Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok konusuyorum ben ya basinizi agritir miyim diye tereddutteyim aslinda
sakın öyle düşünme tatlım
Sadece kilo değil herkonuda yazabilirsin
Burda birbirimizi ne kadar iyi tanırsak o kadar çok kaynaşırız

irazda buraya gonder abla hayir mi sermi Ankara ayazini yitirdi resmdn sonbahar gib
haberlerde tr ye sibirya soğukları geleceğini söylüyodu

Öncelikle şimdiden bununla beynini meşgul etme cnm. Illa duruklama olacak diye bişey yok
Olursada artık kilo vermede prof.olmuş kişiler bi çözüm yolu bulur :))

sen sağlıklı yeterli beslen cnm meyve sebze pro eksik olmasın

Günaydın herkese
Ne haber fıstık
Dün son anda kaçmışın :))

günaydın ablacım bugün hafta sonuna buruk başladım annenleri gonderdm eşim evde hasta modum biraz düşük ama diyete spora devam yılmak yok bu hafta 75 ucundan görmek için çaba sarfedecegim
Allah kavuştursun bebeğim eşinede geçmiş olsun

Yalnız değilsinki bizler varız herzaman yanındayız

Napayım Bahar aattı beni listeden

Ben izindeyim bi rahatlık geldi diyetisten menüsünu uygulamaya başladım
hadı bakalım bak bu hafta bende daha sıkı devam edıcem haberın olsun

zaten sızlerde olmasanız abla cekmıstım uzerıme karamsarlık bulutlarınııyıkı varsınız

amin canım 3 sene oldu hala alışamadım gurbete
zor canim tabiki gurbet
Ben izindeyim bi rahatlık geldi diyetisten menüsünu uygulamaya başladım
eksi ile döneceksin desene
abla,sogiklari bize digrumu gonderdin valla sizden sonra hava bi karardi

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 504. ETAP SONUÇ LİSTELERİ

( 03 - 10 ŞUBAT )

TAKİM DERECELERİ

3. Takım..............%1.40
9.Takım.................%1.040
7. Takım..................%1.008

BİREYSEL DERECELER

1- Kahverengi211 (3.takım) ........%4.36

2- vorones (7. Takım).........%3.13
3-Ozlem (5.takım) .........%2.83

bu haftanın sonucları kızlar ılk 3 teyız ama bu bızı rahatlatmasın aksıne dahada hırslandırsın haftaya alalım bırıncılıgı ınsallah

bu hafta hem bireyselde hemde takimlarda derece yapalim

Elvankent le hiç alakamız Yok evet
Aynı şehir diyemeyiz
Çalışırken o tarafa doğruydu işyerim arabamın üzeri kar olurdu millet gülerdi nerden geliyon sen diye :)
Balans yaptık evet canım

Gunaydin canlar ben de bu boru sesi nerden geliyor diyordum bembeyaz bi sehirden esinti ile geldi sanirim bu tarafa
Sisli puslu bir Denizli sabahindan gunaydinlar efenim kahvalti hazirligi icerisindeyim guzel bir gun dilerim
Hoşgeldin canım ben yasemin
Başarılar diliyorum

Bebek gelişecek diye sakın abartma canım
Ben 62 ile hamile kalmıştım ikizlere Doğum yaptığımda ise 57 kiloydum ikisi toplam 6 kiloydu :) kendimden vermişim
Yani anlıycan sağlıklı beslen öğün atlama bebek zaten senden alacağını alıyor
sömürüyor seni
Sen kendine iyi bak

69.9 u görmeden beni listeye alma tamam mı hedefim bu olsun.69la listeye girmek
yaparsın sen poni yeterki inan çok güzel kilolar verdiğini hepimiz biliyoruz

-5 kilo ile mı doguma gittin. Ay süpersin bende verdim hamileligimde ama 87 le hamile kaldım 78 düştüm sonra hopp doğumdan önceki hafta 94 gördüm

Şuan gidiyor Hergün 100 gram ben de dikkatli besleniyorum şuan.Herşeye dikkat ediyorum yalnız karnım genişledi o moralimi bozuyor.Diger yerler aynı yine mekik çekecektim kısmet böyleymiş :)

Şuan gidiyor Hergün 100 gram ben de dikkatli besleniyorum şuan.Herşeye dikkat ediyorum yalnız karnım genişledi o moralimi bozuyor.Diger yerler aynı yine mekik çekecektim kısmet böyleymiş :)
kiz elif tek genişleyen karnınin olsun benim hamile olduğum 9 ay boyunca hiç anlaşılmıyordu gıcık oluyordum o zaman arabamız da yoktu otobüse falan bindiğimde bir Allah'ın kulu yer vermezdi iç karnım genismis benim

Benim Azcık belli olur gibi geliyor şükür buralarda her yer 2 adım :) Deniz temiz hava .Burda herkes hamile abartılı hem de ne çok ağlardım.Özenirdim meğer Zaman'ı varmış kabullenmiştim artık.Şükür olsun Rabbim kıymetini bilecek her ana babaya tattırsın inşallah.O kadar çok istiyordumki her hafta zayıflayayım daha kolay olur belki diye bir umut kilo veriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…