- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.901
Nedir canım bu ? Ben anlamadım beni ilgilendiriyormu acabakizlar ben az sonra tellioglu seferoglu kura cekecegim ama malum foto eklemiyo benim tel foto atamayacagim sonra herkes karsi taraftan bireysel secim yapsin yarisalim hem bireysel hem grup
evet canim sende bizimlesin dimiNedir canım bu ? Ben anlamadım beni ilgilendiriyormu acaba
Hoşgeldin canım zamanla öğrenirsin canım onuMerhaba kaderdaşlarimkuralları okudum bende aranıza katılmak istiyorum izninizle sadece 5 kere okumama rağmen yüzde olayını anlayamadım ama öğrenirim inşallah
Gayet güzel kaptanmmenu
sabah(10:00)
1/2yumurta
2dlm kizarmis tam bugday
1tk tereyag 1tk tahinpekmez
1ince dilim kasar
ara(13:00)
2findik
ogle(15:00)
6minik kofte
1kepce corba
salata
aksam(18:00)
avuc ici kadar biftek firinda
ustundeki kasarli sosu yemedim
dogerleri cisti i yuzden bu kadar
su:2lt spor:30dk yuruyus
Cuma günü takımlar arası pazartesi takım içi canimNe zaman kilo bildirimi yapıyorum bayanlar ? Bide yediklerimin listesini vermeye yarından başlıyorum dimi ?
Bu ne şimdi ya
Banane banane ben sevindim bi kere
Mangal felan yakmam ben
Halaya devam
Ben Merve cnm 26 yaşındayım 1 kızım var 22 aylıkSenin hikaye ni okumuştum evt çok güzel kilo verdin tbrk ederimben 21 yasinda 163 boy 68 kiloyum ve 1.5yasinda erkek annesiyim hamile kalana kadar hiç diyet sıkıntım yoktu ideal kilomdaydim kendimce ama bi hamile kaldım 60ile doğuma gittim 85ile doğumdan bir kaç hafta sonra tartida 76yi görünce diyete başladım 1 ayda 69 oldum ara verdim şimdi gene başladım 1 hafta oluyor hedefim 55 zor olcak ama olcak ınş :)
merakla bekliyorumkizlar ben az sonra tellioglu seferoglu kura cekecegim ama malum foto eklemiyo benim tel foto atamayacagim sonra herkes karsi taraftan bireysel secim yapsin yarisalim hem bireysel hem grup
Ezerim amao kismi hallederiz canim en kolayi
ben bahar takim kaptaniyimaskrhpozitif kaptan yardimcisi su pembis yazili gordugun hatunda @mefkurem zuhal sultan takimin motivasyon koçu
kizceler aradaki iki top cikolatali topu yazmayi unutmusum gunun kacamagi
bugun basla istersen bakalim yanlislar neler tabi son gun yeyim bugun yarin diyete start demediysen
iyidir kiz halsy kalori yaktirir dur bebde geleyim nede olsa biz kazandik
neden zor olsun cok guzel vermissin ben emzirirken vermek yerine aldim 63le hamile kaldim 76 ile doguma gittim spinalin etkisi ile eve gelince 83u gordum ilk. hafta tekrar 73,e indim aa dedim demek ki sut oluyor kilo iniyor yeyim ben ye ye dolabida yedim sonuc 83e geri ciktim
yasemin bu hafta bireyselde yarisalim mi
Harikaymis :)evet canim sende bizimlesin dimi
takimi telkioglu seferoglu diye kura ile ikiye ayiriyoruz odul yesil vadibirde bireyselde rakip sececegiz cuma gunu yuzdelere gore kim kazandi acikliyoruz
maksat motivemiz artsin
Tanıştigima memnun oldum canım allah bağışlasın ınş :)Hoşgeldin canım zamanla öğrenirsin canım onu
Gayet güzel kaptanm
Cuma günü takımlar arası pazartesi takım içi canim
biraz öyle oldu tatlım kusura bakma
Ben Merve cnm 26 yaşındayım 1 kızım var 22 aylık
merakla bekliyorum
Heyt be yüzdeye bak***9.TAKIM 504. Etap***
MuallimeA (74,7/74.4/0.3/%0.40)izne ayrilmak istiyor
askrhpozitif(79.8/78,8/1/%1,25)
60kiloyum(84.7/83.5/1.2/%1.42)
sahgull(67.4/66,7/0,7/%1,04 )izine ayrılmak istiyor
Nanekekik(71.8/71.2/0.6/%0.84)
Habinar(77.6/76.6/1/%1.29)
9. Takım ortalama %1,040
Burcugncy(68.5/68.5/0/%0)462.etapta izne ayrilan üye geri dondu yuzdesi 42ye bölündü
kurtlu_elma(88.7/88.1/0.6/0.67)başlangıç tarihi 31.01.16 giris kilosu:90.4 hedef:66
kkelebeketkisi(69.9/67.6/2.3/)baslangic tar:4.2.17 grs kil:69.9 hdf:55
slt_slt(88/)baslangic tar:10.02.17 grs kil:88 hdf:57
Ciekli_Turtam(68/)baslangic tar:10.02.17 grs kil:68 hdf:55
İyi geceler bende yatıyorum artık :)malum oğlan sabah erken kalkıyorBen yatıyorum artıkın yoruldum halay çekmekten
Yensemde yenilsemde halayı çektim yeter
Sabah spor var
Hadi geceniz hayır olsun
Süper motivasyonla Güler yüzle güpgüzel bir güne uyanmanız dileğiyle
Amin canım cümlemizin inşallahTanıştigima memnun oldum canım allah bağışlasın ınş :)
iyi geceler kuzumBen yatıyorum artıkın yoruldum halay çekmekten
Yensemde yenilsemde halayı çektim yeter
Sabah spor var
Hadi geceniz hayır olsun
Süper motivasyonla Güler yüzle güpgüzel bir güne uyanmanız dileğiyle
sanada iyi geceler kubracimİyi geceler bende yatıyorum artık :)malum oğlan sabah erken kalkıyor
msjlari sinuncu olan sayacakti poni izne cikti sinuncu benim yarin sayacagim :)Mesaj sayılarını kim yapacaktı
Listedeki herkes Menüleri herkes tam verdi
Şahgül bide masal eksikti yanlış bakmadıysam
benimkide 20:30da uyudu sabah yedide ayaktayimİyi geceler bende yatıyorum artık :)malum oğlan sabah erken kalkıyor
niye hayal olsun merve 90lardan geldin yamacima kadar benimde kosmam lazim yarin temizlik yapip kosu bandimi salonun oetasins koyacağımEvet kızlar bu haftanın planını yapacak olursam kendi adıma 75 i ucundan da olsa görmek yarından itibaren sıfır kaçamak bol su ve spor la gidicem bakalım neler olacak ben gorecegime inanıyorum bakarsiniz bireyselde birinci olurum ahh ahh hayaller hayaller
ay bende benimkinin 8 buçukta uyuduğunu gorurmuyum acaba daha 5 dk once uyudumsjlari sinuncu olan sayacakti poni izne cikti sinuncu benim yarin sayacagim :)
benimkide 20:30da uyudu sabah yedide ayaktayim
niye hayal olsun merve 90lardan geldin yamacima kadar benimde kosmam lazim yarin temizlik yapip kosu bandimi salonun oetasins koyacağım
Evet kızlar bu haftanın planını yapacak olursam kendi adıma 75 i ucundan da olsa görmek yarından itibaren sıfır kaçamak bol su ve spor la gidicem bakalım neler olacak ben gorecegime inanıyorum bakarsiniz bireyselde birinci olurum ahh ahh hayaller hayaller
bu haftada yeşil vadi Tellioğullarinin kurtuluşu yokevettt bu hafta kim kazanacak kazamiz mubarek olsun
seferogullari
60kiloyum
Habinar
K kurtlu_elma
@ayulduzz
@Cilekli Turtam
telliogullari
askrhpozitif
B burcugncy
North River
@sltn_sltn
kkelebeketkisi
bireyseldeki rakiplerinizi kendiniz secin dise dis kana kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?