Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay bende benimkinin 8 buçukta uyuduğunu gorurmuyum acaba daha 5 dk once uyudu
benimkide bu yaz bile 9da uyurdu kisa girerken bi buyudum havalarina mi girdi ne yapti ona cekti yatma vakti gelince kuduruyor ama carsamba gunu dogum gunu vs derken 12de uyudu ertesi gun vaktinde kalkti sabah 9da duzen iyice sasti vucut yoruldu saga sola git gel arabada uyudu montunu cijsrdim bezini degistim ruhu duymadi

kızzz ünlü oldum da haberimmi yok :))nerde okudun

Sende erken evlenmişin cnm
Hemende kiloları vermişin maşallah
Hedefin hiçde zor değil azimle devam edersen kısa sürede verirsin

Baharın seni çağırdığını görünce kilosu azmış diye içimden geçirmiştim. Ben kilosu fazla olanlara birazdaha sempatik bakıyorum :))
Ama enerjin çok güzel inş.böyle devam eder çabuk kaynaşırız

Abla kursağımda kaldı resmen yaaa çok komik
neyse sende haftaya baharı yende o zaman halay çek

Ben seni tutuyom :))aramızda :))

Ben yatıyorum artıkın yoruldum halay çekmekten
Yensemde yenilsemde halayı çektim yeter
Sabah spor var
Hadi geceniz hayır olsun
Süper motivasyonla Güler yüzle güpgüzel bir güne uyanmanız dileğiyle
Alemsin kızzz

Haftasonu tikkatttt ona göre

niye hayal olsunki fıstık
En iyisini yapıcağından eminim

Bizimki bu hafta 2-3 lerdr uyudu hep bugün 12 de uyudu onun dışında çok nadir 9 buçuk gibi uyuyor ne yaptıysam olmuyor yine kendi uyuyacagi vakitte uyuyor

inşallah abla bu hafta elimden geleni yapicam gerisi Allaha kalmış

Merhabalar bir onceki yazimi kopyalayip zamandan tasarruf etmek istiyorum
Oncelikle kurallari okudum ve tamamen kabul ediyorum bunu belirtmek isterim

ADINIZ: Gul ayse

YAŞINIZ: 32

BOYUNUZ: 170

KİLONUZ: 89.1

HEDEF KİLONUZ: 65

KİLO ALMA NEDENİNİZ: evlendikten sonra psikolojik problemler ve ilaclarla kilo almaya basladim nasilsa veririm derken bu gune geldim

KİLO VERMEYİ İSTEMENEDENİNİZ: saglikli olmak mutlu olmak yeni bir bedene sahip olmak istiyorum

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:

Kizlar biraz kendimden bahsedeyim size ben bir ogretmenim ama atanamamis bir ogretmenim
Evlendikten sonra uniye baslayip esimle 4 yil ayri kaldiktan sonra mezun oldum yani oldukca zorlu bir surecti
Mezun olduktan cok kisa sure sonra bir bebek kaybettim ve bunu atlatabilmek psikolojik acidan cok cok cok zordu.....
Kendim 6 yildir tip 2 diyabet hastasiyim gecen yil karar verip kilo verme surecine girdim hergun yuruyus haftada 3 gun tenis ve haftada 2 gun yuzuyordum 2 ay boyunca bu sekilde devam ettim dr tavsiyesi uzerine hergun yuruyus miktarimi arttirdim sonlara 2. Ayin sonlarina dogru gunde 25 km yurudugumu biliyorum bu sure zarfinda 23 insulin direncime ragmen 8 kilo verdim ama malesef ki sag ayak bilegimdeki agri yuzunden geceleri uyuyamaz hale gelince mr sonucunda yaptigim yogun spor sonucu yirtik olustugu ortaya cikti ve dr ayagimin uzerine basmami yasakladi koltuk degnegine mahkum oldum zaten uzerine basamiyordum siddetli agri ise cabasi dr un bana verdigi cogunlugu vitaminlerden olusan 16 ilacla beraber 2 ay sadece tuvalete kalkip tamamen yatmam sonucu verdigim kilolari yeniden aldim ve kilo almamin sonucu sekerim tavan yapti endokrin dr um 2 gun hastaneye yatmam gerektigini soylediginde sok oldum ve boylece ilactan insuline gecmis oldum insulinin etkisi ile de kilo aldim ama zamanla insulin kilolarimi verdim cunku bu induline alisma sureciydi
Simdi ise kilo vermek degil saglikli bir hayat istiyorum saglikli hayatin baslangici ise saglikli kilo vermekten geciyor
Isin bir de su yonu var ki kilo verdikce sekerim duzene giriyor ve insulin dozlarimi simdiden dusurmeye basladim bile ve bir gun gelecek sizlere insülin kullanmayi biraktigimin mujdesini verecegim insallah dahasi ideal kiloma yaklastigimda ise ilaclari tamamen birakacagim bundan guzel birsey olabilir mi
O yuzden saglikli hayat saglikli hayat diye diretiyorum
O yuzden yavas yavas verip geri almak istemiyorum
Sok diyetler tek tip diyetler asla bana gore degil yapmam da
Benim amacim dengeli duzenli beslenip saglikli kilo verirken bu yasam bicimini felsefem haline getirmek insallah bu sekilde devam ediyorum ve amacim da bu
Bunu yaparken agir sporlar yaparak ayagimdaki problemi hortlatmak istemiyorum yavas yavas sporu arttirip kemiklerimi guclendirmek kilo verdikce sikilasip sarkmalarin onune gecmek istiyorum
Bu arada evimde kosu bandi var kullanmiyorum neden derseniz bilegimi kotu etkiliyor ve dr um yasakladi disarida yurumemi tavsiye etti belki 75lere dusersem dusuk hizda kullanmaya baslayabilirim henuz cok erken
Bu arada illa su spor bu spor diye takilmiyorum sevdigim ve yaparken mutlu oldugum sporlari tercih ediyorum ve bu sekilde devam edecegim insallah
Hangi sporlar derseniz yuruyusu seviyorum havalar guzel oldugu surece en sevdigim spor yuruyus giderim yuruyus yoluna yoruldugumu hissettigimde kenarda oturur dinlenir yurumeye devam ederim haftada birkac gun yuruyus parkurunun bas ve sonundaki spor aletleriyle calismayi severim. Bazen esim cosar hadi tenis oynayalim der 1.5 - 2 saat tenis oynar ter atariz ayrica da cok egleniriz bazen ise plates yaparim ama en en en sevdigin hangisi derseniz yuzme bayiliyorum yuzmeye drlarin da ozellikle tavsiye ettigi ve hicbir vucut uzvunuzda hasar yapmayan bir o kadar da kilo vermeye yardimci yuzme benim favorim yakinda bir havuzla anlasma yapar baslarim insallah sizlere burdan haber veririm
Iste boyle kizlar biraz olsun beni taniyin amaclarimi ve hayat felsefemi anlatayim istedim insallah hepimiz kilolarimiza veda edip musmutlu hayatlarimiza devam edecegiz
Baska bir gruptayim aslinda ama yeterince motive halde degil gibi geldi arkadaslar bana benim biraz daha motive edici kizlara ihtiyacim oldugunu dusunuyorum gunluk menu paylasimi yapan sporla destekleyen ve dahasi hayati paylasmak istedigim kardesler ariyorum kendime

Beni de araniza alir misiniz?

Kaptanımız North River
Yardımcısı askrhpozitif

Bende takımın ablası zühal
2 senedir bu takımdayım mezun olmuştum
Şimdi biraz geri aldım tekrar başladım

Cok memnun oldum insallah ben de vericem bu kilolari musmutlu bir bedene sahip olucam
Aslinda 10 gundur falan diyetteyim ama tartim kafayi yemisti olcum yapamiyordum persembe duzelttim ve 89.4 oldugumu gordum ertesi gun ise 89.1 i gordum yani -300 gr bir ginde gitti ben de sasirdim ama bir o kadar da motive etti bu beni demekki basarabilirim dedim ve kendime soz verdim ve iste burdayim insallah kabul edilir ve beraber kilo verme yolunda yol arkadasi olurum sizlere

Başvuru topiğinde bi solukda okumuştum hikayeni
istediğini elde eden azimli hırslı disiplinli bi kişilik olduğun kanısına vardım birazda duygusal

Başka bi grubtayım demişin cnm
Bu grub Başka bi takımmı

Ellerine sağlık tatlım

Keşke puanlara göre derecelendirseydin herkesi daha iyi görmüş olurduk

@60kiloyum kız fulya senin içinde gizli ebru şallı varmışda haberimiz yokmuş :))tebrikler cnm harikasın

Evet gelelim haftalık spor sonuçlarımıza bu hafta kupayı kim almış bende merak içindeyim

fulyam tebrik ederim tacı kapmışsın
bizim listedede burcum bitince kocaman alkış arkadaşım ben 3.olmuşum buda başarı ne diyek:)
ayyyy kızlar valla şok oldum. her ikisinde de birinci olmuşum. şaka gibi. gözlerime inanamadım. şaşırmaya devam mı edeyim yoksa sevineyim mi bilemedim.

Başladın bile tatlım
Bundan sonraki iş sana düşüyor
2 hafta deneme süresinde yeterli paylaşım ve kilo vermen olursa 3.cuma listedesin

Burda çok güzel kilo veren arkadaşlar var
Zamanla tanışır kaynaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…