- 24 Ağustos 2008
- 771
- 1.485
- 113
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #189.961
Hosbulduk cok tesekkur ederim bu grubu cok sevdim herkes cok samimibiraz buyuyup laftan anlayinca senin saatlerine uyar annesi bak bende suan ee ee odundayim uykuyu aldı tabi
evet abla poset
hosgeldin canim ben bahar bebegini kaybetmeni cok iyi anliyorum bende cok uzulmustum ama sonra toparliyor insan Rabbimden gelene isyan edemiyoruz suan iki yasinda bir oglum var rabbim sanada en kisa zamanda tekrar nasip edip kucagina aldirsin
istersen parende at hakettindemek ki senin eksigin spormus
cuma menusu :)
ingilizce ogretmenlerine acayip bir sempatim vardir lisedeki ingiilizce ogretmenim bitaneydi senin gibi bicir bicirdi
cok kararli ve sportmrn bir kisiligin olduğu ortada biz tamda senin yazdigin gibi menuler istiyoruz saatleriyle adetleri ile tekrar hosgeldin
Gunaydin canlar ben de bu boru sesi nerden geliyor diyordumGünaydınnnnn
Hadin kalk borusu çaldı :))
Kalkınca dışarıya bi baktım bembeyaz olmuş
Ilk defa bu kadar kar yağdı bu sene
Herkese mutlu haftasonları
Kesinlikle elektiginiz muhtesem sicacik icten samimi bir grubu herkes oldugu gibi masallah size ay nazar degirecem korktumÇok sevindim bu elektriği yansıtmış olmama
Teşekkür ediyorumKesinlikle elektiginiz muhtesem sicacik icten samimi bir grubu herkes oldugu gibi masallah size ay nazar degirecem korktummasallah masallah masallah
Günaaaayyyyydıııınnnnngünaydın eski ve yeni güzellermotive dolu bir gün olsun sınavların olduğu ve siz başarıyla atlattığınız için iradenizle kararlılığınıxla gurur duyduğunuz bir gün olsun..
her zamanki gibi misafirim var :) işlere girişmeden kahvemi içip enerji toplayım dedim
Kesinlikle elektiginiz muhtesem sicacik icten samimi bir grubu herkes oldugu gibi masallah size ay nazar degirecem korktummasallah masallah masallah
Kızlar ikinizde harikasınız maşallah size pek severim bıcır bıcır kızlarıTeşekkür ediyorumaslında aynadaki yansımanız diyebilirim siz bana bu elektriği verdiğiniz için aynı şekilde size yansıyor
günaydın prensesGünaaaayyyyydıııınnnnn
Bence de güzel olur diye düşünüyorumKızlar ikinizde harikasınız maşallah size pek severim bıcır bıcır kızları
size bi teklif aynı zamanda girdiniz takıma ve aynı frekanslardasınız gördüğüm kadarıyla ben diyorum birbirinizin yol arkadaşı olun bu yolda çok keyifli olur eminim sizin için iyi bi ikili oldunuz bile şimdiden
Cok sevinirim tabiki de muhtesem fikir ben basimin etrafinda donen kelebeklerdenKızlar ikinizde harikasınız maşallah size pek severim bıcır bıcır kızları
size bi teklif aynı zamanda girdiniz takıma ve aynı frekanslardasınız gördüğüm kadarıyla ben diyorum birbirinizin yol arkadaşı olun bu yolda çok keyifli olur eminim sizin için iyi bi ikili oldunuz bile şimdiden
ben çıkıyorum şimdi ama gelince geçmişi okuyacam özellikle yeni gelen çilekli Turtam la sans sans bacımın yazdıklarınıöptüm kocaman
Bence de güzel olur diye düşünüyorum
birazda buraya gonder abla hayir mi sermi Ankara ayazini yitirdi resmdn sonbahar gibiGünaydınnnnn
Hadin kalk borusu çaldı :))
Kalkınca dışarıya bi baktım bembeyaz olmuş
Ilk defa bu kadar kar yağdı bu sene
Herkese mutlu haftasonları
amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsinHosbulduk cok tesekkur ederim bu grubu cok sevdim herkes cok samimi
Bebeginizi Allah bagislasin mutlu gunlerde saglikla buyutun insallah
Rabbim bana ve tum isteyenlere nasip etsin insallah
Biz ingilizce ogretmenlerinin farkli bir havasi var derlerhatta unideyken baska bolumden arkadaslar bizim bolumden gectiklerinde kendilerini baska bir ulkeye gelmis gibi hissettiklerini soylerlerdi hepinizin ustunde baska bisey var derlerdi sanirim sizdeki ayni durum ben herseyden once insana ve insani degerlere deger veririm gerisi zaten gelir okulda sabah sabah ne konulara degindik ama
Rabbim atanmayi nasip eder insallah bana da yeni yeni ogrencilerim oluronlara hayata dair biseyler ogretebilirim
günaydın eski ve yeni güzellermotive dolu bir gün olsun sınavların olduğu ve siz başarıyla atlattığınız için iradenizle kararlılığınıxla gurur duyduğunuz bir gün olsun..
her zamanki gibi misafirim var :) işlere girişmeden kahvemi içip enerji toplayım dedim
Cok sevinirim tabiki de muhtesem fikir ben basimin etrafinda donen kelebeklerdenCilekli Turtam in da yeni katıldığını fark edemedim kusura bakma arkadasim veee hosgeldin
Cok konusuyorum ben ya basinizi agritir miyim diye tereddutteyim aslinda
anlastik o zaman yol arkadasim benim
bugün ödül vermiş oldun hakettinde ama hazır atak yapmışken bu haftada aynı gazla devam edeceğine inanıyorum canım
evet kızlar aynı menü olmaz bence deCanım aynen bu şekilde devam tatlım
cuma menüsü olmuş canım
Lütfen olsun tatlım
Bence de güzel olur diye düşünüyorum
takıma hoşgeldiniz kızlar. ben fulyaCok sevinirim tabiki de muhtesem fikir ben basimin etrafinda donen kelebeklerdenCilekli Turtam in da yeni katıldığını fark edemedim kusura bakma arkadasim veee hosgeldin
Cok konusuyorum ben ya basinizi agritir miyim diye tereddutteyim aslinda
anlastik o zaman yol arkadasim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?