- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.061
a senun ikizler mi var masallah bide kilo vermis
sana demistim i bikiniyi koca gobekle giyeceksin diye
gunu erken kapatmissin karatay tarzi guzelde inter i anlamadim ilm defa duydum canim
aa benim is yerimdr saraykoydeydi
yarim saati begendik biz yarim saatle basla
Menüm
09.30
1 tane kivi
11.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim çavdarlı ekmek
Yeşil çay
15.00
1 tam yuvarlak ananas
17.30
1 hurma
18.00
1 porsiyon Yayla çorbası
1 porsiyon nohut yemeği
1 kepçe pilav
4 yk yoğurt
21.00
1/2 greyfurt
+2 litre su
1 saat tempolu yürüyüş
20 dk leslie
canım öncelikle doymam sandım korkusunu bir kenara atmalisin olduda pilavı yemedin diyelim ve aciktin aciktigin an yoğurt tuketirsin inan pilavdan daha sağlıklı hemde yağ yakımını hızlandırırsin bil Hassa göbek yağlarına doymam diye yeme doymadigin zaman bir çözüm arayalim hep birliktecanımm haklısınn keşke hiç yemeseydimde onun yerine tam geryfurt yerdim meselaa...doymam çok acıkırım sandım
aynen canımm bende öyleyim bundan önce tartıya çıkmayı sevmezdim ama büyük merakla çıkıyorum artıkk sabah olsun tuvalete gidiyim su bile içmeden tartılıyımm istiyorumm
Gayet iyi bir kusur görmedim afiyet olsunSabah 12.00
1 haslabmis yunurta
1 kk peynir
4 zeytin
3 halka ev yapimi sucuk
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 kuru incir
2 ceviz
1 sutlu nescafr
Aksam 18.30
6 yk kendi yagiyla.kavrulmus et
Yarim kase yogurt
1.5 litre su
Spor yok (sabahtan beri temizlik ve simdi annemlerdeyim )
sporda eklersen süper tatlim tadından yenmezSabah 12.00
1 haslabmis yunurta
1 kk peynir
4 zeytin
3 halka ev yapimi sucuk
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 kuru incir
2 ceviz
1 sutlu nescafr
Aksam 18.30
6 yk kendi yagiyla.kavrulmus et
Yarim kase yogurt
1.5 litre su
Spor yok (sabahtan beri temizlik ve simdi annemlerdeyim )
Bakalım haftaya belli olur kim daha iyi yapıyor bu işiaman sen yapma bünyenin dayancagi kadar yap metoyu yavaşlatma beni hiç zorlamıyor alıştım artık rahat yapıyorum İF i :)
Canim 2 bardak su yarim kg yapiyor nerdeyse bence vucudun odem de toplamis olabilir hemen telas etme dur bakalim merak etme gidecek bu kilolarKızlar size bişey soru cam ben dün değil onceki gün tartida 67.9 çıktım dün kaçamak yaptim bugünde 70 gözüküyor yarım saat falan öncesi 2 BARDAK su icmistim ondan midir yoksa 1 günde 2kilomu aldırdı bu kaçamak bana ? Moralim bozuldu
P 90 x benim de dikkatimi cekti bi arastirayim bakayim ben de cok yapamam mekik hele de sinavoyy kuzum SM benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
gayet güzel sabah çok geç olmuş sadece
Bunu ilk defa duydum kahvaltıyı bende geç yapiyorum ama benim ki geç kalkmakta ve uyanır uyanmaz yiyememekle alakalı
ama çok zor oluyordu canım İstanbul gibi bir yerde hamile halimle sıkışık tepisik gitmek
P 90x vücut geliştirme programı can cdleri var elimde 90 günde kaslı maslı bişey oluyorsun tabi beni oldukça zorluyor mekik sınav tarzı şeyleri yapamıyorum mesela
Hesaplamayı dert etme canim onları biz hallederiz sen rahat rahat kilo vermenr bak
wuhuuuu iki yeni çıtır çok hırslı gordum
Bunu bir araştırmam lazım dikkatimi çekmedi desem yalan olur
ahh ahh ben de duysam artık onları. Eşim aksine verme böyle iyisin deyip duruyor sen spora gidersinde ben oturur müyüm kosubandimla aşkımı yasayayim
Menüm
09.30
1 tane kivi
11.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim çavdarlı ekmek
Yeşil çay
15.00
1 tam yuvarlak ananas
17.30
1 hurma
18.00
1 porsiyon Yayla çorbası
1 porsiyon nohut yemeği
1 kepçe pilav
4 yk yoğurt
21.00
1/2 greyfurt
+2 litre su
1 saat tempolu yürüyüş
20 dk leslie
leslie de baya etkili ben koşu bandini tercih ediyorum onun yerine leslie o kadar terletmiyor beniTabi ki canim
Herkesin bunyesi farkli drumun onerdigi gibi ona yakin onun cercevesinde yapiyorum biseyler hepimiz hakkinda hayirlisi olsun
Canim 2 bardak su yarim kg yapiyor nerdeyse bence vucudun odem de toplamis olabilir hemen telas etme dur bakalim merak etme gidecek bu kilolar
P 90 x benim de dikkatimi cekti bi arastirayim bakayim ben de cok yapamam mekik hele de sinavbugun leslie nin floor serisini yatim baya etkili gorunuyor hel de hundred yaparken sonlarda cok zorlandim ama durmak yok devam devam devam
Sende mi 2 ogun yapiyorsun canim masallah diyeyim
çook haklısıın mervecim kesinlikleecanım öncelikle doymam sandım korkusunu bir kenara atmalisin olduda pilavı yemedin diyelim ve aciktin aciktigin an yoğurt tuketirsin inan pilavdan daha sağlıklı hemde yağ yakımını hızlandırırsin bil Hassa göbek yağlarına doymamecim diye yeme doymadigin zaman bir çözüm arayalim hep birlikte
leslie de baya etkili ben koşu bandini tercih ediyorum onun yerine leslie o kadar terletmiyor beni
Olacak olacak canim sen azim ettikçe herşeyin en iyisi olacakçook haklısıın mervecim kesinlikleeyoğurt yeşil elma vs düşünemedimm yarın daha iyisi olur inşallah
tatlım kahvaltının baya dolu domates 1 tane olabilir ekmekte aynı şekilde ara ogundede 1 tane olabilirmiş öğlende şehriye zaten karbon 2 dilm ekmek yemişsin onun yerine 1 dilim yiyip yoğurt salata ekleyebilirsin corban 2 kase oda 1 kase olabilir menüde ciss bişey yok ama porsiyonlar kucultmelisin bence11 subat menusu
Kahvalti. 10.00
2 domates
1 kk b. Peynir
1 ince dilim kasar peynir
2 haslanmis yumurta
10 adet s. Zeytin
2 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara 12.45
2 kucuk elma
1 cay bardagi sut
Ogle 14.45
2 kase tavuk etli sehriye corbasi
2 dilim ekmek
Aksam 19.00
1 kase sarimsakli yogurt
1 tabak kozlenmis patlican salatasi
Ara 21.30
1 meyve
1 cay bardagi sut
2 lt su
Leslie 1 mile 15 dk
Leslie floor 15 dk
4 km hızla yürüyorum canım ben max 6 çıktım ama uzun süreli olmuyor tabiki doktorunu dinle sen öncelik saglikCanim benim de var kosu bandim ama ben ayak bilegimi sakatladigim icin onu cok yormadan dikkat ede ede yapmaya calisiyorum drum yasakladi kosu bandini bana belki biraz kilo verdigimde bilegimdeki agirlik da hafiflemis olacak o zaman cok hizli tempoda olmadan uzun sure kosu bandi kullanabilirim ama zaten o zamana kadar havalar guzellesir cikar disarida yururum cok cok daha iyi olur insallah
Gayet iyi bir kusur görmedim afiyet olsun
sporda eklersen süper tatlim tadından yenmez
11 subat menusu
Kahvalti. 10.00
2 domates
1 kk b. Peynir
1 ince dilim kasar peynir
2 haslanmis yumurta
2 domates
10 adet s. Zeytin
2 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara 12.45
2 kucuk elma
1 cay bardagi sut
Ogle 14.45
2 kase tavuk etli sehriye corbasi
2 dilim ekmek
Aksam 19.00
1 kase sarimsakli yogurt
1 tabak kozlenmis patlican salatasi
Ara 21.30
1 meyve
1 cay bardagi sut
2 lt su
Leslie 1 mile 15 dk
Leslie floor 15 dk
Karbonhidratlari birden dusuremiyorum cunku belli bir insulin dozum var kullandığım insulini 2 unite dusurebiliyorum o da 2 ya da 3 gunde bir birden dusurursem sekerim firlar karbonhidrati birden azaltirsam insulin fazla gelir sekerim duser bu defa da 24 den 20 ye dusurdum yavasca dusurmeye devam ediyorum birkac gune duzenlenir hersey yaklasik 10 gundur diyet yapiyorum baslarda dusme ve yukselmelerim cok oldu bu dalgalanmalar beni cok yoruyor ve zorluyor ama yakinda hepsi duzelecek insallah oglen karnonhidrati fazla alip aksama birakmak istemedim o yuzden oyle oldu canim hakkimda hayirlisi duzenli ve devamli olup saglikli yasamaya calismaya calisiyorumOlacak olacak canim sen azim ettikçe herşeyin en iyisi olacak
tatlım kahvaltının baya dolu domates 1 tane olabilir ekmekte aynı şekilde ara ogundede 1 tane olabilirmiş öğlende şehriye zaten karbon 2 dilm ekmek yemişsin onun yerine 1 dilim yiyip yoğurt salata ekleyebilirsin corban 2 kase oda 1 kase olabilir menüde ciss bişey yok ama porsiyonlar kucultmelisin bence
4 km hızla yürüyorum canım ben max 6 çıktım ama uzun süreli olmuyor tabiki doktorunu dinle sen öncelik saglik
Memnun oldum canim ben de Gul Ayse ing. Ogretmeniyim diyabetim var insulin kullaniyorum o yuzden karbonhidratim yuksek biraz insulin dozlarimi ve karbonhidratimi ayni oranda dusuruyorum duzene girecegim insallahTanismadik sanirim cnm ben burcu 25 yasimdayim hemsireyim 1 kizim var yillardir kk dayim 1 yildir da 9. Takimdayim istikrari daha yeni sagladim ins. Sende hemeb verirsin kilolarini
Bu aksam zor cnm ya yuklugumu filan duzelttim oert haldeyim
Canim bence ekmekler cok fazla sadece sabah tercih etmelisin
Bu arda ben burcu 25 yasimdayim hemsireyim 1 kizim var yillardir buralardayim filan klasik kilo alip vermeler dogum evlilik filan
Merhaba canim hos bulduk Gul ayse ben de diyabetli ing. Ogretmeniyim araniza dun gece katildim cok memnun oldum
Bulundugum yerin tek arti yani bu abla dagda doga yuruyusu kiskanilmayacak gibi degilsen hiç istemiyodun halbuki değilmi
Sende iyiki varsın bitanem
İyikide bu takıma gelmişin
anacım burda güneş görmüyozki size gönderem en azından orda doğru dürüst yaz oluyor
darsı diğer haftalara daha iyi derecelere inş.
çok güzel tatlım herşey yolunda demekki
kıskanıyom amaaa :))
Oooo erkenden ilk menümüz gelmiş
Sen karatay gibi yapıyodun heralde cnm
Hep böyle geç kahvaltımı yapıyosun yoksa haftasonu diyemi
Öğünlerin güzel sadece akşama salata yeşillik vs.olsa daha iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?