Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende kazanda oturuom kizlar

Napayım Bahar aattı beni listeden
sen hiç istemiyodun halbuki değilmi
zaten sızlerde olmasanız abla cekmıstım uzerıme karamsarlık
Sende iyiki varsın bitanem
İyikide bu takıma gelmişin

abla,sogiklari bize digrumu gonderdin valla sizden sonra hava bi karar
anacım burda güneş görmüyozki size gönderem en azından orda doğru dürüst yaz oluyor

darsı diğer haftalara daha iyi derecelere inş.

Mefkurem dikkat ediyorum abla şükür değerler artıyor.Tavuk balık vitamin yoğurt süt herşeye dikkat ediyorum
çok güzel tatlım herşey yolunda demekki

Kizlar hava cok guzeldi mis gibi doga yuruyusu yaptik esimle,resmen enerji depoladim
kıskanıyom amaaa :))

Oooo erkenden ilk menümüz gelmiş
Sen karatay gibi yapıyodun heralde cnm
Hep böyle geç kahvaltımı yapıyosun yoksa haftasonu diyemi
Öğünlerin güzel sadece akşama salata yeşillik vs.olsa daha iyi olurdu

Evet geç kahvaltı yapıyorum intermitten fasting birazda karatay bisiler yapıyorum ışte :) salata tarzı şeyler sevmiyorum etcilim genelde o yüzden imkansız :-/

Evet geç kahvaltı yapıyorum intermitten fasting birazda karatay bisiler yapıyorum ışte :) salata tarzı şeyler sevmiyorum etcilim genelde o yüzden imkansız :-/
Eğer sağlıklı beslenmek istiyorsan yeşillik salata sebze vs.mutlaka olması lazım cnm
Et türleri asidik olduğu için vücudun asitlerden temizlenmesi için sebzelerle tölere edilir
Bende normalde dereotu roka vs.gibi otları hiç sevmemde hem sağlık hemde kilo vermek aşkına yiyorum

ben cok ıstıyorumda bakalım nasıp nasıl olacak totoyu kaldırayımda leslıe barı yapayım ya da p 90x e mı tekrar baslasamkı karnım onu yaparken duzdu sımdı gene pırtlıyor
benim pertim cikti ve ustune rus acayip uyku moduna gectim
69.9 u görmeden beni listeye alma tamam mı hedefim bu olsun.69la listeye girmek
tamam anlastik ama ortalardan kaybolmak yok
Kizlar hava cok guzeldi mis gibi doga yuruyusu yaptik esimle,resmen enerji depoladim
doga yok ki yurusek

Elvankent le hiç alakamız Yok evet
Aynı şehir diyemeyiz
Çalışırken o tarafa doğruydu işyerim arabamın üzeri kar olurdu millet gülerdi nerden geliyon sen diye :)
Balans yaptık evet canım

a senun ikizler mi var masallah bide kilo vermis
Şuan gidiyor Hergün 100 gram ben de dikkatli besleniyorum şuan.Herşeye dikkat ediyorum yalnız karnım genişledi o moralimi bozuyor.Diger yerler aynı yine mekik çekecektim kısmet böyleymiş :)
sana demistim i bikiniyi koca gobekle giyeceksin diye
gunu erken kapatmissin karatay tarzi guzelde inter i anlamadim ilm defa duydum canim
Bende kazanda oturuom kizlar
aa benim is yerimdr saraykoydeydi
Aboww spor. Ve ben yarım saat anca yaparım
yarim saati begendik biz yarim saatle basla

Anaaamm telliogullarindanmisim ya ben yuruyun telliogullari yesil vadi bizim seferogullari kusura bakmayin bu hafta size veremeyiz yesil vadide gobek ata ata zaferimizi kutlayacagiz demi kizlar

Masallah ya ne guzel bravo diyor ayakta alkisiyorum darisi bizlerin basina insallah

günaydın ponicim rakibem yenilgiye hazirmisin bu hafta

Oyyyy bu nasil bir meydan okumadir cok hosuma gitti

Hemen canim yaparim tabi neden olmasin gidecek bu kilolar

ben cok ıstıyorumda bakalım nasıp nasıl olacak totoyu kaldırayımda leslıe barı yapayım ya da p 90x e mı tekrar baslasamkı karnım onu yaparken duzdu sımdı gene pırtlıyor

P 90 x nedir canim ? hic duymadim

Mefkurem dikkat ediyorum abla şükür değerler artıyor.Tavuk balık vitamin yoğurt süt herşeye dikkat ediyorum
Canim Allah bagislasin bebegini bir vazda saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim dikkat et kendine

Hoşgeldin canım ben yasemin
Başarılar diliyorum
Merhaba canim tesekkurler Gul Ayse ben de insallah epimiz saglikli bedenlerimize kavusacagiz

Ayni kilosuyla doguma gideni duymustum ama eksi kiloyla gideni duymamistim sasirdim hatta sok oldum bravo diyorum nasil basardin peki yiyemedin mi bilincli mi yaptin?

Şuan gidiyor Hergün 100 gram ben de dikkatli besleniyorum şuan.Herşeye dikkat ediyorum yalnız karnım genişledi o moralimi bozuyor.Diger yerler aynı yine mekik çekecektim kısmet böyleymiş :)

Hamileyken mekik cekilebiliyor mu

Komsum vardi onunda elli olmazdi karni hep sikayet ederdi kimse yer vermiyor diyo onu hatirladim cok yasayin emi

Rabbim bana da isteyen herkese nasip etsin insallah

Ooooo yol arkadasim bu ne hiz yahu masallah ben 2 ogun yapamayacagim sekerim duser onu da kontrol altina almam lazim dusunce kendime gelmem zor oluyor cunku yavas yavas emin adimlarla geliyorum yalniz
Bu arada bu afta yenilmeye hazir misin canim benim cok begendigim meydan okumayi aninda degerlendirip burda kullandim bile

Canim ne yarismasi varsa dahil edin hepsine beni bir bir tek ek hepsinde birinci olacagim bu sozumu de yabana atmayin BEN GELIYORUUUUMMM
Tarti gununu okumustum cuma ve pazartesi diye yalniz su oran hesabini tam anlamadim en fazla ilk sayfayi acar tek tek hesap ederim diye dusunuyorum.
Bir de her hafta baska birisi i hazirliyor listeyi bi sure bana vermeseniz de ben bi olayi cozsem olur mu simdi zorlanacagim cunku

Bugün çocuk bende
Oğlanla gelin mobilya bakmaya gittiler
Arada vakit bulunca gelmeye çalışırım
Neeeee gelininiz mi var abla sen kac yasindasin sormasi ayip olmasin

Aboww spor. Ve ben yarım saat anca yaparım
@Cilekli Turtam i gecmem lazim

Başlamgıç için gayet güzel cnm
Bi süre sonra vücudun o spora alışınca zaten kendiliğinden fazla yapmak istersin

Evet synen oyle oluyor alisinca duramiyor insan yerinde hep bi fazla bi fazla yapmak istiyor haklisin canim

Tabi yarim saat ama arap ati gibi aciliriz sonradan tutamazsiniz bizi

Olur ozaman :) yarım saat jillian 30 DAY shredle başlım

Ahah meydan okumak dedi varım canım ama dikkat et yenilirsen üzülürsün

IF uzun süreli açlığı takip eden yeme aralığı ile bir besin zamanlaması diyetidir. İştahımızı kontrol ederek yağ oranını azaltmamıza ya da artırmadan kas geliştirmemize yardımcı olur.

2- Besin zamanlaması diyetimizde alacağımız sonuçları çok ciddi şekilde etkileyebilecek bir şey değil. Neyi ne kadar yediğimiz halen daha önemli. Fakat IF iştah kontrolünü kolayca sağladığı için önemli bir yöntem.

3- Ramazan orucunda ya da IF’de açken antrenman yapmak performansımızı azaltan, korkmamız gereken bir şey değil; aksine yağ yakımı için oldukça iyi bir yöntem. Yani öğlen 13 de yiyorum birde AKŞAM en gec 18:00da yiyorum tee bidahaki 13:00a kadar su ayran yeşilçay vb şeyler dışında hiç birşey tuketmiyorum :)

o zaman şöyle yapsam akşamları soğan domates salatalık ve ton balık yapsam yediklerimin yanına ?

Başlamgıç için gayet güzel cnm
Bi süre sonra vücudun o spora alışınca zaten kendiliğinden fazla yapmak istersin
Zaten ara ara jillian 30 DAY shred yapıyorum ama çocuk bazen izin veriyor bazen hiç izin vermiyor ağlıyor

selam kızlar bugünkü takdirlerim motivemde görümcem lerden geldi fıstık olmuşum ya la ben :)
eşimde bunu koru daha fazla verme yeter dedi bunuda duydum ya kocamın ağzından ölsemde gam yemem artık

Misafirimleri uğurladım şimdi yediklerimi yakma zamanı leslie ablamla iki yürüyüp geliyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…