- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.141
afiyet olsun guzel cAnım
karbon inusilun icin ama yumurtada iki tane 2dlmde peynir yemissin oglende yine karbin bol aslında 1kase corba salata yoğurt protein yada sebze olsa inusiluni sadece karbobhidrat beslemiyor ani cikis ve dusurler icin ara ogun yap ogunlerini atlama birde diyetisyen ve dahiliye destekli gitsen inan daha verimli olur
afiyet olsun ponim su fazlalassa super
banada 5i gecme dedi
hosgeldin canim kaynasmissin bile ben bahar takim kaptanıyım bizi ayakta tutan bol paylasim ve motive canim hepimiz kaderdasiz
madem oyle niye bizimle 30dk pazarligi yapiyorsun sag gosterip sol mu vurcan rakibe gizli oyun mu
canim tup bebeklik bir durum yoktur eminim pkonun en buyuk düşmanı kilo sen kilolardan kurtul bak nasil geliverecek hediyen
fulyanolurrr boyle devam et super
bu @60kiloyum fulya 1mile yapip yarida birakiyordu yotuldum diye iste ostemenin zaferi simdi
gidip dilegi taciz edeyim biliyordun kankin
Bezelyeleri ayırır olduk ya :)menu kosun kosun kaptan menusu gorsun elalem
sabah(10:00)
20g,sucukla yagsiz omlet 1yumurtali
bunun yarisini yedim yarisini oglum yedi
1kk dil peynir
yesilcay
öğle(13:30)
4minik kofte 90g
1kornison tursu
salata
1kepce yayla çorbası
1/2kase pulbiberli yogurt
ara(17:00)
2ceviz
1bardak sut
aksam(19:30)
1kepce sebzeli sehriye
sulu koftenin 5minik koftesi bezelye ve patatesini yemedim
salata
2yk yogurt
su:2lt spor:45dk leslie
Mis gibi menü çok şükür afiyet olsun bayıldım enginar somon azım sulandı
Ne güzel adaşimanam kızımın adı ağzımın tadı:) benim prensesim adıda Kübra ceylin
yasak canim bezelye pismis havuc misir yemek icinde patates(haslanmis orta boy bi dlm ekmek yerine yenebiliyor )Bezelyeleri ayırır olduk ya :)
Kaptan kıskandım menünü
Tuvalet ihtiyacını gider diyorsun ama 3gunde bir çıkıyorum büyük abdesteCanım sabahları uyandıktan yarım saat sonra tuvalet ihtiyacını giderince tartıl öyle akşamları tartıya hele hiç çıkma kafayı yersin bende tartı fobisi var pazartesi bildirim yapılacak şimdiden derde düştüm
Dua ederek çıkar oldum tartıya hergün hiççç tartılma moralin bozulur bi pazartesi bi cuma sabah
yas 27 84 kg hedef 65 olurrr cok sevinirimm alırsanızmemnun oldum seren gecmiste goremedim kac kgsun hedef kac not alacagim liste icin birde tellioglu seferoglu diye grubumuz var senide alalim mi takim ici kapisiyoruz
Hoşgeldin canım hedefine ulaşman dileğiyleyas 27 84 kg hedef 65 olurrr cok sevinirimm alırsanız
Evet yanıltma taktikleriafiyet olsun guzel cAnım
karbon inusilun icin ama yumurtada iki tane 2dlmde peynir yemissin oglende yine karbin bol aslında 1kase corba salata yoğurt protein yada sebze olsa inusiluni sadece karbobhidrat beslemiyor ani cikis ve dusurler icin ara ogun yap ogunlerini atlama birde diyetisyen ve dahiliye destekli gitsen inan daha verimli olur
afiyet olsun ponim su fazlalassa super
banada 5i gecme dedi
hosgeldin canim kaynasmissin bile ben bahar takim kaptanıyım bizi ayakta tutan bol paylasim ve motive canim hepimiz kaderdasiz
madem oyle niye bizimle 30dk pazarligi yapiyorsun sag gosterip sol mu vurcan rakibe gizli oyun mu
canim tup bebeklik bir durum yoktur eminim pkonun en buyuk düşmanı kilo sen kilolardan kurtul bak nasil geliverecek hediyen
fulyanolurrr boyle devam et super
bu @60kiloyum fulya 1mile yapip yarida birakiyordu yotuldum diye iste ostemenin zaferi simdi
gidip dilegi taciz edeyim biliyordun kankin
deli kız seniBen izindeyimbi rahatlık geldi diyetisten menüsünu uygulamaya başladım
Dileğim sürekli kilodan mı konuşuyonuzkelebeğim gazla çalışan bir bünyem var ver gazı gör bak neler yaparım:)
ektiğimi biçiyorum bu sıra nasıl mutluyum anlatamam Görümcemin kızı 59,60 kiloydum evlenince kilo aldı bugün tartıldı 67 benden kilolu eşim diyor bugünlerimidw görecektik :)
aksam ilik suya bir kayisi islat hem suyu ic hemde kayisiyi ye sabah ackenTuvalet ihtiyacını gider diyorsun ama 3gunde bir çıkıyorum büyük abdeste
Kız ne diyon sen gece gecehiccc uykum yok baba ogul uyudu, bugun sözde evde olacaktim ama eltime gittik iyi ki oglen yapmisim sporu... halep dolmasi vardi ıspanaklı borek baklava yeeeemeeedimmmm beceriklidirde eminim cok lezzetliydi ama zayiflayinca isterim yapar o bana
Aaa tamam yarın alıp deniycem hemen sağolaksam ilik suya bir kayisi islat hem suyu ic hemde kayisiyi ye sabah acken
zayifladi ya konu donup dolaşıp oraya geliyodur gelmesede dilek konuyu cekip getirirDileğim sürekli kilodan mı konuşuyonuz
hosbuldum tesekkurlerHoşgeldin canım hedefine ulaşman dileğiyle
yok canim baksam devami gelir bende aksine bizim eve misafir gelince beb disari gidince pek bi kararliyim cunku kilomdan utanip yemiyorum galiba ama yanliz kalınca yiyordum iste onlar oldu yük bana simdi su sözu diyorun kendime yanlizken yediklerin elalem icinde giydiklerinden belli olurKız ne diyon sen gece gece
Açım zati hiçbirinin tadına damı bakmadın
Evden çıkmak istemiyorum arkadaş gezmeler valla iyice a sosyal olacam yoksa tutamam diye ödüm kopuyor
Canım benim yaptığım diyetTuvalet ihtiyacını gider diyorsun ama 3gunde bir çıkıyorum büyük abdeste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?