iptal oldu bende 4 gündür içmediğim filtre kahveme sarıldımKayınvalide yanında ya ailenin büyüğü ile yaşıyor o yüzden misafiri eksik olmaz dileğin hal hatır sormalar ziyaretler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?