- 24 Ağustos 2008
- 771
- 1.485
- 113
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.941
Yok yok yarisma takimi degil o grup normal kilo vermek isteyen bi arkadasin actigi topic ve birkac kisiden olusuyor ama benim biraz daha disiplinli ve azimli arkadaslara ihtiyacim oldugunu dusunuyorum beni her gun biraz daha kilo verme konusunda hirslandiracak bir yarisma grubunda olma fikri bile heyecanlandiriyor aslindaBaşvuru topiğinde bi solukda okumuştum hikayeni
istediğini elde eden azimli hırslı disiplinli bi kişilik olduğun kanısına vardım birazda duygusal
Başka bi grubtayım demişin cnm
Bu grub Başka bi takımmı
Bi kaç ay oldu okuyalı nerde gördüm hatırlamıyorum ama aklımda kalmışkızzz ünlü oldum da haberimmi yok :))nerde okudun
Sende erken evlenmişin cnm
Hemende kiloları vermişin maşallah
Hedefin hiçde zor değil azimle devam edersen kısa sürede verirsin
Baharın seni çağırdığını görünce kilosu azmış diye içimden geçirmiştim. Ben kilosu fazla olanlara birazdaha sempatik bakıyorum :))
Ama enerjin çok güzel inş.böyle devam eder çabuk kaynaşırız
neyse sende haftaya baharı yende o zaman halay çek
Ben seni tutuyom :))aramızda :))
Alemsin kızzz
Haftasonu tikkatttt ona göre
niye hayal olsunki fıstık
En iyisini yapıcağından eminim
Kizlar yeriniz var mi araniza katilabilir miyim acaba
Valla şimdiye kadar bu kadar detaylı anlatım hiç şahit olmadim çok tatlı güzel anlatmissin inşallah bir an önce İnsülin kullanmayı bırakırsıniz sağlığınıza kavuşursunuzMerhabalar bir onceki yazimi kopyalayip zamandan tasarruf etmek istiyorum
Oncelikle kurallari okudum ve tamamen kabul ediyorum bunu belirtmek isterim
ADINIZ: Gul ayse
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 89.1
HEDEF KİLONUZ: 65
KİLO ALMA NEDENİNİZ: evlendikten sonra psikolojik problemler ve ilaclarla kilo almaya basladim nasilsa veririm derken bu gune geldim
KİLO VERMEYİ İSTEMENEDENİNİZ: saglikli olmak mutlu olmak yeni bir bedene sahip olmak istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Kizlar biraz kendimden bahsedeyim size ben bir ogretmenim ama atanamamis bir ogretmenim
Evlendikten sonra uniye baslayip esimle 4 yil ayri kaldiktan sonra mezun oldum yani oldukca zorlu bir surecti
Mezun olduktan cok kisa sure sonra bir bebek kaybettim ve bunu atlatabilmek psikolojik acidan cok cok cok zordu.....
Kendim 6 yildir tip 2 diyabet hastasiyim gecen yil karar verip kilo verme surecine girdim hergun yuruyus haftada 3 gun tenis ve haftada 2 gun yuzuyordum 2 ay boyunca bu sekilde devam ettim dr tavsiyesi uzerine hergun yuruyus miktarimi arttirdim sonlara 2. Ayin sonlarina dogru gunde 25 km yurudugumu biliyorum bu sure zarfinda 23 insulin direncime ragmen 8 kilo verdim ama malesef ki sag ayak bilegimdeki agri yuzunden geceleri uyuyamaz hale gelince mr sonucunda yaptigim yogun spor sonucu yirtik olustugu ortaya cikti ve dr ayagimin uzerine basmami yasakladi koltuk degnegine mahkum oldum zaten uzerine basamiyordum siddetli agri ise cabasi dr un bana verdigi cogunlugu vitaminlerden olusan 16 ilacla beraber 2 ay sadece tuvalete kalkip tamamen yatmam sonucu verdigim kilolari yeniden aldim ve kilo almamin sonucu sekerim tavan yapti endokrin dr um 2 gun hastaneye yatmam gerektigini soylediginde sok oldum ve boylece ilactan insuline gecmis oldum insulinin etkisi ile de kilo aldim ama zamanla insulin kilolarimi verdim cunku bu induline alisma sureciydi
Simdi ise kilo vermek degil saglikli bir hayat istiyorum saglikli hayatin baslangici ise saglikli kilo vermekten geciyor
Isin bir de su yonu var ki kilo verdikce sekerim duzene giriyor ve insulin dozlarimi simdiden dusurmeye basladim bile ve bir gun gelecek sizlere insülin kullanmayi biraktigimin mujdesini verecegim insallah dahasi ideal kiloma yaklastigimda ise ilaclari tamamen birakacagim bundan guzel birsey olabilir mi
O yuzden saglikli hayat saglikli hayat diye diretiyorum
O yuzden yavas yavas verip geri almak istemiyorum
Sok diyetler tek tip diyetler asla bana gore degil yapmam da
Benim amacim dengeli duzenli beslenip saglikli kilo verirken bu yasam bicimini felsefem haline getirmek insallah bu sekilde devam ediyorum ve amacim da bu
Bunu yaparken agir sporlar yaparak ayagimdaki problemi hortlatmak istemiyorum yavas yavas sporu arttirip kemiklerimi guclendirmek kilo verdikce sikilasip sarkmalarin onune gecmek istiyorum
Bu arada evimde kosu bandi var kullanmiyorum neden derseniz bilegimi kotu etkiliyor ve dr um yasakladi disarida yurumemi tavsiye etti belki 75lere dusersem dusuk hizda kullanmaya baslayabilirim henuz cok erken
Bu arada illa su spor bu spor diye takilmiyorum sevdigim ve yaparken mutlu oldugum sporlari tercih ediyorum ve bu sekilde devam edecegim insallah
Hangi sporlar derseniz yuruyusu seviyorum havalar guzel oldugu surece en sevdigim spor yuruyus giderim yuruyus yoluna yoruldugumu hissettigimde kenarda oturur dinlenir yurumeye devam ederim haftada birkac gun yuruyus parkurunun bas ve sonundaki spor aletleriyle calismayi severim. Bazen esim cosar hadi tenis oynayalim der 1.5 - 2 saat tenis oynar ter atariz ayrica da cok egleniriz bazen ise plates yaparim ama en en en sevdigin hangisi derseniz yuzme bayiliyorum yuzmeye drlarin da ozellikle tavsiye ettigi ve hicbir vucut uzvunuzda hasar yapmayan bir o kadar da kilo vermeye yardimci yuzme benim favorim yakinda bir havuzla anlasma yapar baslarim insallah sizlere burdan haber veririm
Iste boyle kizlar biraz olsun beni taniyin amaclarimi ve hayat felsefemi anlatayim istedim insallah hepimiz kilolarimiza veda edip musmutlu hayatlarimiza devam edecegiz
Baska bir gruptayim aslinda ama yeterince motive halde degil gibi geldi arkadaslar bana benim biraz daha motive edici kizlara ihtiyacim oldugunu dusunuyorum gunluk menu paylasimi yapan sporla destekleyen ve dahasi hayati paylasmak istedigim kardesler ariyorum kendime
Beni de araniza alir misiniz?
hoşgeldin arkadaşım ben dilek takımım sayesinde hedefe ulaşmış ve şu sıraları bu özgüven le ayakları yere basmayan kilosunu da takımı sayesinde korumayı başaran üyesiyimBi kaç ay oldu okuyalı nerde gördüm hatırlamıyorum ama aklımda kalmışkilom size göre az bana baya fazla :-(
Başladın bile tatlım
Bundan sonraki iş sana düşüyor
2 hafta deneme süresinde yeterli paylaşım ve kilo vermen olursa 3.cuma listedesin
Burda çok güzel kilo veren arkadaşlar var
Zamanla tanışır kaynaşırsın
bugün ödül vermiş oldun hakettinde ama hazır atak yapmışken bu haftada aynı gazla devam edeceğine inanıyorum canımbugün böyle oldu. karbo fazla. yarın inşallah iyi olacak
ay ne güzel yeni çıtırlar gelmiş takımımıza.. enerjimize enerji katacak üyede baş tacımızzdır canımAyyy cok mutlu oldum gece gece eveeet butun kizlarla tanismak ve kaynasmak icin heyecanliyim
Aslinda neseli sempatik ve kucucuk seylerle mutlu olan biriyim insallah beni seversiniz
Canım aynen bu şekilde devam tatlım
ayyyy kızlar valla şok oldum. her ikisinde de birinci olmuşum. şaka gibi. gözlerime inanamadım. şaşırmaya devam mı edeyim yoksa sevineyim mi bilemedim.
cuma menüsü olmuş canımsabah 08.40
1 dilim peynirli su böreği
domates
öğlen 12.30
3 yk pırasa
2 yk quark
1 dilim ekmek
ara 2 mandalina
akşam 18.40
2 yk domatesli biberli kıyma kavurma
1 yk kuru sebze sote
3 yk makarna
ev yoğurdu
su 1,5 lt
20 dk tempolu yürüyüş
Valla şimdiye kadar bu kadar detaylı anlatım hiç şahit olmadim çok tatlı güzel anlatmissin inşallah bir an önce İnsülin kullanmayı bırakırsıniz sağlığınıza kavuşursunuz
Bu arada ben Merve yaşım 26 22 aylık bir kızım var bende ev hanımı bir öğretmenim evlendigimiz de üniversite 3. Sınıfı yeni bitirmistim Kızım doğduğunda ise 4. Sınıftaydim biz 1 sene zor dayandik esimle 4 sene eminim daha zor olmustur
ay ne güzel yeni çıtırlar gelmiş takımımıza.. enerjimize enerji katacak üyede baş tacımızzdır canımhoşgeldiniz sefalar getirdiniz
O zaman tamda doğru yerdesin cnmYok yok yarisma takimi degil o grup normal kilo vermek isteyen bi arkadasin actigi topic ve birkac kisiden olusuyor ama benim biraz daha disiplinli ve azimli arkadaslara ihtiyacim oldugunu dusunuyorum beni her gun biraz daha kilo verme konusunda hirslandiracak bir yarisma grubunda olma fikri bile heyecanlandiriyor aslinda
Yazin tatile gittigimde guzeller guzeli bikinim icinde hayal ediyorum kendimi .... Muazzam bence
Bunu yapmak buna karar vermek ve kafama beynime bunu koymak belki de hayatimda verdigim en onemli ve asil bir karar olacak ve ben kararimi verdim GIDECEK BU KILOLAR. Gelsin saglikli yasamim saglikli ve fit bedenim
önemli olan zaten sizlerin azimli ve hırslı olmanız bebeğimBi kaç ay oldu okuyalı nerde gördüm hatırlamıyorum ama aklımda kalmışkilom size göre az bana baya fazla :-(
Lütfen olsun tatlımbugün böyle oldu. karbo fazla. yarın inşallah iyi olacak
Kendi adıma sevdim bile :))Ayyy cok mutlu oldum gece gece eveeet butun kizlarla tanismak ve kaynasmak icin heyecanliyim
Aslinda neseli sempatik ve kucucuk seylerle mutlu olan biriyim insallah beni seversiniz
Bebeğin için başın sağolsun cnm inş.doğru zamanda Allah tekrar nasip ederMerhabalar aslinda biraz cenesi dusuk birisiyim esim bazen bi dk sus da motorun sogusun der ogrencilerim ise hic durmadan konusabilmeme sasirdiklarini ifade ederler
Evet ayrılık zor hem de cok zor ama biz bunu basardik ve ben mezun oldum kafama taktigimda yapabiliyorum azimliyim yani bunu burdan da görebilirsiniz detayli yazmaya calistim ki kendimi iyi ifade edersem daha net anlasilir ve amacimi gayemi ve ugurda verecegim savas icin gerekli donanima istege azme sahibim demeye calistim
Tabiki bu yolda her daim ayni modda olamam hickimse olamaz hep ayni duyguyu yasasaydik hayata devam edemezdik sanirim ornek verecek olursam bebegimi kaybettigimde hissettiklerim duygu yogunlugum ayni olsaydi dusunemiyorum bile halimi aklimi kacirirdim sanirim o yuzden sukur ki ayni ruh halinde degiliz
Benimde modumun dustugu zamanlar olacak ama benim burda olmak istemem de bu yuzdendir ki sizler de benim gibi kilolarindan rahatsiz olan benimle hemen hemen ayni seyleri yasayip hisseden kisilersiniz ve yasadiklarimizi paylasirsak hepimiz icin bu dikenli yolda yurumek daha kolay ve cerimli olacaktir diye dusunuyorum
Bu arada hayirli ugurlu olsun bebegin Rabbim ona saglikla mutlulukla butun ailesiyle beraber uzuuun bir hayat nasip eder insallah
O zaman tamda doğru yerdesin cnm
Çünkü kilo vermek disiplin olmadan olmuyor
Bi süre sonra sıkılıp ipin ucunu koyveriyoruz
Bunu hepimiz yaşadık
Ama iş takım yarışı takım sorumluluğu olunca bişeyi yerken bikaç kez düşünüyosun
Bide O menüyü yazıp burda rezil olmakda var :))
Her cumada ayrı bi heyecan yaşıyoruz
Mesela bu hafta takımımız 2.oldu 11 takım içinde
önemli olan zaten sizlerin azimli ve hırslı olmanız bebeğim
Bende bu elektiriği senden aldım
Lütfen olsun tatlım
Kendi adıma sevdim bile :))
Ben hislerimde pek yanılmam
Bugün takımın şansına 2 tane azimli tatlı üye geldi
Bebeğin için başın sağolsun cnm inş.doğru zamanda Allah tekrar nasip eder
Biz çenesi düşük üyelere bayılırız :))
Sen ne öğretmeniydin cnm
İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder.Metabolizmam hızlandı. 3 gündür kilo vermeye başladım..:)Bahar doğru söylüyor canım vaginal usg tehlikeli
Sen kalbini ferah tut tevekkül et Allah'a bırak rabbim göğsüne genişlik versin işini kolaylaştırsın inşallah
biraz buyuyup laftan anlayinca senin saatlerine uyar annesi bak bende suan ee ee odundayim uykuyu aldı tabiBizimki bu hafta 2-3 lerdr uyudu hep bugün 12 de uyudu onun dışında çok nadir 9 buçuk gibi uyuyor ne yaptıysam olmuyor yine kendi uyuyacagi vakitte uyuyor
evet abla posetBeyaz çay poşetmi
Merhabalar bir onceki yazimi kopyalayip zamandan tasarruf etmek istiyorum
Oncelikle kurallari okudum ve tamamen kabul ediyorum bunu belirtmek isterim
ADINIZ: Gul ayse
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 89.1
HEDEF KİLONUZ: 65
KİLO ALMA NEDENİNİZ: evlendikten sonra psikolojik problemler ve ilaclarla kilo almaya basladim nasilsa veririm derken bu gune geldim
KİLO VERMEYİ İSTEMENEDENİNİZ: saglikli olmak mutlu olmak yeni bir bedene sahip olmak istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Kizlar biraz kendimden bahsedeyim size ben bir ogretmenim ama atanamamis bir ogretmenim
Evlendikten sonra uniye baslayip esimle 4 yil ayri kaldiktan sonra mezun oldum yani oldukca zorlu bir surecti
Mezun olduktan cok kisa sure sonra bir bebek kaybettim ve bunu atlatabilmek psikolojik acidan cok cok cok zordu.....
Kendim 6 yildir tip 2 diyabet hastasiyim gecen yil karar verip kilo verme surecine girdim hergun yuruyus haftada 3 gun tenis ve haftada 2 gun yuzuyordum 2 ay boyunca bu sekilde devam ettim dr tavsiyesi uzerine hergun yuruyus miktarimi arttirdim sonlara 2. Ayin sonlarina dogru gunde 25 km yurudugumu biliyorum bu sure zarfinda 23 insulin direncime ragmen 8 kilo verdim ama malesef ki sag ayak bilegimdeki agri yuzunden geceleri uyuyamaz hale gelince mr sonucunda yaptigim yogun spor sonucu yirtik olustugu ortaya cikti ve dr ayagimin uzerine basmami yasakladi koltuk degnegine mahkum oldum zaten uzerine basamiyordum siddetli agri ise cabasi dr un bana verdigi cogunlugu vitaminlerden olusan 16 ilacla beraber 2 ay sadece tuvalete kalkip tamamen yatmam sonucu verdigim kilolari yeniden aldim ve kilo almamin sonucu sekerim tavan yapti endokrin dr um 2 gun hastaneye yatmam gerektigini soylediginde sok oldum ve boylece ilactan insuline gecmis oldum insulinin etkisi ile de kilo aldim ama zamanla insulin kilolarimi verdim cunku bu induline alisma sureciydi
Simdi ise kilo vermek degil saglikli bir hayat istiyorum saglikli hayatin baslangici ise saglikli kilo vermekten geciyor
Isin bir de su yonu var ki kilo verdikce sekerim duzene giriyor ve insulin dozlarimi simdiden dusurmeye basladim bile ve bir gun gelecek sizlere insülin kullanmayi biraktigimin mujdesini verecegim insallah dahasi ideal kiloma yaklastigimda ise ilaclari tamamen birakacagim bundan guzel birsey olabilir mi
O yuzden saglikli hayat saglikli hayat diye diretiyorum
O yuzden yavas yavas verip geri almak istemiyorum
Sok diyetler tek tip diyetler asla bana gore degil yapmam da
Benim amacim dengeli duzenli beslenip saglikli kilo verirken bu yasam bicimini felsefem haline getirmek insallah bu sekilde devam ediyorum ve amacim da bu
Bunu yaparken agir sporlar yaparak ayagimdaki problemi hortlatmak istemiyorum yavas yavas sporu arttirip kemiklerimi guclendirmek kilo verdikce sikilasip sarkmalarin onune gecmek istiyorum
Bu arada evimde kosu bandi var kullanmiyorum neden derseniz bilegimi kotu etkiliyor ve dr um yasakladi disarida yurumemi tavsiye etti belki 75lere dusersem dusuk hizda kullanmaya baslayabilirim henuz cok erken
Bu arada illa su spor bu spor diye takilmiyorum sevdigim ve yaparken mutlu oldugum sporlari tercih ediyorum ve bu sekilde devam edecegim insallah
Hangi sporlar derseniz yuruyusu seviyorum havalar guzel oldugu surece en sevdigim spor yuruyus giderim yuruyus yoluna yoruldugumu hissettigimde kenarda oturur dinlenir yurumeye devam ederim haftada birkac gun yuruyus parkurunun bas ve sonundaki spor aletleriyle calismayi severim. Bazen esim cosar hadi tenis oynayalim der 1.5 - 2 saat tenis oynar ter atariz ayrica da cok egleniriz bazen ise plates yaparim ama en en en sevdigin hangisi derseniz yuzme bayiliyorum yuzmeye drlarin da ozellikle tavsiye ettigi ve hicbir vucut uzvunuzda hasar yapmayan bir o kadar da kilo vermeye yardimci yuzme benim favorim yakinda bir havuzla anlasma yapar baslarim insallah sizlere burdan haber veririm
Iste boyle kizlar biraz olsun beni taniyin amaclarimi ve hayat felsefemi anlatayim istedim insallah hepimiz kilolarimiza veda edip musmutlu hayatlarimiza devam edecegiz
Baska bir gruptayim aslinda ama yeterince motive halde degil gibi geldi arkadaslar bana benim biraz daha motive edici kizlara ihtiyacim oldugunu dusunuyorum gunluk menu paylasimi yapan sporla destekleyen ve dahasi hayati paylasmak istedigim kardesler ariyorum kendime
Beni de araniza alir misiniz?
hosgeldin canim ben bahar bebegini kaybetmeni cok iyi anliyorum bende cok uzulmustum ama sonra toparliyor insan Rabbimden gelene isyan edemiyoruz suan iki yasinda bir oglum var rabbim sanada en kisa zamanda tekrar nasip edip kucagina aldirsinCok memnun oldum insallah ben de vericem bu kilolari musmutlu bir bedene sahip olucam
Aslinda 10 gundur falan diyetteyim ama tartim kafayi yemisti olcum yapamiyordum persembe duzelttim ve 89.4 oldugumu gordum ertesi gun ise 89.1 i gordum yani -300 gr bir ginde gitti ben de sasirdim ama bir o kadar da motive etti bu beni demekki basarabilirim dedim ve kendime soz verdim ve iste burdayim insallah kabul edilir ve beraber kilo verme yolunda yol arkadasi olurum sizlere
istersen parende at hakettin
ayyyy kızlar valla şok oldum. her ikisinde de birinci olmuşum. şaka gibi. gözlerime inanamadım. şaşırmaya devam mı edeyim yoksa sevineyim mi bilemedim.
cuma menusu :)sabah 08.40
1 dilim peynirli su böreği
domates
öğlen 12.30
3 yk pırasa
2 yk quark
1 dilim ekmek
ara 2 mandalina
akşam 18.40
2 yk domatesli biberli kıyma kavurma
1 yk kuru sebze sote
3 yk makarna
ev yoğurdu
su 1,5 lt
20 dk tempolu yürüyüş
ingilizce ogretmenlerine acayip bir sempatim vardir lisedeki ingiilizce ogretmenim bitaneydi senin gibi bicir bicirdiAllah razi olsun tabiki menuyu burda paylasip olumlu olumsuz elestiri almak insani daha cok motive eder diye dusunuyorum cunku onceki grubumda dogru duzgun menu paylasimi olmazdi mesela bugun dikkat ettim usturuplu yedim seklinde aciklama yapilirdi ben de dusunuyordum ben neden yaziyorum o zaman o kadar yaziyi tek tek sayisina kadar zeytin kasik kasik yemek .... Sacma geldi doğrusu ve idte olmam gereken yerdeyim tam da burdayim insallah hep beraber verecegiz kilolarimizi
Acikcasi bu kadar basarili bir grup oldugunu bilmiyordum ama hislerim buraya dogru surukledi beni benim de katkimla 1. Oluruz insallah
Bu arada ingilizce ogretmeniyim
Oo gerçekten mi harika yaa çok mutlu oluyorum böyle arkadaşlarımı gördüğümde kaç kilo verdin dilekcim ?hoşgeldin arkadaşım ben dilek takımım sayesinde hedefe ulaşmış ve şu sıraları bu özgüven le ayakları yere basmayan kilosunu da takımı sayesinde korumayı başaran üyesiyim
Çok sevindim bu elektriği yansıtmış olmamaO zaman tamda doğru yerdesin cnm
Çünkü kilo vermek disiplin olmadan olmuyor
Bi süre sonra sıkılıp ipin ucunu koyveriyoruz
Bunu hepimiz yaşadık
Ama iş takım yarışı takım sorumluluğu olunca bişeyi yerken bikaç kez düşünüyosun
Bide O menüyü yazıp burda rezil olmakda var :))
Her cumada ayrı bi heyecan yaşıyoruz
Mesela bu hafta takımımız 2.oldu 11 takım içinde
önemli olan zaten sizlerin azimli ve hırslı olmanız bebeğim
Bende bu elektiriği senden aldım
Lütfen olsun tatlım
Kendi adıma sevdim bile :))
Ben hislerimde pek yanılmam
Bugün takımın şansına 2 tane azimli tatlı üye geldi
Bebeğin için başın sağolsun cnm inş.doğru zamanda Allah tekrar nasip eder
Biz çenesi düşük üyelere bayılırız :))
Sen ne öğretmeniydin cnm
Günaydın sana da musmutlu hafta sonları inşGünaydınnnnn
Hadin kalk borusu çaldı :))
Kalkınca dışarıya bi baktım bembeyaz olmuş
Ilk defa bu kadar kar yağdı bu sene
Herkese mutlu haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?