Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cık yanlış adres

Bezelyeleri ayırır olduk ya :)
Kaptan kıskandım menünü

Tuvalet ihtiyacını gider diyorsun ama 3gunde bir çıkıyorum büyük abdeste

Sabah 9
1 dl tb ekmeği biraz peynir çeşitleri
Öğlen 14:30
Brokoli buharda haşlanmış yoğurtlu
1avuç fındık
Akşam 19
1 kase nohut
1 kase yoğurt
1 elma
Yatmadan filtre kahve bitki çayı
Su 2.5 lt
Spor 45 dk aerobik
5 saat arayla besleniyorum Yeni gelenler ara öğün kesinlikle Yok bende ne yiyeceksem bi kenara ayırıyor öğünle birlikte yiyorum bilginize :)

hiccc uykum yok baba ogul uyudu, bugun sözde evde olacaktim ama eltime gittik iyi ki oglen yapmisim sporu... halep dolmasi vardi ıspanaklı borek baklava yeeeemeeedimmmm beceriklidirde eminim cok lezzetliydi ama zayiflayinca isterim yapar o bana

Evet yanıltma taktikleri

Dileğim sürekli kilodan mı konuşuyonuz

Kız ne diyon sen gece gece
Açım zati hiçbirinin tadına damı bakmadın
Evden çıkmak istemiyorum arkadaş gezmeler valla iyice a sosyal olacam yoksa tutamam diye ödüm kopuyor

Kız ne diyon sen gece gece
Açım zati hiçbirinin tadına damı bakmadın
Evden çıkmak istemiyorum arkadaş gezmeler valla iyice a sosyal olacam yoksa tutamam diye ödüm kopuyor
yok canim baksam devami gelir bende aksine bizim eve misafir gelince beb disari gidince pek bi kararliyim cunku kilomdan utanip yemiyorum galiba ama yanliz kalınca yiyordum iste onlar oldu yük bana simdi su sözu diyorun kendime yanlizken yediklerin elalem icinde giydiklerinden belli olur

Tuvalet ihtiyacını gider diyorsun ama 3gunde bir çıkıyorum büyük abdeste
Canım benim yaptığım diyet
diyetisyen değil eğitim almış uzman doktor kontrolünde bi diyet yapıyorum
Bu doktorun tavsiyesi bir bitki çayı var mucize diyebilirim internetten de satılıyor hergün aynı saatte çıkıyorsun düzene giriyorsun istersen dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…