Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Insallah saglikli bir sekilde verelim kilolarimizii bende seren memnun oldum sans_sans bende de pko var ve bebek sahibi olmak icin bu 19 kilodan kurtulmam gerekiyo askrhpozitif cok tesekkurler bilgilendirme icin ben 1 haftadir uygulamadayim pazartesi tartilalim o zaman bakalim guzel sonuclar aliriz ins.

Evdeyken az oluo canim isteyken devamli iciom resmen

Ben shaun t instanity yapıyordum bıraktım onu jillian falan bana kolay geliyor terletmiyor pek

Oooo masallah gipta ettim darisi basima insallah rumuzunuzdan anlamistim ogretmen oldugunuzu hangi brans hocam ? Bu arada ben atanamamis gruptayim malesef

İnşaallah bi an önce ataman olur canım ben okulöncesi öğretmwnyim 6 yıl oldu

Aramıza hoşgeldin ben Poni. bnde pkoluyum 84 kiloyla hamile kalmştm

İnşaallah bi an önce ataman olur canım ben okulöncesi öğretmwnyim 6 yıl oldu

Aramıza hoşgeldin ben Poni. bnde pkoluyum 84 kiloyla hamile kalmştm
aaaa oyle mi bnm olmuyo malesef cok ciddi tedavilere de girmedim henuz tup bebek gibi kilo vermek daha saglıklı ve kolay geldi doktorumunda onerisi bu yonde olduu sonuc olarakk buraya aranıza geldim bende hosbuldummm

Ne bileyim tartiya çıkınca çok şaşırdım bide yarın sabah bakayım artik :-(
canım nasıl bi kaçamak yaptığına bağlı misal ben yedimmi iyi yer iki kilo artı görürüm amma ertesi gün bol su sıfır kaçak sporda olursa o iki kilo geldiği gibi gider

canım nasıl bi kaçamak yaptığına bağlı misal ben yedimmi iyi yer iki kilo artı görürüm amma ertesi gün bol su sıfır kaçak sporda olursa o iki kilo geldiği gibi gider
Valla benim kacamakta baya iyidi inşallah benimkide geldiği gibi gider

kız kocada istemiyorsa verme boşver ye gitsin ölmiyecekmiyiz:) şaka şaka ben eminim eşim memnun olsada verirdim o kim oluyormuş benim kendimi beğenmem önemli:)

kelebeğim gazla çalışan bir bünyem var ver gazı gör bak neler yaparım:)
ektiğimi biçiyorum bu sıra nasıl mutluyum anlatamam Görümcemin kızı 59,60 kiloydum evlenince kilo aldı bugün tartıldı 67 benden kilolu eşim diyor bugünlerimidw görecektik :)

sabah 10.15
yumurta piyazı
1 dilim peynir
5 zeytin
2 dilim çemensiz pastırma

ara 12.45
balkabağı üzerine 2 tk tahin ve az ceviz

öğlen 15.15
2 yk tavuk sote
2 yk kuru sebze sote
1/2 kase ev yoğurdu

akşam 19.15
3 yk etli kereviz yemeği
küçük kase ev yoğurdu
taze soğan
1 dilim tbe

ara 20.00
1 çay bardağı kefir

2,5 lt su
akşam üzeri leslie 4 mil
akşam leslie 2 mil
toplamda 90 dk spor askrhpozitif Habinar

Ooooohhhh süper maşallah

masallah cok guzel leslie 4 mil e hemen mı basladınız bır sure 2 ya daa 3 u yaptınız mı bu konuda yardımcı olursanız sevınırım ben 3mile i zor tamamlıyorum baya hamlamışım sanırım

masallah cok guzel leslie 4 mil e hemen mı basladınız bır sure 2 ya daa 3 u yaptınız mı bu konuda yardımcı olursanız sevınırım ben 3mile i zor tamamlıyorum baya hamlamışım sanırım
yok canım ben leslie 1 mil yapıyordum. çalışıyorum yoruluyorum. leslie de hızlı geliyordu bana. gündüz azar azar yürümeyi tercih ediyordum. onu da evde olunca 1 mil. kilom fazla olduğu ve alışık olmadığım için kalbimi zorluyor gibi geliyordu. sonradan bir haftasonu 3 mil yapıverdim. şimdi de vücudumun istediği kadar 2 mil 3 mil yapıyorum. bugün ilk defa 4 mil yaptım. akşam da aslında 3 mil yapacaktım ama sanki alt komşu tık tık yaptı gibi geldi bıraktım 2 mil de yeter bu da 2 mil olsun dedim.
demek istediğim şu: zorlama kendini. yapabildiğin kadar yap bırak. vücut alıştıkça sporu yükseltirsin.

tesekkur ederimm haklısın zamanla yukselse benim icin daha iyi olcak galiba bir de yanlış bişeyler yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…