Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar çooook merak ettiğim bir soruyu sorabilir miyim? Günlerdir aklıma takılıyor...Özellikle aylardır haftalardır diyet serüveni yaşamış olan hanımlarr (ben bu serüvende bir haftalığımm daha) acaba şimdi zayıflıyoruz yaa ben bu hafta birazda sağlıklı yaşama başladığım için olduğunu düşünüyorum...Peki bu sağlıklı yaşam fikri oturduktan sonra ve hala diyete devam ettikten sonra yine de zayıflayamama gibi bir problem yaşayan oldu mu daha doğrusu olacak mı ilerki vakitlerimde?

Böyle bir şey aşırı motivasyon düşüklüğü yapar çünkü...Bunun olmaması için , hedefime hedefimize uygun adım ileryebilmemiz için ne yapmamız gerekiyor????

burada hava bugün güneşli ama soğuk var. aydınlık enerji veriyor ama ama dışarı çıkasım gelmedi. geç yatıp geç kalktım herhalde o yüzden. azcık dizi izleyeyim. sonra da hazır regl daha gelmemişken ve evdeyken leslie yapayım diyorum. hadi bakalım inşallah

hadi iyi bakalım.

bazı kişilerde arada duraklama olabiliyor canım. sporla beraber yaparsan sağlıklı beslenmeni iyi olur.

birazda buraya gonder abla hayir mi sermi Ankara ayazini yitirdi resmdn sonbahar gibi
amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin
insallah sen kardesim ve diğer atama bekleyenlerde atanir

Insallah canim insallah Rabbim herkesin gonlune gore versin

Evet ya simdiden iyi gelmeye basladi bile bugun kendimi cok mutlu hissediyorum ve bu mutlulugun sebebi inanin ki sizsiniz burda olmak tam motivasyonlu sekilde ayni amac ugruna gonul veren dostlarla olmak cok guzel yaaa iyi ki varsiniz hepiniz

takıma hoşgeldiniz kızlar. ben fulya

Hosbulduk canim sagol ben de Gul Ayse benim isim hafizam biraz azdir ama zamanla hepnizin ismini ogrenirim

Merak etme canim dogaya uygun dogala uygun olmasi gerektigi gibi beslendigimizde dogal olmasi gereken kilomuza donecegiz bu konuda telas yapma sabirli ve azimli ol elbette zaman zaman duraklamalar olabilir bu gayet normal bir durum
Ben acikcasi vücuduma diyet yapiyorsun rejimdesin sinyalini vermemeye calisiyorum cunku diyetteyim dedigimde ve birden herseyden kistigimda vücudum da kendini kisiyor ve ne yapsam kilo veremiyorum 1.5 diyet yapmama rahmen gr kilo veremedigimi biliyorum bir ara o yuzden sakin rahat ve yavas yavas verecegiz bu kilolari nasil ki bir ayda almadik bunca kiloyu o yuzden ki 1 ayda da vermeyecegiz
Saglikli hayat saglikli beslenme ile tamamen saglikli fit bir bedene sahip olacagiz

Ben de leslie yapiyorum bu kadinin enerjisine hayranim simdilik 1 mile happy walk bunu yapiyorum haftaya bunu 2 defa yapmayi ya da 2 mile gecmeyi dusunuyorum cok da etkili oldugunu dusunuyorum simdi bi kahve molasi vermeye gidiyorum opuldunuz

birazda buraya gonder abla hayir mi sermi Ankara ayazini yitirdi resmdn sonbahar gibi
amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin
insallah sen kardesim ve diğer atama bekleyenlerde atanir
Sabah spora giderken burda da kar vardı ayazı hiç biterim anakaranın gerçi Ankara'nın en yüksek yerlerinden birinde oturuyorum ufuktepe de yerden karlar daha kalkmadı sibirya diyoz buraya 3 derece fark ediyor bizim burası
sen Ankara'da nerdesin kaptan

Ben de leslie yapiyorum bu kadinin enerjisine hayranim simdilik 1 mile happy walk bunu yapiyorum haftaya bunu 2 defa yapmayi ya da 2 mile gecmeyi dusunuyorum cok da etkili oldugunu dusunuyorum simdi bi kahve molasi vermeye gidiyorum opuldunuz
evet leslie çok güzel. hareketleri de spora yeni başlayanlar çok ideal.

Canım eşim 3 sene önce 20 25 kilo arası verdi
Sağlıklı yaşama dengeli beslenmeyi öğrendi aslında
Hala kaç yıl oldu Hafta da bir gün ödül günü yapıyor pazar günleri
Diğer günler her sabah ev yoğurdu ile kahvaltı
Ekmek hala hiççç yemiyor unuttuk biz ekmek yemeği
Beyaz ekmekten bahsediyorum
Çocuklarıma ekmeksiz yemek yemeği öğrettim
Bizler hamurla ekmekle büyüdük vazgeçemiyoruz
Bunun farkına varınca sağlıklı beslenmeyi öğreniyorsun ve devamı geliyor
Bilinçlenmek aslında bizim yaptığımız
günlük kaç kalori yediğini ertesi gün ne yapman gerektiğini otomatik olarak oturtuyorsun
Kısacası bu yaşam tarzı artık
Eltim 30 kiloya yakın verdi oda aynı şekilde tatlı yediyse cezasını hemen çekiyor alışıyorsun
Eğer ben tam olarak devam etseydim o zamanlar bende koruma dönemini çoktannn geçmiş olacaktım demekki tam bilinçli değilmişim o zamanlar
Biz bu zayıflama sürecinde kaçamak yapmadan hedefimize ulaşırız belli dönemler oluyor direnci kıramıyoruz ama o dönemlerde yılmak Yok çözülecek kesinlikle 20 yıllık sabit kiloların bile gittiğini gördüm ben yeterki iste

Burada hem güneşli hem sıcak hava var.Eşim nöbette bende uyudum biraz rüyamda açma germe pilates yapıyordum dua ede ede

Canim nasilsin?nasil gidiyor hamislik.Beslenmene dikkat et canim kendini cokta kisma dogumdan sonra verirsin kilolari suan onemlu olan bebis

elvanketteyim canım evet siz dilekle yuksek tarafindasiniz burda kar filan yok bildiğin 8derece :)
helal olsun valla balans yapmistiniz dimi siz
yok canim iki kat diye birsey ilk uc ay kilo vermen gayet normal kimisinde sislik olur odem tutar ilk uc ay sonra pat diye iner.
ama ogunlerini ve ara ogunlerini yap onceki gibi iki ogun yapip onuda cok az yeme

Azminize hayran kaldım rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin burası öyle bir yer ki birimiz dustumu diğerleri bir şekilde kaldırıyor düşeni can yoldaşı oluyoruz birbirimize inşallah hepimiz sagliklarimiza kavuşup fit bir şekilde ayrilicaz
İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder.Metabolizmam hızlandı. 3 gündür kilo vermeye başladım..:)
hamilelikte değişkenlik gösterir doğumdan sonrada aynı şekilde eskiden spor sisrmiyordu mesela şimdi sisiyorum

Günaydınnnnn

Hadin kalk borusu çaldı :))

Kalkınca dışarıya bi baktım bembeyaz olmuş
Ilk defa bu kadar kar yağdı bu sene

Herkese mutlu haftasonları
günaydın ablacım bugün hafta sonuna buruk başladım annenleri gonderdm eşim evde hasta modum biraz düşük ama diyete spora devam yılmak yok bu hafta 75 ucundan görmek için çaba sarfedecegim

Ne güzel kız dilek dolu dolu geçiyor gunlerin 3 seneye yakındır burdayım 3-4 aileden başka tanıdık yok
ay konuş konuş tam aradığınız şey bizimde ne kadar çok sohbet o kadar çok motivasyon

gunaydin kozasindaki kelebek olmaya adim adim ilerleyen tırtıllarim
hemen gecmise bir bakayim neler olmus
günaydın kaptanım

huhuuu telliogullari seferogullari hafta sonumuz kacamaksiz gecsin bu hafta kimin olacak yesilvadi :)
Tabiki bizim olacak yine bu sefer parti vericem vadide
Günaydın hamarat hatun
Selam kizlar dun gece cok gec geldik eve gencay kuzenleriyle toplaninca ortam iyi oldu filab baya gec geldik haliyle gec kalktik bu hafta ins listeye giricem
Günaydın canım bu hafta güzel bir eksiyle geleceksin inşallah canım
canım ben bunu zaman zaman yaşıyorum daha çok adet oldugm haftalarda oluyor beslenme şeklini değiştiriyorum sporu azaltiyorum duraksama gidiyor ama bazen uzunca sürüyor

Ohhh misss leslie yap sıkı sıkı giyin çık kız dışarı bol oksijen iyi gelir
Desene bu minnak seni eritip bitirecek ileriki aylarda alırsın kuzum kilo ama sen kısma beslenmenden yemek içinde yeme normal sağlıklı beslenerek devam
Burada hem güneşli hem sıcak hava var.Eşim nöbette bende uyudum biraz rüyamda açma germe pilates yapıyordum dua ede ede
spor aşkına bak sen ya

Selam kizlar musmutlu ve kacamaksiz bir haftasonu diliyorum herkese
inşallah canım benim

Selam kizlar dun gece cok gec geldik eve gencay kuzenleriyle toplaninca ortam iyi oldu filab baya gec geldik haliyle gec kalktik bu hafta ins listeye giricem
hadi canim insallah listemizin gucune gic kat

Allah kavuştursun canım bende sbtim bugun
cok uzun sureden sonra 4_5ay gibi olabiliyor onuda sasirtma menulerle ve sporla kiriyotuz ben baya bi 75de katilmistim
hadi bakalım kolay gelsin
afiyet olsun happy walk dan sonra floor serisini de yap 30dk olsun vücudunun heryeri calismis yag yakimi hizlanmis olur

amin canım 3 sene oldu hala alışamadım gurbete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…