- 29 Temmuz 2016
- 459
- 926
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.101
fıstık oldun fıstıkkkkkcanım benim
suyu az daha içtin mi süper olur canım. afiyet olsun gayet güzel bir menü.
bak sennnnnleslie teyzeyi beğenmiyon mu beni o terletiyor valla
tatlım gerçi sonraki açıklamalarını okudum ama bence karbonhidratı dengele. aslında biliyor musun sana uygun beslenme şekli karatay. bence onun kitaplarını alıp okuyup başlasan süper olur.
karatay karatay karatay diyorum
ponim patates ya da ekmek yerine yumurta olsaymış sanki iyi olurmuş. bir de az daha arttırırsan. afiyet olsun tatlım.
mervem gayet iyi. spor falan süper olmuş
Ben shaun t instanity yapıyordum bıraktım onu jillian falan bana kolay geliyor terletmiyor pekhic tutmam kosun
wayy yapamam diyendrn kork bjilliandan basliyor
ay bizi busra kekledimi @mefkurem abur cuburu yiyordu ya if diye
ben gece yapiyorum valla gunduzde es kaza bugun i gibi cok uyursa
yarin sabah ac wc ye cikmis tartil belli olur canim
canim iki yumurta hem peynir hemde ekmek cok senin kilon 90_100degil canim aralarinda var ogunlerinde dolu dolu mesela oglen bir kepce pilav hic olmamali yayla corbasi zaten pirinclr nohutta saglam bi ogun porsiyondan kastin nedir 4yk bir porsiyon normalde
Oooo masallah gipta ettim darisi basima insallah rumuzunuzdan anlamistim ogretmen oldugunuzu hangi brans hocam ? Bu arada ben atanamamis gruptayim malesef
Aramıza hoşgeldin ben Poni. bnde pkoluyum 84 kiloyla hamile kalmştmInsallah saglikli bir sekilde verelim kilolarimizii bende seren memnun oldumsans_sans bende de pko var ve bebek sahibi olmak icin bu 19 kilodan kurtulmam gerekiyo askrhpozitif cok tesekkurler bilgilendirme icin ben 1 haftadir uygulamadayim pazartesi tartilalim o zaman bakalim guzel sonuclar aliriz ins.
aaaa oyle mi bnm olmuyo malesef cok ciddi tedavilere de girmedim henuz tup bebek gibi kilo vermek daha saglıklı ve kolay geldi doktorumunda onerisi bu yonde olduu sonuc olarakk buraya aranıza geldim bendeİnşaallah bi an önce ataman olur canım ben okulöncesi öğretmwnyim 6 yıl oldu
Aramıza hoşgeldin ben Poni. bnde pkoluyum 84 kiloyla hamile kalmştm
canım nasıl bi kaçamak yaptığına bağlı misal ben yedimmi iyi yer iki kilo artı görürüm amma ertesi gün bol su sıfır kaçak sporda olursa o iki kilo geldiği gibi giderNe bileyim tartiya çıkınca çok şaşırdım bide yarın sabah bakayım artik :-(
Valla benim kacamakta baya iyidicanım nasıl bi kaçamak yaptığına bağlı misal ben yedimmi iyi yer iki kilo artı görürüm amma ertesi gün bol su sıfır kaçak sporda olursa o iki kilo geldiği gibi gider
kız kocada istemiyorsa verme boşver ye gitsin ölmiyecekmiyiz:) şaka şaka ben eminim eşim memnun olsada verirdim o kim oluyormuş benim kendimi beğenmem önemli:)oyy kuzum SM benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
gayet güzel sabah çok geç olmuş sadece
Bunu ilk defa duydum kahvaltıyı bende geç yapiyorum ama benim ki geç kalkmakta ve uyanır uyanmaz yiyememekle alakalı
ama çok zor oluyordu canım İstanbul gibi bir yerde hamile halimle sıkışık tepisik gitmek
P 90x vücut geliştirme programı can cdleri var elimde 90 günde kaslı maslı bişey oluyorsun tabi beni oldukça zorluyor mekik sınav tarzı şeyleri yapamıyorum mesela
Hesaplamayı dert etme canim onları biz hallederiz sen rahat rahat kilo vermenr bak
wuhuuuu iki yeni çıtır çok hırslı gordum
Bunu bir araştırmam lazım dikkatimi çekmedi desem yalan olur
ahh ahh ben de duysam artık onları. Eşim aksine verme böyle iyisin deyip duruyor sen spora gidersinde ben oturur müyüm kosubandimla aşkımı yasayayim
yarın sabah kalkınca hemen tartılma ödemi atsın vücut sonra cıbıldak olarak tartıl gerçek sonucu görürsünNe bileyim tartiya çıkınca çok şaşırdım bide yarın sabah bakayım artik :-(
gider gider helede ertesi günler protein ağırlıklı beslen buhar olur giderValla benim kacamakta baya iyidiinşallah benimkide geldiği gibi gider
kelebeğim gazla çalışan bir bünyem var ver gazı gör bak neler yaparım:)Doğal, olması gereken kilomuzz...Ne güzel yazmışsın canımm..İnşallah adım adım hepimiz ulaşırız doğallığmıza :)
İnşallah canımm..Ailecek bilinçlisiniz sanırım maşallah
Bende en çok sizlere güveniyorum zaten ablacımm..Hayırlısı olsunn
Maşallah canımmm ne güzel olmuş senin için en çokda eşinin ailesi tarafndan övülmek mutlu etmiştir.
Canımm menün çok güzel ama aç kalmışsındır bayağı aralarda ananas greyfurt falan yesen daha iyi olabilir..
Bilemiyorum belki karatay diyetinin özelliği budur..Ne zamandır uyguluyorsun canımm?
Zaten beslenmelerim protein ağırlıklı oluyor geneldegider gider helede ertesi günler protein ağırlıklı beslen buhar olur gider
Ooooohhhh süper maşallahsabah 10.15
yumurta piyazı
1 dilim peynir
5 zeytin
2 dilim çemensiz pastırma
ara 12.45
balkabağı üzerine 2 tk tahin ve az ceviz
öğlen 15.15
2 yk tavuk sote
2 yk kuru sebze sote
1/2 kase ev yoğurdu
akşam 19.15
3 yk etli kereviz yemeği
küçük kase ev yoğurdu
taze soğan
1 dilim tbe
ara 20.00
1 çay bardağı kefir
2,5 lt su
akşam üzeri leslie 4 mil
akşam leslie 2 mil
toplamda 90 dk sporaskrhpozitif Habinar
masallah cok guzel leslie 4 mil e hemen mı basladınız bır sure 2 ya daa 3 u yaptınız mı bu konuda yardımcı olursanız sevınırım ben 3mile i zor tamamlıyorum baya hamlamışım sanırımsabah 10.15
yumurta piyazı
1 dilim peynir
5 zeytin
2 dilim çemensiz pastırma
ara 12.45
balkabağı üzerine 2 tk tahin ve az ceviz
öğlen 15.15
2 yk tavuk sote
2 yk kuru sebze sote
1/2 kase ev yoğurdu
akşam 19.15
3 yk etli kereviz yemeği
küçük kase ev yoğurdu
taze soğan
1 dilim tbe
ara 20.00
1 çay bardağı kefir
2,5 lt su
akşam üzeri leslie 4 mil
akşam leslie 2 mil
toplamda 90 dk sporaskrhpozitif Habinar
anam kızımın adı ağzımın tadı:) benim prensesim adıda Kübra ceylinHosbulduk fulya bende kubra tanistigimiza memnun oldum
yok canım ben leslie 1 mil yapıyordum. çalışıyorum yoruluyorum. leslie de hızlı geliyordu bana. gündüz azar azar yürümeyi tercih ediyordum. onu da evde olunca 1 mil. kilom fazla olduğu ve alışık olmadığım için kalbimi zorluyor gibi geliyordu. sonradan bir haftasonu 3 mil yapıverdim. şimdi de vücudumun istediği kadar 2 mil 3 mil yapıyorum. bugün ilk defa 4 mil yaptım. akşam da aslında 3 mil yapacaktım ama sanki alt komşu tık tık yaptı gibi geldimasallah cok guzel leslie 4 mil e hemen mı basladınız bır sure 2 ya daa 3 u yaptınız mı bu konuda yardımcı olursanız sevınırım ben 3mile i zor tamamlıyorum baya hamlamışım sanırım
Planlarımı afişe edemem tatlım sır hepisiHabinar rakibem yesilvadi bizimde simdi sen bu hafta beni yenmek icin neler yapacaksun hele bi anlat
tesekkur ederimm haklısın zamanla yukselse benim icin daha iyi olcak galiba bir de yanlış bişeyler yapmak istemiyorumyok canım ben leslie 1 mil yapıyordum. çalışıyorum yoruluyorum. leslie de hızlı geliyordu bana. gündüz azar azar yürümeyi tercih ediyordum. onu da evde olunca 1 mil. kilom fazla olduğu ve alışık olmadığım için kalbimi zorluyor gibi geliyordu. sonradan bir haftasonu 3 mil yapıverdim. şimdi de vücudumun istediği kadar 2 mil 3 mil yapıyorum. bugün ilk defa 4 mil yaptım. akşam da aslında 3 mil yapacaktım ama sanki alt komşu tık tık yaptı gibi geldibıraktım 2 mil de yeter bu da 2 mil olsun dedim.
demek istediğim şu: zorlama kendini. yapabildiğin kadar yap bırak. vücut alıştıkça sporu yükseltirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?