Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

masallah cok guzel leslie 4 mil e hemen mı basladınız bır sure 2 ya daa 3 u yaptınız mı bu konuda yardımcı olursanız sevınırım ben 3mile i zor tamamlıyorum baya hamlamışım sanırım
hoşgeldin diyetdaşım ben dilek 33 yaşında bir oğlum bir kızım birde kocam var:)
yıllardır diyetle uğraştım ve 13 yıl sonunda takımım sayesinde hayal ettiğim kiloya ulaştım şuanda takımından kopmayıp korumayı başarıyorum

canım benim burası büyük nimet faydalanması nı bilirsen söylenenleri kulağına küpe yapıp iradeni azmini konuşturursan göz açıp kapayana kadar bir bakmışsın hedefe ulaşmış sin

İkiz olduğu için taşıyamıyordum hep yattım üstüne üstelik ama beni sömürmüşler işte diş kalmadı ağzımda implant yaptırdım sonra
Bünye ile alakalı canım kimisi 30 kilo alıyor bi çocukta kimiside benim gibi işte ikiside zararlı bence
Yedim yemez olurmuyum çok dikkat ederdim üstüne üstelik

Kız sen baya oturttun kilonu maşallah sana imreniyorum en az 6 ay daha buradasın bak motivasyon kaynağımızsın öğreneceğimiz çok şey var senden hedeften sonra kilo kontrol olayında devreye gireceksin dilekciğim

hosbuldum bende seren memnun oldum hedefine ulaşman cok guzel darısı diğer arkadaşların ve benim basıma umarım faydalanabilirimm hedefime ulaştığım gunleri de gorurum

Canım sabahları uyandıktan yarım saat sonra tuvalet ihtiyacını giderince tartıl öyle akşamları tartıya hele hiç çıkma kafayı yersin bende tartı fobisi var pazartesi bildirim yapılacak şimdiden derde düştüm
Dua ederek çıkar oldum tartıya hergün hiççç tartılma moralin bozulur bi pazartesi bi cuma sabah

Hosgeldin canim tekrar hepimizin rahatsiz oldugu bir konu var ki burdayiz hic takma kafana hersey yoluna girer ben de bir bebek kaybettim ama herseyde bir hayirvar dedim ve bir kez bile isyan etmedim Allahtan gelene bisey diyemiyorsun Rabbim en dogru zamani bilir O isterse istedigi zaman ve yerde olur
O yuzden biz elimizden geleni yapalim verelim kilolari sonra tevekkul edelim insallah

İnşaallah bi an önce ataman olur canım ben okulöncesi öğretmwnyim 6 yıl oldu

Aramıza hoşgeldin ben Poni. bnde pkoluyum 84 kiloyla hamile kalmştm

Insallah canim tesekkur ederim guzel dileklerin icin nasip bu isler

Valla benim kacamakta baya iyidi inşallah benimkide geldiği gibi gider

Gider canim gider hic merak etme ben eminim sana guveniyorum

yarın sabah kalkınca hemen tartılma ödemi atsın vücut sonra cıbıldak olarak tartıl gerçek sonucu görürsün
Ben de oyle tartiliyorum
Kesinle oyle denemelisin @cilekliturtam

gider gider helede ertesi günler protein ağırlıklı beslen buhar olur gider
Vay vay vay ne tuyolar varmis ogrendigim iyi oldu

Masallah canim ne guzel spor yapmissin gecen yil ben de severek leslie 4 mile yapiyordum simdi basa dondum 1 mildeyim henuz yavas tempoyu artiracagim tabi sonra gitsin kilolar

Nohut pilav fasulye pilav ikilisini unut canım Yok öyle bişey bide yayla çorbası mefkûre abla görmesin salata yeseydin keşke

Canim ya ne zorluklarcekmissin Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah bundan sonra hic problemin olmaz cocuklarinla huzurlu saglikli bir omur gecirirsin

4 dilim ekmek şehriye çorbası dikkatimi çekenler canım ayrıca meyve saati baya geç olmuş gün içinde 3 porsiyon meyve yemişsin akşam yemeğinin peşine yiyip 19:30 da kapatabilirsin dükkanı
Sonra kahve bitki çayı eksik olan suyunu tamamlama gibi yatana kadar bişeyler içersen gün biter işte

afiyet olsun guzel cAnım
karbon inusilun icin ama yumurtada iki tane 2dlmde peynir yemissin oglende yine karbin bol aslında 1kase corba salata yoğurt protein yada sebze olsa inusiluni sadece karbobhidrat beslemiyor ani cikis ve dusurler icin ara ogun yap ogunlerini atlama birde diyetisyen ve dahiliye destekli gitsen inan daha verimli olur
Menüm
12.00
1 d tbe
1 orta boyy patates haşl
1 d peynir
1çk bal

14.00
Yarım çb beyaz leblebi

18.00
2 etli biber dolması
1 kase sebzeli mercimek çorbası
4 yk yoğurt

21.00
1 portakal(yemeyi düşünüyorm)

Su.1.5
afiyet olsun ponim su fazlalassa super
@askrhpozitif bence kosu bandindaki hizin cok iyi dr da bana mecbur kullanmak zorunda olursan 4 u gecme dedi. Disarda yurumek hepsinden iyi dedi havalarda yavas yavas guzellesir yuruyus yollarinda geciririz zamanimizi insallah
banada 5i gecme dedi
@askrhpozitif okudum benim icin uygundur :) cok sevindim araniza katildigima yazismalari okudugm kadariyla herkes cok motive edici birbirine karsii
hosgeldin canim kaynasmissin bile ben bahar takim kaptanıyım bizi ayakta tutan bol paylasim ve motive canim hepimiz kaderdasiz
Ben shaun t instanity yapıyordum bıraktım onu jillian falan bana kolay geliyor terletmiyor pek
madem oyle niye bizimle 30dk pazarligi yapiyorsun sag gosterip sol mu vurcan rakibe gizli oyun mu
aaaa oyle mi bnm olmuyo malesef cok ciddi tedavilere de girmedim henuz tup bebek gibi kilo vermek daha saglıklı ve kolay geldi doktorumunda onerisi bu yonde olduu sonuc olarakk buraya aranıza geldim bende hosbuldummm
canim tup bebeklik bir durum yoktur eminim pkonun en buyuk düşmanı kilo sen kilolardan kurtul bak nasil geliverecek hediyen

fulya nolurrr boyle devam et super

masallah cok guzel leslie 4 mil e hemen mı basladınız bır sure 2 ya daa 3 u yaptınız mı bu konuda yardımcı olursanız sevınırım ben 3mile i zor tamamlıyorum baya hamlamışım sanırım
bu 60kiloyum fulya 1mile yapip yarida birakiyordu yotuldum diye iste ostemenin zaferi simdi
Planlarımı afişe edemem tatlım sır hepisi
gidip dilegi taciz edeyim biliyordun kankin

O zaman gün içinde metobalizmanın hızlı olduğu zamanda karbon tüket akşam hiç yeme mesela zamanla düzene girer zaten deneye yanıla buluyoruz hepimiz

Mis gibi menü çok şükür afiyet olsun bayıldım enginar somon azım sulandı

Kızlar hafta sonu bile cozutmuyoruz farkındamısınız menü çok güzel tebriklerrrr

menu kosun kosun kaptan menusu gorsun elalem

sabah(10:00)
20g,sucukla yagsiz omlet 1yumurtali
bunun yarisini yedim yarisini oglum yedi
1kk dil peynir
yesilcay

öğle(13:30)
4minik kofte 90g
1kornison tursu
salata
1kepce yayla çorbası
1/2kase pulbiberli yogurt

ara(17:00)
2ceviz
1bardak sut

aksam(19:30)
1kepce sebzeli sehriye
sulu koftenin 5minik koftesi bezelye ve patatesini yemedim
salata
2yk yogurt

su:2lt spor:45dk leslie

North River memnun oldum seren ben. takım cok guzel herkes cok sıcakkanlı belli kaynastık hemen sagolsunlar evet inşallah kilolarım gidince daha güzel olcak hersey
memnun oldum seren gecmiste goremedim kac kgsun hedef kac not alacagim liste icin birde tellioglu seferoglu diye grubumuz var senide alalim mi takim ici kapisiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…