- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.161
ne demek başağrıtmak aktif olduğunuz sürece hem kendinin motive olmasını hemde takım arkadaşlarının motive olmasını sağlayacaksın canım benimCok sevinirim tabiki de muhtesem fikir ben basimin etrafinda donen kelebeklerden @Cilekli Turtam in da yeni katıldığını fark edemedim kusura bakma arkadasim veee hosgeldin
Cok konusuyorum ben ya basinizi agritir miyim diye tereddutteyim aslinda
anlastik o zaman yol arkadasim benim
süper söz kendime not alıyorum hemennyok canim baksam devami gelir bende aksine bizim eve misafir gelince beb disari gidince pek bi kararliyim cunku kilomdan utanip yemiyorum galiba ama yanliz kalınca yiyordum iste onlar oldu yük bana simdi su sözu diyorun kendime yanlizken yediklerin elalem icinde giydiklerinden belli olur
4 dilim ekmek şehriye çorbası dikkatimi çekenler canım ayrıca meyve saati baya geç olmuş gün içinde 3 porsiyon meyve yemişsin akşam yemeğinin peşine yiyip 19:30 da kapatabilirsin dükkanı
Sonra kahve bitki çayı eksik olan suyunu tamamlama gibi yatana kadar bişeyler içersen gün biter işte
bu sıra Galiba evet :) alışana kadar eş dost bi süre daha konuşuruz ne yalan söyleyeyim büyük keyif alıyorum helede nasıl zayıfladığımı anlatırken:)Dileğim sürekli kilodan mı konuşuyonuz
insallah canimCanim ksrbonhidrat olsyi anlattim ditabet icin azaltiyorum
Aksam meyvesini erkene cektim normalde gece 11 de yaptigim insulinin uzerine yiyordum bir de soyle bir durum var ki ben o kadar saat ac kalamam gece sekerim duser 2 den once yatmiyorum ertesi gun 9 da yapsam kahvaltiyi 14 saat ac kalmis olurum ki bu benim icin cok tehlikeli bir durum sabah uyanamama riskim bile olasabilir
Soylediklerin cok guzel keske yapabilsem insallah kilo verir insulini birakir daha rahat yapabilirim diyetimi
Evet diyette bezelye pişmiş havuç yasak onu anladım da bal pekmez Nası diyetisyen bunlar valla töbe yemem gram hesabı yapıyom tartıdayasak canim bezelye pismis havuc misir yemek icinde patates(haslanmis orta boy bi dlm ekmek yerine yenebiliyor )
valla diyetisyen 1corba kasigi bal yada tahin pekmez verdi ama beynim kabul etmiyor yemiyorum
afiyet olsun canimSabah 9
1 dl tb ekmeği biraz peynir çeşitleri
Öğlen 14:30
Brokoli buharda haşlanmış yoğurtlu
1avuç fındık
Akşam 19
1 kase nohut
1 kase yoğurt
1 elma
Yatmadan filtre kahve bitki çayı
Su 2.5 lt
Spor 45 dk aerobik
5 saat arayla besleniyorum Yeni gelenler ara öğün kesinlikle Yok bende ne yiyeceksem bi kenara ayırıyor öğünle birlikte yiyorum bilginize :)
ppni eliptigin varmiydi senin listedeyken hic hstirlamiyorum ay daha ince ciksrsaydik seni izne tovbe
Aksam karbonhidrat yoktu ki menumdeO zaman gün içinde metobalizmanın hızlı olduğu zamanda karbon tüket akşam hiç yeme mesela zamanla düzene girer zaten deneye yanıla buluyoruz hepimiz
Uğraşmayın dileklezayifladi ya konu donup dolaşıp oraya geliyodur gelmesede dilek konuyu cekip getirir
Aynen canm kilo vermek gerek ovulasyon testi kullandın mı hiçaaaa oyle mi bnm olmuyo malesef cok ciddi tedavilere de girmedim henuz tup bebek gibi kilo vermek daha saglıklı ve kolay geldi doktorumunda onerisi bu yonde olduu sonuc olarakk buraya aranıza geldim bendehosbuldummm
Evet canım kasmayacağm artıkPoni listenemi başladın hayırdır
Yaşıtmışız selen boy kaç? bu arada 84 en sevmediğim sayıdır yıllarca o kiloda kaldığm için galibayas 27 84 kg hedef 65 olurrr cok sevinirimm alırsanız
Menü de sağlammış yahiccc uykum yok baba ogul uyudu, bugun sözde evde olacaktim ama eltime gittik iyi ki oglen yapmisim sporu... halep dolmasi vardi ıspanaklı borek baklava yeeeemeeedimmmm beceriklidirde eminim cok lezzetliydi ama zayiflayinca isterim yapar o bana
Genel olarak dedim canım akşam Yok ama öğlen karbon patlaması şehriye ekmekAksam karbonhidrat yoktu ki menumde
valla sorma yeyiniz efendim yeyiniz yeyip kilo vereceksin diyor yahu ben bunu yersem alirim dedim almazsin kir onyargilarini diyor ya sonrada ara ogune salep verdi dedim emin misiniz aktardanmi alayim hayir hayir markette satilandan olur aktarlar pahaliya satiyor dedi ben diyorum ya beynim hala kabullenmedi ,Evet diyette bezelye pişmiş havuç yasak onu anladım da bal pekmez Nası diyetisyen bunlar valla töbe yemem gram hesabı yapıyom tartıda
Ama şu pasta börek deyince yutkunuyorum yaaa
Senin sözü tuttum güzel bi itiraf aslında gizlide yediklerin açıkta giydiklerin
Okumamışım yazını pardon istediğini yap canım yorum yapmam konu kapanırCanim ksrbonhidrat olsyi anlattim ditabet icin azaltiyorum
Aksam meyvesini erkene cektim normalde gece 11 de yaptigim insulinin uzerine yiyordum bir de soyle bir durum var ki ben o kadar saat ac kalamam gece sekerim duser 2 den once yatmiyorum ertesi gun 9 da yapsam kahvaltiyi 14 saat ac kalmis olurum ki bu benim icin cok tehlikeli bir durum sabah uyanamama riskim bile olasabilir
Soylediklerin cok guzel keske yapabilsem insallah kilo verir insulini birakir daha rahat yapabilirim diyetimi
iste suan kasmiyorum kasssam yerdim cunku sen bana benziyorsun beynin kabul etmiyor zorlamayi ye ulennn diyo yeeeAynen canm kilo vermek gerek ovulasyon testi kullandın mı hiç
Evet canım kasmayacağm artık
Yaşıtmışız selen boy kaç? bu arada 84 en sevmediğim sayıdır yıllarca o kiloda kaldığm için galiba
Menü de sağlammış ya
bende bu sözü hemen motive sözüm ilan ediyorum cok guzelmışyok canim baksam devami gelir bende aksine bizim eve misafir gelince beb disari gidince pek bi kararliyim cunku kilomdan utanip yemiyorum galiba ama yanliz kalınca yiyordum iste onlar oldu yük bana simdi su sözu diyorun kendime yanlizken yediklerin elalem icinde giydiklerinden belli olur
Koşu bandıyla plates topu da varafiyet olsun canim
ppni eliptigin varmiydi senin listedeyken hic hstirlamiyorum ay daha ince ciksrsaydik seni izne tovbe
valla sorma yeyiniz efendim yeyiniz yeyip kilo vereceksin diyor yahu ben bunu yersem alirim dedim almazsin kir onyargilarini diyor ya sonrada ara ogune salep verdi dedim emin misiniz aktardanmi alayim hayir hayir markette satilandan olur aktarlar pahaliya satiyor dedi ben diyorum ya beynim hala kabullenmedi ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?