Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende akincida oturuom canim

Gayet iyi cbm afiyet olsun

Sabah 12.00
1 haslabmis yunurta
1 kk peynir
4 zeytin
3 halka ev yapimi sucuk
1 dilim ekmek
Sekersiz cay

Ara 15.00
1 kuru incir
2 ceviz
1 sutlu nescafr

Aksam 18.30
6 yk kendi yagiyla.kavrulmus et
Yarim kase yogurt

1.5 litre su
Spor yok (sabahtan beri temizlik ve simdi annemlerdeyim )

canım öncelikle doymam sandım korkusunu bir kenara atmalisin olduda pilavı yemedin diyelim ve aciktin aciktigin an yoğurt tuketirsin inan pilavdan daha sağlıklı hemde yağ yakımını hızlandırırsin bil Hassa göbek yağlarına doymam diye yeme doymadigin zaman bir çözüm arayalim hep birlikte

Gayet iyi bir kusur görmedim afiyet olsun

sporda eklersen süper tatlim tadından yenmez

Bakalım haftaya belli olur kim daha iyi yapıyor bu işi aman sen yapma bünyenin dayancagi kadar yap metoyu yavaşlatma beni hiç zorlamıyor alıştım artık rahat yapıyorum İF i :)

Tabi ki canim
Herkesin bunyesi farkli drumun onerdigi gibi ona yakin onun cercevesinde yapiyorum biseyler hepimiz hakkinda hayirlisi olsun

Canim 2 bardak su yarim kg yapiyor nerdeyse bence vucudun odem de toplamis olabilir hemen telas etme dur bakalim merak etme gidecek bu kilolar

P 90 x benim de dikkatimi cekti bi arastirayim bakayim ben de cok yapamam mekik hele de sinav bugun leslie nin floor serisini yatim baya etkili gorunuyor hel de hundred yaparken sonlarda cok zorlandim ama durmak yok devam devam devam

Sende mi 2 ogun yapiyorsun canim masallah diyeyim

leslie de baya etkili ben koşu bandini tercih ediyorum onun yerine leslie o kadar terletmiyor beni

çook haklısıın mervecim kesinliklee yoğurt yeşil elma vs düşünemedimm yarın daha iyisi olur inşallah

11 subat menusu

Kahvalti. 10.00

2 domates
1 kk b. Peynir
1 ince dilim kasar peynir
2 haslanmis yumurta
2 domates
10 adet s. Zeytin
2 dilim ekmek
Sekersiz cay

Ara 12.45
2 kucuk elma
1 cay bardagi sut

Ogle 14.45
2 kase tavuk etli sehriye corbasi
2 dilim ekmek

Aksam 19.00
1 kase sarimsakli yogurt
1 tabak kozlenmis patlican salatasi

Ara 21.30
1 meyve
1 cay bardagi sut

2 lt su
Leslie 1 mile 15 dk
Leslie floor 15 dk

leslie de baya etkili ben koşu bandini tercih ediyorum onun yerine leslie o kadar terletmiyor beni

Canim benim de var kosu bandim ama ben ayak bilegimi sakatladigim icin onu cok yormadan dikkat ede ede yapmaya calisiyorum drum yasakladi kosu bandini bana belki biraz kilo verdigimde bilegimdeki agirlik da hafiflemis olacak o zaman cok hizli tempoda olmadan uzun sure kosu bandi kullanabilirim ama zaten o zamana kadar havalar guzellesir cikar disarida yururum cok cok daha iyi olur insallah

çook haklısıın mervecim kesinliklee yoğurt yeşil elma vs düşünemedimm yarın daha iyisi olur inşallah
Olacak olacak canim sen azim ettikçe herşeyin en iyisi olacak
tatlım kahvaltının baya dolu domates 1 tane olabilir ekmekte aynı şekilde ara ogundede 1 tane olabilirmiş öğlende şehriye zaten karbon 2 dilm ekmek yemişsin onun yerine 1 dilim yiyip yoğurt salata ekleyebilirsin corban 2 kase oda 1 kase olabilir menüde ciss bişey yok ama porsiyonlar kucultmelisin bence

4 km hızla yürüyorum canım ben max 6 çıktım ama uzun süreli olmuyor tabiki doktorunu dinle sen öncelik saglik

Gayet iyi bir kusur görmedim afiyet olsun

Tanismadik sanirim cnm ben burcu 25 yasimdayim hemsireyim 1 kizim var yillardir kk dayim 1 yildir da 9. Takimdayim istikrari daha yeni sagladim ins. Sende hemeb verirsin kilolarini

sporda eklersen süper tatlim tadından yenmez

Bu aksam zor cnm ya yuklugumu filan duzelttim oert haldeyim

Canim bence ekmekler cok fazla sadece sabah tercih etmelisin

Bu arda ben burcu 25 yasimdayim hemsireyim 1 kizim var yillardir buralardayim filan klasik kilo alip vermeler dogum evlilik filan

Karbonhidratlari birden dusuremiyorum cunku belli bir insulin dozum var kullandığım insulini 2 unite dusurebiliyorum o da 2 ya da 3 gunde bir birden dusurursem sekerim firlar karbonhidrati birden azaltirsam insulin fazla gelir sekerim duser bu defa da 24 den 20 ye dusurdum yavasca dusurmeye devam ediyorum birkac gune duzenlenir hersey yaklasik 10 gundur diyet yapiyorum baslarda dusme ve yukselmelerim cok oldu bu dalgalanmalar beni cok yoruyor ve zorluyor ama yakinda hepsi duzelecek insallah oglen karnonhidrati fazla alip aksama birakmak istemedim o yuzden oyle oldu canim hakkimda hayirlisi duzenli ve devamli olup saglikli yasamaya calismaya calisiyorum

Memnun oldum canim ben de Gul Ayse ing. Ogretmeniyim diyabetim var insulin kullaniyorum o yuzden karbonhidratim yuksek biraz insulin dozlarimi ve karbonhidratimi ayni oranda dusuruyorum duzene girecegim insallah
Rabbim bagislasin bebegini saglikli huzurlu anali babali bir hayat nasip etsin Allahim

Bulundugum yerin tek arti yani bu abla dagda doga yuruyusu kiskanilmayacak gibi degil

(11:30)
1 kk az yağlı az tuzlu sepet peyniri
¼ tam tahilli simit( susam yerine yulaf vardi)
9-10 çatal zeytinyağlı yumurtalı domates(2 yumurtadan yapmıştım )

(12:40)
1 kupa yeşil çay

(16:30)
1 fincan damla sakızlı Türk kahvesi
3 gün kurusu

(17:20)
fırında Kekikli defne yapraklı somon ( avucumun içi kadar)
80 Gr fırında zeytinyağlı kereviz

su:2 lt(suyun 650 ml sine greyfurt sıktım az bişey)

spor:100 dk(30 dk merkez sinerjik,10 dk karin parçalayıcı ,60 dk koşu bandı )

Bu gunude kapattım çok şükür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…