- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #190.221
daha neler var bendede anlatamam ayıp :))Yeni gelin dilekk
Aklıma geldikçe gülüyorum ya yeni gelin gibiym lafına
Evet canim dogru soyluyosun mumkun oldugunca dengeli gitmeye calisiyorum kahvaltiya agirlik veriyorum ozellikle abur cuburdan uzak duruyorum cislara daha ne kadar dayanabilcem bakarim bir sure sonra vucut artik istemeyecektir diye dusunuyorumkalori sayarak kilo veriyim diye hep heves etmiştim lakin benim isteğim şuydu çikonın kalorisinş sayıp akşam dengeliyim peynir zeytinin kalorisini saymak ne gereksiz diye düşünüyordum ama gördüm ki o iş öyle olmuyor o çikolata yenince akşama kan şekeri fırlıyor sana haşlanmış sebzw yedirtmiyor. benim için zayıflama mantığı vücuda tok tutacak kan şekerini yükseltmeyecek doğru besin almak ve bunuda sporla enerjiye çevirirsin tıkır tıkır gidiyor kilolar mümkün mertebe ağza cısları sürmeyecen
Gülüm Ayşem bitanemResim yukleyemedim keske yukleyebilseydim arkadaslar size endokrin doktorumun beni hastaneye yatirdigindaki diyet listesini gosterecektim ama beceremedim
Kisaca bahsetmem gerekirse
6 dilim ekmek
5 porsiyon meyve var
Sanirim ben bu isi bilmiyorum demekki hepiniz birden uzerime karbonhidrat diye yukendiniz ya sa ben kendimi iyi ifade edemedim yorum yapmam konuyu kapattim diyen arkadasima da uzuldum ben buraya motive olmaya gelmisken 2 gunde 700 g vermisken buyuk azimle devam etmeye calisirken bilmiyorum sanirim bu iste bi tuhaflik var
Belki de ben buraya uygun birisi degilim
akşam kaynım geldi o gelmedi beni böyle görmeye dayanamıyor kesin:)Uğraşmayın dilekle
Haketti en güzel iltifatları
Başarının gururunu yaşıyor
Bu böyle baya gider
Dilek senin Eltin olsam bu kiloyla hasetten çatlardım
bu msj Ayşe dayanamayıp gelir ablam varmısın iddasına:)Hadi gülüm yüzün gülsün ki içim rahat etsin
Sepet Sepet yumurta
Sakın bizi unutma
Unutursan küseriz
Mesajımızı keseriz
Ay şu, aceleee cevappp
Diye de bişey vardı hatırlıyamadım
sans_sans
Hadi inşallahbu msj Ayşe dayanamayıp gelir ablam varmısın iddasına:)
Neinnn sizin pabuçlar damdakıskandım ama benide bi gün böyle çağır :)
ama bende isteyince Ayşe gibi bıcır bıcır şirin olabilirim yokmu umut hiç:)Neinnn sizin pabuçlar damda
Kıskanççççsans_sans
Buda benden olsun
bekledimde gelmedin
sevdiğimi bilmedin
Hiçmi beni sevmedin
gözyaşımı silmedin
Biraz daha çıkmazsan ortalığa yarın Müge anlıys gidiyorum demedi deme:)
Sen zaten öylesinde şekerimama bende isteyince Ayşe gibi bıcır bıcır şirin olabilirim yokmu umut hiç:)
Buda sana ablamKıskanççççkopyeci
kocayı da takmam alırım on kilo uğraş dur benlen sonra :)Sen zaten öylesinde şekerim
Senin kilo gitmişşşş işin bitmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?