- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.001
Ben izindeyimgünaydın ponicim rakibem yenilgiye hazirmisin bu hafta
sakın öyle düşünme tatlımCok konusuyorum ben ya basinizi agritir miyim diye tereddutteyim aslinda
haberlerde tr ye sibirya soğukları geleceğini söylüyoduirazda buraya gonder abla hayir mi sermi Ankara ayazini yitirdi resmdn sonbahar gib
Öncelikle şimdiden bununla beynini meşgul etme cnm. Illa duruklama olacak diye bişey yokKızlar çooook merak ettiğim bir soruyu sorabilir miyim? Günlerdir aklıma takılıyor...Özellikle aylardır haftalardır diyet serüveni yaşamış olan hanımlarr (ben bu serüvende bir haftalığımm daha) acaba şimdi zayıflıyoruz yaa ben bu hafta birazda sağlıklı yaşama başladığım için olduğunu düşünüyorum...Peki bu sağlıklı yaşam fikri oturduktan sonra ve hala diyete devam ettikten sonra yine de zayıflayamama gibi bir problem yaşayan oldu mu daha doğrusu olacak mı ilerki vakitlerimde?
Böyle bir şey aşırı motivasyon düşüklüğü yapar çünkü...Bunun olmaması için , hedefime hedefimize uygun adım ileryebilmemiz için ne yapmamız gerekiyor????
sen sağlıklı yeterli beslen cnm meyve sebze pro eksik olmasınTünaydınlar iyi haftasonlarıher gün 100 gram vermeye devam ediyorum ben eriyip gidicem kızlar ya.Eşim az beslemiyorsun 2 kat ye diyor ama çok yiyorum ben.Senle çene yarıştırılmaz Dedi.
Sporlar kilolar ne alemde bakıyım
Ne haber fıstıkGünaydın herkese
Allah kavuştursun bebeğim eşinede geçmiş olsungünaydın ablacım bugün hafta sonuna buruk başladım annenleri gonderdm eşim evde hasta modum biraz düşük ama diyete spora devam yılmak yok bu hafta 75 ucundan görmek için çaba sarfedecegim
Napayım Bahar aattı beni listedensakın öyle düşünme tatlım
Sadece kilo değil herkonuda yazabilirsin
Burda birbirimizi ne kadar iyi tanırsak o kadar çok kaynaşırız
haberlerde tr ye sibirya soğukları geleceğini söylüyodu
Öncelikle şimdiden bununla beynini meşgul etme cnm. Illa duruklama olacak diye bişey yok
Olursada artık kilo vermede prof.olmuş kişiler bi çözüm yolu bulur :))
sen sağlıklı yeterli beslen cnm meyve sebze pro eksik olmasın
Ne haber fıstık
Dün son anda kaçmışın :))
Allah kavuştursun bebeğim eşinede geçmiş olsun
Yalnız değilsinki bizler varız herzaman yanındayız
hadı bakalım bak bu hafta bende daha sıkı devam edıcem haberın olsunBen izindeyimbi rahatlık geldi diyetisten menüsünu uygulamaya başladım
sakın öyle düşünme tatlım
Öncelikle şimdiden bununla beynini meşgul etme cnm. Illa duruklama olacak diye bişey yok
Ne haber fıstık
zor canim tabiki gurbetamin canım 3 sene oldu hala alışamadım gurbete
eksi ile döneceksin deseneBen izindeyimbi rahatlık geldi diyetisten menüsünu uygulamaya başladım
abla,sogiklari bize digrumu gonderdin valla sizden sonra hava bi karardisakın öyle düşünme tatlım
Ne haber fıstık
Napayım Bahar aattı beni listeden
bu hafta hem bireyselde hemde takimlarda derece yapalimCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 504. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
( 03 - 10 ŞUBAT )
TAKİM DERECELERİ
3. Takım..............%1.40
9.Takım.................%1.040
7. Takım..................%1.008
BİREYSEL DERECELER
1- Kahverengi211 (3.takım) ........%4.36
2- vorones (7. Takım).........%3.13
3-Ozlem (5.takım) .........%2.83
bu haftanın sonucları kızlar ılk 3 teyız ama bu bızı rahatlatmasın aksıne dahada hırslandırsın haftaya alalım bırıncılıgı ınsallah
ben cok ıstıyorumda bakalım nasıp nasıl olacak totoyu kaldırayımda leslıe barı yapayım ya da p 90x e mı tekrar baslasamkı karnım onu yaparken duzdu sımdı gene pırtlıyorbu hafta hem bireyselde hemde takimlarda derece yapalim
69.9 u görmeden beni listeye alma tamam mı hedefim bu olsun.69la listeye girmekzor canim tabiki gurbet
eksi ile döneceksin desene
abla,sogiklari bize digrumu gonderdin valla sizden sonra hava bi karardi
Elvankent le hiç alakamız Yok evetelvanketteyim canım evet siz dilekle yuksek tarafindasiniz burda kar filan yok bildiğin 8derece :)
helal olsun valla balans yapmistiniz dimi siz
yok canim iki kat diye birsey ilk uc ay kilo vermen gayet normal kimisinde sislik olur odem tutar ilk uc ay sonra pat diye iner.
ama ogunlerini ve ara ogunlerini yap onceki gibi iki ogun yapip onuda cok az yeme
Hoşgeldin canım ben yaseminGunaydin canlar ben de bu boru sesi nerden geliyor diyordumbembeyaz bi sehirden esinti ile geldi sanirim bu tarafa
Sisli puslu bir Denizli sabahindan gunaydinlar efenim kahvalti hazirligi icerisindeyim guzel bir gun dilerim
Bebek gelişecek diye sakın abartma canımTünaydınlar iyi haftasonlarıher gün 100 gram vermeye devam ediyorum ben eriyip gidicem kızlar ya.Eşim az beslemiyorsun 2 kat ye diyor ama çok yiyorum ben.Senle çene yarıştırılmaz Dedi.
Sporlar kilolar ne alemde bakıyım
yaparsın sen poni yeterki inan çok güzel kilolar verdiğini hepimiz biliyoruz69.9 u görmeden beni listeye alma tamam mı hedefim bu olsun.69la listeye girmek
-5 kilo ile mı doguma gittin. Ay süpersin bende verdim hamileligimde ama 87 le hamile kaldım 78 düştüm sonra hopp doğumdan önceki hafta 94 gördümBebek gelişecek diye sakın abartma canım
Ben 62 ile hamile kalmıştım ikizlere Doğum yaptığımda ise 57 kiloydum ikisi toplam 6 kiloydu :) kendimden vermişim
Yani anlıycan sağlıklı beslen öğün atlama bebek zaten senden alacağını alıyor
sömürüyor seni
Sen kendine iyi bak
Şuan gidiyor Hergün 100 gram ben de dikkatli besleniyorum şuan.Herşeye dikkat ediyorum yalnız karnım genişledi o moralimi bozuyor.Diger yerler aynı yine mekik çekecektim kısmet böyleymiş :)Bebek gelişecek diye sakın abartma canım
Ben 62 ile hamile kalmıştım ikizlere Doğum yaptığımda ise 57 kiloydum ikisi toplam 6 kiloydu :) kendimden vermişim
Yani anlıycan sağlıklı beslen öğün atlama bebek zaten senden alacağını alıyor
sömürüyor seni
Sen kendine iyi bak
Şuan gidiyor Hergün 100 gram ben de dikkatli besleniyorum şuan.Herşeye dikkat ediyorum yalnız karnım genişledi o moralimi bozuyor.Diger yerler aynı yine mekik çekecektim kısmet böyleymiş :)
Benim Azcık belli olur gibi geliyor şükür buralarda her yer 2 adım :) Deniz temiz hava .Burda herkes hamile abartılı hem de ne çok ağlardım.Özenirdim meğer Zaman'ı varmış kabullenmiştim artık.Şükür olsun Rabbim kıymetini bilecek her ana babaya tattırsın inşallah.O kadar çok istiyordumki her hafta zayıflayayım daha kolay olur belki diye bir umut kilo veriyordumkiz elif tek genişleyen karnınin olsun benim hamile olduğum 9 ay boyunca hiç anlaşılmıyordu gıcık oluyordum o zaman arabamız da yoktu otobüse falan bindiğimde bir Allah'ın kulu yer vermezdi iç karnım genismis benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?