Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosbulduk cok tesekkur ederim bu grubu cok sevdim herkes cok samimi
Bebeginizi Allah bagislasin mutlu gunlerde saglikla buyutun insallah
Rabbim bana ve tum isteyenlere nasip etsin insallah
Biz ingilizce ogretmenlerinin farkli bir havasi var derler hatta unideyken baska bolumden arkadaslar bizim bolumden gectiklerinde kendilerini baska bir ulkeye gelmis gibi hissettiklerini soylerlerdi hepinizin ustunde baska bisey var derlerdi sanirim sizdeki ayni durum ben herseyden once insana ve insani degerlere deger veririm gerisi zaten gelir okulda sabah sabah ne konulara degindik ama
Rabbim atanmayi nasip eder insallah bana da yeni yeni ogrencilerim olur onlara hayata dair biseyler ogretebilirim

Günaydınnnnn

Hadin kalk borusu çaldı :))

Kalkınca dışarıya bi baktım bembeyaz olmuş
Ilk defa bu kadar kar yağdı bu sene

Herkese mutlu haftasonları
Gunaydin canlar ben de bu boru sesi nerden geliyor diyordum bembeyaz bi sehirden esinti ile geldi sanirim bu tarafa
Sisli puslu bir Denizli sabahindan gunaydinlar efenim kahvalti hazirligi icerisindeyim guzel bir gun dilerim

Kesinlikle elektiginiz muhtesem sicacik icten samimi bir grubu herkes oldugu gibi masallah size ay nazar degirecem korktum masallah masallah masallah
Teşekkür ediyorum aslında aynadaki yansımanız diyebilirim siz bana bu elektriği verdiğiniz için aynı şekilde size yansıyor

günaydın eski ve yeni güzeller motive dolu bir gün olsun sınavların olduğu ve siz başarıyla atlattığınız için iradenizle kararlılığınıxla gurur duyduğunuz bir gün olsun..

her zamanki gibi misafirim var :) işlere girişmeden kahvemi içip enerji toplayım dedim

Günaaaayyyyydıııınnnnn

Kesinlikle elektiginiz muhtesem sicacik icten samimi bir grubu herkes oldugu gibi masallah size ay nazar degirecem korktum masallah masallah masallah

Teşekkür ediyorum aslında aynadaki yansımanız diyebilirim siz bana bu elektriği verdiğiniz için aynı şekilde size yansıyor
Kızlar ikinizde harikasınız maşallah size pek severim bıcır bıcır kızları
size bi teklif aynı zamanda girdiniz takıma ve aynı frekanslardasınız gördüğüm kadarıyla ben diyorum birbirinizin yol arkadaşı olun bu yolda çok keyifli olur eminim sizin için iyi bi ikili oldunuz bile şimdiden

Bence de güzel olur diye düşünüyorum

Cok sevinirim tabiki de muhtesem fikir ben basimin etrafinda donen kelebeklerden Cilekli Turtam in da yeni katıldığını fark edemedim kusura bakma arkadasim veee hosgeldin

ben çıkıyorum şimdi ama gelince geçmişi okuyacam özellikle yeni gelen çilekli Turtam la sans sans bacımın yazdıklarını öptüm kocaman

Cok konusuyorum ben ya basinizi agritir miyim diye tereddutteyim aslinda

Bence de güzel olur diye düşünüyorum
anlastik o zaman yol arkadasim benim

Günaydınnnnn

Hadin kalk borusu çaldı :))

Kalkınca dışarıya bi baktım bembeyaz olmuş
Ilk defa bu kadar kar yağdı bu sene

Herkese mutlu haftasonları
birazda buraya gonder abla hayir mi sermi Ankara ayazini yitirdi resmdn sonbahar gibi
amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin
insallah sen kardesim ve diğer atama bekleyenlerde atanir

Günaydınnn kızlarrr uyanalı çok oldu aslında makinaya çamaşırlarımı attımm kahvaltımı yaptım geldim hemenn
Sağlıklı bi güne hep beraber günaydınnlar olsun inşallahh

Amin canımmm

Konuşş canımm konuşş burada çoğumuz kilolarımızdan kurtulurken bir yandan günün stresinide atıyoruzz iyi gelicek eminimm öylesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…