- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.121
hoşgeldin diyetdaşım ben dilek 33 yaşında bir oğlum bir kızım birde kocam var:)masallah cok guzel leslie 4 mil e hemen mı basladınız bır sure 2 ya daa 3 u yaptınız mı bu konuda yardımcı olursanız sevınırım ben 3mile i zor tamamlıyorum baya hamlamışım sanırım
İkiz olduğu için taşıyamıyordum hep yattım üstüne üstelik ama beni sömürmüşler işte diş kalmadı ağzımda implant yaptırdım sonraAnaaamm telliogullarindanmisim ya benyuruyun telliogullari yesil vadi bizim seferogullari kusura bakmayin bu hafta size veremeyiz yesil vadide gobek ata ata zaferimizi kutlayacagiz demi kizlar
Masallah ya ne guzel bravo diyor ayakta alkisiyorumdarisi bizlerin basina insallah
Oyyyy bu nasil bir meydan okumadir cok hosuma gitti
Hemen canim yaparim tabi neden olmasin gidecek bu kilolar
P 90 x nedir canim ?hic duymadim
Canim Allah bagislasin bebegini bir vazda saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbimdikkat et kendine
Merhaba canim tesekkurler Gul Ayse ben de insallah epimiz saglikli bedenlerimize kavusacagiz
Ayni kilosuyla doguma gideni duymustum ama eksi kiloyla gideni duymamistim sasirdim hatta sok oldumbravo diyorum nasil basardin peki yiyemedin mi bilincli mi yaptin?
Hamileyken mekik cekilebiliyor mu
Komsum vardi onunda elli olmazdi karni hep sikayet ederdi kimse yer vermiyor diyo onu hatirladim cok yasayin emi
Rabbim bana da isteyen herkese nasip etsin insallah
Ooooo yol arkadasim bu ne hiz yahu masallah ben 2 ogun yapamayacagim sekerim duser onu da kontrol altina almam lazim dusunce kendime gelmem zor oluyor cunku yavas yavas emin adimlarla geliyorum yalniz
Bu arada bu afta yenilmeye hazir misin canim benimcok begendigim meydan okumayi aninda degerlendirip burda kullandim bile
Canim ne yarismasi varsa dahil edin hepsine beni bir bir tek ek hepsinde birinci olacagim bu sozumu de yabana atmayin BEN GELIYORUUUUMMM
Tarti gununu okumustum cuma ve pazartesi diye yalniz su oran hesabini tam anlamadim en fazla ilk sayfayi acar tek tek hesap ederim diye dusunuyorum.
Bir de her hafta baska birisi i hazirliyor listeyi bi sure bana vermeseniz de ben bi olayi cozsem olur mu simdi zorlanacagim cunku
Neeeee gelininiz mi varabla sen kac yasindasin sormasi ayip olmasin
@Cilekli Turtam i gecmem lazim
selam kızlar bugünkü takdirlerim motivemde görümcem lerden geldi fıstık olmuşum ya la ben :)
eşimde bunu koru daha fazla verme yeter dedi bunuda duydum ya kocamın ağzından ölsemde gam yemem artık
Misafirimleri uğurladım şimdi yediklerimi yakma zamanı leslie ablamla iki yürüyüp geliyorum hemen
hosbuldum bende seren memnun oldum hedefine ulaşman cok guzel darısı diğer arkadaşların ve benim basıma umarım faydalanabilirimm hedefime ulaştığım gunleri de gorurumhoşgeldin diyetdaşım ben dilek 33 yaşında bir oğlum bir kızım birde kocam var:)
yıllardır diyetle uğraştım ve 13 yıl sonunda takımım sayesinde hayal ettiğim kiloya ulaştım şuanda takımından kopmayıp korumayı başarıyorum
canım benim burası büyük nimet faydalanması nı bilirsen söylenenleri kulağına küpe yapıp iradeni azmini konuşturursan göz açıp kapayana kadar bir bakmışsın hedefe ulaşmış sin
Canım sabahları uyandıktan yarım saat sonra tuvalet ihtiyacını giderince tartıl öyle akşamları tartıya hele hiç çıkma kafayı yersin bende tartı fobisi var pazartesi bildirim yapılacak şimdiden derde düştümKızlar size bişey soru cam ben dün değil onceki gün tartida 67.9 çıktım dün kaçamak yaptim bugünde 70 gözüküyor yarım saat falan öncesi 2 BARDAK su icmistim ondan midir yoksa 1 günde 2kilomu aldırdı bu kaçamak bana ? Moralim bozuldu
Hosgeldin canim tekrar hepimizin rahatsiz oldugu bir konu var ki burdayiz hic takma kafana hersey yoluna girer ben de bir bebek kaybettim ama herseyde bir hayirvar dedim ve bir kez bile isyan etmedim Allahtan gelene bisey diyemiyorsun Rabbim en dogru zamani bilir O isterse istedigi zaman ve yerde olurInsallah saglikli bir sekilde verelim kilolarimizii bende seren memnun oldumsans_sans bende de pko var ve bebek sahibi olmak icin bu 19 kilodan kurtulmam gerekiyo @askrhpozitif cok tesekkurler bilgilendirme icin ben 1 haftadir uygulamadayim pazartesi tartilalim o zaman bakalim guzel sonuclar aliriz ins.
İnşaallah bi an önce ataman olur canım ben okulöncesi öğretmwnyim 6 yıl oldu
Aramıza hoşgeldin ben Poni. bnde pkoluyum 84 kiloyla hamile kalmştm
Valla benim kacamakta baya iyidiinşallah benimkide geldiği gibi gider
Ben de oyle tartiliyorumyarın sabah kalkınca hemen tartılma ödemi atsın vücut sonra cıbıldak olarak tartıl gerçek sonucu görürsün
Vay vay vay ne tuyolar varmis ogrendigim iyi oldugider gider helede ertesi günler protein ağırlıklı beslen buhar olur gider
sabah 10.15
yumurta piyazı
1 dilim peynir
5 zeytin
2 dilim çemensiz pastırma
ara 12.45
balkabağı üzerine 2 tk tahin ve az ceviz
öğlen 15.15
2 yk tavuk sote
2 yk kuru sebze sote
1/2 kase ev yoğurdu
akşam 19.15
3 yk etli kereviz yemeği
küçük kase ev yoğurdu
taze soğan
1 dilim tbe
ara 20.00
1 çay bardağı kefir
2,5 lt su
akşam üzeri leslie 4 mil
akşam leslie 2 mil
toplamda 90 dk spor @askrhpozitifHabinar
Nohut pilav fasulye pilav ikilisini unut canım Yok öyle bişeyMenüm
09.30
1 tane kivi
11.00
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim çavdarlı ekmek
Yeşil çay
15.00
1 tam yuvarlak ananas
17.30
1 hurma
18.00
1 porsiyon Yayla çorbası
1 porsiyon nohut yemeği
1 kepçe pilav
4 yk yoğurt
21.00
1/2 greyfurt
+2 litre su
1 saat tempolu yürüyüş
20 dk leslie
Canim ya ne zorluklarcekmissin Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah bundan sonra hic problemin olmaz cocuklarinla huzurlu saglikli bir omur gecirirsinİkiz olduğu için taşıyamıyordum hep yattım üstüne üstelik ama beni sömürmüşler işte diş kalmadı ağzımda implant yaptırdım sonra
Bünye ile alakalı canım kimisi 30 kilo alıyor bi çocukta kimiside benim gibi işte ikiside zararlı bence
Yedim yemez olurmuyum çok dikkat ederdim üstüne üstelik
4 dilim ekmek şehriye çorbası dikkatimi çekenler canım ayrıca meyve saati baya geç olmuş gün içinde 3 porsiyon meyve yemişsin akşam yemeğinin peşine yiyip 19:30 da kapatabilirsin dükkanı11 subat menusu
Kahvalti. 10.00
2 domates
1 kk b. Peynir
1 ince dilim kasar peynir
2 haslanmis yumurta
2 domates
10 adet s. Zeytin
2 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara 12.45
2 kucuk elma
1 cay bardagi sut
Ogle 14.45
2 kase tavuk etli sehriye corbasi
2 dilim ekmek
Aksam 19.00
1 kase sarimsakli yogurt
1 tabak kozlenmis patlican salatasi
Ara 21.30
1 meyve
1 cay bardagi sut
2 lt su
Leslie 1 mile 15 dk
Leslie floor 15 dk
Saolasın canım Allah hayırlı uzun ömür versin onlaraCanim ya ne zorluklarcekmissin Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah bundan sonra hic problemin olmaz cocuklarinla huzurlu saglikli bir omur gecirirsin
afiyet olsun guzel cAnımSabah 12.00
1 haslabmis yunurta
1 kk peynir
4 zeytin
3 halka ev yapimi sucuk
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara 15.00
1 kuru incir
2 ceviz
1 sutlu nescafr
Aksam 18.30
6 yk kendi yagiyla.kavrulmus et
Yarim kase yogurt
1.5 litre su
Spor yok (sabahtan beri temizlik ve simdi annemlerdeyim )
karbon inusilun icin ama yumurtada iki tane 2dlmde peynir yemissin oglende yine karbin bol aslında 1kase corba salata yoğurt protein yada sebze olsa inusiluni sadece karbobhidrat beslemiyor ani cikis ve dusurler icin ara ogun yap ogunlerini atlama birde diyetisyen ve dahiliye destekli gitsen inan daha verimli olur11 subat menusu
Kahvalti. 10.00
2 domates
1 kk b. Peynir
1 ince dilim kasar peynir
2 haslanmis yumurta
2 domates
10 adet s. Zeytin
2 dilim ekmek
Sekersiz cay
Ara 12.45
2 kucuk elma
1 cay bardagi sut
Ogle 14.45
2 kase tavuk etli sehriye corbasi
2 dilim ekmek
Aksam 19.00
1 kase sarimsakli yogurt
1 tabak kozlenmis patlican salatasi
Ara 21.30
1 meyve
1 cay bardagi sut
2 lt su
Leslie 1 mile 15 dk
Leslie floor 15 dk
afiyet olsun ponim su fazlalassa superMenüm
12.00
1 d tbe
1 orta boyy patates haşl
1 d peynir
1çk bal
14.00
Yarım çb beyaz leblebi
18.00
2 etli biber dolması
1 kase sebzeli mercimek çorbası
4 yk yoğurt
21.00
1 portakal(yemeyi düşünüyorm)
Su.1.5
banada 5i gecme dedi@askrhpozitif bence kosu bandindaki hizin cok iyi dr da bana mecbur kullanmak zorunda olursan 4 u gecme dedi. Disarda yurumek hepsinden iyi dedi havalarda yavas yavas guzellesir yuruyus yollarinda geciririz zamanimizi insallah
hosgeldin canim kaynasmissin bile ben bahar takim kaptanıyım bizi ayakta tutan bol paylasim ve motive canim hepimiz kaderdasiz@askrhpozitif okudum benim icin uygundur :) cok sevindim araniza katildigima yazismalari okudugm kadariyla herkes cok motive edici birbirine karsii
Ben shaun t instanity yapıyordum bıraktım onu jillian falan bana kolay geliyor terletmiyor pek
canim tup bebeklik bir durum yoktur eminim pkonun en buyuk düşmanı kilo sen kilolardan kurtul bak nasil geliverecek hediyenaaaa oyle mi bnm olmuyo malesef cok ciddi tedavilere de girmedim henuz tup bebek gibi kilo vermek daha saglıklı ve kolay geldi doktorumunda onerisi bu yonde olduu sonuc olarakk buraya aranıza geldim bendehosbuldummm
fulyasabah 10.15
yumurta piyazı
1 dilim peynir
5 zeytin
ara 12.45
öğlen 15.15
2 yk tavuk sote
2 yk kuru sebze sote
1/2 kase ev yoğurdu
akşam 19.15
3 yk etli kereviz yemeği
küçük kase ev yoğurdu
taze soğan
1 dilim tbe
ara 20.00
1 çay bardağı kefir
2,5 lt su
akşam üzeri leslie 4 mil
akşam leslie 2 mil
bumasallah cok guzel leslie 4 mil e hemen mı basladınız bır sure 2 ya daa 3 u yaptınız mı bu konuda yardımcı olursanız sevınırım ben 3mile i zor tamamlıyorum baya hamlamışım sanırım
gidip dilegi taciz edeyim biliyordun kankinPlanlarımı afişe edemem tatlım sır hepisi
O zaman gün içinde metobalizmanın hızlı olduğu zamanda karbon tüket akşam hiç yeme mesela zamanla düzene girer zaten deneye yanıla buluyoruz hepimizKarbonhidratlari birden dusuremiyorum cunku belli bir insulin dozum var kullandığım insulini 2 unite dusurebiliyorum o da 2 ya da 3 gunde bir birden dusurursem sekerim firlar karbonhidrati birden azaltirsam insulin fazla gelir sekerim duser bu defa da 24 den 20 ye dusurdum yavasca dusurmeye devam ediyorum birkac gune duzenlenir hersey yaklasik 10 gundur diyet yapiyorum baslarda dusme ve yukselmelerim cok oldu bu dalgalanmalar beni cok yoruyor ve zorluyor ama yakinda hepsi duzelecek insallah oglen karnonhidrati fazla alip aksama birakmak istemedim o yuzden oyle oldu canim hakkimda hayirlisi duzenli ve devamli olup saglikli yasamaya calismaya calisiyorum
Poni listenemi başladın hayırdırMenüm
12.00
1 d tbe
1 orta boyy patates haşl
1 d peynir
1çk bal
14.00
Yarım çb beyaz leblebi
18.00
2 etli biber dolması
1 kase sebzeli mercimek çorbası
4 yk yoğurt
21.00
1 portakal(yemeyi düşünüyorm)
Su.1.5
Mis gibi menü çok şükür afiyet olsun bayıldım enginar somon azım sulandı(11:30)
1 kk az yağlı az tuzlu sepet peyniri
¼ tam tahilli simit( susam yerine yulaf vardi)
9-10 çatal zeytinyağlı yumurtalı domates(2 yumurtadan yapmıştım )
(12:40)
1 kupa yeşil çay
(16:30)
1 fincan damla sakızlı Türk kahvesi
3 gün kurusu
(17:20)
fırında Kekikli defne yapraklı somon ( avucumun içi kadar)
80 Gr fırında zeytinyağlı kereviz
su:2 lt(suyun 650 ml sine greyfurt sıktım az bişey)
spor:100 dk(30 dk merkez sinerjik,10 dk karin parçalayıcı ,60 dk koşu bandı )
Bu gunude kapattım çok şükür
Kızlar hafta sonu bile cozutmuyoruz farkındamısınız menü çok güzel tebriklerrrrsabah 10.15
yumurta piyazı
1 dilim peynir
5 zeytin
ara 12.45
öğlen 15.15
2 yk tavuk sote
2 yk kuru sebze sote
1/2 kase ev yoğurdu
akşam 19.15
3 yk etli kereviz yemeği
küçük kase ev yoğurdu
taze soğan
1 dilim tbe
ara 20.00
1 çay bardağı kefir
2,5 lt su
akşam üzeri leslie 4 mil
akşam leslie 2 mil
memnun oldum seren gecmiste goremedim kac kgsun hedef kac not alacagim liste icin birde tellioglu seferoglu diye grubumuz var senide alalim mi takim ici kapisiyoruzNorth River memnun oldum seren ben. takım cok guzel herkes cok sıcakkanlı belli kaynastık hemen sagolsunlar evet inşallah kilolarım gidince daha güzel olcak hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?