- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.021
elvanketteyim canım evet siz dilekle yuksek tarafindasiniz burda kar filan yok bildiğin 8derece :)
helal olsun valla balans yapmistiniz dimi siz
yok canim iki kat diye birsey ilk uc ay kilo vermen gayet normal kimisinde sislik olur odem tutar ilk uc ay sonra pat diye iner.
ama ogunlerini ve ara ogunlerini yap onceki gibi iki ogun yapip onuda cok az yeme
sen hiç istemiyodun halbuki değilmiNapayım Bahar aattı beni listeden
Sende iyiki varsın bitanemzaten sızlerde olmasanız abla cekmıstım uzerıme karamsarlık
anacım burda güneş görmüyozki size gönderem en azından orda doğru dürüst yaz oluyorabla,sogiklari bize digrumu gonderdin valla sizden sonra hava bi karar
darsı diğer haftalara daha iyi derecelere inş.CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 504. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
( 03 - 10 ŞUBAT )
TAKİM DERECELERİ
3. Takım..............%1.40
9.Takım.................%1.040
7. Takım..................%1.008
BİREYSEL DERECELER
1- Kahverengi211 (3.takım) ........%4.36
2- vorones (7. Takım).........%3.13
3-Ozlem (5.takım) .........%2.83
bu haftanın sonucları kızlar ılk 3 teyız ama bu bızı rahatlatmasın aksıne dahada hırslandırsın haftaya alalım bırıncılıgı ınsallah
çok güzel tatlım herşey yolunda demekkiMefkurem dikkat ediyorum abla şükür değerler artıyor.Tavuk balık vitamin yoğurt süt herşeye dikkat ediyorum
kıskanıyom amaaa :))Kizlar hava cok guzeldi mis gibi doga yuruyusu yaptik esimle,resmen enerji depoladim
Oooo erkenden ilk menümüz gelmişKİZLAR BUGÜNKÜ MENÜM:
ÖGLEN 13:00: 2 haşlanmış yumurta peynir 1 salatalık 10 zeytin 1 BARDAK süt
AKŞAM 172 haşlanmış derisi alınmış but 1 kase yoğurt
2 litre su
2 BARDAK yeşil çay
SPOR: YOK
Evet geç kahvaltı yapıyorum intermitten fasting birazda karatay bisiler yapıyorum ışte :) salata tarzı şeyler sevmiyorum etcilim genelde o yüzden imkansız :-/sen hiç istemiyodun halbuki değilmi
Sende iyiki varsın bitanem
İyikide bu takıma gelmişin
anacım burda güneş görmüyozki size gönderem en azından orda doğru dürüst yaz oluyor
darsı diğer haftalara daha iyi derecelere inş.
çok güzel tatlım herşey yolunda demekki
kıskanıyom amaaa :))
Oooo erkenden ilk menümüz gelmiş
Sen karatay gibi yapıyodun heralde cnm
Hep böyle geç kahvaltımı yapıyosun yoksa haftasonu diyemi
Öğünlerin güzel sadece akşama salata yeşillik vs.olsa daha iyi olurdu
Aboww spor. Ve ben yarım saat anca yaparımCilekli Turtam
sans_sans
Kızlar ayrıca takım içi spor yarışmamız var
Katılmak isterseniz
Spor sürelerine göre puanlar bar
Spor bakanımızaskrhpozitif
Pazartesi takım içi kontrol amaçlı tartı Iki
Gül ayşeye söylememiştik heralde
Eğer sağlıklı beslenmek istiyorsan yeşillik salata sebze vs.mutlaka olması lazım cnmEvet geç kahvaltı yapıyorum intermitten fasting birazda karatay bisiler yapıyorum ışte :) salata tarzı şeyler sevmiyorum etcilim genelde o yüzden imkansız :-/
Başlamgıç için gayet güzel cnmAboww spor. Ve ben yarım saat anca yaparım
benim pertim cikti ve ustune rus acayip uyku moduna gectimben cok ıstıyorumda bakalım nasıp nasıl olacak totoyu kaldırayımda leslıe barı yapayım ya da p 90x e mı tekrar baslasamkı karnım onu yaparken duzdu sımdı gene pırtlıyor
tamam anlastik ama ortalardan kaybolmak yok69.9 u görmeden beni listeye alma tamam mı hedefim bu olsun.69la listeye girmek
doga yok ki yurusekKizlar hava cok guzeldi mis gibi doga yuruyusu yaptik esimle,resmen enerji depoladim
Elvankent le hiç alakamız Yok evet
Aynı şehir diyemeyiz
Çalışırken o tarafa doğruydu işyerim arabamın üzeri kar olurdu millet gülerdi nerden geliyon sen diye :)
Balans yaptık evet canım
a senun ikizler mi var masallah bide kilo vermisBebek gelişecek diye sakın abartma canım
Ben 62 ile hamile kalmıştım ikizlere Doğum yaptığımda ise 57 kiloydum ikisi toplam 6 kiloydu :) kendimden vermişim
Yani anlıycan sağlıklı beslen öğün atlama bebek zaten senden alacağını alıyor
sömürüyor seni
Sen kendine iyi bak
sana demistim i bikiniyi koca gobekle giyeceksin diyeŞuan gidiyor Hergün 100 gram ben de dikkatli besleniyorum şuan.Herşeye dikkat ediyorum yalnız karnım genişledi o moralimi bozuyor.Diger yerler aynı yine mekik çekecektim kısmet böyleymiş :)
gunu erken kapatmissin karatay tarzi guzelde inter i anlamadim ilm defa duydum canimKİZLAR BUGÜNKÜ MENÜM:
2 litre su
2 BARDAK yeşil çay
Mutfak kapandı
aa benim is yerimdr saraykoydeydiBende kazanda oturuom kizlar
yarim saati begendik biz yarim saatle baslaAboww spor. Ve ben yarım saat anca yaparım
evettt bu hafta kim kazanacak kazamiz mubarek olsun
seferogullari
@60kiloyum
Habinar
@Cilekli Turtam
@kurtlu_elma
Fitt_anne
telliogullari
askrhpozitif
B burcugncy
North River
@sltn_sltn
@kkelebeketkisi
sans_sans
bireyseldeki rakiplerinizi kendiniz secin dise dis kana kan
Canım eşim 3 sene önce 20 25 kilo arası verdi
Sağlıklı yaşama dengeli beslenmeyi öğrendi aslında
Hala kaç yıl oldu Hafta da bir gün ödül günü yapıyor pazar günleri
Diğer günler her sabah ev yoğurdu ile kahvaltı
Ekmek hala hiççç yemiyor unuttuk biz ekmek yemeği
Beyaz ekmekten bahsediyorum
Çocuklarıma ekmeksiz yemek yemeği öğrettim
Bizler hamurla ekmekle büyüdük vazgeçemiyoruz
Bunun farkına varınca sağlıklı beslenmeyi öğreniyorsun ve devamı geliyor
Bilinçlenmek aslında bizim yaptığımız
günlük kaç kalori yediğini ertesi gün ne yapman gerektiğini otomatik olarak oturtuyorsun
Kısacası bu yaşam tarzı artık
Eltim 30 kiloya yakın verdi oda aynı şekilde tatlı yediyse cezasını hemen çekiyor alışıyorsun
Eğer ben tam olarak devam etseydim o zamanlar bende koruma dönemini çoktannn geçmiş olacaktım demekki tam bilinçli değilmişim o zamanlar
Biz bu zayıflama sürecinde kaçamak yapmadan hedefimize ulaşırız belli dönemler oluyor direnci kıramıyoruz ama o dönemlerde yılmak Yok çözülecek kesinlikle 20 yıllık sabit kiloların bile gittiğini gördüm ben yeterki iste
günaydın ponicim rakibem yenilgiye hazirmisin bu hafta
Hemen canim yaparim tabi neden olmasin gidecek bu kilolarhadi canim insallah listemizin gucune gic kat
Allah kavuştursun canım bende sbtim bugun
cok uzun sureden sonra 4_5ay gibi olabiliyor onuda sasirtma menulerle ve sporla kiriyotuz ben baya bi 75de katilmistim
hadi bakalım kolay gelsin
afiyet olsun happy walk dan sonra floor serisini de yap 30dk olsun vücudunun heryeri calismis yag yakimi hizlanmis olur
ben cok ıstıyorumda bakalım nasıp nasıl olacak totoyu kaldırayımda leslıe barı yapayım ya da p 90x e mı tekrar baslasamkı karnım onu yaparken duzdu sımdı gene pırtlıyor
Canim Allah bagislasin bebegini bir vazda saglikla kucagina almayi nasip etsin RabbimMefkurem dikkat ediyorum abla şükür değerler artıyor.Tavuk balık vitamin yoğurt süt herşeye dikkat ediyorum
Merhaba canim tesekkurler Gul Ayse ben de insallah epimiz saglikli bedenlerimize kavusacagizHoşgeldin canım ben yasemin
Başarılar diliyorum
Bebek gelişecek diye sakın abartma canım
Ben 62 ile hamile kalmıştım ikizlere Doğum yaptığımda ise 57 kiloydum ikisi toplam 6 kiloydu :) kendimden vermişim
Yani anlıycan sağlıklı beslen öğün atlama bebek zaten senden alacağını alıyor
sömürüyor seni
Sen kendine iyi bak
Şuan gidiyor Hergün 100 gram ben de dikkatli besleniyorum şuan.Herşeye dikkat ediyorum yalnız karnım genişledi o moralimi bozuyor.Diger yerler aynı yine mekik çekecektim kısmet böyleymiş :)
Komsum vardi onunda elli olmazdi karni hep sikayet ederdi kimse yer vermiyor diyo onu hatirladim cok yasayin emikiz elif tek genişleyen karnınin olsun benim hamile olduğum 9 ay boyunca hiç anlaşılmıyordu gıcık oluyordum o zaman arabamız da yoktu otobüse falan bindiğimde bir Allah'ın kulu yer vermezdi iç karnım genismis benim
Rabbim bana da isteyen herkese nasip etsin insallahBenim Azcık belli olur gibi geliyor şükür buralarda her yer 2 adım :) Deniz temiz hava .Burda herkes hamile abartılı hem de ne çok ağlardım.Özenirdim meğer Zaman'ı varmış kabullenmiştim artık.Şükür olsun Rabbim kıymetini bilecek her ana babaya tattırsın inşallah.O kadar çok istiyordumki her hafta zayıflayayım daha kolay olur belki diye bir umut kilo veriyordum
KİZLAR BUGÜNKÜ MENÜM:
2 litre su
2 BARDAK yeşil çay
Mutfak kapandı
Cilekli Turtam
sans_sans
Kızlar ayrıca takım içi spor yarışmamız var
Katılmak isterseniz
Spor sürelerine göre puanlar var
Spor bakanımızaskrhpozitif
Pazartesi takım içi kontrol amaçlı tartı günü
Gül ayşeye söylememiştik heralde
Neeeee gelininiz mi varBugün çocuk bende
Oğlanla gelin mobilya bakmaya gittiler
Arada vakit bulunca gelmeye çalışırım
@Cilekli Turtam i gecmem lazimAboww spor. Ve ben yarım saat anca yaparım
Başlamgıç için gayet güzel cnm
Bi süre sonra vücudun o spora alışınca zaten kendiliğinden fazla yapmak istersin
a senun ikizler mi var masallah bide kilo vermis
sana demistim i bikiniyi koca gobekle giyeceksin diye
gunu erken kapatmissin karatay tarzi guzelde inter i anlamadim ilm defa duydum canim
aa benim is yerimdr saraykoydeydi
yarim saati begendik biz yarim saatle basla
Olur ozaman :) yarım saat jillian 30 DAY shredle başlım
gunu erken kapatmissin karatay tarzi guzelde inter i anlamadim ilm defa duydum canim
Ahah meydan okumak dedi varım canım ama dikkat et yenilirsen üzülürsünAnaaamm telliogullarindanmisim ya benyuruyun telliogullari yesil vadi bizim seferogullari kusura bakmayin bu hafta size veremeyiz yesil vadide gobek ata ata zaferimizi kutlayacagiz demi kizlar
Masallah ya ne guzel bravo diyor ayakta alkisiyorumdarisi bizlerin basina insallah
Oyyyy bu nasil bir meydan okumadir cok hosuma gitti
Hemen canim yaparim tabi neden olmasin gidecek bu kilolar
P 90 x nedir canim ?hic duymadim
Canim Allah bagislasin bebegini bir vazda saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbimdikkat et kendine
Merhaba canim tesekkurler Gul Ayse ben de insallah epimiz saglikli bedenlerimize kavusacagiz
Ayni kilosuyla doguma gideni duymustum ama eksi kiloyla gideni duymamistim sasirdim hatta sok oldumbravo diyorum nasil basardin peki yiyemedin mi bilincli mi yaptin?
Hamileyken mekik cekilebiliyor mu
Komsum vardi onunda elli olmazdi karni hep sikayet ederdi kimse yer vermiyor diyo onu hatirladim cok yasayin emi
Rabbim bana da isteyen herkese nasip etsin insallah
Ooooo yol arkadasim bu ne hiz yahu masallah ben 2 ogun yapamayacagim sekerim duser onu da kontrol altina almam lazim dusunce kendime gelmem zor oluyor cunku yavas yavas emin adimlarla geliyorum yalniz
Bu arada bu afta yenilmeye hazir misin canim benimcok begendigim meydan okumayi aninda degerlendirip burda kullandim bile
Canim ne yarismasi varsa dahil edin hepsine beni bir bir tek ek hepsinde birinci olacagim bu sozumu de yabana atmayin BEN GELIYORUUUUMMM
Tarti gununu okumustum cuma ve pazartesi diye yalniz su oran hesabini tam anlamadim en fazla ilk sayfayi acar tek tek hesap ederim diye dusunuyorum.
Bir de her hafta baska birisi i hazirliyor listeyi bi sure bana vermeseniz de ben bi olayi cozsem olur mu simdi zorlanacagim cunku
Neeeee gelininiz mi varabla sen kac yasindasin sormasi ayip olmasin
@Cilekli Turtam i gecmem lazim
IF uzun süreli açlığı takip eden yeme aralığı ile bir besin zamanlaması diyetidir. İştahımızı kontrol ederek yağ oranını azaltmamıza ya da artırmadan kas geliştirmemize yardımcı olur.
IF uzun süreli açlığı takip eden yeme aralığı ile bir besin zamanlaması diyetidir. İştahımızı kontrol ederek yağ oranını azaltmamıza ya da artırmadan kas geliştirmemize yardımcı olur.
2- Besin zamanlaması diyetimizde alacağımız sonuçları çok ciddi şekilde etkileyebilecek bir şey değil. Neyi ne kadar yediğimiz halen daha önemli. Fakat IF iştah kontrolünü kolayca sağladığı için önemli bir yöntem.
3- Ramazan orucunda ya da IF’de açken antrenman yapmak performansımızı azaltan, korkmamız gereken bir şey değil; aksine yağ yakımı için oldukça iyi bir yöntem.
o zaman şöyle yapsam akşamları soğan domates salatalık ve ton balık yapsam yediklerimin yanına ?Eğer sağlıklı beslenmek istiyorsan yeşillik salata sebze vs.mutlaka olması lazım cnm
Et türleri asidik olduğu için vücudun asitlerden temizlenmesi için sebzelerle tölere edilir
Bende normalde dereotu roka vs.gibi otları hiç sevmemde hem sağlık hemde kilo vermek aşkına yiyorum
Zaten ara ara jillian 30 DAY shred yapıyorum ama çocuk bazen izin veriyor bazen hiç izin vermiyor ağlıyorBaşlamgıç için gayet güzel cnm
Bi süre sonra vücudun o spora alışınca zaten kendiliğinden fazla yapmak istersin
Allah bağışlasın canım kaç yaşında kuzunZaten ara ara jillian 30 DAY shred yapıyorum ama çocuk bazen izin veriyor bazen hiç izin vermiyor ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?