Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım ben onu düşünmemiştim kusura bakma canım o zaman sen kendin için en iyisini bilirsin diyabette karbon mu çok alınıyor
askrhpozitif bence kosu bandindaki hizin cok iyi dr da bana mecbur kullanmak zorunda olursan 4 u gecme dedi. Disarda yurumek hepsinden iyi dedi havalarda yavas yavas guzellesir yuruyus yollarinda geciririz zamanimizi insallah
dışarda hızlı yürüyemiuorum Ben o yüzden birde küçük çocuk olunca dışarı her zaman çıkamıyorum

Menüm
12.00
1 d tbe
1 orta boyy patates haşl
1 d peynir
1çk bal

14.00
Yarım çb beyaz leblebi

18.00
2 etli biber dolması
1 kase sebzeli mercimek çorbası
4 yk yoğurt

21.00
1 portakal(yemeyi düşünüyorm)

Su.1.5

Suyun az onun disinda iyi cnm

Gayet guzel cnm afiyet olsun

Tanistigima memnun oldum burcu bende kubra 21 yaşındayım evliyim 1oglum var ınş gidicek kilolar dediğin gbi

Karbonhidrat sekere donustugu icin benim icin onemli diyetisyenimin 3 dilim ekmek verdigini biliyorum bana ben o kadar yemiyorum ama aralarda cok fazla atistirmalarim vardi devamli hamur isi piserdi mutfakta masada her daim kurabiye pogaca olurdu gidip geldikce 1 tane 1 tane karinca misali cekerdim onlari hele meyve gunde bir defa oturur basina hepsinden yerdim bazilarindan 2-3 tane bunlarin hepsini kaldirdim hayatimdan abur cuburlari cikarinca bile sekerim dustu dengem bozuldu 50lere dustu ki 30un altina dusmesi koma riski demek o yuzden dikkatli ve ozenli davranarak duzene girmeye calisiyorum
Hani drlar diyorlar ya her kisiye ozel diyet diye bunu ozellikle diyabetten sonra anladim cunku herkes ayri herkesin kendine ozel bi dongusu ve dogali var
Elbette ben de 1 dilim ekmek yiyecegim belki tamamen kaldirip arada bir grisini ile gecistirecegim ama birdenbire degil yavas yavas ve duxenli sekilde cunku ben hayatimi beslenme aliskanliklarimin hepsini komple degistiriyorum yeni bir ben yeni bir beden yapmaya calisiyorum belki 1 ay gec olur hedefime ulasmam ama garanti ve temiz olsun ve bir daha aynaya baktigimda bu sagliksiz mutsuz beni gormem bu son olsun kararim karar
Iste o yuzden burdayim saglikli bir hayata sizinle merhaba diyecegim
Cok mutluyum aranizda
Bugun esim sende bi degisiklik var dedi kendimi cok mutlu hissediyorum yepyeni sicacik samimi arkadaslar edindim kendime dedim yolumda bana destek olacaklar ben de onlara dedim esim de cok sevindi mutlu oldu benim mutlulugumla
Bu arada kizlar esimle de diyet yarisindayiz bakalim sonuc ne olacak

Oooo masallah gipta ettim darisi basima insallah rumuzunuzdan anlamistim ogretmen oldugunuzu hangi brans hocam ? Bu arada ben atanamamis gruptayim malesef
Bende memnun oldm.meslektaşız 27 yaşındaym bir kızım var 1 buçuk senedir takımdayım ama izinliyim şu an 21 kilo verdm burada

fıstık oldun fıstıkkkkk canım benim

suyu az daha içtin mi süper olur canım. afiyet olsun gayet güzel bir menü.

leslie de baya etkili ben koşu bandini tercih ediyorum onun yerine leslie o kadar terletmiyor beni
bak sennnnn leslie teyzeyi beğenmiyon mu beni o terletiyor valla

tatlım gerçi sonraki açıklamalarını okudum ama bence karbonhidratı dengele. aslında biliyor musun sana uygun beslenme şekli karatay. bence onun kitaplarını alıp okuyup başlasan süper olur.

karatay karatay karatay diyorum

Menüm
12.00
1 d tbe
1 orta boyy patates haşl
1 d peynir
1çk bal

14.00
Yarım çb beyaz leblebi

18.00
2 etli biber dolması
1 kase sebzeli mercimek çorbası
4 yk yoğurt

21.00
1 portakal(yemeyi düşünüyorm)

Su.1.5
ponim patates ya da ekmek yerine yumurta olsaymış sanki iyi olurmuş. bir de az daha arttırırsan. afiyet olsun tatlım.

mervem gayet iyi. spor falan süper olmuş

Evet synen oyle oluyor alisinca duramiyor insan yerinde hep bi fazla bi fazla yapmak istiyor haklisin canim

Tabi yarim saat ama arap ati gibi aciliriz sonradan tutamazsiniz bizi
hic tutmam kosun
Olur ozaman :) yarım saat jillian 30 DAY shredle başlım
wayy yapamam diyendrn kork bjilliandan basliyor
ay bizi busra kekledimi @mefkurem abur cuburu yiyordu ya if diye
Zaten ara ara jillian 30 DAY shred yapıyorum ama çocuk bazen izin veriyor bazen hiç izin vermiyor ağlıyor
ben gece yapiyorum valla gunduzde es kaza bugun i gibi cok uyursa
yarin sabah ac wc ye cikmis tartil belli olur canim
canim iki yumurta hem peynir hemde ekmek cok senin kilon 90_100degil canim aralarinda var ogunlerinde dolu dolu mesela oglen bir kepce pilav hic olmamali yayla corbasi zaten pirinclr nohutta saglam bi ogun porsiyondan kastin nedir 4yk bir porsiyon normalde

Anladım canım tabiki haklısın ben onu dusunmedigim için karbon miktarı fazla geldi ama dediklerinde haklısın ben inanıyorum o gün çok yakında sen bu diyabeti yerle bir edeceksin sende o azmin fazlası var ve esinide yeneceksin gör bak
Merhaba bende araniza katilmak istiyorum kizlar boy 158 kilo 84 hedefim 65 bende atanmaya calisan bir iibf mezunuym 2 senelik evliyim ve evlendikten sonra malum baya bir kilo aldim beraber verelim kilolarii
hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımiz var okuyup kabul edersen bizimle olmanda sakinca yok

Yavas yavas azaltiyorum canim karbonhidrati muhtemelen haftaya dr a da gidicem onun da bir gorusunu alirim karbonhidrat azaltma konusunda devam devam devam yilmak yok

Insallah canim zaten ideal kiloma inersem dr um soz verdi insulinleri ilaclari komple kaldiracagim hayatindan dedi benim amacim da o gune erisebilmek Rabbimin izni ile

askrhpozitif okudum benim icin uygundur :) cok sevindim araniza katildigima yazismalari okudugm kadariyla herkes cok motive edici birbirine karsii
Hos geldin canim seni burda gormek cok guzel adim Gul Ayse diyabetli ing. Ogretmeniyim ben de dun gece katildim bu gruba hepberaber vericez kilolarimixi merak etme burda herkes sicacik samimi kendini rahat hisset hersey guzel olacak biz de hayal ettigimiz bedene sahip olacagiz insallah

İnşallah tatlım hedefe yılmadan ulasacagiz inşallah
askrhpozitif okudum benim icin uygundur :) cok sevindim araniza katildigima yazismalari okudugm kadariyla herkes cok motive edici birbirine karsii
o zaman hoşgeldin tatlım pazartesi cuma tartı günümüz
Cuma takımlar arası, pazarteside takım içi tartimiz var hafta sonu kacamaklara o önlemek adına birde ne kadar çok paylaşım yaparsan o kadar senin için iyi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…