- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.201
Daha öncesinde açıklamış mıydın canım?Resim yukleyemedim keske yukleyebilseydim arkadaslar size endokrin doktorumun beni hastaneye yatirdigindaki diyet listesini gosterecektim ama beceremedim
Kisaca bahsetmem gerekirse
6 dilim ekmek
5 porsiyon meyve var
Sanirim ben bu isi bilmiyorum demekki hepiniz birden uzerime karbonhidrat diye yukendiniz ya sa ben kendimi iyi ifade edemedim yorum yapmam konuyu kapattim diyen arkadasima da uzuldum ben buraya motive olmaya gelmisken 2 gunde 700 g vermisken buyuk azimle devam etmeye calisirken bilmiyorum sanirim bu iste bi tuhaflik var
Belki de ben buraya uygun birisi degilim
fazlasıyla hemde geçen dilekle salondayızTakımdan bi diyetisyn kadar kadar bilgiyle ayrılıyoruz neredeysegereksiz geliyo nedense kızlar emin değilim
@Melekkk90
Davette ne yedin dökül bakalımKızlarrr bir arkadaşımın daveti vardı gel oturalım diye ona gitmem gerekti kusura bakmayın buralarda olamadım bu akşamm..Hemen 100 küsür mesajı okuyup geliyorummm :)
Ben yeterince acik ve net bir yazi ile geldim buraya sok diyetler ya da birden bire azaltilan diyet ile nasil yapabilirim ki ne yapabilirim ki diyabetim var keske olmasaydi kim ister ki Rabbim dusmanima vermesinherkesin yapısı farklı durumu farklı canım senin durumunu en iyi sen bilirsin sonucta herkes nacizane yorum yapıyo kendi bakış açılarından hiç boyle düşünme bence.
Davette ne yedin dökül bakalım
kalori sayarak kilo veriyim diye hep heves etmiştim lakin benim isteğim şuydu çikonın kalorisinş sayıp akşam dengeliyim peynir zeytinin kalorisini saymak ne gereksiz diye düşünüyordum ama gördüm ki o iş öyle olmuyor o çikolata yenince akşama kan şekeri fırlıyor sana haşlanmış sebzw yedirtmiyor. benim için zayıflama mantığı vücuda tok tutacak kan şekerini yükseltmeyecek doğru besin almak ve bunuda sporla enerjiye çevirirsin tıkır tıkır gidiyor kilolar mümkün mertebe ağza cısları sürmeyecenben kalori saymaya basladım evde diyetisyenlerinkide hemen hemen aynı mantık bana daha once bu şekilde kilo verdirmişti diyetisyen 15 kilo verdm sonrasında 20 olarak geri aldım umrumda olmadığı için hiç dikkat etmemiştim o zamanlar. şimdi kendim uygulamaya basladım gitsem mi diye düşündüm ama bu şekilde bi deniycem bakalm sen diyetisyenlemi vermiştin bu zaman kadarPoni Bon
kız, ne oldu nazaramı geldik niye moralin bozulduBen yeterince acik ve net bir yazi ile geldim buraya sok diyetler ya da birden bire azaltilan diyet ile nasil yapabilirim ki ne yapabilirim ki diyabetim var keske olmasaydi kim ister ki Rabbim dusmanima vermesin
Neyse suan moralim cok bozuk yazamayacagim
Iyi geceler
Günahın çok değilmiş yakarsınKurabiye ikram etti annesi yapmışş bayağı vardı ayıp olmasn diye sadece bir tanecik yemek zorunda kalddımmm
Birde 2 dilim yeşil elma 1 dilim portokal yedimmm
Kusura bakma canım karbon ağırlıklı beslenmen direk bizde uyarı ya da farklı yollar arama gibi Öner'i gibi yorumlara sebep olmuşResim yukleyemedim keske yukleyebilseydim arkadaslar size endokrin doktorumun beni hastaneye yatirdigindaki diyet listesini gosterecektim ama beceremedim
Kisaca bahsetmem gerekirse
6 dilim ekmek
5 porsiyon meyve var
Sanirim ben bu isi bilmiyorum demekki hepiniz birden uzerime karbonhidrat diye yukendiniz ya sa ben kendimi iyi ifade edemedim yorum yapmam konuyu kapattim diyen arkadasima da uzuldum ben buraya motive olmaya gelmisken 2 gunde 700 g vermisken buyuk azimle devam etmeye calisirken bilmiyorum sanirim bu iste bi tuhaflik var
Belki de ben buraya uygun birisi degilim
Canım her takımda olumlu olumsuz eleştiriler olacaktır mutlaka.senin iyiliğin için ayrıca bu eleştiriler, durumunu her defasında anlat bence menülerin altına yaz. bu yer bulunmaz bi nimet canm alınma sakın kimsedenBen yeterince acik ve net bir yazi ile geldim buraya sok diyetler ya da birden bire azaltilan diyet ile nasil yapabilirim ki ne yapabilirim ki diyabetim var keske olmasaydi kim ister ki Rabbim dusmanima vermesin
Iyi geceler
Yarım yamalak okuduğum için konuyu anlamadım lakin öncelik sağlığın ve inanırımki ben diyabet hastaları şayet uygularsa diyetlerini daha sağlıklı besleniyorlar normal insanlara görw. ben de kendimi tanıyamıyorum karatay bana göre değil çok açlığa gelemem 3saat sonra ağzıma bişey atmam lazım kahve yanında bişey yada Yulaf ezmesi gibi ama bazı insanlarada iki öğün yeterlidir ara öğünlü yapınca kilo veremezler. aslında biz burda şok diyet ve az yemeğe karşıyız metoyu bozuyor benim menuler dolu doluydu duraklama bile yaşamadan kilo verdim benBen yeterince acik ve net bir yazi ile geldim buraya sok diyetler ya da birden bire azaltilan diyet ile nasil yapabilirim ki ne yapabilirim ki diyabetim var keske olmasaydi kim ister ki Rabbim dusmanima vermesin
Iyi geceler
Hoşgeldin ilk sayfadaki kuralları oku canm kabul edersen gelkızlar merhaba, bir arkadaşım önerdi bu grubu. katılmak için ne yapmalıyım :)
hoşgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bol paylaşımda bulunur hem kendini hem arkadaşlarının motivesine katkı sağlarsan kaptanım da onaylarsa bizimlesinkızlar merhaba, bir arkadaşım önerdi bu grubu. katılmak için ne yapmalıyım :)
Bana kızdı dilekkız, ne oldu nazaramı geldik niye moralin bozuldu
Kız git yat aşa daha ne geliyonmutfağı toplayıp geliyorum
yeni tanıyoruz birbirimizi olur öyle şeyler yaseminim.. diyetisyen menulerinde bile alışınca ya kadar yanlış yorum yaptığımız oldu, amaç niyet önemli ee sende kötü niyetli olmadığınıBana kızdı dilek
Menüsüne yorum yaptım
Arkasına başka bişey yazdı
Bende karbonu sabahları tüketmi ne dedim
Sonra bi daha açıklayayım dedi
Meğersem diyabet rahatsızlığı varmış arkadaşın
Bilmiyordum bi daha yorum yapmam kusura bakma dedim
Oda bana kızdı üzüldü sanırım
amin canım hepimiz Rabbim gönlündeki muradları nasip etsinKız git yat aşa daha ne geliyon
Ben de yatıyorum
Geceniz hayırda kalsın
Rabbim kalbinizden geçen tüm güzellikleri tez zamanda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?