- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.041
Saol canım hepimizin ınşAllah bağışlasın canım kaç yaşında kuzun
Ahah meydan okumak dedi varım canım ama dikkat et yenilirsen üzülürsün
IF uzun süreli açlığı takip eden yeme aralığı ile bir besin zamanlaması diyetidir. İştahımızı kontrol ederek yağ oranını azaltmamıza ya da artırmadan kas geliştirmemize yardımcı olur.
2- Besin zamanlaması diyetimizde alacağımız sonuçları çok ciddi şekilde etkileyebilecek bir şey değil. Neyi ne kadar yediğimiz halen daha önemli. Fakat IF iştah kontrolünü kolayca sağladığı için önemli bir yöntem.
3- Ramazan orucunda ya da IF’de açken antrenman yapmak performansımızı azaltan, korkmamız gereken bir şey değil; aksine yağ yakımı için oldukça iyi bir yöntem. Yani öğlen 13 de yiyorum birde AKŞAM en gec 18:00da yiyorum tee bidahaki 13:00a kadar su ayran yeşilçay vb şeyler dışında hiç birşey tuketmiyorum :)
selam kızlar bugünkü takdirlerim motivemde görümcem lerden geldi fıstık olmuşum ya la ben :)
eşimde bunu koru daha fazla verme yeter dedi bunuda duydum ya kocamın ağzından ölsemde gam yemem artık
Misafirimleri uğurladım şimdi yediklerimi yakma zamanı leslie ablamla iki yürüyüp geliyorum hemen
Bakalım haftaya belli olur kim daha iyi yapıyor bu işiSana yenilmekten gurur duyarim canim benimama ben de kolay lokma degilim haberin olsun yanii
Bana gore degil bu diyet diyabetim oldugu icin uzun sureli ac kalamam riskli sagligim icin yapanin onunde saygiyla egiliyorum
Masallah canim ya darisi bizim basimza insallah en kisa surede bizlere de boyle guzel sozler soylenir
oyy kuzum SM benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim Azcık belli olur gibi geliyor şükür buralarda her yer 2 adım :) Deniz temiz hava .Burda herkes hamile abartılı hem de ne çok ağlardım.Özenirdim meğer Zaman'ı varmış kabullenmiştim artık.Şükür olsun Rabbim kıymetini bilecek her ana babaya tattırsın inşallah.O kadar çok istiyordumki her hafta zayıflayayım daha kolay olur belki diye bir umut kilo veriyordum
gayet güzel sabah çok geç olmuş sadeceKİZLAR BUGÜNKÜ MENÜM:
ÖGLEN 13:00: 2 haşlanmış yumurta peynir 1 salatalık 10 zeytin 1 BARDAK süt
AKŞAM 172 haşlanmış derisi alınmış but 1 kase yoğurt
2 litre su
2 BARDAK yeşil çay
SPOR: YOK
Mutfak kapandı
Bunu ilk defa duydum kahvaltıyı bende geç yapiyorum ama benim ki geç kalkmakta ve uyanır uyanmaz yiyememekle alakalıEvet geç kahvaltı yapıyorum intermitten fasting birazda karatay bisiler yapıyorum ışte :) salata tarzı şeyler sevmiyorum etcilim genelde o yüzden imkansız :-/
ama çok zor oluyordu canım İstanbul gibi bir yerde hamile halimle sıkışık tepisik gitmekAnaaamm telliogullarindanmisim ya benyuruyun telliogullari yesil vadi bizim seferogullari kusura bakmayin bu hafta size veremeyiz yesil vadide gobek ata ata zaferimizi kutlayacagiz demi kizlar
Masallah ya ne guzel bravo diyor ayakta alkisiyorumdarisi bizlerin basina insallah
Oyyyy bu nasil bir meydan okumadir cok hosuma gitti
Hemen canim yaparim tabi neden olmasin gidecek bu kilolar
P 90 x nedir canim ?hic duymadim
Canim Allah bagislasin bebegini bir vazda saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbimdikkat et kendine
Merhaba canim tesekkurler Gul Ayse ben de insallah epimiz saglikli bedenlerimize kavusacagiz
Ayni kilosuyla doguma gideni duymustum ama eksi kiloyla gideni duymamistim sasirdim hatta sok oldumbravo diyorum nasil basardin peki yiyemedin mi bilincli mi yaptin?
Hamileyken mekik cekilebiliyor mu
Komsum vardi onunda elli olmazdi karni hep sikayet ederdi kimse yer vermiyor diyo onu hatirladim cok yasayin emi
Rabbim bana da isteyen herkese nasip etsin insallah
Ooooo yol arkadasim bu ne hiz yahu masallah ben 2 ogun yapamayacagim sekerim duser onu da kontrol altina almam lazim dusunce kendime gelmem zor oluyor cunku yavas yavas emin adimlarla geliyorum yalniz
Bu arada bu afta yenilmeye hazir misin canim benimcok begendigim meydan okumayi aninda degerlendirip burda kullandim bile
Canim ne yarismasi varsa dahil edin hepsine beni bir bir tek ek hepsinde birinci olacagim bu sozumu de yabana atmayin BEN GELIYORUUUUMMM
Tarti gununu okumustum cuma ve pazartesi diye yalniz su oran hesabini tam anlamadim en fazla ilk sayfayi acar tek tek hesap ederim diye dusunuyorum.
Bir de her hafta baska birisi i hazirliyor listeyi bi sure bana vermeseniz de ben bi olayi cozsem olur mu simdi zorlanacagim cunku
Neeeee gelininiz mi varabla sen kac yasindasin sormasi ayip olmasin
@Cilekli Turtam i gecmem lazim
wuhuuuu iki yeni çıtır çok hırslı gordumAhah meydan okumak dedi varım canım ama dikkat et yenilirsen üzülürsün
Bunu bir araştırmam lazım dikkatimi çekmedi desem yalan olurIF uzun süreli açlığı takip eden yeme aralığı ile bir besin zamanlaması diyetidir. İştahımızı kontrol ederek yağ oranını azaltmamıza ya da artırmadan kas geliştirmemize yardımcı olur.
2- Besin zamanlaması diyetimizde alacağımız sonuçları çok ciddi şekilde etkileyebilecek bir şey değil. Neyi ne kadar yediğimiz halen daha önemli. Fakat IF iştah kontrolünü kolayca sağladığı için önemli bir yöntem.
3- Ramazan orucunda ya da IF’de açken antrenman yapmak performansımızı azaltan, korkmamız gereken bir şey değil; aksine yağ yakımı için oldukça iyi bir yöntem. Yani öğlen 13 de yiyorum birde AKŞAM en gec 18:00da yiyorum tee bidahaki 13:00a kadar su ayran yeşilçay vb şeyler dışında hiç birşey tuketmiyorum :)
ahh ahh ben de duysam artık onları. Eşim aksine verme böyle iyisin deyip duruyor sen spora gidersinde ben oturur müyüm kosubandimla aşkımı yasayayimselam kızlar bugünkü takdirlerim motivemde görümcem lerden geldi fıstık olmuşum ya la ben :)
eşimde bunu koru daha fazla verme yeter dedi bunuda duydum ya kocamın ağzından ölsemde gam yemem artık
Misafirimleri uğurladım şimdi yediklerimi yakma zamanı leslie ablamla iki yürüyüp geliyorum hemen
Merak etme canim dogaya uygun dogala uygun olmasi gerektigi gibi beslendigimizde dogal olmasi gereken kilomuza donecegiz bu konuda telas yapma sabirli ve azimli ol elbette zaman zaman duraklamalar olabilir bu gayet normal bir durum
Ben acikcasi vücuduma diyet yapiyorsun rejimdesin sinyalini vermemeye calisiyorum cunku diyetteyim dedigimde ve birden herseyden kistigimda vücudum da kendini kisiyor ve ne yapsam kilo veremiyorum 1.5 diyet yapmama rahmen gr kilo veremedigimi biliyorum bir ara o yuzden sakin rahat ve yavas yavas verecegiz bu kilolari nasil ki bir ayda almadik bunca kiloyu o yuzden ki 1 ayda da vermeyecegiz
Saglikli hayat saglikli beslenme ile tamamen saglikli fit bir bedene sahip olacagiz
Ben de leslie yapiyorum bu kadinin enerjisine hayranim simdilik 1 mile happy walk bunu yapiyorum haftaya bunu 2 defa yapmayi ya da 2 mile gecmeyi dusunuyorumcok da etkili oldugunu dusunuyorum simdi bi kahve molasi vermeye gidiyorum opuldunuz
Canım eşim 3 sene önce 20 25 kilo arası verdi
Sağlıklı yaşama dengeli beslenmeyi öğrendi aslında
Hala kaç yıl oldu Hafta da bir gün ödül günü yapıyor pazar günleri
Diğer günler her sabah ev yoğurdu ile kahvaltı
Ekmek hala hiççç yemiyor unuttuk biz ekmek yemeği
Beyaz ekmekten bahsediyorum
Çocuklarıma ekmeksiz yemek yemeği öğrettim
Bizler hamurla ekmekle büyüdük vazgeçemiyoruz
Bunun farkına varınca sağlıklı beslenmeyi öğreniyorsun ve devamı geliyor
Bilinçlenmek aslında bizim yaptığımız
günlük kaç kalori yediğini ertesi gün ne yapman gerektiğini otomatik olarak oturtuyorsun
Kısacası bu yaşam tarzı artık
Eltim 30 kiloya yakın verdi oda aynı şekilde tatlı yediyse cezasını hemen çekiyor alışıyorsun
Eğer ben tam olarak devam etseydim o zamanlar bende koruma dönemini çoktannn geçmiş olacaktım demekki tam bilinçli değilmişim o zamanlar
Biz bu zayıflama sürecinde kaçamak yapmadan hedefimize ulaşırız belli dönemler oluyor direnci kıramıyoruz ama o dönemlerde yılmak Yok çözülecek kesinlikle 20 yıllık sabit kiloların bile gittiğini gördüm ben yeterki iste
sakın öyle düşünme tatlım
Sadece kilo değil herkonuda yazabilirsin
Burda birbirimizi ne kadar iyi tanırsak o kadar çok kaynaşırız
haberlerde tr ye sibirya soğukları geleceğini söylüyodu
Öncelikle şimdiden bununla beynini meşgul etme cnm. Illa duruklama olacak diye bişey yok
Olursada artık kilo vermede prof.olmuş kişiler bi çözüm yolu bulur :))
sen sağlıklı yeterli beslen cnm meyve sebze pro eksik olmasın
Ne haber fıstık
Dün son anda kaçmışın :))
Allah kavuştursun bebeğim eşinede geçmiş olsun
Yalnız değilsinki bizler varız herzaman yanındayız
Maşallah canımmm ne güzel olmuş senin için en çokda eşinin ailesi tarafndan övülmek mutlu etmiştir.selam kızlar bugünkü takdirlerim motivemde görümcem lerden geldi fıstık olmuşum ya la ben :)
KİZLAR BUGÜNKÜ MENÜM:
ÖGLEN 13:00: 2 haşlanmış yumurta peynir 1 salatalık 10 zeytin 1 BARDAK süt
AKŞAM 172 haşlanmış derisi alınmış but 1 kase yoğurt
2 litre su
2 BARDAK yeşil çay
SPOR: YOK
Mutfak kapandı
Arastir canım gayet güzel bi diyet hem yaşam boyu sürdürülebilir bişey bana göreoyy kuzum SM benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
gayet güzel sabah çok geç olmuş sadece
Bunu ilk defa duydum kahvaltıyı bende geç yapiyorum ama benim ki geç kalkmakta ve uyanır uyanmaz yiyememekle alakalı
ama çok zor oluyordu canım İstanbul gibi bir yerde hamile halimle sıkışık tepisik gitmek
P 90x vücut geliştirme programı can cdleri var elimde 90 günde kaslı maslı bişey oluyorsun tabi beni oldukça zorluyor mekik sınav tarzı şeyleri yapamıyorum mesela
Hesaplamayı dert etme canim onları biz hallederiz sen rahat rahat kilo vermenr bak
wuhuuuu iki yeni çıtır çok hırslı gordum
Bunu bir araştırmam lazım dikkatimi çekmedi desem yalan olur
ahh ahh ben de duysam artık onları. Eşim aksine verme böyle iyisin deyip duruyor sen spora gidersinde ben oturur müyüm kosubandimla aşkımı yasayayim
Kızım yurumeden önce banada yaptırımiyordu kucagima gelmek istiyordu şimdi ise bilgisayari bana açtıriyor leslie birlikte yapalım diyeSaol canım hepimizin ınş1.5yasinda daha ablası
canım öncelikle sabahları WC ye çıktıktan sonra tartil ve uyandıktan bir yarım saat falan sonra onun dışında tartı doğru sonuç vermeyecektir birde bir kaçamak o kadar kilo olarak dönmezKızlar size bişey soru cam ben dün değil onceki gün tartida 67.9 çıktım dün kaçamak yaptim bugünde 70 gözüküyor yarım saat falan öncesi 2 BARDAK su icmistim ondan midir yoksa 1 günde 2kilomu aldırdı bu kaçamak bana ? Moralim bozuldu
İnanırmisin hiç açlık hissetmiyorum :) önceki diyet deneme de yapıyordum o zaman hissediyordum ama şimdi alıştım acikmiyorum hiç :)Doğal, olması gereken kilomuzz...Ne güzel yazmışsın canımm..İnşallah adım adım hepimiz ulaşırız doğallığmıza :)
İnşallah canımm..Ailecek bilinçlisiniz sanırım maşallah
Bende en çok sizlere güveniyorum zaten ablacımm..Hayırlısı olsunn
Maşallah canımmm ne güzel olmuş senin için en çokda eşinin ailesi tarafndan övülmek mutlu etmiştir.
Canımm menün çok güzel ama aç kalmışsındır bayağı aralarda ananas greyfurt falan yesen daha iyi olabilir..
Bilemiyorum belki karatay diyetinin özelliği budur..Ne zamandır uyguluyorsun canımm?
Ne bileyim tartiya çıkınca çok şaşırdım bide yarın sabah bakayım artik :-(Kızım yurumeden önce banada yaptırımiyordu kucagima gelmek istiyordu şimdi ise bilgisayari bana açtıriyor leslie birlikte yapalım diye
canım öncelikle sabahları WC ye çıktıktan sonra tartil ve uyandıktan bir yarım saat falan sonra onun dışında tartı doğru sonuç vermeyecektir birde bir kaçamak o kadar kilo olarak dönmez
Maşallah canımm alışkanlıkla oluyor sanırımmİnanırmisin hiç açlık hissetmiyorum :) önceki diyet deneme de yapıyordum o zaman hissediyordum ama şimdi alıştım acikmiyorum hiç :)
Harika bir menüMenüm
09.30
1 tane kivi
11.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim çavdarlı ekmek
Yeşil çay
15.00
1 tam yuvarlak ananas
17.30
1 hurma
18.00
1 porsiyon Yayla çorbası
1 porsiyon nohut yemeği
1 kepçe pilav
4 yk yoğurt
21.00
1/2 greyfurt
+2 litre su
1 saat tempolu yürüyüş
20 dk leslie
Evet ilk 3 4 gün açlıktan uyuyamadigimi agladigimi bilirimMaşallah canımm alışkanlıkla oluyor sanırımm
Akşam pilav yerine bulgur olabilirdi canım onun dışında guzelMenüm
09.30
1 tane kivi
11.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim çavdarlı ekmek
Yeşil çay
15.00
1 tam yuvarlak ananas
17.30
1 hurma
18.00
1 porsiyon Yayla çorbası
1 porsiyon nohut yemeği
1 kepçe pilav
4 yk yoğurt
21.00
1/2 greyfurt
+2 litre su
1 saat tempolu yürüyüş
20 dk leslie
belli bir saatin olsun hep o saate tartilNe bileyim tartiya çıkınca çok şaşırdım bide yarın sabah bakayım artik :-(
Tamam canım saol artık moral bozmamak adına sadece sabahları tartilcamAkşam pilav yerine bulgur olabilirdi canım onun dışında guzel
belli bir saatin olsun hep o saate tartil
aslında sık tartilmayi onermiyorlar ama ben her sabah tartiya çıkmadan yapamıyorumTamam canım saol artık moral bozmamak adına sadece sabahları tartilcam
Bende yaa gram gram da olsa eksildigimi gormek istiyorum hergünaslında sık tartilmayi onermiyorlar ama ben her sabah tartiya çıkmadan yapamıyorumartiysam mesela ona göre önlem alıyorum
aynen canım mutlu ve motive oluyorumBende yaa gram gram da olsa eksildigimi gormek istiyorum hergün
Akşam pilav yerine bulgur olabilirdi canım onun dışında guzel
belli bir saatin olsun hep o saate tartil
aynen canımm bende öyleyim bundan önce tartıya çıkmayı sevmezdim ama büyük merakla çıkıyorum artıkk sabah olsun tuvalete gidiyim su bile içmeden tartılıyımm istiyorummaslında sık tartilmayi onermiyorlar ama ben her sabah tartiya çıkmadan yapamıyorumartiysam mesela ona göre önlem alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?