Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Daha öncesinde açıklamış mıydın canım?

Takımdan bi diyetisyn kadar kadar bilgiyle ayrılıyoruz neredeyse gereksiz geliyo nedense kızlar emin değilim
@Melekkk90
fazlasıyla hemde geçen dilekle salondayız
Dileğin akrabası diyet yapıyor anlatıyor şimdi yediklerini
Biz her yasak olanda göz göze geliyoruz en sonunda tutamadık kendimizi kahkahayı bastık ikimizde

herkesin yapısı farklı durumu farklı canım senin durumunu en iyi sen bilirsin sonucta herkes nacizane yorum yapıyo kendi bakış açılarından hiç boyle düşünme bence.
Ben yeterince acik ve net bir yazi ile geldim buraya sok diyetler ya da birden bire azaltilan diyet ile nasil yapabilirim ki ne yapabilirim ki diyabetim var keske olmasaydi kim ister ki Rabbim dusmanima vermesin
Neyse suan moralim cok bozuk yazamayacagim
Iyi geceler

kalori sayarak kilo veriyim diye hep heves etmiştim lakin benim isteğim şuydu çikonın kalorisinş sayıp akşam dengeliyim peynir zeytinin kalorisini saymak ne gereksiz diye düşünüyordum ama gördüm ki o iş öyle olmuyor o çikolata yenince akşama kan şekeri fırlıyor sana haşlanmış sebzw yedirtmiyor. benim için zayıflama mantığı vücuda tok tutacak kan şekerini yükseltmeyecek doğru besin almak ve bunuda sporla enerjiye çevirirsin tıkır tıkır gidiyor kilolar mümkün mertebe ağza cısları sürmeyecen

kız, ne oldu nazaramı geldik niye moralin bozuldu

Kusura bakma canım karbon ağırlıklı beslenmen direk bizde uyarı ya da farklı yollar arama gibi Öner'i gibi yorumlara sebep olmuş
Baktım hepimiz aynı şeyi söylemişiz
Sende açıklama yapmışsın
Eğer doktorun günde 6 dilim ekmek önerdiyse bi bildiği vardır kesin
Ben akşam olmaz sabah yersin metro hızlıyken yersin dedim
Sen arkasına başka bişey yazdın
Ama diyetisyen tutup sana 6 dilim ekmek verdiyse onu konuşuyoruz bak bi saattir başka diyetisyene gidebilir ya da doktor kontrolünde verebilirsin
Gene bir öneride bulunayım çünkü sen zaten kontrollü mecburen Sağlığın için bu şekilde beslendiğini söylüyorsun menünü yaz kimse yorumlamasın sen ne yapacağını biliyosun çünkü

Canım her takımda olumlu olumsuz eleştiriler olacaktır mutlaka.senin iyiliğin için ayrıca bu eleştiriler, durumunu her defasında anlat bence menülerin altına yaz. bu yer bulunmaz bi nimet canm alınma sakın kimseden

Yarım yamalak okuduğum için konuyu anlamadım lakin öncelik sağlığın ve inanırımki ben diyabet hastaları şayet uygularsa diyetlerini daha sağlıklı besleniyorlar normal insanlara görw. ben de kendimi tanıyamıyorum karatay bana göre değil çok açlığa gelemem 3saat sonra ağzıma bişey atmam lazım kahve yanında bişey yada Yulaf ezmesi gibi ama bazı insanlarada iki öğün yeterlidir ara öğünlü yapınca kilo veremezler. aslında biz burda şok diyet ve az yemeğe karşıyız metoyu bozuyor benim menuler dolu doluydu duraklama bile yaşamadan kilo verdim ben

kızlar merhaba, bir arkadaşım önerdi bu grubu. katılmak için ne yapmalıyım :)
hoşgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bol paylaşımda bulunur hem kendini hem arkadaşlarının motivesine katkı sağlarsan kaptanım da onaylarsa bizimlesin arkadaşın kim merak ettim

kız, ne oldu nazaramı geldik niye moralin bozuldu
Bana kızdı dilek
Menüsüne yorum yaptım
Arkasına başka bişey yazdı
Bende karbonu sabahları tüketmi ne dedim
Sonra bi daha açıklayayım dedi
Meğersem diyabet rahatsızlığı varmış arkadaşın
Bilmiyordum bi daha yorum yapmam kusura bakma dedim
Oda bana kızdı üzüldü sanırım

yeni tanıyoruz birbirimizi olur öyle şeyler yaseminim.. diyetisyen menulerinde bile alışınca ya kadar yanlış yorum yaptığımız oldu, amaç niyet önemli ee sende kötü niyetli olmadığını sans_sans Ayşem de anlıycak.

Kız git yat aşa daha ne geliyon
Ben de yatıyorum
Geceniz hayırda kalsın
Rabbim kalbinizden geçen tüm güzellikleri tez zamanda nasip etsin
amin canım hepimiz Rabbim gönlündeki muradları nasip etsin
biz gece yatmayan sabahtan kalmayan gurupta nız bacım ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…