Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iste suan kasmiyorum kasssam yerdim cunku sen bana benziyorsun beynin kabul etmiyor zorlamayi ye ulennn diyo yeee
Aşırı bi baba baskısıyla büyümeme bağlıyorm ben geriliyorum baskı altında olunca. yarın diyetisyen randevum var görüşmeye bağlı olarak bırakmayı düşünüyor gibiyim

büyük bir zevkle koruma koçun olurum tatlım bende burda olmayı seviyorum helede daha yolun başında olan arkadaşlara isteyince azmin elinden ne kurtuluru görsünler istiyorum canlı kanıtıyım ve zafere ulaşınca giydiklerinizin yediklerinizden daha büyük bir keyif verdiğini, bir şeyi çok isteyip başarınca Nekadar kıymetli olduğunu anlatmak istiyorum.. hep zayıf olanlar anlamaz beni onlar için olağan şeyler benim şu sıra en büyük şükrüm on milyona aldığım m beden badi bile 200 300 liralar verip 44 46 beden elbiselerden daha mutlu ettiğini anlatamam size vee Oyüzden yaseminim çok istiyorum benim gibikilo zamanımda aynı duyguları yaşadığım arkadaşlarım şuan yaşadığım hazzıda yaşasın ve burda ben şahit oluyum başarılarına

Çok sevdim bu diyetisyeni

bende oğlanı doğurunca gittiydim zorla ağzından laf alıyordum zorla kendimi motive ettirmeye çalışmıştım:)

ben kalori saymaya basladım evde diyetisyenlerinkide hemen hemen aynı mantık bana daha once bu şekilde kilo verdirmişti diyetisyen 15 kilo verdm sonrasında 20 olarak geri aldım umrumda olmadığı için hiç dikkat etmemiştim o zamanlar. şimdi kendim uygulamaya basladım gitsem mi diye düşündüm ama bu şekilde bi deniycem bakalm sen diyetisyenlemi vermiştin bu zaman kadar Poni Bon

Takımdan bi diyetisyn kadar kadar bilgiyle ayrılıyoruz neredeyse gereksiz geliyo nedense kızlar emin değilim
Melekkk90
yüzde bi milyon katılıyorum motive dersen motive bilgi dersen Ooo hepimiz uzman diyetisyeniz zaten:) boşver özelse hele yazık paraya biriktir o parayı hedefe ulaşınca alışveriş masrafına harcarsın

Yok canm kendm verdm takımdan öğrendiklerimle. son aylarda al ver bi ileri bi geri gittiğim için motivasyon amaçlı geçen ay başlamıştım

yüzde bi milyon katılıyorum motive dersen motive bilgi dersen Ooo hepimiz uzman diyetisyeniz zaten:) boşver özelse hele yazık paraya biriktir o parayı hedefe ulaşınca alışveriş masrafına harcarsın
katılıyorum kesinlikle ozellikle alışverişle ilgili kısım harikaymışşş bende şu an çıkardım aklımdan diyetisyeni

Yok canm kendm verdm takımdan öğrendiklerimle. son aylarda al ver bi ileri bi geri gittiğim için motivasyon amaçlı geçen ay başlamıştım
anladım canım içine sinmiyorsa gereksiz geliyorsa devam etme bence de sonuçta herşey kafada bitiyo bak ne kadar güzel ilerlemişşin bu zaman kadar bundan sonra cok daha iyilerini yaparsın bence

Resim yukleyemedim keske yukleyebilseydim arkadaslar size endokrin doktorumun beni hastaneye yatirdigindaki diyet listesini gosterecektim ama beceremedim
Kisaca bahsetmem gerekirse
6 dilim ekmek
5 porsiyon meyve var
Sanirim ben bu isi bilmiyorum demekki hepiniz birden uzerime karbonhidrat diye yukendiniz ya sa ben kendimi iyi ifade edemedim yorum yapmam konuyu kapattim diyen arkadasima da uzuldum ben buraya motive olmaya gelmisken 2 gunde 700 g vermisken buyuk azimle devam etmeye calisirken bilmiyorum sanirim bu iste bi tuhaflik var
Belki de ben buraya uygun birisi degilim

herkesin yapısı farklı durumu farklı canım senin durumunu en iyi sen bilirsin sonucta herkes nacizane yorum yapıyo kendi bakış açılarından hiç boyle düşünme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…