- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.881
Hoşgeldin cnmNe zaman kilo bildirimi yapıyorum bayanlar ? Bide yediklerimin listesini vermeye yarından başlıyorum dimi ?
Haaaa HaaaaBu ne şimdi ya
Banane banane ben sevindim bi kere
Mangal felan yakmam ben
Halaya devam
Bende canım hikayeni anlatırmısın hedefin nedir bu yolda neler yapacaksın biraz bahsedermisinHosbulduk canım bende kubra memnun oldum tanistigima çok teşekkür ediyorum :)
Bende canım hikayeni anlatırmısın hedefin nedir bu yolda neler yapacaksın biraz bahsedermisinHosbulduk canım bende kubra memnun oldum tanistigima çok teşekkür ediyorum :)
Senin hikaye ni okumuştum evt çok güzel kilo verdin tbrk ederimHoşgeldin cnm
Kuralları okuduğuna göre kabul ettin demektir
Yüzde hesabını zamanla öğrenirsin
Biraz seni tanıyabilirmiyiz cnm
Ne yapıyon evlimisin yaşın boyun kilo geçmişin vs.
Zühal ben
2 senedir bu takımdayım mezun olmuştum
Birazını geri aldım tekrar geldim buraya
Şimdi izinliyim
Abla kursağımda kaldı resmen yaaa çok komikHaaaa Haaaa
Kandırdılar sizi :)))
TAKIM İÇİ DERECELENDİRME
haftanın birincisi
@60kiloyum
haftanın ikincisi
Habinar
haftanın üçüncüsü
askrhpozitif
haftanın dördüncüsü
@sahgull
haftanın beşincisi
@nanekekik
haftanın sonuncusu
@MuallimeA
TAKIM İÇİ FREE LİSTE DERECELENDİRME
haftanın birincisi
@burcugncy
haftanın ikincisi
kkelebeketkisi
haftanın üçüncüsü
@ayulduzz
haftanın dördüncüsü
@masal3487
haftanın beşincisi
@kurtlu_elma
Tamamdir teşekkür ediyorum :)Cilekli Turtam
Kübracım hergün akşam menünü saatleriyle, su ve sporunu liste halinde yazıyorsun
Herkes birbirine yorum yapıyor
Cuma liste için
Pazartesi takım içi tartı günü
Doğum üzerinden 1 yıl geçmiş e artık zamanı gelmiş tabiSenin hikaye ni okumuştum evt çok güzel kilo verdin tbrk ederimben 21 yasinda 163 boy 68 kiloyum ve 1.5yasinda erkek annesiyim hamile kalana kadar hiç diyet sıkıntım yoktu ideal kilomdaydim kendimce ama bi hamile kaldım 60ile doğuma gittim 85ile doğumdan bir kaç hafta sonra tartida 76yi görünce diyete başladım 1 ayda 69 oldum ara verdim şimdi gene başladım 1 hafta oluyor hedefim 55 zor olcak ama olcak ınş :)
Ehh biraz doğumdan kalan ödem olunca onunda etkisi oldu tabi vallaha o zamanlar hergün 1 saat cardio yapmıştım ve ekmeği ve şekeri tamamen hayatımdan cikartmistim tuz zaten yemiyordum nasıl oldu bende anlamadım ama gitmişti şimdi hiç ok dr kolay olmuyor tabi :)Doğum üzerinden 1 yıl geçmiş e artık zamanı gelmiş tabi
Zor değil zaten 60 kiloymuşsun Doğum öncesi verirsin üzerinden çok geçmemiş yaşında müsait canım
1 ayda 7 kiloyu nasıl verdin çok iyi gitmiş
o kismi hallederiz canim en kolayiMerhaba kaderdaşlarimkuralları okudum bende aranıza katılmak istiyorum izninizle sadece 5 kere okumama rağmen yüzde olayını anlayamadım ama öğrenirim inşallah
kizceler aradaki iki top cikolatali topu yazmayi unutmusum gunun kacamagimenu
sabah(10:00)
1/2yumurta
2dlm kizarmis tam bugday
1tk tereyag 1tk tahinpekmez
1ince dilim kasar
ara(13:00)
2findik
ogle(15:00)
6minik kofte
1kepce corba
salata
aksam(18:00)
avuc ici kadar biftek firinda
ustundeki kasarli sosu yemedim
dogerleri cisti i yuzden bu kadar
su:2lt spor:30dk yuruyus
bugun basla istersen bakalim yanlislar neler tabi son gun yeyim bugun yarin diyete start demediysenNe zaman kilo bildirimi yapıyorum bayanlar ? Bide yediklerimin listesini vermeye yarından başlıyorum dimi ?
iyidir kiz halsy kalori yaktirir dur bebde geleyim nede olsa biz kazandikBu ne şimdi ya
Banane banane ben sevindim bi kere
Mangal felan yakmam ben
Halaya devam
neden zor olsun cok guzel vermissin ben emzirirken vermek yerine aldim 63le hamile kaldim 76 ile doguma gittim spinalin etkisi ile eve gelince 83u gordum ilk. hafta tekrar 73,e indim aa dedim demek ki sut oluyor kilo iniyor yeyim ben ye ye dolabida yedim sonuc 83e geri ciktimSenin hikaye ni okumuştum evt çok güzel kilo verdin tbrk ederimben 21 yasinda 163 boy 68 kiloyum ve 1.5yasinda erkek annesiyim hamile kalana kadar hiç diyet sıkıntım yoktu ideal kilomdaydim kendimce ama bi hamile kaldım 60ile doğuma gittim 85ile doğumdan bir kaç hafta sonra tartida 76yi görünce diyete başladım 1 ayda 69 oldum ara verdim şimdi gene başladım 1 hafta oluyor hedefim 55 zor olcak ama olcak ınş :)
yasemin bu hafta bireyselde yarisalim miAbla kursağımda kaldı resmen yaaa çok komik
Bence harika olmuş afiyet olsun :)Menümm
08.30
1 kk beyaz peynir
7 tane zeytin
1 yarım yuvarlak ananas
13.20
300 ml sade süt
10 tane fıntık
17.30
1 acılı adana
Parçalara bölünmüş lavaştan 5 tane
3 yk bulgur
Salata
22.40
1 greyfurt
23.30
Yeşil çay
2 litre su
Spor yok
kiz hafta içi menun bu kadar guzel degildi afiyet olsun semacim ben begendimMenümm
08.30
1 kk beyaz peynir
7 tane zeytin
1 yarım yuvarlak ananas
13.20
300 ml sade süt
10 tane fıntık
17.30
1 acılı adana
Parçalara bölünmüş lavaştan 5 tane
3 yk bulgur
Salata
22.40
1 greyfurt
23.30
Yeşil çay
2 litre su
Spor yok
Allahtan ben almak yerine verdim şükür valla bugün pek iyi olmadı yarın versem listeyi olurmu bugün liste sorumluluğum olmadığı için yedimde nyedim tabi :)o kismi hallederiz canim en kolayi
ben bahar takim kaptaniyimaskrhpozitif kaptan yardimcisi su pembis yazili gordugun hatunda Mefkurem zuhal sultan takimin motivasyon koçu
kizceler aradaki iki top cikolatali topu yazmayi unutmusum gunun kacamagi
bugun basla istersen bakalim yanlislar neler tabi son gun yeyim bugun yarin diyete start demediysen
iyidir kiz halsy kalori yaktirir dur bebde geleyim nede olsa biz kazandik
neden zor olsun cok guzel vermissin ben emzirirken vermek yerine aldim 63le hamile kaldim 76 ile doguma gittim spinalin etkisi ile eve gelince 83u gordum ilk. hafta tekrar 73,e indim aa dedim demek ki sut oluyor kilo iniyor yeyim ben ye ye dolabida yedim sonuc 83e geri ciktim
yasemin bu hafta bireyselde yarisalim mi
olur canim ben girisini not aliyimAllahtan ben almak yerine verdim şükür valla bugün pek iyi olmadı yarın versem listeyi olurmu bugün liste sorumluluğum olmadığı için yedimde nyedim tabi :)
kiz hafta içi menun bu kadar guzel degildi afiyet olsun semacim ben begendim
Bence harika olmuş afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?