Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahah meydan okumak dedi varım canım ama dikkat et yenilirsen üzülürsün

Sana yenilmekten gurur duyarim canim benim ama ben de kolay lokma degilim haberin olsun yanii

Bana gore degil bu diyet diyabetim oldugu icin uzun sureli ac kalamam riskli sagligim icin yapanin onunde saygiyla egiliyorum

Masallah canim ya darisi bizim basimza insallah en kisa surede bizlere de boyle guzel sozler soylenir

Bakalım haftaya belli olur kim daha iyi yapıyor bu işi aman sen yapma bünyenin dayancagi kadar yap metoyu yavaşlatma beni hiç zorlamıyor alıştım artık rahat yapıyorum İF i :)

Kızlar size bişey soru cam ben dün değil onceki gün tartida 67.9 çıktım dün kaçamak yaptim bugünde 70 gözüküyor yarım saat falan öncesi 2 BARDAK su icmistim ondan midir yoksa 1 günde 2kilomu aldırdı bu kaçamak bana ? Moralim bozuldu

oyy kuzum SM benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

gayet güzel sabah çok geç olmuş sadece

Evet geç kahvaltı yapıyorum intermitten fasting birazda karatay bisiler yapıyorum ışte :) salata tarzı şeyler sevmiyorum etcilim genelde o yüzden imkansız :-/
Bunu ilk defa duydum kahvaltıyı bende geç yapiyorum ama benim ki geç kalkmakta ve uyanır uyanmaz yiyememekle alakalı
ama çok zor oluyordu canım İstanbul gibi bir yerde hamile halimle sıkışık tepisik gitmek
P 90x vücut geliştirme programı can cdleri var elimde 90 günde kaslı maslı bişey oluyorsun tabi beni oldukça zorluyor mekik sınav tarzı şeyleri yapamıyorum mesela

Hesaplamayı dert etme canim onları biz hallederiz sen rahat rahat kilo vermenr bak

Ahah meydan okumak dedi varım canım ama dikkat et yenilirsen üzülürsün
wuhuuuu iki yeni çıtır çok hırslı gordum

Bunu bir araştırmam lazım dikkatimi çekmedi desem yalan olur
ahh ahh ben de duysam artık onları. Eşim aksine verme böyle iyisin deyip duruyor sen spora gidersinde ben oturur müyüm kosubandimla aşkımı yasayayim

Doğal, olması gereken kilomuzz...Ne güzel yazmışsın canımm..İnşallah adım adım hepimiz ulaşırız doğallığmıza :)

İnşallah canımm..Ailecek bilinçlisiniz sanırım maşallah

Bende en çok sizlere güveniyorum zaten ablacımm..Hayırlısı olsunn

Maşallah canımmm ne güzel olmuş senin için en çokda eşinin ailesi tarafndan övülmek mutlu etmiştir.

Canımm menün çok güzel ama aç kalmışsındır bayağı aralarda ananas greyfurt falan yesen daha iyi olabilir..
Bilemiyorum belki karatay diyetinin özelliği budur..Ne zamandır uyguluyorsun canımm?

Arastir canım gayet güzel bi diyet hem yaşam boyu sürdürülebilir bişey bana göre

Saol canım hepimizin ınş 1.5yasinda daha ablası
Kızım yurumeden önce banada yaptırımiyordu kucagima gelmek istiyordu şimdi ise bilgisayari bana açtıriyor leslie birlikte yapalım diye
canım öncelikle sabahları WC ye çıktıktan sonra tartil ve uyandıktan bir yarım saat falan sonra onun dışında tartı doğru sonuç vermeyecektir birde bir kaçamak o kadar kilo olarak dönmez

Menüm

09.30
1 tane kivi

11.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim çavdarlı ekmek
Yeşil çay

15.00
1 tam yuvarlak ananas

17.30
1 hurma

18.00
1 porsiyon Yayla çorbası
1 porsiyon nohut yemeği
1 kepçe pilav
4 yk yoğurt

21.00
1/2 greyfurt

+2 litre su
1 saat tempolu yürüyüş
20 dk leslie

İnanırmisin hiç açlık hissetmiyorum :) önceki diyet deneme de yapıyordum o zaman hissediyordum ama şimdi alıştım acikmiyorum hiç :)

Ne bileyim tartiya çıkınca çok şaşırdım bide yarın sabah bakayım artik :-(

Harika bir menü

Maşallah canımm alışkanlıkla oluyor sanırımm
Evet ilk 3 4 gün açlıktan uyuyamadigimi agladigimi bilirim ama yavaş yavaş mide alışmaya başlıyor ok dr açlık cekmiyorsun bide bu olay gerçekten açlığı öğretiyor ben bunu yapmadan önce aciktigimi zannettiğim zamanlar aslında aç olmadigimi anladım şimdi daha iyi biliyorum açlığı

Akşam pilav yerine bulgur olabilirdi canım onun dışında guzel
Ne bileyim tartiya çıkınca çok şaşırdım bide yarın sabah bakayım artik :-(
belli bir saatin olsun hep o saate tartil

Akşam pilav yerine bulgur olabilirdi canım onun dışında guzel
belli bir saatin olsun hep o saate tartil

canımm haklısınn keşke hiç yemeseydimde onun yerine tam geryfurt yerdim meselaa...doymam çok acıkırım sandım

aslında sık tartilmayi onermiyorlar ama ben her sabah tartiya çıkmadan yapamıyorum artiysam mesela ona göre önlem alıyorum
aynen canımm bende öyleyim bundan önce tartıya çıkmayı sevmezdim ama büyük merakla çıkıyorum artıkk sabah olsun tuvalete gidiyim su bile içmeden tartılıyımm istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…