- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.181
Aşırı bi baba baskısıyla büyümeme bağlıyorm ben geriliyorum baskı altında olunca. yarın diyetisyen randevum var görüşmeye bağlı olarak bırakmayı düşünüyor gibiyimiste suan kasmiyorum kasssam yerdim cunku sen bana benziyorsun beynin kabul etmiyor zorlamayi ye ulennn diyo yeee
büyük bir zevkle koruma koçun olurum tatlımKız sen baya oturttun kilonu maşallah sana imreniyorum en az 6 ay daha buradasın bak motivasyon kaynağımızsın öğreneceğimiz çok şey var senden hedeften sonra kilo kontrol olayında devreye gireceksin dilekciğim
Çok sevdim bu diyetisyeniSenin beyin doğru yolda hafsalan almıyor çünkü sana saçma geliyor demi diyette bi insan salepmi içermiş onu yakmak için neler yapmamız gerekiyor
Ben kızımı bi diyetisyene götürdüm kadını dövecektim
Gün içinde hem pilav hem makarna hem ekmek verdi kız yemek istiyor ben hayır diyorum birbirimize girdik kadına dedimki sen dalgamı geçiyon benim kız bu kadar yese obez olurkadınla baya tartıştık 1 aydan sonra götürmedim zati
Niye bırakcan poni diyetisyenimi beğenmiyosun yoksa diyetimi bırakcanAşırı bi baba baskısıyla büyümeme bağlıyorm ben geriliyorum baskı altında olunca. yarın diyetisyen randevum var görüşmeye bağlı olarak bırakmayı düşünüyor gibiyim
memnun kalmadınmı canımAşırı bi baba baskısıyla büyümeme bağlıyorm ben geriliyorum baskı altında olunca. yarın diyetisyen randevum var görüşmeye bağlı olarak bırakmayı düşünüyor gibiyim
Rabbim kısa zamandan nasip edr inşaallah canmPoni Bon evet canım kullandım ama işe yaramadı klomen tedavisi de gordum o da olmadı vardır bi hayır bunda da napalım daha sağlıklı ve kilosuz zamanda olcaktır belki ..
bende oğlanı doğurunca gittiydim zorla ağzından laf alıyordum zorla kendimi motive ettirmeye çalışmıştım:)Senin beyin doğru yolda hafsalan almıyor çünkü sana saçma geliyor demi diyette bi insan salepmi içermiş onu yakmak için neler yapmamız gerekiyor
Ben kızımı bi diyetisyene götürdüm kadını dövecektim
Gün içinde hem pilav hem makarna hem ekmek verdi kız yemek istiyor ben hayır diyorum birbirimize girdik kadına dedimki sen dalgamı geçiyon benim kız bu kadar yese obez olurkadınla baya tartıştık 1 aydan sonra götürmedim zati
aminnn canım sen neden degistiriyosun diyetisyeniRabbim kısa zamandan nasip edr inşaallah canm
balım birde spor hocan olaymış kadro tamammış:)Koşu bandıyla plates topu da var
Niye bırakcan poni diyetisyenimi beğenmiyosun yoksa diyetimi bırakcan
Takımdan bi diyetisyn kadar kadar bilgiyle ayrılıyoruz neredeysememnun kalmadınmı canım
iyi geceler kaptanım biz daha konuşuruz yarın pazar nasıl olsa :) gerçi sporum varda olsun burda olmak uyumaktan daha keyiflihadi herkese iyi geceler @mefkurem de gelemedi cocuk vardi guzel eksilerle uyanin
balım birde spor hocan olaymış kadro tamammış:)
yüzde bi milyon katılıyorum motive dersen motive bilgi dersen Ooo hepimiz uzman diyetisyeniz zaten:) boşver özelse hele yazık paraya biriktir o parayı hedefe ulaşınca alışveriş masrafına harcarsınTakımdan bi diyetisyn kadar kadar bilgiyle ayrılıyoruz neredeysegereksiz geliyo nedense kızlar emin değilim
Melekkk90
Yok canm kendm verdm takımdan öğrendiklerimle. son aylarda al ver bi ileri bi geri gittiğim için motivasyon amaçlı geçen ay başlamıştımben kalori saymaya basladım evde diyetisyenlerinkide hemen hemen aynı mantık bana daha once bu şekilde kilo verdirmişti diyetisyen 15 kilo verdm sonrasında 20 olarak geri aldım umrumda olmadığı için hiç dikkat etmemiştim o zamanlar. şimdi kendim uygulamaya basladım gitsem mi diye düşündüm ama bu şekilde bi deniycem bakalm sen diyetisyenlemi vermiştin bu zaman kadarPoni Bon
katılıyorum kesinlikle ozellikle alışverişle ilgili kısım harikaymışşş bende şu an çıkardım aklımdan diyetisyeniyüzde bi milyon katılıyorum motive dersen motive bilgi dersen Ooo hepimiz uzman diyetisyeniz zaten:) boşver özelse hele yazık paraya biriktir o parayı hedefe ulaşınca alışveriş masrafına harcarsın
anladım canım içine sinmiyorsa gereksiz geliyorsa devam etme bence de sonuçta herşey kafada bitiyo bak ne kadar güzel ilerlemişşin bu zaman kadar bundan sonra cok daha iyilerini yaparsın benceYok canm kendm verdm takımdan öğrendiklerimle. son aylarda al ver bi ileri bi geri gittiğim için motivasyon amaçlı geçen ay başlamıştım
herkesin yapısı farklı durumu farklı canım senin durumunu en iyi sen bilirsin sonucta herkes nacizane yorum yapıyo kendi bakış açılarından hiç boyle düşünme bence.Resim yukleyemedim keske yukleyebilseydim arkadaslar size endokrin doktorumun beni hastaneye yatirdigindaki diyet listesini gosterecektim ama beceremedim
Kisaca bahsetmem gerekirse
6 dilim ekmek
5 porsiyon meyve var
Sanirim ben bu isi bilmiyorum demekki hepiniz birden uzerime karbonhidrat diye yukendiniz ya sa ben kendimi iyi ifade edemedim yorum yapmam konuyu kapattim diyen arkadasima da uzuldum ben buraya motive olmaya gelmisken 2 gunde 700 g vermisken buyuk azimle devam etmeye calisirken bilmiyorum sanirim bu iste bi tuhaflik var
Belki de ben buraya uygun birisi degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?